Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Treba napraviti kostur ekipe(Dobar golman, a ne ovaj nas ovan kikser, dobar stoper koji i kad lose igra bude dobar, jedan vezni uz Jacka i onda imas igrace na koje uvijek mozes racunati i kad svi ostali kiksaju). Cazorla,Podolski,Giroud,Arteta,TV,Kos,Per nisu losi igraci, cak su dobri, ali oni nisu oni koji mogu i smiju nositi igru Arsenala, posebno ovo smiju. Nema tu vodje. To je glavni problem.
Treba Wengeru malo vratiti film u nazad, jer ocigledno da je pogubio neke stvari. Tipa Ramsey na krilu, pa onda Rosa na krilu protiv Milana kad isto sanse nismo stvorili, forsiranje igraca koji ocigledno ne igraju u formi dovoljnoj za Arsenal.
Ja nisam protiv Wengera, ali sam protiv nekih njegovih odluka. Jednostavno nije to isti covjek koji je osvojio titulu 2004.
Treba Wengeru malo vratiti film u nazad, jer ocigledno da je pogubio neke stvari. Tipa Ramsey na krilu, pa onda Rosa na krilu protiv Milana kad isto sanse nismo stvorili, forsiranje igraca koji ocigledno ne igraju u formi dovoljnoj za Arsenal.
Ja nisam protiv Wengera, ali sam protiv nekih njegovih odluka. Jednostavno nije to isti covjek koji je osvojio titulu 2004.
Celik!3,2,2.
Nema sta da tvrde, ljudi se bore za LS sledece sezone iako je izuzetno jaka konkurencija, dranjem Intera u proslom kolu su dokazali neke stvari, nece morati ni da ga prodaju. Uostalom, Juve je nudio 25m na leto, i nisu prihvatili, a Joveta je zaista u sjajnog igraca izrastao.Gunner4 je napisao/la:Ma koji 30 miliona. Tvrde pazar... 20 u vrh glave!
Matori, da si ti meni ziv i zdrav, Bayern je medju dve najbolje ekipe u Evropi, a samim tim i u svetu, bolji od Nemaca jedino mogu biti Katalonci, drugi niko nije bolji...Paradajz je napisao/la:irridu je napisao/la:ja nez sta se raspravljate,bayern je u ovom trenutku da ne pretjeram medju top 10 ekipa u europi
Dobro jes previse medju 10 sto sam rekao,ali brate sto ste dobili truhli arsenal nemojte se previse dizati,kao prvo bayern je meni bio najsmjesnija ekipa,kupili su sve sto su mogli u njemackoj bundes ligi,imali veci budzt nego svi ostali klubovi zajedno u zadnjih 10 godina pa opet dortmund i werder su osvajli tako da tisna

