FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samir_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samir_tm87 » 07 feb 2013, 19:30

" onclick="window.open(this.href);return false;

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 feb 2013, 19:31

Nemogu da vjerujem pa i Smajke koji mjesec van terena... Tobe jarabi pa sta se ovo desava.. :roll: Na kraju dati Sadikovicu, Hodzicu, Bajicu i ostalima iz juniora i nek igraju haha..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 07 feb 2013, 19:32

nime_tm87 je napisao/la:http://www.pluriconsultoria.com.br/uplo ... 0mundo.pdf
u 2012. godini 124 na listi od 1200 klubova...

Lista najboljih klubova u zadnjih 5 godina, ŽELJO 214. od 1200 klubova sto je svakako dobro ;)

statistika u kojoj smo ispred divovanije ispravna ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 feb 2013, 19:38

aS_Roma je napisao/la:Sulejman Smajic 2 mjeseca van terena.

nemoj samo onaj van Basten da kaze da lazem, pa onda kad vidi da je istina, da brise komentar.
Pa on na facebooku kaže da nije ništa ozbiljno, znači ti bolje znaš od njega, znači Smajić laže ?

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 feb 2013, 19:40

Kakvi su ovo tereni i njive na ovim utakmicama pripremnim, pa ovo ko da su tereni od kantonalnog ligaša, i kažu povrijedio se dobro ikako mogu hodati.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 07 feb 2013, 21:04

Evo Adi Adilovic u Celiku pa zelim njegovom bratu da ga konacno matira
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 feb 2013, 21:08

Ultras1921 je napisao/la:Evo Adi Adilovic u Celiku pa zelim njegovom bratu da ga konacno matira
Neka ja bi radije da njegov buraz kasira klubu pola miliona :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 07 feb 2013, 21:10

sajo10 je napisao/la:
Ultras1921 je napisao/la:Evo Adi Adilovic u Celiku pa zelim njegovom bratu da ga konacno matira
Neka ja bi radije da njegov buraz kasira klubu pola miliona :D
ja bi radije da ostane... boljeg necemo naci.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 07 feb 2013, 21:34

Radmilo je napisao/la:Kakvi su ovo tereni i njive na ovim utakmicama pripremnim, pa ovo ko da su tereni od kantonalnog ligaša, i kažu povrijedio se dobro ikako mogu hodati.
Ma kakve veze imaju tereni.Smajic i ne lici na fudbalera.Lik realno nema 60kg.Gori je od Suljica i naravno da ce biti povrijeden svakih dva mjeseca.
Zasto nikad nije povrijeden Stanic,B.Colic,Jamak,Bekric,Adilovic,Ramic,Vasilic peti - deseti. I oni treniraju na istim terenima..
Smajic je cisti promasaj...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 feb 2013, 21:40

Stani malo covjece. Kaze lik nije mu nista. Sacekajmo jos ovu polusezonu, vjerujem da ga ni Amar nece vise trpit i placat bezveze ako ne opravda povjerenje...
Ja pozelio tekme vec!

crown
Kontakt:

Post Postao/la crown » 07 feb 2013, 21:51

Najveca paznja, vezana za nas klub, u ovoj pauzi bio je izbor predsjednika kluba, njegovi planovi i ljudi koji ce mu pomagati...s druge strane neaktivnost na "trzistu", izuzev dolaska Obucine (koji je prinova), u prvi plan je stavila nase zelje za koji iznos bi se koji igrac mogao prodati i sl., sve dok se Kvesa nije povrijedio (sve najbolje i sto brzi oporavak), sve dok jos neki igraci nisu toliko igrali...

Danas je u prvom planu E.Colic. Koliko ja znam i koliko sam ga gledao u Velezu, veci dio karijere je igrao na poziciji beka. Tako je bilo i kad je igrao za novinarsku repku protiv A selekcije na Kosevu. Vremenom, uglavnom zbog brzine, u Velezu je poceo igrati nesto sto je igrao i Brkovic ili jedno vrijeme nas Stanic, malo krilo, malo poluspic, sa malo vise slobode u igri. U Zelji je uglavnom igrao kao krilo, ponekad kao bek...misljenja sam ako bi se vratio na bekovsku poziciju, sa njegovom brzinom, uz trening centarsuta (ne bi bilo potrosnje lopti kao kad igra kao krilo, gdje bi sutirao dosta neprecizno) mnogo bolje bi igrao i bio od vece koristi nego kad igra kao krilo. U toj situaciji, ako bi konstantno igrao, stekao sigurnost, mozda bi se vremenom mogla njegova brzina (uz preduvjet i da centarsut, sut vec tada bude solidan) iskoristiti u nekim utakmicama kada treba razbiti bunker ili napraviti prevagu (vecina slabih timova na Grbavici pogotovo igra bunker sa jednim napadacem pa se cesto moze igrati i sa tri odbrambena igraca).

