Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 feb 2013, 23:26

Ko da mu je M4kaveli pomagau u sastavljanju posta :D
Rođen s tobom da budem

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 15 feb 2013, 23:30

supermario, supermario... Naveo si gore u svome romanu o antitalentima. Ako vec nisi kompletentan da govoris o Arsenalu zasto to radis? Mozemo mi ovisnici koji gledaju svaku njihovu utakmicu kao ti Bayernovu. Vjeruj mi ja znam kako ovaj klub dise... To se osjeti! Ja ne mogu da pricam o nekim klubovima koje ne gledam redovno. Svi mi dajemo prednsot Bayernu i to do sada i ptice na grani znaju, ono sto mene licno nervira jeste vasa ali i mnogih "strucnjaka" koji su ubjedjeni da ce Bayern rasturiti Arsenal. Ono sto ja sa sigurnoscu mogu tvrditi nije neki veliki pokazatelj derati sve od reda u ligi (trecoj u Evropi) gdje ti je glavni konkurent sve dao na LS, i muciti se u najjacoj ligi gjde imas toliko jakih klubova!!!

Giroud nikada ne moze biti kao Shamakh. Mora mu nesto dobro puknuti u glavi da bi on to bio. On mozda ne daje golove jos ali za razliku od Marokanca ili Danca (koji je uzgled najbolji igrac na svjetu) se vraski trudi za razliku od doticni posmatraca! Dobro si rekao on treba tek postati neko kao Drogba ali ima jos vremena! I jedan i drugi su imali po 26 godina kada su dosli i dobru zadnju sezonu u Francuskoj i manje uspjesnu prvu u Engleskoj.

Ne boj se ti o Arsenalovim talentima imaju oni njih za pola lige. Ono sto Arsenal mora da uradi jeste da zadrze one sto vec postanu formirani igraci a to ce usojeti konacno vecim ugovorima i Seleri kapu u ligi sto ce se uvesti!

EDIT: Ljudi ziv se izjedo cjeli dan hoce li sutra Bellerin dobiti sansu??? :D Gori od Miguela ne moze biti nikako...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 15 feb 2013, 23:39

MoR zasto mislis da je pjan pisao ovaj post? :? Mislis da ovo nije moguce?

Ja licno mislim da bi konacno iduce sezone mogli da se vratimo tamo gdje smo bili pre dve godine. Borba za titulu! :twisted:

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 15 feb 2013, 23:59

Gunner4 je napisao/la: Naveo si gore u svome romanu o antitalentima
samo sam rekao da neki da ima tu nmnogo talenat i kvazitalenata koji redovno podju(neki ostanu) kroz arsenal, ne vidim kako to nije istina :roll: ? Svojevremeno je i Chamak bio talnat, a gdje je sad? Prirodno je da arsenal dok pronadje pet stvarnih talenata koji ce izrsati u igracine mora duplo vise da ih baca u vodu i to u opste ne bi bilo lose da mnogi od tih pehova bar ejdnu sezonu optererete Arsenal da bi se zakljucilo da i nisi ono za sto se mislilo da ce postati. I molim vas gdje sam ja to rekao da ce Bayern rasuriti Arsenal ? Kaze da se nadam i ocekujem minimalnu pobjedu Bayerna, a bgm i da kazete da ocekujete pobjedu Arsenala ne bih vam zamjerio ;)
Gunner4 je napisao/la:Mora mu nesto dobro puknuti u glavi da bi on to bio
Ipak se nesto moze desiti nesto u njegovoj glavi pa da zajebe, a to cijelo vrijeme i pokusavam da kazem, dosta mladosti dosta nesigurnost
Rockefeller je napisao/la:A biće, 100% je malo ako kažem, ja vjerujem milijardu posto da će njih dvojca narednu sezonu biti fenomenalni i da će Arsenal na njihovim krilima do titule.
Zar mislis da bi to bilo dovoljno za titulu? :o , Kao da ja kzem ako roobbery igraju dobro bayern ce sve osvojiti..........
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 15 feb 2013, 23:59

Hector mora dobit priliku sutra, to će bit desni bek samo za poželit i klimat će se mjesto Jenku opasno ako ovaj mali nastavi da napreduje ovako. Ali ne shvatam još nešto, momak može komotno krila igrat, fenomenalan je u napadačkim zadatcima. Možda i tu dobije priliku, ko zna.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 16 feb 2013, 00:05

Gunner4 je napisao/la:MoR zasto mislis da je pjan pisao ovaj post? :? Mislis da ovo nije moguce?

