Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

jasmin93
Kontakt:

Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?

Post Postao/la jasmin93 » 19 apr 2008, 15:41

Najbolji navijaci na svijetu su: BHFanaticosi, Liverpoolovi, B. Dortmund, turci i grci. to su daleko najbolji, najludji i najvjerniji navijaci

PSG
Kontakt:

Post Postao/la PSG » 21 apr 2008, 13:18

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:cuj ovog k...a POZDRAV ZA SVE NAVIJACE BDORTMUND
i da znas da je nama najvecui rival saint etienne psg je na dnu nasih rivala
haha pa svaki ste put mijenjali trenera kad izgubite od PSG-a vi zivite za taj dan ...izkompleksirani ste do bola

@princ buraz pozdrav i tebi

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 22 apr 2008, 14:50

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:haha samo cu reci

marseille 1989 nasto, 10x french ligue, 10 x french cup, 1x liga prvaka

a paris nasto slusajte sad dobro 1970 godine , paris posto me ne zanima znam da ima samo dva prvenstva mislim da je to dovoljno svima ovdje na forumu da bi im bilo jasno da se ova dva kluba ne mogu prediti
jedini nas rival moz ebiti saint etienne i sad lyon po malo a za nekoliko godina i lyon moz ebiti nas veci rival
Nepismeni covjece, pa pogledaj sta si napisao, po tvom je Paris nastao prije Marseillea. :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Veze ti nemas sa zivotom. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
FC Schalke 04 :)

NeLsoN
Kontakt:

Post Postao/la NeLsoN » 22 apr 2008, 16:16

princ,, pa stvarno.. jel si glup toliko.. pa da nisi nista napisao pa hajd.. nego si nesto njemu reko i kazes da je nepismen a nisi ni skonto.. oj majko,, pa normalno da je psg stariji i zato je reko kako je marseile od te godine kad je osnovan koliko je osvojio titula. pa kasnije naglasio koliko je psg stariji od marseila a koliko je manje osvojio titula..pa stvarno princ ti nisi svjestan sta si sad lupio.nisi bolan ni procito,, haj sad dobro procitaj stavi prst na celo i dobro razmisli..ccccc :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: izvinite zbog gramaticki greski. iz bosamskog imam 2,heheh :D :D
"I KRV SVOJU ZA MERIMICU MOJU"
"I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU"

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 22 apr 2008, 17:01

Nelson, problem je u tome što je Marseille nastao 100 godina ranije, 1889 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Edit: Nastao je 1892., samo što se u početku nije zvao ovako kako se sad zove.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 22 apr 2008, 17:26

Mislim da ce veceras biti zanimljivo vidjeti kako ce izgledati kop,sta mislite o o tome...pozdrav
AMAR OSIM!!!

NeLsoN
Kontakt:

Post Postao/la NeLsoN » 22 apr 2008, 19:09

ribery je napisao/la:Nelson, problem je u tome što je Marseille nastao 100 godina ranije, 1889 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Edit: Nastao je 1892., samo što se u početku nije zvao ovako kako se sad zove.
ok. ma nije problem. neznam ja bas puno u francuzima.. ali ovako kako je napisao marseile i princ stvarno je pric prolupao.. izvinjavam se ja... hvala ribic care :D :D ;) ;)

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 22 apr 2008, 19:26

NeLsoN je napisao/la:princ,, pa stvarno.. jel si glup toliko.. pa da nisi nista napisao pa hajd.. nego si nesto njemu reko i kazes da je nepismen a nisi ni skonto.. oj majko,, pa normalno da je psg stariji i zato je reko kako je marseile od te godine kad je osnovan koliko je osvojio titula. pa kasnije naglasio koliko je psg stariji od marseila a koliko je manje osvojio titula..pa stvarno princ ti nisi svjestan sta si sad lupio.nisi bolan ni procito,, haj sad dobro procitaj stavi prst na celo i dobro razmisli..ccccc :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: izvinite zbog gramaticki greski. iz bosamskog imam 2,heheh :D :D
1. razmisli ko je od nas dvojice glup ispao :!:
2. razmisli ko je od ta dva kluba stariji :!:
3. razmisli ko od nas dvojice nije svjestan (mozda sada i jesi) sta je ko lupio :!:
4. razmisli ko to od nas dvojice nije procitao kako treba :!:
5. razmisli ko je taj od nas dvojice koji bi trebao staviti prst na celo i dobro razmislit :!:

:mrgreen: :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Al si se sad provalio i to zestoko...