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
-
- Kontakt:
Ti ozbiljno mislis da ce Arsenal dati za Jovetica te pare?Saurman je napisao/la:A može priuštiti Jovetića za koga Fiorentina traži 30 mil.Gunner4 je napisao/la:Ajde budi malo realan. CUj Cavani,Benzema??? Te igrace Arsenal ne moze priustiti i tacka. A sta hvali Joveticu?Benzema ne bi pojačao ekipu.
Sto se tice Mourinha, kad bi Usmanov preuzeo klub sigurno je da bi on bio trener. On je menadzer koji hoce novac sto za svoju platu sto za pojacanja a Usmanov ima mu to moze dati. Ali male su sanse niti ce Usmanov preuzeti a Wenger zasluzuje voditi ekipu, nije on kriv.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
To je Wengerova krivica, Capoue mu se nudio na pladnju nije ga doveo a Diabya stavio na klupu da igra smijesni Arteta. A proslo ljeto se mogao dovesti i De Jong.ultrasstyle_tz je napisao/la:Arsenal je u godinama kada je osvajao trofeje bio poznat po igracima koji su mogli preorati sredinu terena, i fizicki izdominirati .. od Vieire, Petia , Parloura, Gilberta pa do zadnjeg takvog igraca Songa-koji ipak nije ta klasa, ali je wc za one od sinoc .
Sada na sredini bez i jednog fizicki stabilnog igraca, razbijaca se ne moze igrati takmicenje kao sto je premijer liga, a da ne govorim Liga Sampiona. Prosto mi je nevjerovatno da je Venger toliko posenilio da uopce nije vidio potrebu za takvim igracem i da je mislio da mu neki Kokelin ili Ramzi mogu igrati u ozbiljnom Arsenalu ili da je jedan Arteta destruktivac i zadnji vezni- dzaba upropasti momka.
zadnji od tih igraca stare Arsenalove sredine koji bi mogao dominirati je Dijabi ali on je propao jer je staklen.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ima Arsenal isti broj kvalitetnih igraca kao i Bayern(uporedite pa vidite, mada to tako nikad ne ide). Samo jedna stvar je razlika, svi ti kvalitetni igraci su oni koji nemaju hrabrosti za nesto vise. Oni koji nisu vodje.
Npr. Tv,Per ili Kos, sve trojica su na nivou Keowna(pojedinacno) i svi bi oni mogli igrati u nepobjedivim, ALI samo kao drugi taj stoper. Nama tu fali Sol ili Adams. Adams nikad nije bio pretjerano kvalitetan stoper(u poredjenju sa Baresijem recimo naravno da je u poredjenju sa ostalim bio), ali je imao ono nesto sto fali igracima Arsenala sad. To nesto ima Jack, ali nije dovoljno samo on. Mora tu biti jos bar 3 mozda i 4 takva igraca, i onda iskoristiti ove ostale da popune te rupe. Ti igraci ne moraju biti kvalitetniji od Cazorle ili Girouda jer su ovi veoma kvalitetni, ali moraju biti srcaniji, hrabriji.
Npr. Tv,Per ili Kos, sve trojica su na nivou Keowna(pojedinacno) i svi bi oni mogli igrati u nepobjedivim, ALI samo kao drugi taj stoper. Nama tu fali Sol ili Adams. Adams nikad nije bio pretjerano kvalitetan stoper(u poredjenju sa Baresijem recimo naravno da je u poredjenju sa ostalim bio), ali je imao ono nesto sto fali igracima Arsenala sad. To nesto ima Jack, ali nije dovoljno samo on. Mora tu biti jos bar 3 mozda i 4 takva igraca, i onda iskoristiti ove ostale da popune te rupe. Ti igraci ne moraju biti kvalitetniji od Cazorle ili Girouda jer su ovi veoma kvalitetni, ali moraju biti srcaniji, hrabriji.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Ma fali igrac koji ce u duelima sa ovim jacim ekipama da preore teren i lomi cjevanice suparnickim igracima. Igrac koji ce dobiti par crvenih po sezoni, igrac kojeg kad protivnik primi loptu dva puta razmilsi da li ce brzo krenuti u kontru. I naravno neki vodja u odbrani, mada bi to mogao biti Vermalen.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vermaelen je to mogao biti, ali ga je traka nekako unazadila. I mnogo puta ove sezone je zasluzio da uopste ne igra. To i ja govorim, treba u svakoj liniji borac, i neki hrabar. Meni se cini da su se oni usrali odmah, i tako i protiv Chelsea i protiv Citya, i onda zaigrjau kad tek vide da to nije nista toliko strasno. Ali onda bude kasno.
Celik!3,2,2.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma treba 6 igraca da bi to bio konkurentan Arsenal , od toga najmanje 4 strasna igraca koji bi i one od sinoc cinili boljim .
potreban je jedan strasan stoper, vodja odbrane. Vermalen /Koscelni/Mertesaker bi s njim mogli napraviti solidno partnerstvo.
potreban je pravi razbijac na sredini terena, dobar krilni napadac i ubica pred golom. ..ostala dva koji ne moraju biti tolika klasa ali su potrebni su lijevi bocni i back-up destruktivac..ova ekipa jednostavno nema fizickog prisustva na terenu, korpulentne odbrane ih bukvalno iznesu do 30 metara od gola kao sto su uradili sinoc .
potreban je jedan strasan stoper, vodja odbrane. Vermalen /Koscelni/Mertesaker bi s njim mogli napraviti solidno partnerstvo.
potreban je pravi razbijac na sredini terena, dobar krilni napadac i ubica pred golom. ..ostala dva koji ne moraju biti tolika klasa ali su potrebni su lijevi bocni i back-up destruktivac..ova ekipa jednostavno nema fizickog prisustva na terenu, korpulentne odbrane ih bukvalno iznesu do 30 metara od gola kao sto su uradili sinoc .
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sta sam ja to dobio ??? Pogresno si protumacio nesto, ja cak nisam ni navijac Bayerna...irridu je napisao/la:Dobro jes previse medju 10 sto sam rekao,ali brate sto ste dobili truhli arsenal nemojte se previse dizati,kao prvo bayern je meni bio najsmjesnija ekipa,kupili su sve sto su mogli u njemackoj bundes ligi,imali veci budzt nego svi ostali klubovi zajedno u zadnjih 10 godina pa opet dortmund i werder su osvajli tako da tisnaa kao drugo real,barcelona,man utd,psg,city et po meni 5 timova koji su bolji od vas
A to sto je tebi Bayern bio smesna ekipa, nisam siguran o kojem vremenu pricas, posto je Bayern veliki evropski velikan, i skoro nikada nisu bili "smesni", kompetitivna ekipa bila u svakom dobu fudbala, kad god su igrali, uvek se znalo da je Bayern jedan od favorita.
To za budzet je diskutabilno, oni imaju sjajne finansije, mada to imaju skoro svi timovi iz Bundesa, pa Volfsburg je jedan od timova koji imaju najveci budzet u Nemackoj, mozda cak i veci od Bayernovog, ali Bayern ima najbolje rezultate u Evropi od kad je sveta i veka, to ih odvaja od drugih, a sada i Dortmund. Obicno se oslanjaju na svoju skolu fudbala i forsiraju nemacke talente, sto se nece promeniti, takva je filozofija Bayerna. Bilo je izuzetaka, poput Javia Martineza ovog leta, ali takav igrac im je bio neophodan da bi zamenili Bastiana na duze staze. Riberi je isto tako dosao pre par godina kao i Robben, obojica za danas smesan novac.
Kad je Werder osvojio titulu, pre 10 godina, sada ih nema na mapi, isto tako i Volfsburg koji ima para, ali menadzment je nula. Dortmund sa druge strane obrunto, nemaju toliko para, iako su doveli Reusa za 17m, pre svega je tu Klop genije zajedno sa asistentom koji pronalazi igrace i placa ih za smesan novac. Kagawa je placen pola miliona evra.
A sto se tice jacine ekipe, trenutno Bayern i Barca liga za sebe, ostali svi ispod. Kakav Utd i crni Real, nemoj sam sebe ismevati, duplo slabiji Bayern prosle sezone izbacio duplo jaci Real od ovoga, sta mislis kako bi se sada proveli. PSZ je jos nepoznanica i neozbiljno je njih porediti u bilo cemu. A City ???

