Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
amho
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:A zasto Bicakcic nije na ovoj listi da dobije drzavljanstvo? Ili on vec ima drzavljanstvo, a treba mu samo sportsko? Nije mi jasno. On je vazniji od Hadzica.
garant su specijalci procijenili da im je hadzic vazniji, a vjerovatno su mogli samo za jednog ubrzat' postupak, pa je odluka pala na hadzica... na zadnjem veznom nemamo alternativa... bicakcic ce svakako godinu, dvije grijat' klupu i kad sredi papire... spahic, zukanovic i pandza imaju prednost....

a i valja hadzica uhljebit'...
-
bob
-
Kontakt:
jel iko gledao ovog momka , pusti mi suplje tipa idem u jacu ligu i slicno

realno ja nemam pojma kakav je pa ako je neko upucen nek nam malo kaze jesmo li dobili pojacanje ili krpimo se zbog manjka na ovoj poziciji

-
_karabaja_
-
Kontakt:
Postao/la _karabaja_ » 28 feb 2013, 09:52
bob je napisao/la:jel iko gledao ovog momka , pusti mi suplje tipa idem u jacu ligu i slicno

realno ja nemam pojma kakav je pa ako je neko upucen nek nam malo kaze jesmo li dobili pojacanje ili krpimo se zbog manjka na ovoj poziciji

Gledao sam ga ja i nije me odusevio nimalo, tu je on negdje sa Zahirovicem. Prvo treba otic iz onog kluba a i lige, jer proslu utakmicu kad sam gledao (ne ovu od sinoc) imao sam utisak da gledam GOSK-Leotar, katastrofa ekipe i liga slaba.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
-
Zekoo
-
Kontakt:
Dobio je danas BH državljanstvo sad samo još mora predat papire u UEFU/FIFU da i oni to verifikuju

-
Cartman
-
Kontakt:
Trebao bi bit dovoljno vremena do Grcke...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Zekoo
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Trebao bi bit dovoljno vremena do Grcke...
Ma i ako se riješi to sumnjam da će igrat, samo me zanima što nije bio sad na spisku i Bičakčić :S
-
voltron30
-
Kontakt:
Zekoo je napisao/la:Cartman je napisao/la:Trebao bi bit dovoljno vremena do Grcke...
Ma i ako se riješi to sumnjam da će igrat, samo me zanima što nije bio sad na spisku i Bičakčić :S
Ček' malo, ako sam ja dobro skont'o, Bičakčić ima naš pasoš, ali nema sportsko državljanstvo??? Ili obrnuto? Više ni sam ne znam, vidi se da nisam za administracije.

-
Zekoo
-
Kontakt:
voltron30 je napisao/la:Zekoo je napisao/la:Cartman je napisao/la:Trebao bi bit dovoljno vremena do Grcke...
Ček' malo, ako sam ja dobro skont'o, Bičakčić ima naš pasoš, ali nema sportsko državljanstvo??? Ili obrnuto? Više ni sam ne znam, vidi se da nisam za administracije.

Ma igrao je za Njemačku pa za nas, pa sad ne može ni za nas ni za Njemačku :S Boga pitaj šta njemu fali
Samo znam da su velike šanse da zaigra iduce godine u BL ima još 13 kola do kraja a njegov tim je ispred 3plasiranog 12 bodova, pravo bi se čudo moralo desit da im izmanke BL.
-
D€LUX
-
Kontakt:
>>No body likes us but we dont care<<
-
samson
-
Kontakt:
Ljevakovic

. Inace, nikada ne koristim ove smajlije ...
-
vendeta87
-
Kontakt:
voltron30 je napisao/la:Zekoo je napisao/la:Cartman je napisao/la:Trebao bi bit dovoljno vremena do Grcke...
Cini mi se da je bas takav slucaj da on ima nas pasos a da mu samo treba odobrenje od Uefe-Fife za nastup u nasoj repci, jer Njemacki savez ga vodi kao bh. igraca. I samo jos da kazem za Hadzic da je po meni bolji od Zahirovica jer ima bolju igru prema naprijed a u defanzivi su otprilike jednaki.
-
Cartman
-
Kontakt:
Ovdje pise da je se odrekao drzavljanstva BiH:
http://www.stuttgarter-nachrichten.de/i ... 90000.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ich habe meine bosnische Staatsangehörigkeit abgelegt", sagt Bicakcic, betont aber: "Das habe ich nicht gemacht, um bei Joachim Löw spielen zu können. Ich musste mich entscheiden, und zum deutschen Pass gab es für mich keine Alternative."
Ako me dobro sluzi Njemacki.

