Sport i TV
Re: Sport i TV
Jel to sigurna informacija, da se prešaltam na telemach, marka skuplje, a arene imam ebga na kompu preko adsl-a 
nema potpisa
Tko je najavljeno ali mozda se dogovore do nove godine ko zna
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
sad opet dosadni tenis po citav dan na sk
ajd mastersi, al kad mi ubace u udarni termin petersburg, luxemburg, lumpur i slicne turnire dodje mi da zapalim tv.
sto nisu formirali tenis klub, a ne golfklub
sto nisu formirali tenis klub, a ne golfklub
nema potpisa
Sto se tice SK citam da su uspeli da produze prava za ...
ATP Masters i 500 i Wimbledon.
NBA
F1 ( sa tim da od ove godine potpuna prava prenosa imaju i u BiH i Makedoniji)
EL
Championship i Fa cup (nezvanicno i EPL naredne tri sezone)
Moto GP
Rusija,Holandija,Argentina,Ukrajina,Coppa Italia.
NBA
EL
Moto GP
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
gdje si procitao to drug. interesuje me ovo najvise za f1...... za ostalo znam da su produzili sigurno sve.Devil je napisao/la:Sto se tice SK citam da su uspeli da produze prava za ...
NBA
EL
Moto GP
Na SK forumu od jednog od glavnih clanova tamo.
joj sinoc na SK gleda covjek nekakvog sijslinga i klizana, a tamo beton utakmice eurolige efes-real ili mak-barca, pa mogli su na glavni kanal da stave to umjesto preglupog tenisa. To mi fakat jedino kod njih ide na nerve, previše je ovog nižerazrednog tenisa na glavnom kanalu, ajd shvatam da non stop prenose i treninge Novaka, njihov je, prvi reket, respekt. Al one odrone kad vidim u udarnim terminima razbio bi tv odma
nema potpisa
Tenis uvek ide na jednom od prva dva kanala bez obzira na sve.Admir_Sa je napisao/la:joj sinoc na SK gleda covjek nekakvog sijslinga i klizana, a tamo beton utakmice eurolige efes-real ili mak-barca, pa mogli su na glavni kanal da stave to umjesto preglupog tenisa. To mi fakat jedino kod njih ide na nerve, previše je ovog nižerazrednog tenisa na glavnom kanalu, ajd shvatam da non stop prenose i treninge Novaka, njihov je, prvi reket, respekt. Al one odrone kad vidim u udarnim terminima razbio bi tv odma
bez obzira na sve oni su idioti zbog toga, al ajd može im seDevil je napisao/la:Tenis uvek ide na jednom od prva dva kanala bez obzira na sve.Admir_Sa je napisao/la:joj sinoc na SK gleda covjek nekakvog sijslinga i klizana, a tamo beton utakmice eurolige efes-real ili mak-barca, pa mogli su na glavni kanal da stave to umjesto preglupog tenisa. To mi fakat jedino kod njih ide na nerve, previše je ovog nižerazrednog tenisa na glavnom kanalu, ajd shvatam da non stop prenose i treninge Novaka, njihov je, prvi reket, respekt. Al one odrone kad vidim u udarnim terminima razbio bi tv odma
nema potpisa
Nisu idoti,odo' sada vani, kada budem imao vremena objasnim ti. 
- Titova-Juga
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:bez obzira na sve oni su idioti zbog toga, al ajd može im seDevil je napisao/la:Tenis uvek ide na jednom od prva dva kanala bez obzira na sve.Admir_Sa je napisao/la:joj sinoc na SK gleda covjek nekakvog sijslinga i klizana, a tamo beton utakmice eurolige efes-real ili mak-barca, pa mogli su na glavni kanal da stave to umjesto preglupog tenisa. To mi fakat jedino kod njih ide na nerve, previše je ovog nižerazrednog tenisa na glavnom kanalu, ajd shvatam da non stop prenose i treninge Novaka, njihov je, prvi reket, respekt. Al one odrone kad vidim u udarnim terminima razbio bi tv odma
Apsolutno se slazem, jos malo pa ce i Siroki Brijeg open prenositi
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Naravno da nisu, zasto bi dobre utakmice stavljali na svoj kanal koji je "besplatan". Ovako stave npr Euroligu na SK+ ili Prime i dosta ljudi vidi da je najkvalitetniji program upravo na plusu ili primeu i odluce se da uzmu komplet paket.Devil je napisao/la:Nisu idoti,odo' sada vani, kada budem imao vremena objasnim ti.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Otprilike,mada u Srbiji osnovni paket SK jeste SK,SK+ i SKP doplacuju se samo SK3,SK4 i SK5 slicna stvar kao i sa Arenom.Ne znam da li je i u BiH tako.Oni koji nisu imali SKP slali su danonocno molbe svojim operaterima da ga uvrste u svoju ponudi i kada su to uspeli Sport klub je izuzetno na dobitku jer ima sada veci profit od tog operatera.neurofunk je napisao/la:Naravno da nisu, zasto bi dobre utakmice stavljali na svoj kanal koji je "besplatan". Ovako stave npr Euroligu na SK+ ili Prime i dosta ljudi vidi da je najkvalitetniji program upravo na plusu ili primeu i odluce se da uzmu komplet paket.Devil je napisao/la:Nisu idoti,odo' sada vani, kada budem imao vremena objasnim ti.
