Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 03 mar 2013, 14:36

nagazio je ovdje
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 mar 2013, 15:16

LenBias je napisao/la:na temi mirze komentarisem mirzu a ne kosarku/trenera/evansa kao sto vi radite, ovde cesce pisete o treneru i o mirzinoj konkurenciji nego o njemu samom i to je blago receno glupo, da mirza kupi brzo licne greske to je cinjenica, nisam izmislio nista, na tome treba da radi ali ocito da to nekim velikim nba znalcima smeta
Prijatelju, pretpostavljam da nisi sinoc gledao utakmicu pa takav komentar dajes. I ti kao i ja, koji dugo pratim NBA ligu, znas da sudije cesto sviraju glupe faule igracima koji se nisu dokazali, a da zvijezde cuvaju. Mirza je jucer napravio samo 1 faul, i to prilicno glup. Dva faula iskreno vise nisu bila, nego sto jesu. Vjerovatno zato ljudi te ovako komentarisu, ali opet svi smo na istoj strani. Mada ima dosta ljudi ovdje koji su kosarku i NBA ligu poceli da prate samo zbog Mirze, pa se ne razumiju mnogo, ali nema veze, sve je to normalno.

Sto se ostalih tice, Mirza jeste stvarno poceo da dobija minute napokon koje zasluzuje, a to vise nije SAMO "garbage time". Treba shvatiti i P.J.-a, ima neosiguran ugovor do kraja godine, nece da rizikuje sa nekim rookijem iz europe, vec igra na sigurno sa iskusnijim igracima u NBA. To sto se mi ne slazemo s tim, i sto grijesi, on to ne shvata niti ga zanima, covjeku je primarno da obezbjedi egzistenciju.

I, da, nagazio je pokretnom nogom na liniju prilikom ovog suta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 03 mar 2013, 15:22

" onclick="window.open(this.href);return false;

Aaaa tuge majko moja :(

Kad vodi loptu nekako lici na zeca, sav skakuce od srece :D

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 03 mar 2013, 15:38

VGS je napisao/la:

Najaca scena od sinoc :mrgreen:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 mar 2013, 15:48

VGS je napisao/la:

ma redžo je raja,pravo simpatican lik..al je zato kardashian odvratan malo je rec

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2013, 16:07

LenBias je napisao/la:prebrzo kupi licne
Sta bi trebao,foto aparat i slikati protivnicke igrace u akciji. :roll:
Inace onaj jedan faul metar od igraca a sudija mu dosudio faul,mozda na te brze kontas?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 mar 2013, 16:12

harishp je napisao/la:
Inace onaj jedan faul metar od igraca a sudija mu dosudio faul,mozda na te brze kontas?
hahahha 17 000 postova svaka ti dala kralju

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 mar 2013, 16:20

harishp je napisao/la:
bravo, upravo to bi trebao
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 03 mar 2013, 16:58

" onclick="window.open(this.href);return false;

evo Mirze malo o flimovima posto nema utakmica, malo zabavno-umjetnicki program

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 mar 2013, 17:30

Opet dobra partija Mirze , ovo vise nije slucajnost. Covjek maksimalno iskoristava minutazu i svoje prave da pravi licne greske a zna da ima samo par minuta da sve odradi. Udje razbije tempo protivniku oplemeni igru u ofanzivnoj fazi. Sve super samo sto ga onaj kreten od trenera ne pusta da to sve odradi dok su u minusu od 10-ak poena nego ceka predugo.

Svidja mi se kako Mirza radi , sada vec pocinej pokazivati da je kompletan igrac. Navukao je paznju sto se tice trica pa vidim da pola ekipe poleti da blokira na liniu od tri poena i onda lagani ulazi.

E samo da to jos izbrusi do kraja (mislim na brzinu i silinu ulaska pod kos) i bit ce nezaustavljiv. Puno je to lakse u NBA nego u Evropi ipak nema zone i toga.

Pravo Mirza , trenutno mi je najzesci BH sportista uz Hamzu Alica !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 mar 2013, 17:54

Zadnje 4 utakmice kada udje pokazuje da ima veliku prednost nad humpom i evansom ali ja ne znam do kad ce on sjediti na klupi i gledat ovu dvojicu kako poena ne mogu..Sta se vise treba dogodit da postane drugi krilni centar ili barem pocne ulaziti u 1. pol..Sinoc PJ nesto pokusava sa wallacom i blatcheom na cetvrtici nije mi to bas jasno, kad je vec mirza sasvim dobar,al kao sto sam rekao doci ce i njemu kraj

