ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Gulbis o igračima bolje plasiranim od njega:
"Bez uvrede, ali kad vidim kakvi su igrači u prvih 50, ja sam malo šokiran. Ne znam neka od tih imena. Čak sam došao ovdje na turnir, vidio neke od njih i upitao prijatelja: "Tko je ovaj?"
Zašto misli da će igrati bolje u 2013. godini:
"Prestao sam s puno stvari u mom životu. Na primjer, pušiti, piti i izlaziti do kasno."
Što voli u Rotterdamu:
"Sviđa mi se što je marihuana ovdje legalna. Ja to podržavam. Nažalost, tenisači je ne mogu koristiti."
O stalnim prigovorima drugih igrača kako je prijevoz na US Openu loš:
"Mnogi igrači su princeze. Volim New York, a ne sviđaju mi se mjesta kao Cincinnati gdje nemaš ništa raditi. Imate jedan bar i dva hotela i na takvom mjestu morate biti deprimirani."
O suparnicima:
"Nikada me ne zanima protiv koga igram, brinem samo o mojoj igri. To je jednostavno. Ako me ide mogu pobijediti bilo koga, a naravno, ako me ne ide mogu izgubiti također. Ljut sam kad igram kao ****, kao što sam igrao na početku 2012. godine, kada nisam nikoga pobijedio."
O glasinama da mu njegov otac, treći najbogatiji čovjek u Latviji, posuđuje privatni zrakoplov za putovanja na turnire?
"Da, da... Također imam i helikopter, podmornicu i svemirski brod."
O porazu od Alejandra Falle:
"Ništa danas nisam napravio. Igrao sam kao Španjolac koji stoji dva metra iza osnovne crte. Ženski tenis!"
O upozorenju suca Fergusa Murphyja zbog razbijanja reketa:
"Ovaj sudac - njegova jedina svrha u životu je da nekoga upozori. On je kao policajac koji zaustavi auto i s osmijehom vam napiše kaznu."
Nakon pobjede protiv Rogera Federera:
"Znate, ima jedan dobar izraz na engleskom, ali uključuje loše riječi. Dakle, ja to neću reći. Učinio sam TO u moje hlače."
O tome kako je pobijedio Federera:
"Mislim da sam pobijedio Federera jer sam jeo kajganu u jutarnjim satima."
O meču protiv Rafaela Nadala:
"Ako bude igrao dobro, pustit ću ga. Što ja mogu učiniti? Ako on igra dobro, pobijedit će me. To je to."
O svojim snažnim udarcima:
"Pa, nikada ih ne treniram, ali što ja mogu učiniti? Ne mogu trčati jer sam visok momak. Ne mogu pomaknuti noge, tako da moram lupati lopticu."
O tome kako je vraćao servise Ive Karlovića u finalu Delray Beacha:
"Mislim da je bio malo uplašen igrati protiv mene jer je na košarci vidio da mu visina nije prednost. Blokirao sam ga. On je mislio da nisam, da sam napravio prekršaj."
O treninzima:
"Ne sviđa mi se treniranje. Stvarno mrzim trenirati."
O razbijanju reketa:
"Mislim da sam slomio 64 reketa. Da biste to učinili, morate koristiti snagu pogotovo na tvrdoj podlozi gdje je teže razbiti reket. To je samo glupa navika."
O noći koju je proveo u štokholmskom zatvoru nakon što je uhićen zbog traženja prostitutki?
"Bilo je super, jako zabavno i jako smiješno. Ali nikad više neću ići u Švedsku. Tamo ako izađete van i upoznate neke djevojke odmah vas strpaju u zatvor. Kada upoznate djevojku ne pitate je čime se bavi, ne pitate je radi li u frizerskom salonu ili nešto slično. Ni ona ne pita mene što radim, ali ako slučajno pita uglavnom slažem da sam glazbenik. Međutim, bilo je to zanimljivo, mislim da bi svatko trebao otići u zatvor bar jednom."
Na konferenciji za novinare nakon poraza od Andyja Roddicka:
"Nitko neće doći, vjerujte mi. Nitko nije zainteresiran za gubitnike."
O alkoholu:
"Ako pijem, radit ću to do jutra. Ne mogu ići u noćni klub i popiti četiri pive. Ako izađem, ostat ću cijelu noć. Ako ste trijezan čovjek u noćnom klubu, dosadno vam je."
"Bez uvrede, ali kad vidim kakvi su igrači u prvih 50, ja sam malo šokiran. Ne znam neka od tih imena. Čak sam došao ovdje na turnir, vidio neke od njih i upitao prijatelja: "Tko je ovaj?"
Zašto misli da će igrati bolje u 2013. godini:
"Prestao sam s puno stvari u mom životu. Na primjer, pušiti, piti i izlaziti do kasno."
Što voli u Rotterdamu:
"Sviđa mi se što je marihuana ovdje legalna. Ja to podržavam. Nažalost, tenisači je ne mogu koristiti."
O stalnim prigovorima drugih igrača kako je prijevoz na US Openu loš:
"Mnogi igrači su princeze. Volim New York, a ne sviđaju mi se mjesta kao Cincinnati gdje nemaš ništa raditi. Imate jedan bar i dva hotela i na takvom mjestu morate biti deprimirani."
