Onako pomalo dobija sansu tj cini mi se da je u ove 3 prijateljske utakmice branio u drugom poluvremenu a sinanovic nije los zabio je go u zadnjoj tekmi bice dobar s mujkom u vrhu jos ima i amir koji je u 3 utakmice dao 2 gola a momak igra za kadete bratstva...astra1922 je napisao/la:brani li vam prljaca,a akako vidim sinanovic dma zabio gol.mogli bi imati dobrog napadaca uz mujkica
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
www.nkbratstvogracanica.com
Bratstvo 3 pobjede od 3 utakmice, uz gol razliku 11:2.
nije loše
nije loše
Undici stelle - ACM 1899
u srijedu protiv Gradine, nije poznato gdje i u koliko sati 
Undici stelle - ACM 1899
-
nino hrastek
- Kontakt:
Gol razlika je 11:2,ja mislim radi toga sto je odbrana ostala na okupu primili smo samo 2 pogotka,znaci mogli bi opet oboriti neki rekord u NE primanju golova u prosloj polusezoni ako se ne varam nismo primili 9 ili 10 kola pogotak zahvaljujuci 4-rici u odbrani Rizvanović,Šuša,Kadić i Pantić jer oni su odigrali ja mislim i najvise utakmica a volio bi bas vidjeti taj podatak ko je koliko odigrao utakmica,bitno je da je ekipa mlada i da se dobro trenira napravit ce Muslimovic i od ove djece nesto i u ovu proslogodisnju ekipu niko nije vjerovao pa je Muslimovic opet napravio izvrstan rezultat osim dvije zadnje utakmice,ja mislim da niko nezz sta je se desilo ali bilo i proslo ja opet volim BRATSTVO

- nazrnusoli
- Kontakt:
Možda se desilo da prije polaska u Kakanj nisu ručali, nisu dobili dvije plate i nisu dobili obećane premije za tri pobjede u gostima. Jesil možda pomislio na tonino hrastek je napisao/la:Gol razlika je 11:2,ja mislim radi toga sto je odbrana ostala na okupu primili smo samo 2 pogotka,znaci mogli bi opet oboriti neki rekord u NE primanju golova u prosloj polusezoni ako se ne varam nismo primili 9 ili 10 kola pogotak zahvaljujuci 4-rici u odbrani Rizvanović,Šuša,Kadić i Pantić jer oni su odigrali ja mislim i najvise utakmica a volio bi bas vidjeti taj podatak ko je koliko odigrao utakmica,bitno je da je ekipa mlada i da se dobro trenira napravit ce Muslimovic i od ove djece nesto i u ovu proslogodisnju ekipu niko nije vjerovao pa je Muslimovic opet napravio izvrstan rezultat osim dvije zadnje utakmice,ja mislim da niko nezz sta je se desilo ali bilo i proslo ja opet volim BRATSTVO![]()
![]()
Komšije jel se pripremate polako za kantonalni derbi već na startu proljetnog dijela, manje od mjesec dana je ostalo do te utakmice, ponovo Gračanica gostovanje nakon par godina, i mogu vam reći da smo uvijek dobro dole prolazili što se tiče rezultata, u Prvoj ligi jednom je bilo 1-1, a u Drugoj ligi kad smo igrali 0-0 dole je završeno, biće to pravi derbi akobogda fer i korektan naravno sa obje strane, naravno i na tribinama sve korektno jer dolazimo dole kao i uvijek dosad, veliki pozdrav.....
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Ma sve je spremno, samo da ne bude nereda na tribini...sodagrad je napisao/la:Komšije jel se pripremate polako za kantonalni derbi već na startu proljetnog dijela, manje od mjesec dana je ostalo do te utakmice, ponovo Gračanica gostovanje nakon par godina, i mogu vam reći da smo uvijek dobro dole prolazili što se tiče rezultata, u Prvoj ligi jednom je bilo 1-1, a u Drugoj ligi kad smo igrali 0-0 dole je završeno, biće to pravi derbi akobogda fer i korektan naravno sa obje strane, naravno i na tribinama sve korektno jer dolazimo dole kao i uvijek dosad, veliki pozdrav.....