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 03 mar 2013, 18:14

Ja sam sad vec siguran da bi mirza sa minutama koje ima evans sigurno imao neki prosjek od 13-18( u slucaju da ga ide sut a i da ne trosi lopte beze ) poena i sigurno makar 5-6 skokova ... U odbrani igra dobro i stvarno ne vidim razlog zasto ne bi igro minute koje ima evans KIM ne pokazuje znakove zivota al nikako vec 20 tekmi tako da je totalno suvisan ... Blatche i Lopez tesko mogu skupa obojica volje igrat 1 vs 1 a nema puno prostora jer su oba u reketu , wallace na PF moze samo u nekoj niskoj postavi al i on ove sezone igra ocajno. PJ trazi standardnu rotaciju nadam se da sa time ne misli ovo da mirzu ubacuje 4 tu cetvrtinu i da on nju igra citavu to mi je onda vrh debilnosti... Najgore je sto je njemu riskantno startovat teletovica , realno bi bilo da je back up mirza krisu al kris igra ocajno izbacili su ga iz forme totalno i gori je od evansa.A evans bi tu ulazio sa klupe kosto je i svugdje citavu karijeru...

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 03 mar 2013, 18:25

Davno sam govorio da cvikeras nece dugo ostati trener NETSA .On ce mozda biti trener do kraja sezone i na ljeto dolazi novi a on je samo tu zato sto je Avery dobio otkaz .Sad kad je ono izlapilo i ekipa igra kao i pod palicom Avery-a doslo je na vidjelo da cvikeras nema koncepta i nema pojma sta znaci rotacija i kako koristit igrace na pravi nacin !Kad igras u napadu 4 na 5 proto nemas sanse osim ako JJ,Williams i LOpez igraju fantasticno svaku tekmu !ON Mirzu nemoze smisliti to se vidi i zadnja mu je opcija ,pa ga ubacuje samo kad mora a to je vecino kad gube ,pogotovo u zadnjih nekoliko tekmi kad je pritisak od gazde i navijaca povecan!Nece niko da gledao GARBAGE KOSARKU pa i kad pobjede .Nets su morali preplatiti Johnsona da bi dosao a i Willimasa da bi ostao nako treada sa UTAH .

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 mar 2013, 18:27

http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... d-Rotation" onclick="window.open(this.href);return false;

;)
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 03 mar 2013, 18:56

Moze li ukratko za nas koje ne znamo eng.?

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 03 mar 2013, 18:58

haj m*s sa ove teme s*oko jedna, idi negdje drugo tersaj, ako ti se ne svidja kako igra Mirza onda ga nemoj gledati i to je to, ne smaraj posten svijet ![/quote]

@ VGS Sedam dana kod trake u Banovićima
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 mar 2013, 19:02

anti_zli je napisao/la:
Ma isto ono, kao sto je -SS objavio.Mozda bude starter uskoro,mozda dobije vise minuta.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 03 mar 2013, 19:27

anti_zli je napisao/la:
Ista vijest kaze da bi ga mozda i mogo startovat al da najvise zavisi od match upa ( igraca protiv kojeg bi igrao ) sad ne znam sta pod time podrazumjeva po meni je mogo cuvat buzera jest buzer snazan i sve al nije brz sto najvise godi mirzi.

hordass89
Kontakt:

Post Postao/la hordass89 » 03 mar 2013, 19:34

Smijesno mi je sto na svaku kritiku koja se uputi na Mirzin racun ima 100 negativnih komentara. Realnost je da Mirza ima prostora za napredak i da je tesko ocekivati da ce ga nakon 3 dobre utakmice ubaciti u prvu postavu kao sto mnogi ovdje ocekuju. Mnogo je utakmica do play-offa i sasvim dovoljno vremena Mirzi da se nametne treneru kao prvi izbor na 4-ci. ;)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 03 mar 2013, 19:37

hordass89 je napisao/la:Smijesno mi je sto na svaku kritiku koja se uputi na Mirzin racun ima 100 negativnih komentara. Realnost je da Mirza ima prostora za napredak i da je tesko ocekivati da ce ga nakon 3 dobre utakmice ubaciti u prvu postavu kao sto mnogi ovdje ocekuju. Mnogo je utakmica do play-offa i sasvim dovoljno vremena Mirzi da se nametne treneru kao prvi izbor na 4-ci. ;)
Pratis bruklin vidim a i kosarku evans sa 5 TO ne bi imo mjesta u bobcatsima a hump koji nije pogodio spacan poen vec 20 utakmica sigurno nisu bolji od mirze kojeg prozivaju svi od americkih medija navijaca itd . I nije na nivou za prvu postavu da ova ekipa igra na nekom visokom nivou al trenutno daleko najvise pokazuje na poziciji 4 a ti kako hoces.A sem toga kad je sam trener rekao da razmislja da ga startuje to govori dovoljno.Pored toga na pocetku su svi kritikovali njegove lose segmente igre i manje se obazirali na ono dobro sto ej radio ( ako je ista i bilo ) sto je normalna stvar , jel ti kad kupis telefon prvo kazes sta je na njemu dobro il sta je na njemu lose ? Ima mirza mana dosta al ostvario je fantastican napredak pogotovo u defanzivnoj igri i da mu se zamjera za 3 faula to je apsolutna glupost.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.