Ja licno mislim da bi konacno iduce sezone mogli da se vratimo tamo gdje smo bili pre dve godine. Borba za titulu! :twisted:

Moguće je svašta u životu, pa tako i fudbalu, a ako je već moguće da Paja napiše argumentovan post, da Bluesforever prenese tačnu vijesti i SteveG napiše post iz svoje glave, zašto ne bi bilo moguće da Arsenal postane šampion Engleske.

Međutim, apsolutno nikakve naznake nema da bi se to moglo dogoditi naredne sezone, posebno ne sa ovakvim igračkim kadrom i bez ozbiljnih pojačanja. Ne vidim na osnovu čega bi trebali temeljiti ta mišljenja, jer i ta jedna sezona više iskustva, teško da može učiniti razliku u toliko mjeri da dostignu nivo Uniteda, Citya i Chelseaja, a tek treba da izbore svoje mjesto ispred Tottenhama. Trebam li reći da Arsenal nakon 26 kola kasni 21 bod za titulom.

Ali dobro, to je vaše mišljenje i ne mislim se pretjerano truditi da ga promjenim, svakako da imate pravo na isto, samo mislim da je apsolutno nerealno, bar na osvnou ovoga šta smo mogli vidjeti ove sezone i na osnovu kadra kojim Arsenal raspolaže.

I da, u kakvoj borbi za titulu je Arsenal bio prije dvije godine? O čemu ti?

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 16 feb 2013, 00:28

supermario nisi govorio ti ali su dolazili tvoje kolege bavarci ovdje i prosipali pamet... Shamakh je dosao kao slobodan igrac u zrelim godinama tako da njega ne mozemo zvati talentom!

Ova generacija 1995. je najtalentovanija u zadnjih par godina ima toliko omladinaca koji bi mogli upasti u prvi sastav vrlo lako. A cak vecinu njih ocekujem na pripemama. Akpom,Gnabry,Bellerin,Toral... Ima tu jos par momaka koji bi mogli upasti tu imaju oni jos vremena...
Iz generacije 94. nemamo nikoga u timu ko bi mogao da upadne u prvi sastav.
Od 93. imamo OXa (koji je u prvom timu ali on i nije nasa skola) i Yennerisa,Anekea,Afobea,Eisfilda koji hvataju zadnje prilike za prvi tim.
Generacija 92. tu su Wislhere, Jenkinson (nije nasa skola) i Frimpong (koji doduse ima sansu da se dokaze na pozajmici) Meade se nada ali je daleko on od prvog tima. I Ryo,Cambell (koji su vjecne pozajmice ali nisu ni nasa skola i vjerovatno nista od njih)
Generacija 91. imamo Koksa u prvom sastavu i Watta koji vjerovatno ide, prevazisao je on vec akademiju. Pred ovu sezonu smo ostali bez dva super igraca iz te generacije Bartley i Lansburya :(
90. su tu Woja,Gibbs i Ramsey (koji je Cardiffova skola)
i 89. Walcott!
Manje vise ovo je najbolje od mladih igraca sto imamo...

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 16 feb 2013, 00:37

Sve je to ok, ali se titule ne osvajaju na mladost, to je pregrst talenata od kojih ce pola igrati u Arsenalu al djaba kad to sve treba nacekati, a to bi cekanje onda podrazumijeva neosvajanje titula sto je vrlo lose. Fino je to sto se Arsenal trudi oko talenata al smatram da im treba jedno 3-4 teškaša inace je ova ta mladost nedovoljna za titule, sto se ispostavlja vec par god :ugeek:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 16 feb 2013, 00:52

Ma nikad' se ne zna ko se moze ukljuciti u borbu za titulu. Pa nije niko ni Juventusu prognozirao 49 utakmica bez poraza u Italiji, realno je i Milan u tom trenutku bio puno veci favorit. Istina, United ima dovoljno iskustva, City arape iza leđa koji im osiguravaju kvalitet. Uostalom, nisam ni poceo navijati za Arsenal zbog titula. Trofej ce doci, prije ili kasnije. Pitanje je vremena...