-
vendeta87
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ovdje pise da je se odrekao drzavljanstva BiH:
http://www.stuttgarter-nachrichten.de/i ... 90000.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ich habe meine bosnische Staatsangehörigkeit abgelegt", sagt Bicakcic, betont aber: "Das habe ich nicht gemacht, um bei Joachim Löw spielen zu können. Ich musste mich entscheiden, und zum deutschen Pass gab es für mich keine Alternative."
Ako me dobro sluzi Njemacki.

Ma ko ce mu ga vise znati, jer mogao se on odreci i naseg drzavljanstva la pitanje jel se on ispisao (jeli izbrisan iz knjige drzavljana) jer ako nije onda mu ne treba odluka vjeca ministara da mu se vrati nas pasos nakon odluke ustavnog suda o ukidanju nekih odredbi zakona o dvojnom drzavljanstvu.
-
santos
-
Kontakt:
_karabaja_ je napisao/la:bob je napisao/la:jel iko gledao ovog momka , pusti mi suplje tipa idem u jacu ligu i slicno

Gledao sam ga ja i nije me odusevio nimalo, tu je on negdje sa Zahirovicem. Prvo treba otic iz onog kluba a i lige, jer proslu utakmicu kad sam gledao (ne ovu od sinoc) imao sam utisak da gledam GOSK-Leotar, katastrofa ekipe i liga slaba.
Slicnog misljenja sam i ja,ja sam ga gledao i ranije,gledao sam sinoc jedno pol. tekme protiv Austrije i skoro da sam zaspao
-
TMovac
-
Kontakt:

Imao je Njemacko sportsko drzavljanstvo,pa ga je onda promjenio u nase i igrao za nas par tekmi.Ali se lik posteno zahebao.Jer odricanjem naseg civilnog drzavljanstva nije mogao vise igrati za nas jer nema nase civilno drzavljanstvo nego njemacko,a nije mogao ni za Njemacku jer je imao nase sportsko drzavljanstvo i nije ga mogao vise mjenjati.Tako da njemu treba samo nase civilno drzavljanstvo.Dok Hadzicu sad treba ganjati i sportsko,ali mislim da su svi papiri vec spremni i da samo cekaju da vijece ministara odobri upis u nase drzavljanstvo pa da mogu poslati zahtjev FIFA-i i UEFA-i za promjenu i sportskog
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
soko
-
Kontakt:
Zekoo je napisao/la:Dobio je danas BH državljanstvo sad samo još mora predat papire u UEFU/FIFU da i oni to verifikuju

A gde pecat?
-
santos
-
Kontakt:
Imao je Njemacko sportsko drzavljanstvo,pa ga je onda promjenio u nase i igrao za nas par tekmi.Ali se lik posteno zahebao.Jer odricanjem naseg civilnog drzavljanstva nije mogao vise igrati za nas jer nema nase civilno drzavljanstvo nego njemacko,a nije mogao ni za Njemacku jer je imao nase sportsko drzavljanstvo i nije ga mogao vise mjenjati.Tako da njemu treba samo nase civilno drzavljanstvo.Dok Hadzicu sad treba ganjati i sportsko,ali mislim da su svi papiri vec spremni i da samo cekaju da vijece ministara odobri upis u nase drzavljanstvo pa da mogu poslati zahtjev FIFA-i i UEFA-i za promjenu i sportskog
Moze li igrac imati necije sportsko drzavljanstvo a da nema ono normalno,jer kako moze imati BH sportsko ako se odrekao BIH drzavljanstva
-
Adi_Zepce
-
Kontakt:
Ajde konacno da je i ovo rijeseno.Sad aBd cekati da dobiju Bicakcic i Kolasinac

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
-
Cartman
-
Kontakt:
Adi_Zepce je napisao/la:Ajde konacno da je i ovo rijeseno.Sad aBd cekati da dobiju Bicakcic i Kolasinac

Ako potraje kao sa ovim Anelom, dobro je ako stignu do Brazila.
-
samson
-
Kontakt:
santos je napisao/la:Moze li igrac imati necije sportsko drzavljanstvo a da nema ono normalno,jer kako moze imati BH sportsko ako se odrekao BIH drzavljanstva
Jedno sa drugim nemaju veze. Mislis da bi se Henry Domercant ili Wright odrekli americkog drzavljanstva da bi igrali za BiH? Koje bi to budale bile ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.