SK je ekvivalentno Areni 1,dakle neke sitne utakmice,tenis obavezno,ponekad ubace neku jacu utakmicu i to je sve.Jednostavno ne isplati se njima kao komercijalnoj televiziji dati najbolji sadrzaj na osnovnom paketu jer je dobit od toga premala.Ovako stavis malo jace utakmice na ostale kanale,EPL i Primeru svakako prenosis sve ili skoro sve utakmice po kolu i dosta ljudi zeli da ima i te 3,4,5 kanale,prvi ja i normalno je da cu da platim a tako i SK mnogo dobija.
imal kakvih novosti u vezi prava prijenosa EPL za narednu sezonu?? nezvanicno su bili objavili da ce produziti prava prijenosa ( mislim na SK )
Meni samo dve stvari padaju na pamet kada je ovo napisao u svojoj kolumni.I da, kada sam se već prihvatio tastature... uskoro će biti jedno veoma važno zvanično saopštenje koje će interesovati i obradovati sve ljubitelje fudbala i jedna veoma interesantna novina za one kojima se više dojmi tenis, a ne radi se o prenosima mečeva, niti o ATP Uncovered. Zato, ostanite uz Sport Klub i naš sajt.
1.) Zvanicno saopstenje da je EPL i narednih sezona na SK (iako se to i sada zna)
2.) Otvaranje novog kanala koji bi se zvao SK Tenis.
Ali sacekajmo...
Da malo i ovo spomenemo..Da li ćemo moći udovoljiti Grcima?
Fudbalski savez Grčke u saradnji sa njihovim državnim televizijskim servisom zatražio je od NFSBIH da prijenos utakmice između BiH i Grčke bude realiziran u HD rezoluciji.
Zanimljivo, iako određene televizijske kuće u BiH emituju program pomenutoj kvaliteti slike, niti jedna od njih, pa ni državna televizija BHT1 nije u mogućnosti realizirati direktan prijenos u HD-u, pa je tako trenutno nejasno gdje će gledaoci u BiH, ali i diljem svijeta, moći gledati meč iz Zenice.
Podsjetimo, javni RTV servis Bosne i Hercegovine ima prava za sve domaće utakmice reprezentacije, no činjenica je da su gledatelji u cijeloj državi, ali i dijaspori izuzetno nezadovoljni kvalitetom slike i tona koji gledaju i slušaju tokom prijenosa mečeva Zmajeva, koji je uistinu ispod svakog normalnog nivoa.
Već standardni sadržaji na svim europskim televizijama poput direktnog prijenosa dolazaka reprezentativaca na stadion, njihovog kretanja do svlačionica, snimci iz tunela stadiona prije utakmice, stručne analize mečeva popraćene kvalitetnim grafičkim opisima, očigledno će za gledaoce u Bosni i Hercegovini još dugo biti samo predmet maštanja.
Fudbalski savez Grčke u saradnji sa njihovim državnim televizijskim servisom zatražio je od NFSBIH da prijenos utakmice između BiH i Grčke bude realiziran u HD rezoluciji.
Zanimljivo, iako određene televizijske kuće u BiH emituju program pomenutoj kvaliteti slike, niti jedna od njih, pa ni državna televizija BHT1 nije u mogućnosti realizirati direktan prijenos u HD-u, pa je tako trenutno nejasno gdje će gledaoci u BiH, ali i diljem svijeta, moći gledati meč iz Zenice.
Podsjetimo, javni RTV servis Bosne i Hercegovine ima prava za sve domaće utakmice reprezentacije, no činjenica je da su gledatelji u cijeloj državi, ali i dijaspori izuzetno nezadovoljni kvalitetom slike i tona koji gledaju i slušaju tokom prijenosa mečeva Zmajeva, koji je uistinu ispod svakog normalnog nivoa.
Već standardni sadržaji na svim europskim televizijama poput direktnog prijenosa dolazaka reprezentativaca na stadion, njihovog kretanja do svlačionica, snimci iz tunela stadiona prije utakmice, stručne analize mečeva popraćene kvalitetnim grafičkim opisima, očigledno će za gledaoce u Bosni i Hercegovini još dugo biti samo predmet maštanja.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ocel bit igdje prijenos utakmica Kupa? Mrsko mi pregledat svaki program, pa ako netko zna da mi kaze.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Jack777Pott
- Kontakt:
To sam vidio u najavi jutros. A evo i sad sam potrazio, nema nigdje Sloga - Siroki. Mislio sam da se utakmica kasnije igra, kad i Zeljo - Zrinjski, pa da odem, al tek prije sat vremena vidio da se igra u 15:00, pa mi propalo. Nije mi ni u kraj pameti bilo da do 18:00 vec pada mrak, a u Doboju nema reflektora
Prava je steta da nema prijenos, jer ce u Doboju bit spektakl, dok se na Grbavici igra utakmica bez puno napetosti, gore su vec navikli na sve to.
Prava je steta da nema prijenos, jer ce u Doboju bit spektakl, dok se na Grbavici igra utakmica bez puno napetosti, gore su vec navikli na sve to.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
šta je ono devile sinoc i priuritet svih priuriteta koji ce uvijek ici na obicnom sportklubu tenis i to mec fed-nad ide na plusu, a ja kao da gledam trening formule, ej trening!
nema potpisa
Pa i SK+ je osnovni paket.Tenis uvek ide na SK ili SK+Admir_Sa je napisao/la:šta je ono devile sinoc i priuritet svih priuriteta koji ce uvijek ici na obicnom sportklubu tenis i to mec fed-nad ide na plusu, a ja kao da gledam trening formule, ej trening!
Veceras je npr. na SK.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.