Arsenal je postao gigant duz ovih mukotrpnih sezona u nekom ekonomskom smislu. Naravno niko ne navija za klub jer je su oni izgradili novi stadion ili medicinski centar. Znali smo mi odigrati katastrofalno, ali isto tako... pruziti partije, kakve rijetko ko moze. Uvijek smo imali taj mentalitet i snagu za ne moguce povratke.

Iskreno, nijedan trofej mi ne bi mog'o nadokanditi onaj trenutak kad' je Henry nakon povratka u prvom dodiru postigao pogodak. Ovaj klub ima dusu i ne vidim razlog zasto uz par pojacanja naredne sezone ne bi usli u borbu za titulu. Ali i ako ne, Boze moj, navijat' cu opet istim zarom za klub. Slađe je kad' cekas.

[youtube][/youtube]

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 16 feb 2013, 01:02

MoR je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:MoR zasto mislis da je pjan pisao ovaj post? :? Mislis da ovo nije moguce?

Moguće je svašta u životu, pa tako i fudbalu, a ako je već moguće da Paja napiše argumentovan post, da Bluesforever prenese tačnu vijesti i SteveG napiše post iz svoje glave, zašto ne bi bilo moguće da Arsenal postane šampion Engleske.

Međutim, apsolutno nikakve naznake nema da bi se to moglo dogoditi naredne sezone, posebno ne sa ovakvim igračkim kadrom i bez ozbiljnih pojačanja. Ne vidim na osnovu čega bi trebali temeljiti ta mišljenja, jer i ta jedna sezona više iskustva, teško da može učiniti razliku u toliko mjeri da dostignu nivo Uniteda, Citya i Chelseaja, a tek treba da izbore svoje mjesto ispred Tottenhama. Trebam li reći da Arsenal nakon 26 kola kasni 21 bod za titulom.

Ali dobro, to je vaše mišljenje i ne mislim se pretjerano truditi da ga promjenim, svakako da imate pravo na isto, samo mislim da je apsolutno nerealno, bar na osvnou ovoga šta smo mogli vidjeti ove sezone i na osnovu kadra kojim Arsenal raspolaže.

I da, u kakvoj borbi za titulu je Arsenal bio prije dvije godine? O čemu ti?
Ja tebe cjenim kao jednog od realnih forumasa pa ako si objektivan moras priznati da ste i vi po igrackom kadru blizi ovome dole trojcu nego Cityu koji je klasa za sebe, samo vam je napad na nivou. Ja se recimo ismijem samom sebi kada se sjetim da sam pred pocetak sezone predvidjao borbu za LS Unitedu. Jednostavno United ima Fergija koji ce od prosjecnog Indijanca izvuci maksimum i napraviti vise nego korisnog igraca dok City od WC igraca pravi flopa. Ne bi me iznenadilo da do kraja sezone ne ugroze i LS!

Chelsea stavljati u ovaj gore dvojac je iznenadjujuce od tebe. Oni su po trenutnoj klasi blizi svojoj braci iz Londona nego Blizancima iz Manchestera sto i tabela pokazuje! Ogromne su oni novce ljetos ulozili ali u koga? Niti jedan formiran igrac svjetske kvalitete nego sve super talentovani klinci koje su mediji i gazde po novim obicajima napumpali cjenu do neba pa se cini du su doveli neku ogromnu klasu koju oni tek trebaju da opravdaju. Takve je Wenger do pre koju godinu na kile kupovao. I sada ih dovodi, ali one manje zvucne nego ovi gore pa pukom posmatracu i nisu tako interesatni! Njih takodje tek od iduce sezone uz par kvalitetnijih pojacanja ocekujem ponovo u borbi za titulu.

