Jos ga niko i ne j3be utakmica se i zavrsila on osta lezat,ne bi se iznenadio kad bi ga zatekli na pocetku drugog poluvremena na istoj poziciji.L-Train je napisao/la:2 minute lik lezi,niko ga nije pipnuoLenBias je napisao/la:zadnje albino simuliranje
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kažem da je otišla previše u for kad je zadnji put dirao loptu. Ono ne bi ni Bolt stigao prije golmana. Jednostavno prevelik for - nema penala. Evo i tvoje kolege priznaju, a i ovi neutralci.Vandelanoitte je napisao/la:Pedro je prije došao do lopte ovo je čist penal ovo bi se čak sviralo gostima i u 2 ligi FBiH grupa sjever.RealMoudrid je napisao/la:Previše je otišla lopta Pedru. Neće ovo niko svirati penal. Da nije bilo ovakvog fora čist penal.
Barca drži loptu ali ne stvara previše šansi. Što je na kraju krajeva bolje nego da drže loptu i stvaraju šanse
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Kad je dženaza Albi?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako ne kontate da ga je kasnije udario ramenom u lice 
Visca el Barça ! Mes que un club !
LBJ MVP je napisao/la:Kad je dženaza Albi?
- adriano_leite
- Kontakt:
Sta radi Di Maria nakon svakog kontakta, odnosno necega sto bi mogao biti kontakt? Sta radi Ronaldo kada vidi igraca Barce da ide jedan metar prema njemu? Sinko, trebao bi ti povratiti po "svom dvoristu" prvo, pa onda po smradalonijiHarrison je napisao/la:Zbog ovakvih glumatanja povratio bih po cijeloj farseloni i po cijeloj smradaloniji...fuj bljakk...hrrr
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 26 feb 2013, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Fabregas OUT, Villa IN !
Barcelona je zadnje 3 utakmice prelosa.
Znaci nema vise opravdanja za ovakvu igru.
Na Albi jeste bio faul, ali on se fata nesto za lice.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
A on se za muda uhvatio.DesimaL je napisao/la:Kako ne kontate da ga je kasnije udario ramenom u lice
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Mislim mogu shvatit da ne vidi ono malo kad se primicu, ali oni se primakli na barem metar blize.malo se sudac pogubio u svemu.nazalost.Monolog je napisao/la: Inače, 2 situacije su izmamile osmijeh na mom licu:
Slobodnjak koji je pucao Messi kada se Realov živi zid približio barem metar.![]()
Mallencov blok kada je Iniesta poslao loptu za Messija.![]()
- Titova-Juga
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:Kako ne kontate da ga je kasnije udario ramenom u lice
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
šta ovi realovci dođu srat na ovu temu??xD
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- francobaresi
- Kontakt:
Tika-taki otkucavaju zadnji dani ?
Je li ovo sezona u kojoj je ta igra pročitana ?
Je li ovo sezona u kojoj je ta igra pročitana ?
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Hej , uvijek znas da je bolje kad drugi pricaju o sudijama..
pogotovo kako su ga izlupali u ovom prvom poluvremenu
ovaj Roura je haman tele
al ima 45 minuta da se izvadi
prekrsti seadriano_leite je napisao/la:Sta radi Ronaldo kada vidi igraca Barce da ide jedan metar prema njemu?
pogotovo kako su ga izlupali u ovom prvom poluvremenu
ovaj Roura je haman tele
al ima 45 minuta da se izvadi
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
E ne znam za sta se uhvatioJohnLennon je napisao/la:A on se za muda uhvatio.DesimaL je napisao/la:Kako ne kontate da ga je kasnije udario ramenom u lice
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I, ja ne bih imao obraza pogledati Messija u lice da sam na Albinom, Cescovom i Pedrovom mjestu. Dok Messi trči i kad ga udaraju, diže se i pokušava zabiti pod evidentnim faulom, ovi padaju kad ih protivnik "pokosi" pogledom.
Pa sudija blokir'o Messija, on normalno prihvati to (blago negodovanje), a Alba Mallencu poče psovat u facu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sve je to do trenera tj. nema ga.M4kaveli je napisao/la:Fabregas OUT, Villa IN !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
12 igrač 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Monolog je napisao/la:I, ja ne bih imao obraza pogledati Messija u lice da sam na Albinom, Cescovom i Pedrovom mjestu. Dok Messi trči i kad ga udaraju, diže se i pokušava zabiti pod evidentnim faulom, ovi padaju kad ih protivnik "pokosi" pogledom.Pa sudija blokir'o Messija, on normalno prihvati to (blago negodovanje), a Alba Mallencu poče psovat u facu.
Padaju i simuliraju zbog mesara iz Madrida.
Ljudi skontali da im ovi hoce slomit nogu i sada samo simuliraju ne bi li iznudili kartone.
Messi je druga prica.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
+1Monolog je napisao/la:I, ja ne bih imao obraza pogledati Messija u lice da sam na Albinom, Cescovom i Pedrovom mjestu. Dok Messi trči i kad ga udaraju, diže se i pokušava zabiti pod evidentnim faulom, ovi padaju kad ih protivnik "pokosi" pogledom.Pa sudija blokir'o Messija, on normalno prihvati to (blago negodovanje), a Alba Mallencu poče psovat u facu.
Neka se ugledaju na Messija.Pedro nije dajvao davno.Ali Cesc je kriminalan.Ne kontam lika nikako.Hem je visak na terenu , hem dajva ko kakva curica.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Titova-Juga
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:12 igrač
![]()
Mora da ga je namjerno zaustavio.
Neutralac sam, (ali simpatizer Barce u ovom ogledu), al dragi ljudi pretjerujete sa subjektivnoscu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!