FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
momci ja bih vas zamolio da ne dajte nekakve informacije ukoliko nemate neki relevantan izvor . 

- el-fighter
- Kontakt:
Prvi dio poluvremena smo odigrali potpuno bezidejno i nismo licili na sebe. Nakon sto je Hoffenheim 2-3 puta zaprijetio, onda smo se malo trznuli i poceli igrati nasu igru. Komentator govori kako nemocno izgledamo na terenu, kad momci slozise mat u 3 poteza. Tipican Gomezov gol, gdje se lopta jedva dokopelja u gol, ali treba i to znati. Sahqiri najlosiji do sada, dok Schweini na sredini jede malu djecu.
Do kraja nebi trebalo biti problema.
Do kraja nebi trebalo biti problema.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- brzitesanj
- Kontakt:
effe_sa je napisao/la:Htjeli pustit Hoffi, al Hoffa ne zna iskoristit....

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
-
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da sam ovo procitao, pa Sacir je bio najbolji Bayernov igrac na terenu u prvom poluvremenuel-fighter je napisao/la:Sahqiri najlosiji do sada

Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 03 mar 2013, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Spiker na Sky-u reče da još nismo izgubili utakmicu kad Martinez igra!?!?!?!?
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
nije igr'o protiv Leverkusena,a protiv Bate-a jestelibje je napisao/la:Spiker na Sky-u reče da još nismo izgubili utakmicu kad Martinez igra!?!?!?!?
- schweinsteiger
- Kontakt:
Auuu,Schweini,Schweini...
Prvo precka,pa stativa iz slobodnog...Dajte jos jedan da zabije
Prvo precka,pa stativa iz slobodnog...Dajte jos jedan da zabije

#miasanmia
Neće Bastija gol, da ga *ebeš
Zaslužio ga je i on...

Zaslužio ga je i on...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
tzv. Arbeitssieg
- Omerbavarac
- Kontakt:
Muller 
Sve sto je danas uradio, uradio je pogresno.
Slag na tortu je onaj kriminalan pas prema Riberyu kada bi isti imao situaciju 1 na 1.
Inace, tekma preslikana iz Wolfsburga.
Vidjelo se da se igra pod rucnom, taman onoliko koliko treba, iako se to vrlo lako moglo obiti o glavu jer je Hoffe imao strasan presing tokom cijelih 90 minuta. Puno su trcali, pokrivali dosta terena, posebno onaj mali Schrock, od kojeg u narednom periodu ocekujem da se pridruzi nekoj puno ozbiljnijoj ekipi.
Gomez postigao gol na njegov svojstven nacin, ali treba mu odat pocast za snalazenje, odlicno je odradio svoj dio posla, no vidjelo se da po ulasku Mandzukica Bayern djeluje puno opasnije.
I na kraju, zalim za onom stativom i preckom iz slobodnjaka.

Sve sto je danas uradio, uradio je pogresno.
Slag na tortu je onaj kriminalan pas prema Riberyu kada bi isti imao situaciju 1 na 1.
Inace, tekma preslikana iz Wolfsburga.
Vidjelo se da se igra pod rucnom, taman onoliko koliko treba, iako se to vrlo lako moglo obiti o glavu jer je Hoffe imao strasan presing tokom cijelih 90 minuta. Puno su trcali, pokrivali dosta terena, posebno onaj mali Schrock, od kojeg u narednom periodu ocekujem da se pridruzi nekoj puno ozbiljnijoj ekipi.
Gomez postigao gol na njegov svojstven nacin, ali treba mu odat pocast za snalazenje, odlicno je odradio svoj dio posla, no vidjelo se da po ulasku Mandzukica Bayern djeluje puno opasnije.
I na kraju, zalim za onom stativom i preckom iz slobodnjaka.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Koja zezancija Bayernovih igraca, tacno su se poigravali s Hoffenheimom
Gomes - golman Hoffenheima man of the match.
Eto sustigao se i rekord Dortmunda, protiv Fortune se ide na obaranje istog.
Mulija nikad losiji, a kud ga malo ne odmori Heynckes.