Spursi ovise od Balea posto ih i sada on vuce. Ali i ako on ode ne sumnjam da ce Baos unaprediti tu ekipu koja bi se mogla ukljuciti u sam vrh.

Sto se tice Arsenala nisam ni rekao da ce uzeti sada iduce sezone titulu. Nije nemoguce ali pre svega ocekujem smanjenje tog zaostatka i samu borbu pa da umjesto 21 bude bar 5 bodova razlike. Mislim da ovaj sastav ima potencijal za tako nesto i ako treba odbranu pojacati sa nekim iskusnim a da niko od ovih ne ode.
Golman je sasvim OKe mozda samo rezervnog nabaviti. Vezni red je i sada jak i mora da se vise rotira radi umora. Uglavnom ovaj postojeci britanski talenat mora da bude presudan. Ovosezonska pojacanja Cazorla,Giroud,Poldi koja su se vec opravdala ocekujem da budu jos i bolji. Eventualno dodati tu jos jednog ofanzivnijeg koji je se spominje i tu smo tamo gdje smo stali pre dve godine.

Ja takodje ocekujem i povratak Liverpoola od iduce sezone. Imaju strasnu mladu ekipu i samo da pocnu dobijati one manje utakmice.

Ako ne dovedu novog trenera i ostave mutavog Mancinija mislim da bi City za ligu sampiona od iduce sezone mogao biti najugrozeniji! Ali za Englsesku ligu bi bilo najbolje da oni i izostanu iz toga takmicenja kako ih brukaju.

supermario@ Pricaj to Dortmundu kako mladost ne moze osvojiti titule. Jednostavno mora da se spoje jos tu neke kockice uz samu mladost. Manjak povreda kljucnih igraca i manja oscilacija u formi.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 16 feb 2013, 01:35

Jasno je da sve ekipe imaju svoje i mane i prednosti, pa tako možemo reći da United kao takav, ima znatno lošiji igrački kadar nego City i Chelsea, ali to nadoknađuje drugim stvarima - prije svega vrhunskim trenerom, te pobjedničkim mentalitetom, kojeg je na kraju krajeva i najteže steći i godinama očuvati. Klub je sam po sebi u tolikoj mjeri postao ogroman, da je jako teško očekivati neko brutalno padanje u prosječnost, u stilu Liverpoola, bez obzira na sve. A tu je uvijek i solidna finansijska pozadina za kupovinu igrača na ključnim pozicijama.

Dalje, nemoj sumnjati da City s godinama neće posložiti stvari, hoće, to je sigurno, jednako kao i Chelsea, s tim da im ta kupovna moć, redovno daje dovoljno snage da budu bliži tom naslovu od Arsenala - nažalost, ali je tako, a neminovno je da će i u Evropi napredovati s godinama. Dakle, bez obzira na sve, Chelsea i City imaju veći potencijal za osvajanje naslova i ne vidim da ih Arsenal sa ovakvom klupskom politikom može ugoriziti, ali baš nikako - istina, ja bih volio da ugrozi, ali bojim se da od toga neće ništa biti. Dok Arsenal bude gledao kako da stvori igrača od Coquelina ili Yennarisa, City/Chelsea će ili kupiti duplo boljeg, ili na kraju krajeva, sačekati da sazriju, pa ih dovesti u svoje redove - tragično, ali tako ti je, a Arsenal će opet gledati da stvori nekog novog i tako u krug.

Tottenham sam spomenuo isključivo radi ove sezone, čisto da bih pokazao koliko je dug i dalek put Arsenala do vrha tabele, a vezano za njih, oni su već zadnje 3-4 sezone uhvatili finu konstantu, a za korak više će im ipak trebati i koja vrhunska klasa više.

O povratku Liverpoola u top4 naredne godine, po meni, nema apsolutno nikakvog govora, taj klub je jednostavno prepun poluigrača, koji uz kataklizmičku transfer politiku čine sami sebe predmetom podsmijavanja. Dosta vremena će morati proći da se očiste od smeća kojeg su nakupovali.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 feb 2013, 01:46

Arsenal nije uopće tako mlada ekipa.