Kako pripreme odmicu, Zeljo je sve bolji, iako su tereni losiji nego sto smo mislili iako su izmjenjeni sastavi, sve ide po planu.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 07 feb 2013, 21:57

nime_tm87 je napisao/la:Stani malo covjece. Kaze lik nije mu nista. Sacekajmo jos ovu polusezonu, vjerujem da ga ni Amar nece vise trpit i placat bezveze ako ne opravda povjerenje...
Ja pozelio tekme vec!
Ma covjek prima platu ima dvije godine nije odigrao dvije utakmice kako treba.Pa bolje dati malom Sadikovicu nesto para,nego bacati na plate pespotrebnom igracu.
U evropi nam ne moze pomoci jer je ko balerina,za ovu nasu ligu imam solidnih igraca na toj poziciji.

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 07 feb 2013, 22:00

A jesu nam se i ove povrede natakarile,Boze me sacuvaj! Prvo milion nekih sitnih povreda, onda peh decenije sa kvesom, pa opet ovaj S. Robben! Na kraju ispade da alkohol jaca kosti,tetive, loze i ligamente!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 feb 2013, 22:01

BlingBling je napisao/la:A jesu nam se i ove povrede natakarile,Boze me sacuvaj! Prvo milion nekih sitnih povreda, onda peh decenije sa kvesom, pa opet ovaj S. Robben! Na kraju ispade da alkohol jaca kosti,tetive, loze i ligamente!
:lol:

Becks se probija :mrgreen:

slika
bog, otac 8-)
Zadnja izmjena: KB-TM87, dana/u 07 feb 2013, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 feb 2013, 23:23

'de su ona dva sto mi pisu PP danas ? :D Jesam li uzimao dzabe motku u ruke ? :mrgreen: :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 07 feb 2013, 23:24

ciza je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Vršajević (igrao u Želji) za Edina Višću (igrao za Želju) prema Pjaniću (deklarisani navijač Želje) koji dodaje Ibričiću (deklarisani navijač Želje) koji propušta loptu za Muamera (igraču FK Željezničara) koji poentira za konačnih 0:3 za BiH!!!
DRŽAVA ŽELJO
vranjes dva puta prosao pored grbavice,lulicu od sestre mali navija za zelju ... cast ovim sto su igrali ili igraju ali ove sto se nisu ocesali od zelju ne bi bas trebali prisvajat na taj nacin,i fali DZeko
ibricicu poslje hajduka zeljo na um nece past,ostali ok
Pazi 'vamo:

Protiv Slovenaca je bilo 17 igrača u rosteru. Velika večina su ili igrači ili navijači Želje. Ispravite me ako sam negdje pogriješio.

Begović - Željovac (na klipu na zvaničnoj stranici govori na lošem bosanskom: "Mi smo Željini Željo je naš"
Lulić - Željovac, barem sam tako čuo
Vranješ - pojma nemam
Zukanović - igrač Želje bio
Spahić - Željovac (viđan na Grbavici). Buraz mu je igrao u Želji jedno vrijeme
Vršajević - ne računam ga u Željovca mada je igrao jedno vrijeme kod nas
Pjanić - Željovac i to porodično (babo prenio), viđan na Grbavici sa šalom više puta
Zahirović - nije naš
Stevanović - pojma nemam vjerovatno Zvezda ili Partizan
Džeko - zna se
Ibišević - kažu naš
Avdukić - nebitan
Višća - naš igrač
Ibričić - opštepoznato naš navijač i prije nego što je otišao u Hajduk
Medunjanin - Željovac (ima i on na onom klipu sa Begovićem)
Svraka - naš igrač
Šunjić - iskreno ne znam ni ko je ovaj frajer

Dakle, sve je jasno i ovo (11 od 17) može samo Željo. Nikad niko neće priči ni blizu ovome. Kome do sada nije jasno da je Željo klub sa najviše navijača onda ****.ga. I nije ovo sad počelo da ne spominjem Bešliju, Murata, Jahića, Hasagića, Šehića itd. Od aktuelnih tu je još i naš Zec. Vjerovatno sam nekoga preskočio, ali nije mi zamjeriti jer ne pratim reprezentaciju već sam se malo zainteresovao zbog Željine totalne dominacije i u tom segmentu.