O suparnicima:
"Nikada me ne zanima protiv koga igram, brinem samo o mojoj igri. To je jednostavno. Ako me ide mogu pobijediti bilo koga, a naravno, ako me ne ide mogu izgubiti također. Ljut sam kad igram kao ****, kao što sam igrao na početku 2012. godine, kada nisam nikoga pobijedio."
O glasinama da mu njegov otac, treći najbogatiji čovjek u Latviji, posuđuje privatni zrakoplov za putovanja na turnire?
"Da, da... Također imam i helikopter, podmornicu i svemirski brod."
O porazu od Alejandra Falle:
"Ništa danas nisam napravio. Igrao sam kao Španjolac koji stoji dva metra iza osnovne crte. Ženski tenis!"
O upozorenju suca Fergusa Murphyja zbog razbijanja reketa:
"Ovaj sudac - njegova jedina svrha u životu je da nekoga upozori. On je kao policajac koji zaustavi auto i s osmijehom vam napiše kaznu."
Nakon pobjede protiv Rogera Federera:
"Znate, ima jedan dobar izraz na engleskom, ali uključuje loše riječi. Dakle, ja to neću reći. Učinio sam TO u moje hlače."
O tome kako je pobijedio Federera:
"Mislim da sam pobijedio Federera jer sam jeo kajganu u jutarnjim satima."
O meču protiv Rafaela Nadala:
"Ako bude igrao dobro, pustit ću ga. Što ja mogu učiniti? Ako on igra dobro, pobijedit će me. To je to."
O svojim snažnim udarcima:
"Pa, nikada ih ne treniram, ali što ja mogu učiniti? Ne mogu trčati jer sam visok momak. Ne mogu pomaknuti noge, tako da moram lupati lopticu."
O tome kako je vraćao servise Ive Karlovića u finalu Delray Beacha:
"Mislim da je bio malo uplašen igrati protiv mene jer je na košarci vidio da mu visina nije prednost. Blokirao sam ga. On je mislio da nisam, da sam napravio prekršaj."
O treninzima:
"Ne sviđa mi se treniranje. Stvarno mrzim trenirati."
O razbijanju reketa:
"Mislim da sam slomio 64 reketa. Da biste to učinili, morate koristiti snagu pogotovo na tvrdoj podlozi gdje je teže razbiti reket. To je samo glupa navika."
O noći koju je proveo u štokholmskom zatvoru nakon što je uhićen zbog traženja prostitutki?
"Bilo je super, jako zabavno i jako smiješno. Ali nikad više neću ići u Švedsku. Tamo ako izađete van i upoznate neke djevojke odmah vas strpaju u zatvor. Kada upoznate djevojku ne pitate je čime se bavi, ne pitate je radi li u frizerskom salonu ili nešto slično. Ni ona ne pita mene što radim, ali ako slučajno pita uglavnom slažem da sam glazbenik. Međutim, bilo je to zanimljivo, mislim da bi svatko trebao otići u zatvor bar jednom."
Na konferenciji za novinare nakon poraza od Andyja Roddicka:
"Nitko neće doći, vjerujte mi. Nitko nije zainteresiran za gubitnike."
O alkoholu:
"Ako pijem, radit ću to do jutra. Ne mogu ići u noćni klub i popiti četiri pive. Ako izađem, ostat ću cijelu noć. Ako ste trijezan čovjek u noćnom klubu, dosadno vam je."
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Marat je kralj. Noć prije meča sa Samprasom u finalu USO-a pivo, cure, provod, a sutradan mu ispraši guzove u 3 seta.
Vjerovatno najveći talenat u zadnjih 20-tak godina. Pomenuta titula na USO-u je najavljivala mnogo veču i perspektivniju karijeru, ali ništa od toga se nije desilo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
A kad je doveo prostitutke na finale sa Hewittom u Australiji
Svi dovode devojke, zene, roditelje, prijatelje... samo on doveo neke kuravele i namigivao im u pauzama izmedju poena u finalu GS turnira.
Definitivno je on glavni krivac sto Federer nije imao all time great izazivaca na tvrdoj podlozi dok nisu stasali Nadal, Djokovic i Murray.
Nalbandian je krivac #2.
Svi dovode devojke, zene, roditelje, prijatelje... samo on doveo neke kuravele i namigivao im u pauzama izmedju poena u finalu GS turnira.
Definitivno je on glavni krivac sto Federer nije imao all time great izazivaca na tvrdoj podlozi dok nisu stasali Nadal, Djokovic i Murray.
Nalbandian je krivac #2.
Ma Marat je izmislio tenis za vecinu danasnjih TOP 10 igraca, osim prve cetvorke.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ili ono kad su ga probudili na meč protiv Fernanda Gonzaleza, čini mi se da je bilo prvo kolo Roland Garrosa, ne znam tačno koje godine.
Dobar je to komad budale bio, pozavidio bi mu i Ilie Nastase koji je svojevremeno okretao zadnjicu kraljici Elizabeti.