nisam pročito zadnjih 10 stranica ne da mi se džaba živcirat. neki provociraju neki ne.
Wengera nipošto iz kluba nikad. zna se ko plače kad njegov tim gubi i kraj priče. sve je reko tim.
Idemo dalje u subotu novu utakmica, nek skupe damu i nek napune aston villu do kraja, tako će i pokazat neku snagu. Imamo dosta šljama u ekipi koja nije za top utakmica ili koji jesu ali da djeluju ko ekipa, kompaktno, al jok kod nas daj loptu vilširu i to je to. Treba pojačanja pogotovo odbrana, koja je katastrofa.
i ja mogu samo reć da je bayern izuzetno jaka ekipa, jača od nas, ali opet bi uvijek mogao igrat na pobjedu arsenala jer nisu toliko jači ali imaju veoma uigran tim koji zna šta radi na terenu, e to je razlika. Inače ta poređenja sa barsom su smiješna. Barca je i dalje daleko najjači tim koji ne pobijedi samo zato što se zasite.
Wengera nipošto iz kluba nikad. zna se ko plače kad njegov tim gubi i kraj priče. sve je reko tim.
Idemo dalje u subotu novu utakmica, nek skupe damu i nek napune aston villu do kraja, tako će i pokazat neku snagu. Imamo dosta šljama u ekipi koja nije za top utakmica ili koji jesu ali da djeluju ko ekipa, kompaktno, al jok kod nas daj loptu vilširu i to je to. Treba pojačanja pogotovo odbrana, koja je katastrofa.
i ja mogu samo reć da je bayern izuzetno jaka ekipa, jača od nas, ali opet bi uvijek mogao igrat na pobjedu arsenala jer nisu toliko jači ali imaju veoma uigran tim koji zna šta radi na terenu, e to je razlika. Inače ta poređenja sa barsom su smiješna. Barca je i dalje daleko najjači tim koji ne pobijedi samo zato što se zasite.
Vođa zna.
Naravno da neće.Ne vidim ko će im dati ove pare.Osim možda Rusa ili Arapa.BigBigBang je napisao/la:Ti ozbiljno mislis da ce Arsenal dati za Jovetica te pare?Saurman je napisao/la:A može priuštiti Jovetića za koga Fiorentina traži 30 mil.Gunner4 je napisao/la:Ajde budi malo realan. CUj Cavani,Benzema??? Te igrace Arsenal ne moze priustiti i tacka. A sta hvali Joveticu?Benzema ne bi pojačao ekipu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
City, ako si pod njima mislio ove Arape, onda ok...Saurman je napisao/la: Naravno da neće.Ne vidim ko će im dati ove pare.Osim možda Rusa ili Arapa.