Gomes - golman Hoffenheima man of the match.
Eto sustigao se i rekord Dortmunda, protiv Fortune se ide na obaranje istog.
Mulija nikad losiji, a kud ga malo ne odmori Heynckes.
I am not yet born; O hear me.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Prvi put ove sezone da pobijedimo u Bundesligi rezultatom 1:0 
Ali i to je za ljude
Izjednacili smo rekord Bundeslige
7 vezanih pobjeda na otvaranju drugog dijela sezone
Sledece kolo docekujemo Fortunu kod kuce,tako da je i ocekivati da ce i ovaj rekord pasti
Vec 6 utakmica za redom na gostovanjima nismo primili gol.Zadnji put smo primili gol 17.11.2012. na gostovanju kod Nurnberga,to nam je ujedno i jedini gol koji smo primili na gostovanjima.Tad' je bilo 1:1 i to je jedini remi,sve ostale utakmice u gostima smo dobili.
Za ne povjerovati
8 golova smo primili u Bundesligi,a od tih 8,7 kod kuce
Jedan rekord je jos uvijek "postavljamo".Naime,ni jedna ekipa nije imala 63 boda nakon 24 odigrana kola i taj rekord guramo jos od 20. kola,nakon kojeg smo imali 51 bod i oborili rekord,sad samo postavljamo ljestvicu vise
Utakmica nije bilo nesto napeta,u skladu s protivnikom.Odigralo se koliko nam je i trebalo
Zao mi sto Schweini ne zabi gol
Je li neko zna kada smo zadnji put odigrali utakmicu,a da nismo zabili gol?

Ali i to je za ljude

Izjednacili smo rekord Bundeslige

7 vezanih pobjeda na otvaranju drugog dijela sezone

Sledece kolo docekujemo Fortunu kod kuce,tako da je i ocekivati da ce i ovaj rekord pasti

Vec 6 utakmica za redom na gostovanjima nismo primili gol.Zadnji put smo primili gol 17.11.2012. na gostovanju kod Nurnberga,to nam je ujedno i jedini gol koji smo primili na gostovanjima.Tad' je bilo 1:1 i to je jedini remi,sve ostale utakmice u gostima smo dobili.
Za ne povjerovati

8 golova smo primili u Bundesligi,a od tih 8,7 kod kuce

Jedan rekord je jos uvijek "postavljamo".Naime,ni jedna ekipa nije imala 63 boda nakon 24 odigrana kola i taj rekord guramo jos od 20. kola,nakon kojeg smo imali 51 bod i oborili rekord,sad samo postavljamo ljestvicu vise

Utakmica nije bilo nesto napeta,u skladu s protivnikom.Odigralo se koliko nam je i trebalo

Zao mi sto Schweini ne zabi gol

#miasanmia
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jubilarna 20.pobjeda ove sezone .. SupA BayAn
:)
Prvo poluvrijeme kao sto smo se slozili i nije bilo ono u nasem stilu, ali et utakmica je i ova rjesena u nasu korist, realno u prvom dijelu smo mogli primit jedan gol od Hoffe, al svakako smo se i mi poigravali kad smo god imali sansu,, njihov Gomes je skidao too, pogotovo je pred kraj utakmice dobro procitao onaj pass kad je Muller ak se ne varam ili ko vec izbacio Riberya, i naravno da je Riba dosao do lopte to je gotovo, ali golman Hoffenhaima je to pratio i izbacio.
Muller najslabiji zasigurno, al oprosteno mu je , samo da mi pobjedjujemo i redamo pobjede i uspjehe
Izdvojio bi Dantea, kojem je malo vise vreemena trebalo no inace da krene sa svojom pravom defanzivom, ali ustelio se, i sta reci za tog momka, koji sad kosta 5 X vise sigurno nego sto je doveden, najmanje heheh
BaYyyyyyyerrrrrrrrnnnnnnnnnnnnn...
P.s nadam se da to sa Robbenom nije teze prirode.

Prvo poluvrijeme kao sto smo se slozili i nije bilo ono u nasem stilu, ali et utakmica je i ova rjesena u nasu korist, realno u prvom dijelu smo mogli primit jedan gol od Hoffe, al svakako smo se i mi poigravali kad smo god imali sansu,, njihov Gomes je skidao too, pogotovo je pred kraj utakmice dobro procitao onaj pass kad je Muller ak se ne varam ili ko vec izbacio Riberya, i naravno da je Riba dosao do lopte to je gotovo, ali golman Hoffenhaima je to pratio i izbacio.
Muller najslabiji zasigurno, al oprosteno mu je , samo da mi pobjedjujemo i redamo pobjede i uspjehe

Izdvojio bi Dantea, kojem je malo vise vreemena trebalo no inace da krene sa svojom pravom defanzivom, ali ustelio se, i sta reci za tog momka, koji sad kosta 5 X vise sigurno nego sto je doveden, najmanje heheh

BaYyyyyyyerrrrrrrrnnnnnnnnnnnnn...
P.s nadam se da to sa Robbenom nije teze prirode.
FC Bayern !!!!!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nisam bas siguran al mislim da je to bilo prosle sezone u 31. kolu kada smo na svom terenu docekali Mainz i bilo je 0-0 ... to je bilo 14.04.2012schweinsteiger je napisao/la:Prvi put ove sezone da pobijedimo u Bundesligi rezultatom 1:0
Ali i to je za ljude
Izjednacili smo rekord Bundeslige![]()
7 vezanih pobjeda na otvaranju drugog dijela sezone![]()
Za ne povjerovati![]()
8 golova smo primili u Bundesligi,a od tih 8,7 kod kuce![]()
Zao mi sto Schweini ne zabi gol![]()