Oni koji su prekucali 25: Sagna, Vermaelen, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Diaby, Arteta, Rosicky, Cazorla, Podolski, Gervinho +Arshavin i Squillaci.

13 od 25 je preko 50% igrača. Gibbs i Walcott će naredne sezone imati 24. Ovo ostalo 10 igrača je mladih. Od 23 do 19 godina.

Ja vidim naznake. Ovaj tim je za mene kompletiran i fali mu samo jedan defanzivni vezni. U zadnjih nekoliko godina ja kod ovog tima toga nisam vidio. Vidim da se pojačalo u trošenju para i da se dovode bolji igrači. Podolski, Cazorla, Monreal, Giroud su ogroman napredak u odnosu na samo dvije sezone prije (Squillaci, Chamak, Koscielny).

Uostalom, ovi momci su do sada pokazali da su pojačanja. Oko 30 golova samo od tog trojca. Monreal je tek došao. To je trećina golova koje daje prvak (sezona nije gotova!). Takodje tu je Walcott i očekujem još koga da im se na ljeto priključi.

Druga naznaka je da je Wenger konačno počeo prodavati "flopove" i kretene koji su beskorisni. U odnosu na ranijeg Almuniu tu je Manonne. U odnosu na ranijeg Chamakha, tu je Giroud. Ranijeg Parka, tu je Podolski. Ranijeg Santosa, tu je Monreal.

Nikad ne bih pomislio da bi Wenger nekoga prodao/posudio nakon samo jedne i po' sezone. Uradio je to. Meni znak da se nešto mijenja. Ranije jeste radio, al' govorim otkako je ovaj škripac sa parama.

Na ljeto opet ostajemo bez (ranijih) Arshavina i Squillacija. Očekujem dvojcu isto toliko teška pojačanja kao i ovosezonska četvorka. I onda će to biti još veći napredak.

I po meni smo tu na tački gdje show treba da počne.

Sa približno isto kvalitetnim timom ni City ni Chelsea nemaju šanse protiv Wengera. A ne vjerujem da United ima kvalitet osvojtii uzastopno ligu.

Digla se debata kad je bilo -12 u odnosu na Tottenham pa se desi. Ne vjerujem da ima potrebe da se diže debata za jedno malo predvidjanje da će sezonu 2013/14 osvojiti Arsenal. Pa i vakat je, nisu hejhaj.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 16 feb 2013, 01:53

Ok, stvarno nema osnova za raspravljati ko će osvojiti ligu za godinu dana, kada to obično ne možemo predvidjeti ni koji mjesec unaprijed, ali samo ću ti napomenuti da taj "kompletirani" tim, sve sa tim pojačanjima, zaostaje na pola prvenstva 20+ bodova za prvim na tabeli. Arsenal. Za prvim 20+ bodova. Prijatelju moj, daleko je to od onog ozbiljnog Arsenala kojeg smo i ja i ti gledali.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 16 feb 2013, 01:59

Pa ni United nema neki kvalitet kad se uporedi sa Chelseavim ili Cityijevim rosterom, pa opet su tu gdje jesu. Pobjednicki mentalitet.

Usadi to u ove igrače kojima sad raspolaže Arsenal + dovedi jos 2-3 pojačanja koja to već imaju = borba za titulu ;)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 feb 2013, 02:01

Koliko je igracki United jaci od Arsenala? Ne puno. Ali jedna razlika je ocita, SAF! Arsenal ne bi zaostajao 20 bodova za prvom ekipom da je Wenger bolje takticki pripremao ekipu, da je bolje motivirao(nemoguce da jedna utakmica bude 5-6-7 golova u mrezi protivnicke ekipe i onda slijedecu ne dati ni jedan)vise radio na odbrani. Ekipa Arsenala nije losa, ali los je bio pristup, losa motivacija. Uz naravno povrede, za koje je opet Wenger kriv, pa ne drzim ja treninge niti postojeci ljecnicki tim vec on.
Celik!3,2,2.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 feb 2013, 02:04

@Mor:Stoji. Mada nisam tebi rek'o da nema osnove da se raspravlja, na kraju je ispalo tako. :mrgreen:

Vidim raspisalo se, a očekujem... znaš već koga očekujem :lol: - forumaše. I zato kažem da ne bi trebali da se raspravljamo. Oni koji misle da je to nemoguće, super za njih. Ja vjerujem da je nemoguće izgovor u životu i često tu riječ sebi volim zabraniti. Mada se znam razočarati. :cry: .

