Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Momci treba biti oprezan, lani smo popušili glupo prvenstvo, sada u svakoj utakmici treba biti oprezan i koncentriran svih 90.min
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Utakmicu protiv Chelsea bi trebao suditi Howard Webb.
Hajmo,hejteri,navalite.
Hajmo,hejteri,navalite.

Prvenstvo je već osvojeno, slobodno slavite!
Imamo impresivne rezultate a istu takvu i formu, širinu u izboru igrača i jednostavno nema potrebe da se brine o Shity-u koji kaska za nama tih nekih 12 bodova...
Danas izbacujemo Real Madrid!

Idemo na TR3BLE prijatelji
GGMU
Imamo impresivne rezultate a istu takvu i formu, širinu u izboru igrača i jednostavno nema potrebe da se brine o Shity-u koji kaska za nama tih nekih 12 bodova...
Danas izbacujemo Real Madrid!

Idemo na TR3BLE prijatelji

GGMU

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
de Gea, Rafael, Rio,Evans(Vida), Evra, Nani, Carrick, Kagawa(Giggs), Rooney, Valencia(Welbeck), van Persie.
Evo pocetni i izmjene :ugeek: .. Vodimo i ubacujemo Vidu..
Evo pocetni i izmjene :ugeek: .. Vodimo i ubacujemo Vidu..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
neznam zasto ali ja sam nekako ubijedjen da veceras prolazimo reala...........
Polufinale osigurano.Narin je napisao/la:Utakmicu protiv Chelsea bi trebao suditi Howard Webb.
Hajmo,hejteri,navalite.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hvala FA :ugeek:Narin je napisao/la:Utakmicu protiv Chelsea bi trebao suditi Howard Webb.
Hajmo,hejteri,navalite.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:

A šta vas briga ocam, tako i treba, ovi što vam pričaju nešto će samo da se poklope nakon što shvate da ne mogu s vama

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- supermario
- Kontakt:
U ovoj tekmi vcrs navijam za Real, ali iz prostog razloga sto smatram da jedino Mančo moze skinuti skalp Bayi ove szone u LP
, pa reko da se bi vas rijesiti vcrs i onda porsetati do finala i klempe
. Jaki ste, imate sirinu u rosteru, ubojit napad, vrhunskog trenera, potrebno iskustvo i kvalitet, mentalitet pobjednika, osiguranu titulu i naravno stadion na kojem se rijec "poraz" svaku prestupnu godinu izgovori
i zbog svega ovog vcrs navijam za Real
.