:lol: :lol: :lol: :lol:

I jos nesto, vidim da glumis advokata ovom francuzu iz Tuzle. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
A kad to vec radis, prvo procitaj komentar pa lijepo razmisli sta je pisac htio da kaze, a sta je na kraju rekao, pa onda pametuj, ovako si se prosuo, i te kako prosuo. :lol: :lol: :lol:
Jos nesto moja konstatacija o nepismenosti tog lika ne odnosi se konkretno na taj komentar, vec na sve njegove komentare... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Izgleda da si jedini koji smatra da je pismen, pa eto... nek bude tako... :lol: :lol: :lol:

Joj jesi me nasmijao s ovim tvojim komentarom, ma svaka cast... :lol:

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 22 apr 2008, 19:42

NeLsoN je napisao/la:pa normalno da je psg stariji i zato je reko kako je marseile od te godine kad je osnovan koliko je osvojio titula. pa kasnije naglasio koliko je psg stariji od marseila a koliko je manje osvojio titula
Da da, nevjerovatna statistika, za 18 godina postojanja Marseille osvojio... cek da citiram onog lika ''10x french ligue, 10 x french cup, 1x liga prvaka''. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fenomemalna statistika, nema sta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Eh, tako to bude kad covjek ne ukljuci mozak... :lol: :lol: :lol:

Ovaj francuz je kod tipkanja pogrijesio, al ova tvoja glupost... :lol: :lol: :lol: nemam rjeci zaista :!:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 22 apr 2008, 23:02

NeLsoN je napisao/la:princ,, pa stvarno.. jel si glup toliko.. pa da nisi nista napisao pa hajd.. nego si nesto njemu reko i kazes da je nepismen a nisi ni skonto.. oj majko,, pa normalno da je psg stariji i zato je reko kako je marseile od te godine kad je osnovan koliko je osvojio titula. pa kasnije naglasio koliko je psg stariji od marseila a koliko je manje osvojio titula..pa stvarno princ ti nisi svjestan sta si sad lupio.nisi bolan ni procito,, haj sad dobro procitaj stavi prst na celo i dobro razmisli..ccccc :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: izvinite zbog gramaticki greski. iz bosamskog imam 2,heheh :D :D
Pa dobro decko je pogrijesio princ nema potrebe da se sada prepirete toliko,i vrijedjate malo je i on reagovao kako ne treba i mislim da je shvatio gresku...pozdrav
AMAR OSIM!!!

NeLsoN
Kontakt:

Post Postao/la NeLsoN » 23 apr 2008, 07:22

pric brate.. po onom sto je prvi put napisao tuzlak a ti njemu odg ono je stvarno bilo kriticno. a drugo je to sto ja neznam kad je koji klub osnovan, :lol: :lol: :lol:

vucko
Kontakt:

Post Postao/la vucko » 23 apr 2008, 18:22

Tema je o navijacima, a ne o klubovima
Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 apr 2008, 15:45

Sinoć su Barcini napravili finu koreografiji sa onim listićima. Sad ce marsej reči kako to mogu i najveći debili :lol:

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 24 apr 2008, 19:35

NeLsoN je napisao/la:pric brate.. po onom sto je prvi put napisao tuzlak a ti njemu odg ono je stvarno bilo kriticno. a drugo je to sto ja neznam kad je koji klub osnovan, :lol: :lol: :lol:
Ako ne znas kad je koji klub osnovan pametnije je sutit, nego se praviti pametan... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne trci pred rudu... :lol: :lol: :lol:

