Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la defender » 14 nov 2009, 02:14

kristian je napisao/la:joj, sad sam gledao snimam finale eura 2004 portugal grcka , kako su grci iskusno to uzeli , mislim da bi i mi tako trebali sutra da odigramo, onaj portugal je jaci od ovog , pa cemo mi znat iskoristit mane njihove;)
kakve veze ima ta utakmica prije 5 godina, glavni igraci te reprezentacije su bili Figo, Rui Costa, Pauleta i Maniche, od tima koij je igrao u finalu tad sutra ce igrat samo Deco i Ricardo Carvalho

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 nov 2009, 02:14

Adi_Zepce je napisao/la:Ma nemogu da vjerujem :evil:
Koji je ovo debil cro_g. kak vec mu ide profi,Bosno uz tebe smo i da reci cu ti nesto Hrvatska zauzima posebno mjesto u mom srcu svaku sam slavio pobjedu ludo na svoj nacin ali brate nemozes slaviti nikog kao Bosnu ako si roden u Bosni onda si i ti Bosanac bez obzira na sve.
Netko je psova i Ustasku majku ovo nam netreba uopce jer politici nije mjesto na ovakvom forumu.
Nego ljudi imali vas zivi ili spavati svi? :D
Meni san nece na oci,mislili mi lete u Lisabon :mrgreen: :mrgreen:
ma jos malo pa cu pokusat da zaspim,al vjerovatno ce ostati na pokusaju :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 nov 2009, 02:14

Trasimaco je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:slika
Znas li odakle je ova djevojka?

Pojma nemam ali dobro izgleda :mrgreen: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 nov 2009, 02:15

Knele je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Fakat covjek ovde u wc nemoze otici :mrgreen: :mrgreen:
Čemu služe plastične boce?

Joj, vi se, zgleda, ne znate snaći, pobogu si brate.

Kad smo kod snova, evo jedan zanimljiv.

"Na peronu sam i čekam za Lisabon posljednji let. Stari me upozorava na mogućnost incidenata, kao eto on gledao neke tv-snimke iz Širokog. Dobro je ba reko stari, pusti se budalaština. Krenuli smo, sjedim u prvoj klasi putničkog aviona, pored mene neka stara baba (60 i kusur). "Kojom prigodom putujete, da navijate za BiH?", upitah je. "Ma jok dijete slatko, idem da vidim Cristiano Ronalda, on mi je omiljeni igrač", nasmijano će dotična.

Pobogu si, pa Ronaldo uopšte nije u Lisabonu, jadnica nije upućena, doduše i ne zamjeram joj obzirom da vjerovatno TV i nema (internet joj unuci nisu još uveli). Jadnica, pomislih. Kako sada da joj kažem istinu? U međuvremenu šarmiram djevojku dva mjesta iza sebe, ali se, pepeljuga, mahnito okretala prema lijevoj strani gdje je sjedio neki kovrčasti, mojih godina, tip. Dovraga, niko me neće. U međuvremenu, baba se raspričala, hvali Ronalda, kaže da je Miske nula za njega, te mi vadi novčanik sa slikama Kristine (među ostalih i ona sa štakama), pa joj i suze krenuše.

Ali, pravi potop nastao je kada sam si olakšao dušu i rekao: "Gospođo, izvinite, ali Ronaldo nije u Lisabonu, on Vam je u Madridu i ne igra protiv BiH". Ne bih detalje pričao, jer je zaista bilo... :oops:

Ok, evo nas pred Da Lužom (starka je krenula put drugog djela grada da podsjeti stadion Sportinga, bila je i suviše razočarana). Ma hebe mi se za njom, smiješak od uha do uha i ulaz u prvi lokal. Nakon par piva krećem ka Lužu, nabrijan ko' nikad, pun neke snage i patriotizma. Dolazim do ulaza, stavljam ruku u džep u nadi da pokažem ulaznicu i uđem u stadion. Oh, zaboga, nema ulaznice. Ma, sigurno je tu negdje.

"Molim Vas odmaknite se malo,da prepustimo ove koji imaju, ne stvarajte gužvu", reče čovjek namgrođen sa brkovima, kao da mi je htio reći "ebo ti bosna mater", ali, za takve je vrijedilo preći kilometre. Našao sam kartu i upadan na stadion, guram se u prve redove, redari me tjeraju na vrh tribine.

Kompleksaši, pomišljam u sebi i sjedam do jednog tipa koji je na sebi imao šal BHF. Evo ga, moj čovjek (tek nas grupica došla na stadion). Osjetim tvrd predmet na leđima, bila je to cijev kalibra 7.63, ukočih se. "Slowly raise and go out to the stadium", tiho će crnokosi momak. Moram ga poslušati, što da radim, ko zna kakvih ljudi je sve tu. Nakon što smo napustili teren, oduzeo mi je svu odjeću, hranu, novac i pobjega.