Volim da gledam stvari unaprijed i čitam šta će se dogoditi. Takav sam karakter, jbg. I više se osvrćem na svoj insekt nego na ono što je trenutno. Znam da se sve mijenja, poenta je razumijeti kad će nastupiti promjene. E to je moja forumska misija. :mrgreen:

Budi pozdravljen. ;)

Usput, imam osjećaj da bi United mogli gledati u finalu LP. Nemoj me još za riječ držati, moram još malo trezvenije sagledati situaciju, al' ybne misli mi se motaju u vezi vas.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 feb 2013, 02:38

Arsenal je i u ovu sezonu usao sa dosta problema,napustili s nas dva ponajbolja igraca iz prosle sezone,RVP i Song,.
Dosli su Cazorla,Giroud,Podolski i Wilshere se oporavio,ako njima dodamo Peru,Artetu donosi se slijedeci zakljucak : Arsenal u sezonu ulazi sa sest igraca koji prvi put igraju skupa i u sezonu ulazi bez najboljeg strijelca kao i najboljeg asistenta,.

Ako zelimo u opste biti konkurentni za titulu moramo zadrzati postojeci kadar(naravno da ne mislim na Skilavog ili
Arsavina) i na to dodati par kvalitetnih pojacanja,Wanyama bi bio odlicno rijesenje jer moze igrati po potrebi i na stoperu kao i na DM/u..

Okosnica ekipe je sasvim dobra : Vermalen,Gibs,Wilshere,Cazorla,Podolski,Walcot,.

Giroudu bi doveo Bentekea kao konkurenciju pa ko se izbori za startera a sezona je i bez toga duga i sigurno da utakmica nece nedostajati ni jednom ni drugom..Jenkinsona na posudbu a Sagni dovesti backupa tipa Monreal za Gibsa..Sa Gervinhom vidjeti do kraja sezone na cemu smo jer njegov doprinos ove sezone je ispod prosjecan,njegovu minutazu dati Ox/u a Ox/ovu minutazu dati Gnabriu..Rosickom se zahvalti za sve ali ovako vise ne ide,prosle sezone je dao dobar doprinos,ove nikakav a 32.su mu godine..Tu se moze gurati Eisfeld,moliti Boga da Hafiz bude zdrav i da vrati pravu formu ili eventualno traziti nekog provjerenog veznjaka,.I jos bi volio vidjeti Begovica na golu,.Poljak je dobar golman,ima fantasticne reflekse ali je los na prekidima,nema muda izaci na lopte koje padaju na peterac a i u rijetkim situacijima kad skupi muda obicno odleti u prazno..

Dakle po meni :
Benteke -10 mil.funti
Begovic -12 mil.funti
Wanyama-15 do 20 mil.funti
Backup za Sagnu - 5 do 8 mil.funti

To je dakle 42 do 50 mil.funti a vjerujem da Wenger ima toliko na raspolaganju..

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 feb 2013, 10:56

Opet nama fali igrač koji će biti ikona kluba, to jeste Jack ali nama treba takav napadač..

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 16 feb 2013, 11:34

slika

Ovakve pobjede ulijevaju nadu da moze bolje. Zbog ovakvih pobjeda vjerujem da Arsenal moze izbacit Bayerna.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 feb 2013, 11:46

Tad smo imali sasvim drugaciju ekipu i drugaciji fudbal smo igrali. Naravno da se moze svakog proci, nije Bayern out of world ekipa, pa da se joj pera ne moze odbiti. Sve je moguce, iako smo mi underdogsi.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.