FC Bayern !!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Nema se sta puno analizirati,odigrano onoliko koliko je potrebno cilj ispunjen, 3 boda idu u Munchen
Slijedi sedmica bez obaveza tako da je ovo odlicna prilika za oporavak nasih igraca.
@geronimo Eto nisam nista iskopirao ovo sam ja napisao

Slijedi sedmica bez obaveza tako da je ovo odlicna prilika za oporavak nasih igraca.
@geronimo Eto nisam nista iskopirao ovo sam ja napisao

sta reci utakmica lino dosadna ,jednostavno vidi se ta nezainteresiranost nasih momaka ,igrali su max sa 50% snage ,rutinski odradjeno ,sacir jos jednom pokazao da jos supe mora posrkati def,roben falis ,a senjor miler je danas posbena prica .svaka cast do sada ali treba njemu malo klupe da ohladi
,gomez u svom stilu ,ulaskom mandze i guste tekma znatno dobila na ritmu brzini napadi na gol hofenhajma i poigravanje sve su svemu 3 boda upisana ,idemo dalje fortuna dolazi na megdan tui takodje ocekujem 3 poena ,sve ostalo je senzacija,a onda topnicima da utvrde gradivbo jos jednom ocitati lekciju.
zivili
PS:oni koji su iznijeli vjest o povredi robena zasto ne iznesu izvore .hvala

PS:oni koji su iznijeli vjest o povredi robena zasto ne iznesu izvore .hvala

Je l' ima neko link za neki duži highlights ili čitavo drugo poluvrijeme da skinem na računar pa da odgledam?
Zadnja izmjena: SemaFCBM, dana/u 03 mar 2013, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Danas pravi Arbeitssieg. Mulleru je stvarno trebao predah....Boateng ne može i dalje kontroliše neke stvari i to bi ga i u budućnosti moglo koštat prve postave, on jednostavno nekad ne igra mozgom, u bespotrebnim situacijama on pravi gluposti i dobiva kartone.
U ovakvoj utakmici, u situaciji kakvoj smo, ovo je bila jedna solidna i sasvim zadovoljavajuća utakmica. Šteta za Shaqirija na primjer, što nije napravio još nešto više u utakmici (poput gola, asistencije), ali solidno je odigrao. Ekipa je na borbenost Hoffenheima odgovorila borbom i to je to.
Hoeness je danas i zaista kako sam pisao prisustvovao košarkaškoj utakmici naše košarkaške ekipe i Bamberga. Slavio je i tu Bayern, rezultatom 85:71. Bayern tu i dalje drugi, u sjajnoj poziciji i ko zna možda i tu kroz play off uzmemo titulu. Danas je pobjeda ipak izvojevana protiv najjače košarkaške ekipe u Njemačkoj u proteklim godinama i lidera na tabeli (a bio je u pitanju i bavarski derbi). Uli bodri često košarkaše, jer termini utakmica se i ne poklapaju, a ovaj put je košarkašima dao prednost zbog važnosti te utakmice i manje važnosti ove naše fudbalske utakmice.
U ovakvoj utakmici, u situaciji kakvoj smo, ovo je bila jedna solidna i sasvim zadovoljavajuća utakmica. Šteta za Shaqirija na primjer, što nije napravio još nešto više u utakmici (poput gola, asistencije), ali solidno je odigrao. Ekipa je na borbenost Hoffenheima odgovorila borbom i to je to.
Hoeness je danas i zaista kako sam pisao prisustvovao košarkaškoj utakmici naše košarkaške ekipe i Bamberga. Slavio je i tu Bayern, rezultatom 85:71. Bayern tu i dalje drugi, u sjajnoj poziciji i ko zna možda i tu kroz play off uzmemo titulu. Danas je pobjeda ipak izvojevana protiv najjače košarkaške ekipe u Njemačkoj u proteklim godinama i lidera na tabeli (a bio je u pitanju i bavarski derbi). Uli bodri često košarkaše, jer termini utakmica se i ne poklapaju, a ovaj put je košarkašima dao prednost zbog važnosti te utakmice i manje važnosti ove naše fudbalske utakmice.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nevezano za danasnju utakmicu sa Hoffenhaimom..
DFB Pokal, polufinale:
Stuttgart - Freiburg;
Bayern - Wolfsburg: Docekujemo Vukove na svojoj Areni i mislim da nece biti puno problema ..
DFB Pokal, polufinale:
Stuttgart - Freiburg;
Bayern - Wolfsburg: Docekujemo Vukove na svojoj Areni i mislim da nece biti puno problema ..

FC Bayern !!!!!
Bayern, unbesiegbar!

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.