Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Vidjet cemo kako ce sve to izgledat na Old Trafordu ali iskreno ne bi volio da Kasiljas brani zato sto ce se i odbrana osjecat sigurnije kad je on na golu. Ovaj Lopez je nasa sansa, u Madridu je pokazao dosta slabosti a na OT-u bi to trebalo bit jos izrazenije.
Samo da Fergi izvede najjaci sastav, sa Vidicem na celu, bez mahnitanja sa Giggsom ili rotiranja pozicija. Jedino je sigurno da ce bit maksimalno zalaganje, ostalo ne zavisi samo od nas vec i od Reala.
Samo da Fergi izvede najjaci sastav, sa Vidicem na celu, bez mahnitanja sa Giggsom ili rotiranja pozicija. Jedino je sigurno da ce bit maksimalno zalaganje, ostalo ne zavisi samo od nas vec i od Reala.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ma i ja mislim da će samo uć na kraju ,da stane na loptu kad bude trebalo ,da smiri igru ,jer to dobro zna radit, jbg bio bi nam Scholes u ovakvim utakmicama od jakog značaja al jbg.
Imam dobar osjećaj što se tiče utakmice.
Imam dobar osjećaj što se tiče utakmice.

United, United, top of the league!
>> Manchester United! <<
>> Manchester United! <<
Ti bogami kao da od juce navijas za United, pa ne znas da Fergie uvjek napravi nesto neocekivano kada je odabir prvih 11 u pitanjumotty je napisao/la:Vidjet cemo kako ce sve to izgledat na Old Trafordu ali iskreno ne bi volio da Kasiljas brani zato sto ce se i odbrana osjecat sigurnije kad je on na golu. Ovaj Lopez je nasa sansa, u Madridu je pokazao dosta slabosti a na OT-u bi to trebalo bit jos izrazenije.

Isto tako ne znam o kakvim slabostima pišete po pitanju Lopeza, mislim čak da bi branio bolje nego Casillas trenutno, neka me neko demantuje sa tim situacijama gdje je loše branio? Znam da je skinuo par lopti Robinu, kod gola se ne sjećam da je mogao učinit nešto previše, doduše dosta situacija sam i zaboravio.. Al' valjda bi se sjetio da je loše branio im golman, a mislim da nije... Ustabilio se u ekipu, odbrana mu zasigurno vjeruje a i izleda sigurno, sve to da se promjeni sa Casillasom u igri bi nama bio plus, nikako minus.. Čisto sumnjam da će ga stavit protiv nas da brani, ako je htio il' ako je spreman, branio bi onaj nebitni klasiko koji su uzali...
Njihova slabija odbrana je naša šansa, i naš napad...
Za Vidića isto tako, ako se osjeća da je spreman, i da može iznijet ovu utakmicu onda svakako, on u zračnim duelima i požrtvovanošću i 0% rizika je svakako ogroman igrač! Ali Evans i Rio mogu odraditi posao svakako, tako da se i ne brinem ako ne vidim Vidića u prvih 11, opet ono što je najbolje za njegovu karijeru trenutno, ako može igrat pa pauzirat utakmicu, tako neka i radi, jer će nam bit' ogromni plus imat zdravog kapitena naprimjer u finalu, kad prođemo Real i sve ostale
Stvarno se nadam da neće bit' nekih ogromnih iznenađenja u vidu Giggsa, uz sav respekt i poštovanje prema njemu, on bi mogao izmijenit nekog od igrača i time doprinijet stabilnosti u ekipi, upisat 1000 nastup u pobjedi protiv Real Madrida i prolazu dalje
Njihova slabija odbrana je naša šansa, i naš napad...
Za Vidića isto tako, ako se osjeća da je spreman, i da može iznijet ovu utakmicu onda svakako, on u zračnim duelima i požrtvovanošću i 0% rizika je svakako ogroman igrač! Ali Evans i Rio mogu odraditi posao svakako, tako da se i ne brinem ako ne vidim Vidića u prvih 11, opet ono što je najbolje za njegovu karijeru trenutno, ako može igrat pa pauzirat utakmicu, tako neka i radi, jer će nam bit' ogromni plus imat zdravog kapitena naprimjer u finalu, kad prođemo Real i sve ostale

