Jer imam neku dojavu, pa mislio sam da ispratim, al nema gotovo ni u jednoj kladionici, a radi se o utakmici izmedju Liverpoola i Danubia, prelaz iz 2 u 1, eto dobili ste free, jer steta je da propadne prelaz!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ako si to pokupio iz Demba Ba grupe sa face-a, ne bacaj pare bezvezesoccercrazy je napisao/la:Da li mozda neko od vas zna u kojoj kladionici se moze uplatiti URUGVAJSKA LIGA, al prelaz ??
Jer imam neku dojavu, pa mislio sam da ispratim, al nema gotovo ni u jednoj kladionici, a radi se o utakmici izmedju Liverpoola i Danubia, prelaz iz 2 u 1, eto dobili ste free, jer steta je da propadne prelaz!
nadam se da ste poslusaliLenBias je napisao/la:ne mogu se oteti dojmu da treba ponovit isto od sinoc tj. indiana h2 i monroe under, nisam jos siguran da cu to igrati ali ne vidim razloga zasto ne, indiana je drugi svemir za detroit trenutno a monroe centar koji nema petlju da bude centar kako treba, sinoc je to skroz lagano proslo
prijatelju.. da stvarno postoje te dojave, mislis li da bi se kladione otvarale svaki dan kao sada?soccercrazy je napisao/la:Da li mozda neko od vas zna u kojoj kladionici se moze uplatiti URUGVAJSKA LIGA, al prelaz ??
tyler durden je napisao/la:Djeco draga, dojave se ne dojavljuju tako preko fejsa ili nekih gluposti.![]()
To su samo nagadanja pacurlije.
Hvala bratedr.van nostrand je napisao/la:Beal 14,5 over
Beal 25 i 17 poena ubacuje u zadnja dva susreta.
Rocketsima je u Houstonu ubacio 20 poena.
Ocekivati je da i veceras odigra priblizno efikasno i prebaci 14 poena.
Ne treba napominjati da ut. ide sa obje strane sa preko 100 poena, protiv Rocketsa je to skoro uvijek slucaj.
Walker 17,5 over
Kemba Walker briljira. Zadnja tri susreta je preko 20 poena.
24,24 i 27 poena. Ocekuje se veceras i nesto veci broj poena tako da marginu od 17 poena komotno moze prebaciti jer lik stvarno igra u odlicnoj formi. Igra uvijek preko 30 minuta, uzima minimum 15 suteva, pogodi 3-4 trojke...
West 16,5 over
Igra efikasnije u gostima. Protiv Pistonsa je u Detroitu prebacio 20 poena.
Sinoc je takodjer bio u overu uz manju minutazu, jer je igrao tek 26 minuta.
Veceras ce se ipak Pacersi morati vise potruditi za novu pobjedu, to znaci vise minuta i vise lopti za Westa.
Trebao bi ponovo ubaciti 17 poena.
Clippersi bi veceras trebali biti nabrijani pokusavajuci saprati sramotnu igru od posljednjeg poraza.
S druge strane, Utah u gostima ne igra nesto dobro, ali opet imaju jako dobar prosjek poena, 96,5 i svakako bore se za poziciju u play offu.
Zadnji susret u LA-u ekipe su prebacile ovu marginu, otisli fino preko 200 poena, Jazzeri u gostima zadnje tri ut. su prosjecno na oko 100 poena.
Cini se ovdje over dosta izgledan.
Over 196,5
sretno svima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.