Kriticniji je bio tvoj komentar nego onaj moj upucen onom liku... zbog toga pssssssssssttttttttttt :lol: :lol: :lol:

Princ
Kontakt:

Post Postao/la Princ » 24 apr 2008, 23:43

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:ocekujem da vucko reaguje na ovaj zadnji post princa HVALA
ma nek reaguje, boli me da ne kazem sta...
a ti bi trebao pozvat tog istog moderatora da malo preceslja one tvoje komentare...jel ima stvarno previse toga na sto je propustio da reaguje...
svaka cast osobama poput riberya i juventusa, al vas dvojica (ti i nelson)... necu kometarisat vise...ja odoh svakako... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zao mi je samo sto oni moraju s vama ovdje diskutovat...

Juventus
Kontakt:

Post Postao/la Juventus » 24 apr 2008, 23:53

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:ocekujem da vucko reaguje na ovaj zadnji post princa HVALA

Zbog cega da reaguje???? Pa sta mislis ko si ti. Da samo ti mozes da pricas i davis ostale sa svojim idiotskim i nedozrelim ponasanjem. Daj ba covjece, skuliraj se malo, razmisli sta govoris, posveti se skoli/faxu, idi malo hodaj, ganjaj trebe, igraj lopte, gledaj utakmicu.... ukratko popusti nas, nemoj nam kvarit ceif.

Koreografija na Camp Nou je bila za 10, kulturna, dostojanstvena, a opet u isto vrijeme donijela je toliko podstreka i hrabrosti igracima, i to je ustvari i bit svega toga. Bit odlaska na utakmicu je da se opustis, da pogledas dobar fudbal, da bodris svoj klub zajedno sa drugima, jer covjek je drustveno bice, ima potrebu za zajednistvom... Nije bit navijanja i navijaca da se obuce u dux, istetovira, obrije glavu, nadrogira i takav ode na utakmicu i onda samo gleda kako ce se pobit i kako ce napravit belaj i stetu. Oni koji tako misle, njima nije mjesto na stadionu. Ukratko, mislim da vise znam o klubovima koje simpatisem od ovog ovdje Tuzlanskog Francuza ali ipak, kada bi imao priliku da odem na utakmicu svog kluba nikada ne bih otisao na tribinu gdje su ljudi kao on, to prosto ubija draz utakmice. Ja hocu da GLEDAM UTAKMICU, ne da gubim grlo i dlanove, hocu da dodjem i odem sa utakmice, a da pri tome ne gledam kako ce mi neko razbiti glavu i pobit se sa mnom. Ne zove se dzabe Old Trafford TEATAR SNOVA. Svi znamo (nadam se) sta je teatar i kako se u teatru ponasa!!!!

Toliko...........
Float like a butterfly, sting like a bee!!!!!!!!!

skoYa
Kontakt:

Post Postao/la skoYa » 25 apr 2008, 00:00

Juventus je napisao/la:

Zbog cega da reaguje???? Pa sta mislis ko si ti. Da samo ti mozes da pricas i davis ostale sa svojim idiotskim i nedozrelim ponasanjem. Daj ba covjece, skuliraj se malo, razmisli sta govoris, posveti se skoli/faxu, idi malo hodaj, ganjaj trebe, igraj lopte, gledaj utakmicu.... ukratko popusti nas, nemoj nam kvarit ceif.