Stvarno se nadam da neće bit' nekih ogromnih iznenađenja u vidu Giggsa, uz sav respekt i poštovanje prema njemu, on bi mogao izmijenit nekog od igrača i time doprinijet stabilnosti u ekipi, upisat 1000 nastup u pobjedi protiv Real Madrida i prolazu dalje

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Diego je solidno branio u prosloj tekmi, samo se zeznuo kod Welbeckovog gola malo... Lik je krenuo na loptu da je boksuje valjda, medjutim u po' frke je stao, ni tamo ni vamo.
Man City vs. BvB
Pjesma "Kaaaggaawwwaaa Shiiiinjiiii" kroz Manchester
[youtube][/youtube]
Vidim cojk zabio tricu pa reko zasluzio je jednu pjesmu
Pjesma "Kaaaggaawwwaaa Shiiiinjiiii" kroz Manchester

[youtube][/youtube]

Cijenjen je bio u Dortmundu, nema šta..smopiBVB je napisao/la:Man City vs. BvB
Pjesma "Kaaaggaawwwaaa Shiiiinjiiii" kroz Manchester![]()
[youtube][/youtube]
Meni jedni od dražih navijača svakako, svaka čast im, drago mi je što je Kagawa poslije atmosfere vaše pohvalio i fanove Manchester Uniteda. Kagawa je još uvjek u fazi adaptacije, Fergie je izjavio da očekuje dosta više od njega u narednoj sezoni, meni je drago što i ove sezone uspijeva pokazati svoju genijalnost, mogao bi nam bit' jedan od ključnih igrača u CL kada prođemo Real...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Jedino sto je uradio u citavoj tekmi. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Taj gol je greska Ramosa i on sam je to priznao.uppercut je napisao/la:Diego je solidno branio u prosloj tekmi, samo se zeznuo kod Welbeckovog gola malo... Lik je krenuo na loptu da je boksuje valjda, medjutim u po' frke je stao, ni tamo ni vamo.

Lopez ce pocet utakmicu protiv Manchestera 99 %.
Nesto se dosadjujem na faksu (fosil neki predaje) i kontam koja nam pojacanja trebaju na ljeto. Iskreno mislim da samo treba alternativa za Carricka, da ovaj moze malo vise odmarat i da ima neko ako se ne daj Boze povrijedi. Jones tu moze odigrat, ali nije to njegova pozicija. Cabaye mi se cini kao dobra opcija. Dosta i lici na Carricka po igri. Isto tako bi vratio Fabia sa posudbe i poslao Buttnera na posudbu negdje.
Osim toga i ne treba nesto ekstra, iako licno ne bi imao nista protiv da se proda Young ili Valencia i da dodje neko novo krilo (uz Zahu). Ali tesko da se to desi.
Osim toga i ne treba nesto ekstra, iako licno ne bi imao nista protiv da se proda Young ili Valencia i da dodje neko novo krilo (uz Zahu). Ali tesko da se to desi.
Cinjenica je da je Rafael odigrao katastrofalno prvo poluvrijeme, ali ipak nije nikome lahko cuvati CR. Medjutim, drugo poluvrijeme je odigrao sasvim solidno,i nemojte me sad napadati to je moje misljenje
Sto se tice pojacanja Cartmane, ja bih vise volio da dodje Bale, nego Cabaye... jest mozda to nerealdno, ali bi vrijedilo za njega dati 50 miliona
Jer Carrick moze odigrati jos jednu sezonu na vrhunskom nivou