Apsolutno MaGiCa, ne smijem ni da zamislim kako bi to rivalstvo izgledalo. Trougao Safin-Federer-Nalbandian.
Gledajući suhu statistiku u kontekstu međusobnih omjera Safina i Rogera, stekne se utisak da je Roger lagano dolazio do pobjeda, ali to nipošto nije bio slučaj. Maltene svaki meč je bio izjednačen i odlučivale bi sitnice.
David je isto tako posebna priča. On je bio u stanju svakog trenutka ownati Rogera na gotovo svakoj vrsti podloge. Poznata je priča o Shangaiu 2005 kada je na turnir došao kao zamjena i to direktno sa sunčanja i kupanja i osvojio ga.
Pa onu scenu kada po terenu vozi Mercedesa, dok Federer plače.
Pa izjava u toka Wimbledona da se neće previše truditi, jer Argentinska reprezentacija igra važnu fudbalsku utakmicu dovoljno govori koliko mu je tenis bio važan. Zatim prekid karijere da bi učestvovao u rally trkama i onda napravi comeback i pobijedi Feda.
Vjerujem da nikada nije bilo više potencijala kao u drugoj polovici 90-tih i prvoj polovici 00-tih. Tuga me spopadne kada pomislim kakva je ta teniska era mogla biti.
Dobar je to komad budale bio, pozavidio bi mu i Ilie Nastase koji je svojevremeno okretao zadnjicu kraljici Elizabeti.
Apsolutno MaGiCa, ne smijem ni da zamislim kako bi to rivalstvo izgledalo. Trougao Safin-Federer-Nalbandian.
Gledajući suhu statistiku u kontekstu međusobnih omjera Safina i Rogera, stekne se utisak da je Roger lagano dolazio do pobjeda, ali to nipošto nije bio slučaj. Maltene svaki meč je bio izjednačen i odlučivale bi sitnice.
David je isto tako posebna priča. On je bio u stanju svakog trenutka ownati Rogera na gotovo svakoj vrsti podloge. Poznata je priča o Shangaiu 2005 kada je na turnir došao kao zamjena i to direktno sa sunčanja i kupanja i osvojio ga.
Pa izjava u toka Wimbledona da se neće previše truditi, jer Argentinska reprezentacija igra važnu fudbalsku utakmicu dovoljno govori koliko mu je tenis bio važan. Zatim prekid karijere da bi učestvovao u rally trkama i onda napravi comeback i pobijedi Feda.
Vjerujem da nikada nije bilo više potencijala kao u drugoj polovici 90-tih i prvoj polovici 00-tih. Tuga me spopadne kada pomislim kakva je ta teniska era mogla biti.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Verdasco deklasiran, 6-1/6-0 ga pobjedio Nieminen 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ferrer.
See ya on another tournament brotha.
See ya on another tournament brotha.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Dobar je Ferrer za preorat njivu i slicne poljoprivredne grane.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Prenosi li ko IW osim SK?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Mutikultivator i nek freza.Johny je napisao/la:Dobar je Ferrer za preorat njivu i slicne poljoprivredne grane.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
SK+.Sarajevo1946 je napisao/la:Prenosi li ko IW osim SK?
- Sarajevo1946
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:SK+.Sarajevo1946 je napisao/la:Prenosi li ko IW osim SK?
Ma nemam to, nada mi je bio BN i tako nešto
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Vraca Nalbi drugi put break i gledat cemo tie break prvog seta.
Gledam paralelno i Isner-Hewitt, idemo Lleytone!
Returnira Lleyton kao nekada i vraca sve moguce i ima break prednosti u trecem setu, trebao bi sada zavrsiti posao, jer Isner do sada nije uspio napraviti break.
Tek 4. mec loptu koristi, a Isner je imao i break loptu, ali je return na drugi servis ispucao daleko u aut.
John gubi dosta bodova, ispada iz TOP 20.
Wawrinka-Hewitt trece kolo
Gledam paralelno i Isner-Hewitt, idemo Lleytone!
Returnira Lleyton kao nekada i vraca sve moguce i ima break prednosti u trecem setu, trebao bi sada zavrsiti posao, jer Isner do sada nije uspio napraviti break.
Tek 4. mec loptu koristi, a Isner je imao i break loptu, ali je return na drugi servis ispucao daleko u aut.
John gubi dosta bodova, ispada iz TOP 20.
Wawrinka-Hewitt trece kolo
Tata leti po terenu
Vraca se u formu, tempira je za Nadala
Ako doticni dodje do 1/4, al' evo pocisten Miša, otvorilo se Nadalu... Usput Ferrer isp'o, steta 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Izgleda da će i Simon ispasti od Lorenzia
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Set bez izgubljenog poena na prvi servis 
Kretanje je tu, a ono je kljucno za sve!
Ode Lorenzi u trece kolo.
Dokaz koliko su samo spori tereni.
Ode Lorenzi u trece kolo.
Dokaz da je Simon halenska lopata.
Kakvo kretanje kod zadnjeg poena sad
Federer leti 
Kakvo kretanje kod zadnjeg poena sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.