Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Igokea
Igokea još koračić bliže Euroligi, samo su joj 3 pobjede u preostala 4 kola potrebna da bi ušla u Euroligu izravno
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
moze i sa dvije pobjede ukoliko jednu od preostalih 5 tekmi Zvezda izgubi...a velika je vjerovatnoca da bi to moglo biti u KragujevcuSportfanatik je napisao/la:Igokea još koračić bliže Euroligi, samo su joj 3 pobjede u preostala 4 kola potrebna da bi ušla u Euroligu izravno

Adamović odigrao ključnu rolu na kraju.Prodor i odlična asistencija,nešto kasnije i rutinski izvedena 2 bacanja.Inače za 15 min je dao 13 poena,2 asista i 1 ukradena-indeks 16.Vrlo impresivno za nekog ko je prilično osporavan,zar ne?
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
i to o u momentima kada se odlucivala utakmica, a ne trash time-uTyler je napisao/la:Adamović odigrao ključnu rolu na kraju.Prodor i odlična asistencija,nešto kasnije i rutinski izvedena 2 bacanja.Inače za 15 min je dao 13 poena,2 asista i 1 ukradena-indeks 16.Vrlo impresivno za nekog ko je prilično osporavan,zar ne?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ala su me oni Makedonci iznervirali sa mjerenjem vremena!
Džaba im i to i onakva publika!

- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Igoeka je ucinila ono sto je bilo sustinski da dobije MZT, zaustavila je dvojicu od njihova tri kljucna igraca i to je prelomilo ishod, bez obzira na odlicnu rolu Bakica. Veceras je nezadrzivi Gecevski (po obicaju) bio na nivou, dok su Damjan Stojanovski i Cekovski (koji je vec poduze u autu) zaustavljeni.
Sto se tice Igokee, nista novo, a dovodjenje Branka Jorovica u ovu ekipu je vec odavno potez godine u ABA-okvirima i mislim da ce se izmedju njega i Rakoca odlucivati ko ce ponijeti MVP-titulu ABA lige (mada je i mali Planinic bio sjajan, do prelaska u Makabi). Dosta zavisi od toga i ko ce na kraju osvojiti F4. Dovedes nekadasnjeg srpskog reprezentativca kome su svi predvidjali skori kraj kosarkaske karijere, koje su prije svega obiljezile teske povrede, a on ti na kraju ekipu odvede ne samo na F4, nego i u evroligu! Bez Branka Jorovica bi ovo bio sasvim drugi tim, to je sigurno. Iako u godinama, Ivkovic bi trebao razmisliti o njemu kao ozbiljnom kandidatu za EP u Sloveniji, jer igra sezonu zivota. Poznavajuci medjutim Dudu i njegov koncept, tesko je ocekivati da ce igraca u vec kasnim igrackim godinama povesti na zavrsnicu, tu prije svega racuna sa Bjelicom iz Kahe Laboral (koji je ol-raunder), Savanovicem iz Efesa (koji isto nije mlad, ali je nekoliko godina dio ekipe) i Zvezdinim Savovicem. Mada Branko je svojim igrama zasluzio poziv definitivno, barem na siri spisak.
Bravo Igosi!
