NBA History
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA History
Scott Skiles NBA record 30 assists
Scott Skiles Orlando Magic vs Denver Nuggets, December 30, 1990
[youtube][/youtube]
Scott Skiles Orlando Magic vs Denver Nuggets, December 30, 1990
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kobe Bryant presao cifru od nevjerovatnih 30.000 poena. U NBA je dosao 1996 i mnogi strucnjaci kazu da je to jedna od najjacih NBA klasa u istoriji...
NBA draft 1996.
Na slici: Camby, Starburry, Kobe, Abdur-Rahim, O'Neal, Nash, John Wallace, Antoine Walker, Ray Allen, Kittles & Samaki Walker. Na slici nema 1 picka Allen Iversona koji nije dosao na SLAM-ov photo shooting.
Ove godine su draftovani jos: Erick Dampier, Vitaly Potapenko, Peja Stojaković, Tony Delk, Zydrunas Ilgauskas, Derek Fisher...

[youtube][/youtube]
NBA draft 1996.
Na slici: Camby, Starburry, Kobe, Abdur-Rahim, O'Neal, Nash, John Wallace, Antoine Walker, Ray Allen, Kittles & Samaki Walker. Na slici nema 1 picka Allen Iversona koji nije dosao na SLAM-ov photo shooting.
Ove godine su draftovani jos: Erick Dampier, Vitaly Potapenko, Peja Stojaković, Tony Delk, Zydrunas Ilgauskas, Derek Fisher...

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
[youtube][/youtube]
prisjetimo se jednog odlicnog playa koji igrom slucaja nikad nije otisao na all star
prisjetimo se jednog odlicnog playa koji igrom slucaja nikad nije otisao na all star

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
koji paradoks,a u drugoj petorci lige bio 98 .godine

Na ovu ekipu sam se lozio

jelde je mreza plus il kako se vec zvala prenosila NBA tamo 2001,2002..
Kingsi,Spursi,Lakersi
Netsi,Iversonova Philli,Mcgradiov Orlando,Carterov Toronto,Pirsov Boston
ja gotivnih ekipa tad..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Moji prvi dodiri s NBA(ako ne računamo kačket Bullsa i ostale popratne rekvizite koje sam imao kao dijete ili to da mi je ime trebalo biti Shaquille
)su se tada desili,mislim da su bile snimke tekmi koje su prenosili ujutro oko 10-11.Kingsi mi i nisu bili simpatični,ali zato on jeste

Mislim da je jedne od tih godina nešta radio da bi MJ igrao na allstaru ne sjećam se dobro trenutno

Mislim da je jedne od tih godina nešta radio da bi MJ igrao na allstaru ne sjećam se dobro trenutno

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard King Scores 60
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bernarde, jel se to zagrijavaš za tekmu?
BK from the BK

BK from the BK

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@Carlo naravno!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Genijalan dokumentarac ESPN-a o čovjeku koji će ostati upamćen po tome što je draftan ispred Jordana
U svijetu je zabilježeno samo 38 ozljeda kao šta je on imao (genetske predispozicije)
I svejedno je odigrao 10 sezona u NBA i imao vrlo solidnu karijeru.
Going Big - Sam Bowie
http://www.putlocker.com/file/D83A651270906628#(cijeli dokumentarac na postavljenom linku)
[youtube][/youtube]

U svijetu je zabilježeno samo 38 ozljeda kao šta je on imao (genetske predispozicije)

I svejedno je odigrao 10 sezona u NBA i imao vrlo solidnu karijeru.
Going Big - Sam Bowie
http://www.putlocker.com/file/D83A651270906628#(cijeli dokumentarac na postavljenom linku)
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Gledao sam ovaj dokumentarac na ESPN. Zao mi je sto ga nema jos uvijek na yt.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ko je upratio na SK kada idu one NBA classic games
Vidio sam reklamu , bilo bi lijepo da neko postavi raspored i satnicu utakmica 

http://www.basketball-reference.com/pla ... rfa01.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jason kidd je danas pojam odlčnog skakača među bekovima,a lever je bio blizu triple double prosjeka u sezoni
jason kidd je danas pojam odlčnog skakača među bekovima,a lever je bio blizu triple double prosjeka u sezoni
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Humanitarna utakmica, Scottie Pippen’s Ameritech Classic koja se odigrala u petak 9. rujna 1994. i to je ujedno bila i zadnja utakmica u legendarnom Chicago Stadiumu...

BernardBarnjak je napisao/la:Humanitarna utakmica, Scottie Pippen’s Ameritech Classic koja se odigrala u petak 9. rujna 1994. i to je ujedno bila i zadnja utakmica u legendarnom Chicago Stadiumu...
![]()
sve vanjski igrači osim a. davisa i donekle kukoča
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Humanitarna utakmica 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
NBA finale 1995 magazin košarka

skupljao sam košarku,imao sam bar 70-80 brojeva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.