SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
I ammel je postigao gol,al nije upisan
Pogodio je Roma-Juve 1:0
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Guess who's back.
Konačno da i kolege prorade, a kapiten 2x pogodio i to veoma teške parove. @Reds još majstorski mlatnu Barcu.
Za sada 3-0-3 omjer, nije stanje loše, ali nije ni previše dobro. Negdje u zlatnoj sredini, bliže vrhu nego dnu. Sljedeća utakmica bi mogla biti presudna za Pjetlove, ali neće biti tragično i ako ne odbranimo titulu u ligi. Fokus je sada na Kupu. 
Bolan, samo je on kriv.samocelik je napisao/la:sta imate recu u svoju odbranu ti i kapitenNimla_RZ je napisao/la:E bistriče, bistriče, šta nam uradi jadan ne bio...![]()
![]()
Vidiš da je igr'o rezultate iste k'o i ja.
Čelik Zenica 1945
Ma krenut ce,vidjet cesOtelo je napisao/la:pa mislio sam na ovu sezonu a prosle dvije je tukao +15 svaku al koliko se ja sjecam proslih sezona mene krene od 4.kola tebe i njega od 7 .Ima jos vremena da se 3. mjesto izbori,sve je moguce.amEl_rooB je napisao/la:Ne mozes tako Senaide reci.Kapiten nas je mnogo puta vadio svojim golovima,i kad je bilo najteze.Da nije bilo kapitena,mi sad ne bi igrali Drugu ligu sigurno.Dodje period kad te ne ide,a nema sumnje da je Elninho sjajan igrac.Otelo je napisao/la:Kod nas samo ja i ammel igramo,elninho uz sve tuzno postovanje nista da pogodi.Racunajuci i kup u zadnje 4 tekme sam 4 puta bio precizan.![]()
![]()
Ostanak je prioritet,jos da kapiten proradi gdje bi nam kraj bio![]()
![]()
Sreca ti si u formi,nadam se da ces ostati u istoj sto duze i zabijati na svakoj utakmici,kao u ove zadnje 4.
Probat bar kup osvojiti,izgleda da od lige nema nista.
p.s Cestitke Bosco druze moj na golu i pobjedi,bio je ovo jos jedan u nizu sjajni derbija izmedju nas dvojice
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Jos je puno do kraja a niko ne igra konstanto dobro(msm na druge ekipe)
Nagurao sam ti gol preko stele.
Conte nikako da nas iznevjeri ove sezone

Nagurao sam ti gol preko stele.
Conte nikako da nas iznevjeri ove sezone
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uvijek me zakinu,sad jel namjerno ne znamOtelo je napisao/la:I ammel je postigao gol,al nije upisan
Hvala ti druze
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Kockari, Ljuta Krajina i BHF jos uvijek bez poraza, vidjecemo ko ce prvi posustat 
SAMO ČELIK !
Tabela poslije 6. KOLA

ja znam ko će zadnjiViper je napisao/la:Kockari, Ljuta Krajina i BHF jos uvijek bez poraza, vidjecemo ko ce prvi posustat
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dobro nam ide kako promjenismo taktiku na 1-1-1. Ono bezglavo jurisanje taktikom 0-0-3 nam nije islo.LBJ MVP je napisao/la:Donnie je živ oleeeeeOvo bi bila 3 gola od njega
![]()
Odlično taktički odrađen posao svakog člana ekipe
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma isao na copy/paste i ostalo mi otvoreno valjda i ja samo nakon par minuta kliknuo na potvrdi.Izvinite fakat!Nimla_RZ je napisao/la:Bolan, samo je on kriv.samocelik je napisao/la:sta imate recu u svoju odbranu ti i kapitenNimla_RZ je napisao/la:E bistriče, bistriče, šta nam uradi jadan ne bio...![]()
![]()
![]()
Vidiš da je igr'o rezultate iste k'o i ja.![]()
Al' hajde, svakom se dešava. Mada, sad kad smo bili prvi, ovo da nam se desi... Ništa, sad bi on nama otrč'o stotinjak krugova oko Kamberovića.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
6 kolo - GOOL kola -19TM87© (FK Garaže) - Mainz-Schalke 2:2
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ubijedjen sam da kad sam gledao jucer listu strijelaca nakon 5.kola da sam imao 3 gola na kontu, evo sad imam 4 gola iako sam juce dva zabio.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
To je defenderov rejon al se moze provjeriti.Udji u Arhivu i pregledaj zadnji pet kola.Ako si u pravu ispravit ce se.A ako ti je mrsko traziti ja cu sutra veceras i meni mrskoPuma je napisao/la:Ubijedjen sam da kad sam gledao jucer listu strijelaca nakon 5.kola da sam imao 3 gola na kontu, evo sad imam 4 gola iako sam juce dva zabio.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Provjerio sam tabelu kod mene i arhivu i tacan je podatak da si do sada zabio 4 gola, 1 u prvom kolu, 1 u trecem i 2 u sestom.Puma je napisao/la:Ubijedjen sam da kad sam gledao jucer listu strijelaca nakon 5.kola da sam imao 3 gola na kontu, evo sad imam 4 gola iako sam juce dva zabio.
Provjerio sam i ja u arhivi, a i bio sam ranije ubijedjen da sam zabio 2 gola, mada mozda me prenijelo pa mi se ucinilo da mi na kontu stoje 3 gola
Zato mi je bilo cudno, sad je sve uredu, 4 gola na kontu imam

Zato mi je bilo cudno, sad je sve uredu, 4 gola na kontu imam
Call the coroner!
Jel se ovo kolo igra do 16.02 il je zabuna neka
hajd da se desit greska i administraciji
Do meneFliX je napisao/la:Jel se ovo kolo igra do 16.02 il je zabuna neka![]()
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ammel u formi 
- Evolution87
- Kontakt:
Izdrzi Wolfsburg!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.