Gomes - golman Hoffenheima man of the match.
Eto sustigao se i rekord Dortmunda, protiv Fortune se ide na obaranje istog.
Mulija nikad losiji, a kud ga malo ne odmori Heynckes.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Nisam bas siguran al mislim da je to bilo prosle sezone u 31. kolu kada smo na svom terenu docekali Mainz i bilo je 0-0 ... to je bilo 14.04.2012schweinsteiger je napisao/la:Prvi put ove sezone da pobijedimo u Bundesligi rezultatom 1:0
Ali i to je za ljude
Izjednacili smo rekord Bundeslige![]()
7 vezanih pobjeda na otvaranju drugog dijela sezone![]()
Sledece kolo docekujemo Fortunu kod kuce,tako da je i ocekivati da ce i ovaj rekord pasti
Vec 6 utakmica za redom na gostovanjima nismo primili gol.Zadnji put smo primili gol 17.11.2012. na gostovanju kod Nurnberga,to nam je ujedno i jedini gol koji smo primili na gostovanjima.Tad' je bilo 1:1 i to je jedini remi,sve ostale utakmice u gostima smo dobili.
Za ne povjerovati![]()
8 golova smo primili u Bundesligi,a od tih 8,7 kod kuce![]()
Jedan rekord je jos uvijek "postavljamo".Naime,ni jedna ekipa nije imala 63 boda nakon 24 odigrana kola i taj rekord guramo jos od 20. kola,nakon kojeg smo imali 51 bod i oborili rekord,sad samo postavljamo ljestvicu vise
Utakmica nije bilo nesto napeta,u skladu s protivnikom.Odigralo se koliko nam je i trebalo
Zao mi sto Schweini ne zabi gol![]()
Je li neko zna kada smo zadnji put odigrali utakmicu,a da nismo zabili gol?
proFCB je napisao/la: aj razguli u skokovima!
Saurman je napisao/la:Ali zna zato Gomez, kako ga samo bezobrazno metnu u stranu.![]()
Pravilo ovdje glasiOmerbavarac je napisao/la:Muller
Sve sto je danas uradio, uradio je pogresno.
Ako ćemo presingom nazivati bezobrazno prgavu igru.Omerbavarac je napisao/la:Hoffe imao strasan presing tokom cijelih 90 minuta.
Pali ki mrtvi umorni konjevi, a pritom dali sve u napad,Omerbavarac je napisao/la:vidjelo se da po ulasku Mandzukica Bayern djeluje puno opasnije.
Ja navijam za holandiju,tu nema nikakve tajnethulkazal je napisao/la:proFCB je napisao/la: aj razguli u skokovima!
moje-tvoje mišljenje ... no hard feelings![]()
za mene ti si simpatizer holandije a ne bayerna
proFCB je napisao/la: Ja navijam za holandiju,tu nema nikakve tajne
Strašno nam se poklopilo, mi smo nakon pobjede nad BVB-om svi odmah vidjeli trofej u rukama, ali jedno gostovanje u Freiburgu, da je to izvučeno je moglo biti nezgodno. Ovako bi trebali ovo upakovati fino, a onda u finalu možda bude Lieblingsgegner Stuttgart...BavaracZenica je napisao/la:
Stuttgart - Freiburg;
Bayern - Wolfsburg: Docekujemo Vukove na svojoj Areni i mislim da nece biti puno problema ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.