Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Igra Giaccherini umjesto Pelusa.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
mrg
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 12 feb 2013, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Što to sadAndrej je napisao/la:Igra Giaccherini umjesto Pelusa.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sretno ! Neka ovo Vučinić riješi već u prvoj utakmici ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Naravno da možete, a ja za to dajem trajni ban. Tebi dajem 14 dana ban da budeš primjer ostalima.Italia je napisao/la:
mozemo spamat na portalu![]()
Peluso igra.
Conteov debi na klupi.
Bit će gusto, ali ako odigramo kako znamo, ne smijemo imati probleme i trebamo odigrati ovaj meč kao da je uzvrat. Odraditi veći dio posla možemo već večeras.
Znamo kako će igrati Celtic, kontra, duga lopta, prekid, a mi trebamo igrati svoju igru.
Mislim da će Celtic pokušati agresivno i moramo biti oprezni kod prenošenja lopte, što manje griješiti pasove, a to nam se prečesto dešavalo ove sezone, ubjeđen sam da je Conte maksimalno analizirao Celtic.
Conteov debi na klupi.
Bit će gusto, ali ako odigramo kako znamo, ne smijemo imati probleme i trebamo odigrati ovaj meč kao da je uzvrat. Odraditi veći dio posla možemo već večeras.
Znamo kako će igrati Celtic, kontra, duga lopta, prekid, a mi trebamo igrati svoju igru.
Mislim da će Celtic pokušati agresivno i moramo biti oprezni kod prenošenja lopte, što manje griješiti pasove, a to nam se prečesto dešavalo ove sezone, ubjeđen sam da je Conte maksimalno analizirao Celtic.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
vidim svi ovdje pisu da ce se Celtik braniti vecinu. jbg ja ne mislim tako. oni nemaju sta izgubiti i ovo im je fenomenalan rezultat, tako da vjerujem da ce krenuti naprijed da nesto jos naprave. ako uspiju dobro im dodje ako ne opet super nastup za nji u LP, bice ovo otvoren tekma vidjet cete. sad kako ce se Juve tu snaci na nama je da sacekamo jos malo..
i da upsut sretno vam veceras, ipak vi prestavljate italiju kao i mi, pa da se popravi malo koficient abd
i da upsut sretno vam veceras, ipak vi prestavljate italiju kao i mi, pa da se popravi malo koficient abd
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sretno veceras protiv Celtica.Kvalitetnija ste ekipa u ovom dvoboju,to sigurno.Polako i pametno. 
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Tesko ce te proci Celtic,imam osjecaj da ce utakmica biti tvrda i da se nece sve odluciti u prvoj utakmici.
Ono što ja očekujem jeste kontantan pritisak Juventusa i dva do tri gola od njih, dok jedino što mogu očekivati od Celtica jeste neki gol iz kontranapada...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Celtic starting XI to play Juventus: Forster; Lustig, Wilson, Ambrose, Izaguirre; Forrest, Brown, Wanyama, Mulgrew; Commons, Hooper.
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso, Matri, Vucinic

Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso, Matri, Vucinic

- francobaresi
- Kontakt:
Kao veliki navijač Milana , odnosno kompletnog Italijanskog fudbala , želim vam puno sreće večeras .
Nadam se da će to Juve riješiti u pravom Italijanskom stilu , bez puno stresa i komplikacije.
Predviđam rezultat 1:2 .
Nadam se da će to Juve riješiti u pravom Italijanskom stilu , bez puno stresa i komplikacije.
Predviđam rezultat 1:2 .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
Otprilike 1h prije pocetka meca da vam pozelim srecu i da pokazete evropi da je Juve ponovno u samom evropskom vrhu.. takodze 1-2 rezultat 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
gojzerica
- Kontakt:
jedva čekam utakmicu, mirkec ga zabija večeras 
Tačno ne vjerujem, telemach štopa drama baš sada i ako se nešto ne promijeni mogao bih propustiti meč. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Moze li link za utakmicu ? Hvala 
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Veceras se prati PSG 
a kod vas,nek bolji pobjedi
a kod vas,nek bolji pobjedi
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 12 feb 2013, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.