Rezultat bio kakav bio samo da ne bude remi.
- nazrnusoli
- Kontakt:
O kakvim ti neredima pričaš ??? Ionako ćete biti jedini navijači, jer domaći nemaju navijače. Jedino ako ona 2-3 starija lika i 10-tak osnovaca se naziva navijačima. Eh da zaboravio sam vuvuzele 
Sve fer i korektno.
A ako bas moramo podijelit bodove nek to bude 2-2 3-3, a ne 0-0
A ako bas moramo podijelit bodove nek to bude 2-2 3-3, a ne 0-0
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
NOGOMET - Prijateljska utakmica, Matići (kod Orašja)
Bratstvo - Gradina 2:2 (1:2)
Diabang
Rizvanovic
Bratstvo - Gradina 2:2 (1:2)
Diabang
Rizvanovic
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
riSe gdje drugo, vidjet ces..nazrnusoli je napisao/la:O kakvim ti neredima pričaš ??? Ionako ćete biti jedini navijači, jer domaći nemaju navijače. Jedino ako ona 2-3 starija lika i 10-tak osnovaca se naziva navijačima. Eh da zaboravio sam vuvuzele
Zbog takvih kao sto si ti mi i nemamo neku organizovanu grupu. Svi nesto skepticni, ne zele da se navija, to je za njih sabanluk. Ali neka opet kazem vidjet cete sta ''Marocanci'' pripremaju za derbi
Znam da je off-topic, ali eto nisam mogao a da ne odgovorim....
Koji derbi? S nama ili onaj u 17. kolu?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
U subotu nova kontrola - protiv Doboj Istoka, nije sigurno gdje, kada i u koliko sati
znat ćemo sutra
znat ćemo sutra
Undici stelle - ACM 1899
- 7aprildomemoj
Jel pripremate balone, ko protiv Viteza
Bolje nikako ne navijat, ako se već nemože okupit respektabilna ekipa, nego se blamirat balonima i vuvuzelama 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Procitaj post iznad i skontat ces zasto se ne moze okupit respektabilna grupica..7aprildomemoj je napisao/la:Jel pripremate balone, ko protiv VitezaBolje nikako ne navijat, ako se već nemože okupit respektabilna ekipa, nego se blamirat balonima i vuvuzelama
A mislim da te znam zaista, poznajem jednog lika koji isto tako prica te price.
Pa jel za derbi sa nama ili 17 kolo? Sto ne odgovoriNkBratstvoGracanica je napisao/la:Procitaj post iznad i skontat ces zasto se ne moze okupit respektabilna grupica..7aprildomemoj je napisao/la:Jel pripremate balone, ko protiv VitezaBolje nikako ne navijat, ako se već nemože okupit respektabilna ekipa, nego se blamirat balonima i vuvuzelama
- 7aprildomemoj
I šta sad ? Hoćeš da se nađemo u 4 oka 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Jeste, komsijski derbiManiaacs je napisao/la:Pa jel za derbi sa nama ili 17 kolo? Sto ne odgovoriNkBratstvoGracanica je napisao/la:Procitaj post iznad i skontat ces zasto se ne moze okupit respektabilna grupica..7aprildomemoj je napisao/la:Jel pripremate balone, ko protiv VitezaBolje nikako ne navijat, ako se već nemože okupit respektabilna ekipa, nego se blamirat balonima i vuvuzelama
Pa oba su komšijska jbg ti
.
Znači hoćete da se nadvikujete sa Sioux-ima?
Znači hoćete da se nadvikujete sa Sioux-ima?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
-
skandinavka76
- Kontakt:
Što se tiče nadvikivanja bojim se da je tu 2 ko kuća na goste na terenu malo neizvjesnije,,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.