Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Portland Trail Blazers
malo je reći da su jadni .. izgubiti kući od Cavsa i Wizardsa 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ajde barem su bolji od FejkersaJTS je napisao/la:malo je reći da su jadni .. izgubiti kući od Cavsa i Wizardsa

Sinoc Batum objasnio neke stvari
Ajde konacno da su pobijedili malo tezeg protivnika jer nakon silnih poraza od realno slabijih klubova ovo je dobro.

Ajde konacno da su pobijedili malo tezeg protivnika jer nakon silnih poraza od realno slabijih klubova ovo je dobro.
-
[youtube][/youtube]
-
http://cdn.iamatrailblazersfan.com.s3.a ... 06-104.mp3" onclick="window.open(this.href);return false;
da se najezis
da se najezis
Ma toooo!!
Kakva pobjeda, LMA
A jos pubilka na kraju - ludnica.Kod Blazersa se uvijek ide do kraja 100% svaka utakmica.Ajmo dalje!
Kakva pobjeda, LMA

A jos pubilka na kraju - ludnica.Kod Blazersa se uvijek ide do kraja 100% svaka utakmica.Ajmo dalje!
Pobjeda u gostima kod Wolvesa.Nisam je bas ocekivao, ali neka su me demantirali
Ali opet se pojavljuje problem ocuvanja vodstva i to velikog jucer 19 razlike jbemu.To moraju popraviti.Slejdeca je kod Mavericksa i nadam se jos jednom trijumfu.
Za playoff im Rocketsi bjeze 1 pobjedu.Naravno ima tu jos do kraja, ali nada umire zadnja!!

Ali opet se pojavljuje problem ocuvanja vodstva i to velikog jucer 19 razlike jbemu.To moraju popraviti.Slejdeca je kod Mavericksa i nadam se jos jednom trijumfu.
Za playoff im Rocketsi bjeze 1 pobjedu.Naravno ima tu jos do kraja, ali nada umire zadnja!!
-
kroz cijelu sezonu se ponavlja taj isti problem tj stekne se solidna prednost i onda se sve baca u vodu polovinom trece cetvrtine. jedan od razloga tome je i slaba klupa te prevelika minutaza startne petorke (dakle, umor) al' ne mogu se vaditi na to ama bas svaki put. mislim, stvarno neshvatljivo im opada koncentracija u odredjenim dijelovima utakmice i to postaje ozbiljan problem. sto se tice borbe za PO, ne smiju se zanemariti sve bolji lakersi u napadu na tu 8. poziciju.
Meni je nevjerojatno kako se njihova petorka nosi ovako dobro, sa onakvom klupom imati score 25-25 je izvrsno. Preko ljeta barem 2 igrača za klupu, npr. Zaza Pachulia i Dorell Wright, i ako završe među zadnjih 12 imaju pick na draft, pa bi možda mogli uzeti Archie Goodwina. Sve u svemu, mene su pozitivno iznenadili zasada.
There's no cure for being a cunt - Bronn, son of... You wouldn't know him.
jucer poraz gadan, jel neko gledao?
ali spusit ovako od hornetsa

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
NOH uopste nije losa ekipa kako to pokazuje njih rekord,posebno kad su kompletni!Imaju odlicnog trenera i tacno se zna ko sta radi...SAS je izgubio jednom od njih,a ostale tekme su bile u nekoliko posjeda i poena...nate je napisao/la:jucer poraz gadan, jel neko gledao?
pobjednik Taco Bell Skills Challengea ..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
prvi blazer ikada koji je osvojio event na all star vikendu. aferim 

bravo lillard 

slijede sunsi i lakersi - pi*kin dim

-
ma dvije rutinske pobjede 

7 poraza u nizu -
Sve nade koje sam imao u playoff su nestale davnih dana.Ali ovo je jos grozno za vidjeti.Sinoc su i od Lakersa izgubili.BIlo je gusto, ali i suci su imali svoje prste u ovom porazu - nazalost.

Sve nade koje sam imao u playoff su nestale davnih dana.Ali ovo je jos grozno za vidjeti.Sinoc su i od Lakersa izgubili.BIlo je gusto, ali i suci su imali svoje prste u ovom porazu - nazalost.
I evo ga - konacno pobjeda
I to protiv Kelta.Nisam se nadao nakon onako lose forme.Lillard, Batum i Matthews jucer odlicni.Pogotovo ovaj zadnji.Lillard je apsolutno buducnost.Fantastican igrac.Samo da ga ozljede zaobiđu.Rookie godine.

I to protiv Kelta.Nisam se nadao nakon onako lose forme.Lillard, Batum i Matthews jucer odlicni.Pogotovo ovaj zadnji.Lillard je apsolutno buducnost.Fantastican igrac.Samo da ga ozljede zaobiđu.Rookie godine.
-
k'o da gledam repku bih u kosarcu sa mensurom bajramovicem na klupi
ne mogu napada organizovati kako treba u trecoj cetvrtini, a najgore od svega je sto denver ne igra nista posebno . . . sreca pa moram na faks i necu gledat tekmu do kraja, nadam se nekom cudu kad se vratim kuci i bacim pogled na box score ali ocekujem novi poraz.
leonard
nazire se preokret, sad mi zao sto moram ici . . .

leonard

nazire se preokret, sad mi zao sto moram ici . . .
nazire se preokret, ali opet nista
joj sto ne volim kad gube ovako sitnom razlikom pa sav se izvciram.

joj sto ne volim kad gube ovako sitnom razlikom pa sav se izvciram.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.