prije cemo mi popit petardu nego njima dva dati u toj postavci.sekula je napisao/la:Naravno da jesam.Wolverine je napisao/la:hehe... jesi se ti naspavo sinoc ???sekula je napisao/la:Imam osjecaj da ce Ciro iznenaditi sve i izvesti frontalni napad u Lisabonu, kao sto svi pravi stratezi i rade jer sa faktorom iznenadjenja vec si osvojio pola bitke, a to siguran sam niko ne ocekuje pa ni sami igraci. A to bi bilo recimo 4-3-3 ili u transformaciji 4-2-1-1-2:
odbrana: Jahic ili Ibricic (desno), Nadarevic, Spahic, Milenkovic (lijevo) 4
vezni red: Rahimic i Bajramovic (razbijaci) 2
centralni vezni: Pjanic 1
napad: Ibisevic, Misimovic (kao poluspic) i Dzeko 1+2 (3)
Mislim da niko ne ocekuje totalnu ofanzivu u gostima kod apsolutnog favorita!Cilj je utrpati gol u Portugalu ili barem dva, a sa ofanzivom od prve minute mozemo ga utrpati na foru, jer cigani nece moci doci sebi da smo toliko drski udarimo iz sve snage. I onda laganini u drugom poluvremenu, izvesti Pjanica uvesti Muratovica da razbija, Misketa povuci nazad, pomalo se zatvarati i lagano iz 4-3-3 preci u 4-4-2 ili cak 4-5-1 ako rezultat bas bude pozitivan i pouzdati se u kontre. Jer ako se zatvorimo od prve minute, popusili smo ga, imamo previse zutih, a logicno je da su izlozeniji zutim kartonima i neopreznim startovima igraci koji se brane.
kakav milenkovic