Sto se tice pojacanja Cartmane, ja bih vise volio da dodje Bale, nego Cabaye... jest mozda to nerealdno, ali bi vrijedilo za njega dati 50 miliona

Zadnja izmjena: Gusar1995, dana/u 04 mar 2013, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uzorni studentCartman je napisao/la:Nesto se dosadjujem na faksu (fosil neki predaje)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gori su oni sto nam daju internet.rio_Ferdy88 je napisao/la:Uzorni studentCartman je napisao/la:Nesto se dosadjujem na faksu (fosil neki predaje)

@Gusar: Bale je san snova, ali kad su uzeli oko 30 miliona funti za Berbatova i Modrica, onda mogu mislit sta traze za Balea. Ali definitivno ga vidim u Unitedu kad-tad. Giggs mu je sigurno bio idol.
NIsam trazio izvor, no ako je rekao, ko mu jos vjeruje !?Ferguson potvrdio, Phil Jones neće biti spreman za sutrašnji meč. (K)

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Današnja press konferencija :
- Phil Jones nije spreman za Real
- "Real Madrid je momčad koja igra najbolje na kontre na svijetu,kao što smo vidjeli na Camp Nou prošli tjedan."
- "Ryan Giggs će igrati sutra,još ne znam od prve minute ili s klupe. Bit će važan za nas."
- "Uvijek smo bili svjesni talenta Kagawe. Gledajući smirenost kojom je zabio golove u subotu, možete reći da je vrhunski igrač
- "Ne trebamo se bojati Cristiana. Trebamo se koncentrirati na štetu koju nam može napraviti Madrid."
- "Drugi Ronaldo, debeli, bio je najbolji tada (2003.). Cristiano je drukčiji igrač, on je vrhunski sportaš."
- "Mislim da će biti golova sutra. Mislim
da će obje momčadi postići, ali moramo
znati da možemo zabiti više od njih."
- "Moramo vjerovati igračima. To je ono što uvijek radimo i oni si međusobno trebaju vjerovati."
- "Sutra ću odlučiti. (Tko će biti stoperi)."
Na pitanje hoće li ga Mourinho zamjeniti na klupi Sir Alex je odgovorio : "Ja sam još uvijek manager Manchester Uniteda...i nadam se da ću i sutra biti."
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ferguson pred utakmicu:
"Ovo je veliki okršaj. Ovo je događaj kakav uvijek želite imati, u tome je ljepota Lige prvaka. Sutra je jedan od najvećih mečeva", rekao je Ferguson dodavši:
"Oba tima su u formi. Real je imao dvije fantastične predstave protiv Barcelone. Pronašli su svoju formu u pravo vrijeme. Naša forma je konstantna već neko vrijeme".
Danas je ekipa Reala stigla u Manchester:

"Ovo je veliki okršaj. Ovo je događaj kakav uvijek želite imati, u tome je ljepota Lige prvaka. Sutra je jedan od najvećih mečeva", rekao je Ferguson dodavši:
"Oba tima su u formi. Real je imao dvije fantastične predstave protiv Barcelone. Pronašli su svoju formu u pravo vrijeme. Naša forma je konstantna već neko vrijeme".

Nadam se da ce ga zabit sutra kao nekad..da se veselimo svi kao nekad zajednouppercut je napisao/la:Ferguson pred utakmicu:

znam da nije pravi trenutak i da je off, ali samo da pitam ima li koji "djavo" da dolazi u zenicu na takmu bosna -grcka, i ak nema kartu moze da se meni javi na pp.....mislim da cu ja imati sjevera nekoliko komada, posto planiram da sutra nocim ispred centrotransa, ev trazimo negdje da nabavimo tv na baterije da se i utakmica Uniteda moze da prati.........
i da ne bude skroz off, naravno sutra do pobjede.......................
i da ne bude skroz off, naravno sutra do pobjede.......................
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vratiće se Ronaldu divne uspomene, baš će ga biti zanimljivo gledati na Trafordu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.