Sve bajno, sve krasno, a ovo nije bilo najbolje izadnje Bayerna. Ni priblizno.
Ima tu stvari koji nisu bile bas onakve kakve bi trebale, ali dobro je. Rezultat je odlican.
Kada govorim o problemima, tu prije svega mislim na nasu lijeu stranu. Gotovo sve sto je Arsenal napravio, bilo je po toj strani. Par puta je Alaba jednostavno
nestao sa svoje pozicije. On mi je sinoc najmanje
odusevio.
Pored toga, ocigledno je da nam se situacije kao kod primljenog gola ne smiju desavati. Zamislite samo da izgubimo titulu zbog takve gluposti.
Riberija necu posebno spominjati, sve ste vec rekli.
A nije to ba bilo ni tako lose...
Dvojac u sredini fantastican. Schweini igra u top formi u zadnje vrijeme, drzi konce nase igre.
Javi konstantno raste u formi, a ono sto je sinoc odigrao je upravo ono sto ocekujemo od njega.
Jeo je protivnike, doslovno.
Kada su njih dvojica na ovom nivou, nema ekipa koja ce nadigrati Bayu, jedino mozda Barca... Ups.
Milan, jedino Milan.
Presing koji na protivnicku odbranu prave Muller i Mandza je fascinantan. Pa Vermaelen sinoc nije mogao izbiti loptu od Tomice.

Njih dvojica su prva linija Bayernove odbrane. Jos kada je Ribery aktivniji nego sto je to bilo sinoc, onda...
Stoperi kao sto ste i sami vec ustvrdili - fantazija. Buyto haman odigr'o utakmicu karijere.

Samo me interesuje, sta ce se desiti kad Boatengu istekne suspenzija? Hoce li se Jupp drzati onog da ne mijenja tim koji pobjedjuje?
I da, jedva cekam da vidim ''drugu'' postavu protiv Aresenala.

Tacno ne znas koja je bolja.
Ili da ubacimo zensku ekipu, ravnopravnije bi bilo...

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.