City,PSG jedino su oni dovoljno ludi da kupe Jovetića za 30 mil.Paradajz je napisao/la:City, ako si pod njima mislio ove Arape, onda ok...Saurman je napisao/la: Naravno da neće.Ne vidim ko će im dati ove pare.Osim možda Rusa ili Arapa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

najbaksuzniji smo tim na svijetu, da su svi ostali na okupu, drugi nepobjedivi majke mi

Vođa zna.
PSG-u sigurno ne treba takav igrac, njima je napad vrh, ali City voli da ima 4-5 napadaca u timu, tj Mancini...Saurman je napisao/la:City,PSG jedino su oni dovoljno ludi da kupe Jovetića za 30 mil.Paradajz je napisao/la:City, ako si pod njima mislio ove Arape, onda ok...Saurman je napisao/la: Naravno da neće.Ne vidim ko će im dati ove pare.Osim možda Rusa ili Arapa.

Ni ja se ne sjecam da je ovaj prevarant ikad priznao da je kriv za nesto.calcio je napisao/la:Nikad. On za 15 godina koliko ja znam nikad nije bio kriv, uvijek nadje neku izvlakusu. Sudije, mediji, pare... iako je u zadnjih par godina skrsio vise od 100 miliona na nove igrace. Smijesan lik.SamoZeljo je napisao/la:Kad ce Wenger priznati neznanje pa reci JA SAM KRIV, COVJEK ME JE TAKTICKI RAZVALIO??
Meni su smijesni ovi koji ne krive Wengera a istovremeno tvrde da je razlika izmedju Arsenala i Bayerna minimalna. Sta je onda problem pa da Arsenal veci dio utakmice izgleda onako jadno??![]()
Evo ovako se to radi nakon poraza, gledaj Arsene i uci se...
Trener Lazija se izvinio navijačima
Petković: Preuzimam odgovornost za poraz
http://sportsport.ba/ino_fudbal/petkovi ... oraz/98764" onclick="window.open(this.href);return false;
Toliko mi je taj covjek paio u ocima i toliko mi je postao odvratan da je to nemoguce. Gnjida moze kupiti velikog igraca ali nece. On je vise politicar nego sportista. Hoce da ostane nedodirljiv (na stetu Arsenala) i da i dalje moze lagati i varati svijet. Ovako dovodi krampe i lopate za manje para i to niko ne vidi. Hinja. SVE JE ON KRIV.
NAJVECI PREVARANT U ISTORIJI FUDBALA!
Mnogi nekad priznaju krivicu, izmedju ostalih npr. Jose Mourinho koji je za desetak godina osvojio mnogo vise trofeja nego ovaj prevarant za citav zivot. Mourinho uzima i pare ali nece raditi samo za pare. Ova pi** hoce. G*zice bi dao za 10 funti.
Mene je najvise iznervirala ona lopovska prica sinoc poslije tekme. Kaze da jos nista nije gotovo, a kod kuce izgubio 3:1 i to od boljeg protivnika. Umjesto da se izvine navijacima koje oderase cigani iz kluba, on im jos vise laze.
Lazljivac treba biti presretan sto je igrao prvu kuci, inace bi primio bar 5 komada od Bayerna, jednog od najvecih favorita za osvajanje Lige Prvaka.
Prestanite se vise prepirati. Bayern je svjetlosnu godinu ispred Arsenala, u svakom pogledu. Pa, njima je klupa jaca od Arsenala a i trener na kojeg vise ne racunaju je klasa za ovog senilnog Wengera.
- Marsal
- Kontakt:
SamoZeljo je napisao/la: NAJVECI PREVARANT U ISTORIJI FUDBALA!

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- frankqqqqq
- Kontakt:
SamoZeljo, suti bolje ti je. Nije Wenger kriv, kriv je ovaj majmun na slici dole. Odkako je on došao Arsenal nije ništa osvojio, odkako je David Dein otišao Arsenal nije ništa osvojio, ovaj drugi je značio Arsenalu više nego iko jer je on bio taj koji je dovodio igrače sa kojim je Arsenal prekucao Premiership. Evo hajvana, tj glavnog krivca za sve što se sada dešava.

oupen imiđ in nju tab

oupen imiđ in nju tab

Allah mu dao i on rekao prvu pametnu nakon dugo vremena.Wenger: "When I arrived clubs were owned by people who loved the club. Now it’s a business model." #Arsenal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.