Sto se tice Igokee, nista novo, a dovodjenje Branka Jorovica u ovu ekipu je vec odavno potez godine u ABA-okvirima i mislim da ce se izmedju njega i Rakoca odlucivati ko ce ponijeti MVP-titulu ABA lige (mada je i mali Planinic bio sjajan, do prelaska u Makabi). Dosta zavisi od toga i ko ce na kraju osvojiti F4. Dovedes nekadasnjeg srpskog reprezentativca kome su svi predvidjali skori kraj kosarkaske karijere, koje su prije svega obiljezile teske povrede, a on ti na kraju ekipu odvede ne samo na F4, nego i u evroligu! Bez Branka Jorovica bi ovo bio sasvim drugi tim, to je sigurno. Iako u godinama, Ivkovic bi trebao razmisliti o njemu kao ozbiljnom kandidatu za EP u Sloveniji, jer igra sezonu zivota. Poznavajuci medjutim Dudu i njegov koncept, tesko je ocekivati da ce igraca u vec kasnim igrackim godinama povesti na zavrsnicu, tu prije svega racuna sa Bjelicom iz Kahe Laboral (koji je ol-raunder), Savanovicem iz Efesa (koji isto nije mlad, ali je nekoliko godina dio ekipe) i Zvezdinim Savovicem. Mada Branko je svojim igrama zasluzio poziv definitivno, barem na siri spisak.
Bravo Igosi!
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)
-
- Kontakt:
Dobro onda,samo mislim kad kažeš "čistog" keca bilo je malo podcjenjivački prema Igokea-i.Nadam se i ja 1.mjestu što je sad još realnija opcija.Tri koraka je daleko Euroliga,a Zvezda može izgubiti i u Kragujevcu,Širokom te kući protiv Buducnosti koja po meni može najviše da Zvezdi pomrsi račune i u F4 ukoliko ih Zvezda dobije u polufinalu.aco93 je napisao/la:takva prognoza je bila zbog losijih rezultata u zadnje vrijeme.. ne radujem se ja neuspjehu igokee, jedino sto sam pao tiket, ali inace... idem na svaku njihovu tekmu, pa tako da je logicno da mi je drago sto su prvi pa da gledamo najbolje klubove i u laktasimamerdanovic je napisao/la:Pa Igokea je prvu uzela 25 razlike zasto ne bi drugu mogla?Nije ti prognoza realna jos pogotovi čist 1,mislim da se raduješ neuspijehu Igokea-e.Šteta što u našoj državi ima takvih likova.aco93 je napisao/la:kakve su prognoze za veceraspo meni cist 1
nema nista ljepse nego kad ove sezone na kladionici cekas samo Igokeu,prije tekme mozes zaokruzit...
svaka cast bosanciiii iz rs ,,,osvjetlali ste obraz nase drzave bogami ,,,,
Jorovic 100 % MVP aba lige ---Savovic iz Zvezde igrace za BiH ne za Srbiju !
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Ovo se jos ne zna, ceka se ishod, Boris pregovara sa oba saveza, ali da ne skrecemo sa teme.denisov je napisao/la:nema nista ljepse nego kad ove sezone na kladionici cekas samo Igokeu,prije tekme mozes zaokruzit...
Inace kada je raspored u pitanju Igokei nijedno gostovanje nece biti lako. Partizan se bori za F4, dok se u poslednjem kolu moze desiti da Ciboni igra pobjeda za opstanak, drugim rijecima, gristi ce i jedni i drugi protiv Igokee, a jos igraju kuci.
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
trebao bi dodik sad pustiti dzabe ulaz na zadnje dve tekme pa da bude puna dvorana, ili bar da smanji na 3 KM pa da bude oko 2500.. da se podrze igraci malo visemerdanovic je napisao/la:Dobro onda,samo mislim kad kažeš "čistog" keca bilo je malo podcjenjivački prema Igokea-i.Nadam se i ja 1.mjestu što je sad još realnija opcija.Tri koraka je daleko Euroliga,a Zvezda može izgubiti i u Kragujevcu,Širokom te kući protiv Buducnosti koja po meni može najviše da Zvezdi pomrsi račune i u F4 ukoliko ih Zvezda dobije u polufinalu.

- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Nista bez Miletaaco93 je napisao/la:trebao bi dodik sad pustiti dzabe ulaz na zadnje dve tekme pa da bude puna dvorana, ili bar da smanji na 3 KM pa da bude oko 2500.. da se podrze igraci malo visemerdanovic je napisao/la:Dobro onda,samo mislim kad kažeš "čistog" keca bilo je malo podcjenjivački prema Igokea-i.Nadam se i ja 1.mjestu što je sad još realnija opcija.Tri koraka je daleko Euroliga,a Zvezda može izgubiti i u Kragujevcu,Širokom te kući protiv Buducnosti koja po meni može najviše da Zvezdi pomrsi račune i u F4 ukoliko ih Zvezda dobije u polufinalu.

zvezda ide sirokom moze da izgubi kao i od radnickog zadnje kolo
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Isto tako teska gostovanja! I Sirokom i Kragujevcanima ce mnogo znaciti te utakmice. Mislim da je sjajno ovo sto se desava u ABA-ligi. Kvalitet je istina drasticno opao poslednjih godina, postaje pomalo i upitan polako, ali je barem neizvjesno i niko ne moze upisivati ni protiv koga sigurne pobjede.kristian je napisao/la:zvezda ide sirokom moze da izgubi kao i od radnickog zadnje kolo
- MilosObilic
- Kontakt:
a vi svi inače podržavate i navijate za Igokeu pa to je čudo jedno, da nema 20-ak ljudi kod gostujuće klupe u dvorani bi bio potpuni muk, i sam sebi skačeš u usta, čas pričaš kako podržavaš igokeu, a onda govoriš da nemaju šanese na F4aco93 je napisao/la:trebao bi dodik sad pustiti dzabe ulaz na zadnje dve tekme pa da bude puna dvorana, ili bar da smanji na 3 KM pa da bude oko 2500.. da se podrze igraci malo visemerdanovic je napisao/la:Dobro onda,samo mislim kad kažeš "čistog" keca bilo je malo podcjenjivački prema Igokea-i.Nadam se i ja 1.mjestu što je sad još realnija opcija.Tri koraka je daleko Euroliga,a Zvezda može izgubiti i u Kragujevcu,Širokom te kući protiv Buducnosti koja po meni može najviše da Zvezdi pomrsi račune i u F4 ukoliko ih Zvezda dobije u polufinalu.
- MilosObilic
- Kontakt:
kako je to opao kvalitet lige, jedino što nema više Makabija, inače je jedna od najboljih sezona do sada...Kiselikrastavci je napisao/la:Isto tako teska gostovanja! I Sirokom i Kragujevcanima ce mnogo znaciti te utakmice. Mislim da je sjajno ovo sto se desava u ABA-ligi. Kvalitet je istina drasticno opao poslednjih godina, postaje pomalo i upitan polako, ali je barem neizvjesno i niko ne moze upisivati ni protiv koga sigurne pobjede.kristian je napisao/la:zvezda ide sirokom moze da izgubi kao i od radnickog zadnje kolo
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Nisam poredio sa proslom sezonom, niti mislio na Makabi koji je bio gost samo na godinu dana (kao i 2002/03). Mislim da je period 2006-2010 zlatni period ABA-lige kada je kvalitet u pitanju, sada je nivo znatno nizi. Ako bacis pogled na rezultatska ostvarenja u evrokupovima klubova koji se nadmecu u regionalnoj ligi mislim da to dovoljno govori.MilosObilic je napisao/la:kako je to opao kvalitet lige, jedino što nema više Makabija, inače je jedna od najboljih sezona do sada...Kiselikrastavci je napisao/la:Isto tako teska gostovanja! I Sirokom i Kragujevcanima ce mnogo znaciti te utakmice. Mislim da je sjajno ovo sto se desava u ABA-ligi. Kvalitet je istina drasticno opao poslednjih godina, postaje pomalo i upitan polako, ali je barem neizvjesno i niko ne moze upisivati ni protiv koga sigurne pobjede.kristian je napisao/la:zvezda ide sirokom moze da izgubi kao i od radnickog zadnje kolo
Ono sto se pozitivno dogodilo ove sezone je promjena pravila oko plasmana u evroligu. Tako da je stoga mnogo zanimljivije. Nije kao kada su FMP i Hemofarm osvajali regionalku, a ipak nisu mogli igrati u EL. Sadasnji sistem takmicenja ima vise smisla, mada su nacionalna prvenstva devalvirana i kup, ali negdje se jednostavno mora praviti kompromis, znaci uvijek na neciju stetu.
Kako fino EL stavlja do znanja da ne zeli Igokeu..
smijesna organzacija
smijesna organzacija
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sramota za EL
, dBd propali !
Mislim za nekog ko je prezivio opsadu Sarajeva, da navijam za klub ciji vlasnik radi da raz*ebe drzavu BiH je stavrno cudo , ali eto zeljan sam sportskih rezultata pa po svaku cijenu pa svim srcem navijam za Igokeu da udje u EL u inat

Mislim za nekog ko je prezivio opsadu Sarajeva, da navijam za klub ciji vlasnik radi da raz*ebe drzavu BiH je stavrno cudo , ali eto zeljan sam sportskih rezultata pa po svaku cijenu pa svim srcem navijam za Igokeu da udje u EL u inat

- badblueboylivno
- Kontakt:
Možeš li pojasniti?Raul_64 je napisao/la:Kako fino EL stavlja do znanja da ne zeli Igokeu..
smijesna organzacija
EDIT: Vidio sam.
KOMENTAR:

Hayley <3
Pa ako se ispostavi tacno ovo sto Španac govori
da ce final four odlucivati o putniku u EL (promjena pravila usput kad su vidjeli da bi Zagreb,Ljubljana ili Beograd mogli ispusit od Igokeje ili Buducnosti)
npr. prvoplasirana Igokea igra utakmicu za EL u Beogradu protiv Partizana tbt. za plasman u Euroligu
a spomenuo je da u ovoj dvorani nece se igrati EL svakako..
da ce final four odlucivati o putniku u EL (promjena pravila usput kad su vidjeli da bi Zagreb,Ljubljana ili Beograd mogli ispusit od Igokeje ili Buducnosti)
npr. prvoplasirana Igokea igra utakmicu za EL u Beogradu protiv Partizana tbt. za plasman u Euroligu
a spomenuo je da u ovoj dvorani nece se igrati EL svakako..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.