Koreografija na Camp Nou je bila za 10, kulturna, dostojanstvena, a opet u isto vrijeme donijela je toliko podstreka i hrabrosti igracima, i to je ustvari i bit svega toga. Bit odlaska na utakmicu je da se opustis, da pogledas dobar fudbal, da bodris svoj klub zajedno sa drugima, jer covjek je drustveno bice, ima potrebu za zajednistvom... Nije bit navijanja i navijaca da se obuce u dux, istetovira, obrije glavu, nadrogira i takav ode na utakmicu i onda samo gleda kako ce se pobit i kako ce napravit belaj i stetu. Oni koji tako misle, njima nije mjesto na stadionu. Ukratko, mislim da vise znam o klubovima koje simpatisem od ovog ovdje Tuzlanskog Francuza ali ipak, kada bi imao priliku da odem na utakmicu svog kluba nikada ne bih otisao na tribinu gdje su ljudi kao on, to prosto ubija draz utakmice. Ja hocu da GLEDAM UTAKMICU, ne da gubim grlo i dlanove, hocu da dodjem i odem sa utakmice, a da pri tome ne gledam kako ce mi neko razbiti glavu i pobit se sa mnom. Ne zove se dzabe Old Trafford TEATAR SNOVA. Svi znamo (nadam se) sta je teatar i kako se u teatru ponasa!!!!

Toliko...........
potpisujem... jako dobar komentar ;)

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 25 apr 2008, 11:05

skoYa je napisao/la:
Juventus je napisao/la:

Toliko...........
potpisujem... jako dobar komentar ;)
Vidi ne pada mi na pamet da branim ultrasa ili da se prepirem ali ja ovako gledam na ovom sto si napisao,svako normalan ne zeli da mu neko razbije beze glavu ili slicno,da se potuce bez razloga ....tucem se u kad sam napadnut,i uvijek cu,ko god da je sa druge strane,meni nije uzivanje gledatiti tekmu na taj nacin(kao sto ti kazes,mozda ponekad)ovdje je sada razlika izmedju mene i marsejevca,jer ja idem i prati svoj klub makakva da je liga i gdje se ide ali on ne moze i nije iskusio nista od toga o cemu prica ali nije on kriv mozda nekada hoce,ja ti ne mogu opisati osjecaj dolaska u zenicu(da napomenem odmah bio je ramzan pola raje prijezno i svjesno)na stadionu za nase uslove ogromnih 14 000 ljudi,pun stadion nalozeni svi do bola,a ti ponosan stojis sa druge strane ili gostovanje u banja luku prije par godina gdje te svi mrze i zubima bi te pojeli....to mene ispunjava i ja postujem tvoje vidjenje situacije ali postuj i ti moje a kada marsejevac osjeti ovo o cemu ja pricam mozda samo nesto vece onda i njegovo postuj jer lako je pricati joj da vidis fajtova ovo ono i slicno dok ne primis par pendreka dok ne fasujes sofersajbu u lice,par teleskopa po ledjima i ostalog....eto brate juventus respect za tebe
AMAR OSIM!!!

NeLsoN
Kontakt:

Post Postao/la NeLsoN » 25 apr 2008, 12:26

Princ je napisao/la:
ma nek reaguje, boli me da ne kazem sta...
a ti bi trebao pozvat tog istog moderatora da malo preceslja one tvoje komentare...jel ima stvarno previse toga na sto je propustio da reaguje...
svaka cast osobama poput riberya i juventusa, al vas dvojica (ti i nelson)... necu kometarisat vise...ja odoh svakako... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zao mi je samo sto oni moraju s vama ovdje diskutovat...
princ.pametniji si kad sutis.. i sta tebi ima biit zao sto oni sa nama diskutuju.zbog cega to? jel nas dvojica vrijedjamo ili jedemo ljude sa foruma.??? daj bolan..smiri malo. a marseile nemora vucko da reaguje.. nema potrebe,,,a bas ce nam biti zao ako odes pa te molim da neides..et.. ispuni mi tu zelju..pls.. hvala.. cao svima, :D :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 25 apr 2008, 14:13

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:pa naravno d mogu tri boje imaju i jedan natpis i to djedovi i nene i zene sve podigle papirice

to jeste lijepo ali nije to to , nij eto ono sto se vezuje za ovu temu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 2 gosta.