Najslabija karika ove reprezentacije je (ne)stručni štab na čelu sa onim papkom koji ni Krivaju ne bi mogao trenirati. Reprezentacija nam igra sama od sebe i to je fenomen u Evropi. Također, tu je i onaj šupak harmonikaš jeb.o li ga Hamo i njegov avion.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 07 feb 2013, 23:51

KUPUJEM DUKSERICU SA SLIKE !

slika
Zadnja izmjena: Edvin_manijak, dana/u 08 feb 2013, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 feb 2013, 23:55

i ja bi ovu duksericu L veličine, ako ko ima neka se javi u inbox :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 08 feb 2013, 00:15

Pazi 'vamo:

Protiv Slovenaca je bilo 17 igrača u rosteru. Velika večina su ili igrači ili navijači Želje. Ispravite me ako sam negdje pogriješio.

Begović - Željovac (na klipu na zvaničnoj stranici govori na lošem bosanskom: "Mi smo Željini Željo je naš"
Lulić - Željovac, barem sam tako čuo
Vranješ - pojma nemam
Zukanović - igrač Želje bio
Spahić - Željovac (viđan na Grbavici). Buraz mu je igrao u Želji jedno vrijeme
Vršajević - ne računam ga u Željovca mada je igrao jedno vrijeme kod nas
Pjanić - Željovac i to porodično (babo prenio), viđan na Grbavici sa šalom više puta
Zahirović - nije naš
Stevanović - pojma nemam vjerovatno Zvezda ili Partizan
Džeko - zna se
Ibišević - kažu naš
Avdukić - nebitan
Višća - naš igrač
Ibričić - opštepoznato naš navijač i prije nego što je otišao u Hajduk
Medunjanin - Željovac (ima i on na onom klipu sa Begovićem)
Svraka - naš igrač
Šunjić - iskreno ne znam ni ko je ovaj frajer

Dakle, sve je jasno i ovo (11 od 17) može samo Željo. Nikad niko neće priči ni blizu ovome. Kome do sada nije jasno da je Željo klub sa najviše navijača onda ****.ga. I nije ovo sad počelo da ne spominjem Bešliju, Murata, Jahića, Hasagića, Šehića itd. Od aktuelnih tu je još i naš Zec. Vjerovatno sam nekoga preskočio, ali nije mi zamjeriti jer ne pratim reprezentaciju već sam se malo zainteresovao zbog Željine totalne dominacije i u tom segmentu.

Najslabija karika ove reprezentacije je (ne)stručni štab na čelu sa onim papkom koji ni Krivaju ne bi mogao trenirati. Reprezentacija nam igra sama od sebe i to je fenomen u Evropi. Također, tu je i onaj šupak harmonikaš jeb.o li ga Hamo i njegov avion.[/quote]
BEGOVIĆ_Čelikovac ,djevojka mu navija za Čelik
LULIĆ_Čelikovac tako sam barem čuo
Vranješ-Čelikovac
Spahic -Čelikovac to se zna valjda!
Pjanic-Roma
Vršajevic-Čelikovac
Zahirovic-Čelikovac
Stevanovic-Čelikovac
DZeko-Željo
Ibišević-Čelikovac,sliko se nedavno s dresom Čelika
Avdukić-Čelikovac
Višča-nebitan
Svraka-Željo
Medunjanin-Moštre
Šunjic-Široki
Ibričić-Čelikovac dajdja mu iz Zenice
Najjača karika ove reprezentacije selektor koji je ujedno najbolji nogometas BIH svih vremena a bogami i selektor!
I mogu se jos tu spomenuti Čelikovci Bolic,Hibic,Šabic,Brkić,i ostali da ne uzimam prostor...
::::SAMO ČELIK::::

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 feb 2013, 00:21

Ma Celik je Adilova stalna musterija, jos kad je bio u Celiku je.bo ih je na svakom koraku :lol: :lol:
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11, Proximic i 27 gostiju.