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Veceras idemo na pobjedu bice tesko ipak ja sam uvijek optimistican tako i veceras....GGMU...! 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- PhoenixFire
- Kontakt:
neobraćajući se previše na posljednja dva susreta (onaj iz 2000.,i 03.) jer nemaju više nikakove veze s današnjim mečom, moram izraziti neko svoje viđenje..Trafford je fudbalski hram, i koja kod ekipa da dođe mora osjetiti tremu pred susret s ovakovim velikanom, pa zvao se on i real madrid. United je mirniji, u ovem času oni su ekipa koja ima epl u džepu, i mogućnost odlaska do kraja u f.a cup-u. smatram da je za njih sezone uspješna. ako i united večeras ne uspije, ako bude časno pao, oni žaliti nemaju za čim. ko je prije u augustu uopće sanjao treble. treble je zeznuta stvar, osvojen od slavom opjevena generacije 99., je ipak veoma dalek i rekao bih nedostižan. 08., on je bio moguć i realan ali eto fudbal je igra gdje te jedan pourtsmount izbaci od ponavljanja povijesti.najvažnije ove sezone je bilo da se pokaže ovim naftašima koje glavni u gradu i da se mogu utuči milijuni a da united deset kola prije kraja bježi plus 12. united je stoga bezbrižan što se tiće imperativa trofeja. real je ta ekipa koja danas vadi svoju sezonu, nitko od nas nije tolko naivan da će pomisliti da ukoliko real ispadne, da će biti ok ako osvoje ipak samo copa del rey. real je pod pritiskom a jedini način da se riješi toga jeda tuče manchester united u gostima, što nije nikad mačji kašalj, pa neće biti ni sad, makar oni imali ronalda. večer nas čeka veleban meč, i mnogo je važno da united pokuša natjerati real da mentalno sagori. publika mora odigrati večeras ulogu dvanaestog igrača i svojim grotlom unesti strah u kosti madridosa. znam, teško je to jerbo se tamo sjedi baš kao u teatru ali mora se, večeras se traffordom mora oriti pjesma...u jedno sam siguran, nula ili neriješeno neće sigurno završiti, imam osjećaj da će prvi gol pasti u prvih 20 minuta i onda će krenuti oluja. i naravno volio bih vidjeti nanija jer valencija je zbilja smijurija ofanzivno i od njega kruha neće biti. neka igre počmu, pokažite svijetu zašto je ovo danas najveći nogometni spektakl!!
- red devil88
- Kontakt:
Uh kakva nas samo tekma veceras ocekuje, nadam se samo da sudija nece biti u fokusu i da ce proci bolji.
Ostalo je suvisno za nas je vaznija EPL a i FA Cup je blizu tako da i ako ispadnemo veceras nije tragedija a Real veceras spasava sezonu i time imaju dodatni pritisak. Kako god nadam se da ce mo mi na kraju biti bolji i proci. GGMU
Ostalo je suvisno za nas je vaznija EPL a i FA Cup je blizu tako da i ako ispadnemo veceras nije tragedija a Real veceras spasava sezonu i time imaju dodatni pritisak. Kako god nadam se da ce mo mi na kraju biti bolji i proci. GGMU
Glory Glory Man United !!! 

(open link in new tab)
Postavljanje koreografije za večerašnji spektakl, biće zanimljivo

Il club piu titolato al mondo!
Joj jedva cekam da vidim hajde dodji 20-45....
IN FERGIE WE TRUST.... COME ON MAN UTD!!

IN FERGIE WE TRUST.... COME ON MAN UTD!!

.....In David we trust.....
Come on Manchester United!
Come on!
DDG
RAFA VIDIC RIO EVRA
NANI CARICK TOM WELBECK
ROONEY
RVP
SVI PREPTOSTAVLJAM OCEKUJETE NESTO.OVAKO ,SAMO MOZDA KAGAWU UMJESTO WELBECKA ,DA BUDE I TAKO NE BI SE JA BUNIO ,SAMO DA MI PRODJEMO!
Come on!
DDG
RAFA VIDIC RIO EVRA
NANI CARICK TOM WELBECK
ROONEY
RVP
SVI PREPTOSTAVLJAM OCEKUJETE NESTO.OVAKO ,SAMO MOZDA KAGAWU UMJESTO WELBECKA ,DA BUDE I TAKO NE BI SE JA BUNIO ,SAMO DA MI PRODJEMO!
United, United, top of the league!
>> Manchester United! <<
>> Manchester United! <<
- Sportfanatik
- Kontakt:
Svi će ostaviti srce na terenu, samo da se prođe
Cmon UNITED
Cmon UNITED
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Včrs ko svaki navijač očekujem prolaz Uniteda, i to elegantno, gospodski, meni najdražim rezultatom, a to je 1:0, očekujem igru kao onu protiv Barce 2008 kad smo ih izbacili golom Scholesa, samo što bi volio da včrs Carrick da gol i da ih pošalje out, a 50 % ko prođe ovdje postaje prvak 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
veceras sa pjesmom i veseljem kako domacih tako i gostujucih navijaca kad vam ga zabije vas bivsi 

Hard to believe it's not ScholesDex je napisao/la:Včrs ko svaki navijač očekujem prolaz Uniteda, i to elegantno, gospodski, meni najdražim rezultatom, a to je 1:0, očekujem igru kao onu protiv Barce 2008 kad smo ih izbacili golom Scholesa, samo što bi volio da včrs Carrick da gol i da ih pošalje out, a 50 % ko prođe ovdje postaje prvak

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.