Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Miami Heat
http://www.****/s280977/Kolumne/Kol ... _lazu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo važne poluge u timu.
Kako mi je drag ovaj tim, svi su mi igrači dragi, volio bi da osanu u Heatu još 10godina, ma ovo je savršenstvo. Wade,James,Rio,Cole,Allen,Shane,Lewis,Miller,James Jones, Bosh, Howard, Birdman, Anthony, Udonis
Svi su mi dragi, niko mi se ne može zamjeriti, ekipa je sjajna
Evo važne poluge u timu.
Kako mi je drag ovaj tim, svi su mi igrači dragi, volio bi da osanu u Heatu još 10godina, ma ovo je savršenstvo. Wade,James,Rio,Cole,Allen,Shane,Lewis,Miller,James Jones, Bosh, Howard, Birdman, Anthony, Udonis
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
odlicna kolumna, bas odlicna
Kada je prije par godina među NBA igračima rađena anketa ko bi od njih mogao biti Predsjednik SAD-a, 80% je odgovorilo - Shane Battier.
Kada je prije par godina među NBA igračima rađena anketa ko bi od njih mogao biti Predsjednik SAD-a, 80% je odgovorilo - Shane Battier.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jos samo da Avdic zna kako je Battier dosao u MIA,sve bi bilo odlicno!Sportfanatik je napisao/la:http://www.****/s280977/Kolumne/Kol ... _lazu.html
Evo važne poluge u timu.
sad Miami igra 4 utakmice doma,znaci jos 4 pobjede(iako ce bit krvavo protiv Pacersa)
idemo dalje gaziti
idemo dalje gaziti
tesko da ce dobiti te 4 utakmice, nadam se da hoce i da rekord bude sto veci ali tesko 
Oooo prosvijetli nas o ti vidoviti DžemileNEZALAGANJE je napisao/la:Jos samo da Avdic zna kako je Battier dosao u MIA,sve bi bilo odlicno!
Allez
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa jesi li procitao kolumnu o Battieru pod br.1!Ako jesi,sta pise,pod br.2? E kad i to utvrdis,onda mi reci kako je Battier dosao u MIA,pod br 3!??Ammare je napisao/la:Oooo prosvijetli nas o ti vidoviti DžemileNEZALAGANJE je napisao/la:Jos samo da Avdic zna kako je Battier dosao u MIA,sve bi bilo odlicno!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sweet 16
James zabio za pobjedu mada treba istaknuti i ostale, pogotovo Wadea
James zabio za pobjedu mada treba istaknuti i ostale, pogotovo Wadea
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
jedva na kraju ali pobjeda je pobjeda, shvatam momke, nije lako ovakav niz ostvarit i svaka im cast na tome, odlicni su, idemo gurati kako moze i koliko moze, sampionski 
Nisam gledao utakmicu i citam James game viner,pitam se dal je moguce da je pogodio kos za pobedu sutem,kad gledam snimak on isao na ulaz,eh tako je jedino mogao resiti utakmicu

MickoSAS je napisao/la:Nisam gledao utakmicu i citam James game viner,pitam se dal je moguce da je pogodio kos za pobedu sutem,kad gledam snimak on isao na ulaz,eh tako je jedino mogao resiti utakmicu![]()
- GunnerEmir
- Kontakt:
Još jedna pobjeda, 17-a u nizu, najviše pojeda bilo kojeg tima za redom ove sezone ako se ne varam...Nisam gledao cijelu tekmu, samo 2 i 4 četvrtinu, jer sam gledao Mirzu, ali LeBron ponovo odličan u zadnjoj, Wade isto...što je još bolje LeBron presjedio zadnjih 7 minuta 
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- Kobe Bryant
- Kontakt:
56% - 54% - 52% 
sudije nam donijele i 17. pobjedu u nizu
- Sportfanatik
- Kontakt:
Niz ne staje, izjednacili smo niz pobjeda u ovoj sezoni s Clippersima, u nedjelju dobit Pacerse i bit sam na vrhu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stvarno si zaistaLenBias je napisao/la:sudije nam donijele i 17. pobjedu u nizu
Htio sam reci da lebron-bosh-wade imaju nestvarne % suta 56-54-52%
A to za sudije kad me vec vuces za jezik ne govorim samo ja , protiv NY (koji vam ne odogovara ove god) je bilo ocito i to su svi osim navijaca miamia potvrdili , protiv Orlanda isto
Vjerovatno se prije stitio i Jordan kao sto se u prime-u stitio Bryant i O'Neal i Duncan jer su bili lica NBA , sada su to Wade Lebron i Durant pa imaju vise protekcije , razumijem ja to sve , ali sada ima free internet , vise kamera i ima NBA pass pa se moze premotat pa napraviti pauza i sve se vidi , smeta to proteziranje a nema potrebe kada su opet prvi favoriti
neces da se svadjas, kontriras, na neki nacin omalovazavas miami itd pa onda napises roman toga 
Bas antipatican lik.LenBias je napisao/la:
![]()
![]()
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.