"Majmune kasniš na posao, vidiš da je prošlo osam", stari će. Trljam oči, gledam ga pobuhlo...Ležim na krevetu par minuta, dižem se i istovremeno palim laptop. Uh kakav san, danas je subota 14., idem na posao, pa kad dođem vratiti se na forum po komentare i sjesti pored malog ekrana, pripremiti se za revoluciju.
hahaha ovo me do suza nasmijalo,svaka cast majstore :mrgreen: :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 nov 2009, 02:15

nidjo_barca je napisao/la:
Koji je ovo debil cro_g. kak vec mu ide profi,Bosno uz tebe smo i da reci cu ti nesto Hrvatska zauzima posebno mjesto u mom srcu svaku sam slavio pobjedu ludo na svoj nacin ali brate nemozes slaviti nikog kao Bosnu ako si roden u Bosni onda si i ti Bosanac bez obzira na sve.
Netko je psova i Ustasku majku ovo nam netreba uopce jer politici nije mjesto na ovakvom forumu.
ma jos malo pa cu pokusat da zaspim,al vjerovatno ce ostati na pokusaju :mrgreen:
ja sam pokusavao ali nista...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 14 nov 2009, 02:16

torino,pohvala starac...ubija,nije valjda haris zaklo sovu,a ja konto bice sprehe,nema veze
evo jos jedna brzinska(konto sam ispred suporta ubaciti ss.ba-ko mi...al cuga...)

url=http://a.imagehost.org/view/0459/dragons_support]slika[/url]

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 02:18

Što bi moj idol Balašević rekao:

"Postoji put koji namjernike bira, tajnovit drum uvek najboljima sklon".
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 nov 2009, 02:18

Draamaaaa slika.Odlicno ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 nov 2009, 02:18

Bosnier je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:
ja sam pokusavao ali nista...
Jbt ja moram u 9h biti na nogama al san mi nece na oci :cry: :D
nego imal tko domace slijvovice da prebrodimo noc :mrgreen: :mrgreen:
kak bi to dobro islo uz igraj Bosno nedaj se :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 nov 2009, 02:18

malacarsijabl je napisao/la:torino,pohvala starac...ubija,nije valjda haris zaklo sovu,a ja konto bice sprehe,nema veze
evo jos jedna brzinska(konto sam ispred suporta ubaciti ss.ba-ko mi...al cuga...)

svaka cast za ovu sliku
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 14 nov 2009, 02:19

evo naleti i ja na ovu sliku... pa reko da podijelim sa vama.
svaka cast za onog ko je ovo odradio.

slika
Rođeni

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 14 nov 2009, 02:19

Nevjerovatna stvar se meni desila danas na aerodromu, kada sam krenuo u Portugal zajedno sa jos 94 ljudi, na aerodromu smo cekali 6 sati da bi nam veceras rekli da leta za Portuga nece ni biti, zaista nevjerovatno ali istinito, ispaljeni smo od strane agencije "Kompas". Znaci sutra ce u Portugalu biti manje 95 navijaca BIH reprezentacije a sve to zbog jedne neodgovorne agencije i ljudi koji rade u njoj.

Nakon velike euforije na aerodromu slijedi veliko razocarenje, cak su tu bila 2 novinara iz Portugala koji su nas intervjuisali, bilo je dosta zezancije i svega ostalog i onda nam na kraju kazu da od leta nece biti nista jer kao nema aviona..

Najtuznije je bilo gledati scene poslije te objave jer se raja tokom dana na aerodromu malo "opustila" i dosta njih su bili pod dozom alkohola, kada su nasrnuli na ljude iz te agencije zeleci svoj novac nazad, ali ih je bukvalno spasila granicna policija i izvela prema izlazu.

A mozda jos tuznije po meni je bilo sto smo mi bili dole na aerodromu skoro do 9 sati, a bilo je raje iz Bihaca, Tuzle, Mostara, Zenice..itd itd..I jos dosta gradova sirom BIH, koji su dosli autobusima, i nisu znali kako se vratiti kuci, ja sam imao srecu jer zivim u Sarajevu pa mi to nije predstavljalo neki problem al stvarno ne znam sta je bilo s njima i kako su otisli kuci i jesu li uopste..

Ovo moze da se desi samo kod nas!

E **** ga
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 nov 2009, 02:20

malacarsijabl je napisao/la:torino,pohvala starac...ubija,nije valjda haris zaklo sovu,a ja konto bice sprehe,nema veze

Ruke ti se pozlatile imas stila nego ti meni sve to spakuj u jedan rar.file i postavi negdje da skinem nemoj zaboraviti
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 14 nov 2009, 02:20

a sto se tice cro_g i ostalih bilmeza, mislim da izgledaju ovako;

slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2009, 02:21

Lovac je napisao/la:Nevjerovatna stvar se meni desila danas na aerodromu, kada sam krenuo u Portugal zajedno sa jos 94 ljudi, na aerodromu smo cekali 6 sati da bi nam veceras rekli da leta za Portuga nece ni biti, zaista nevjerovatno ali istinito, ispaljeni smo od strane agencije "Kompas". Znaci sutra ce u Portugalu biti manje 95 navijaca BIH reprezentacije a sve to zbog jedne neodgovorne agencije i ljudi koji rade u njoj.

Nakon velike euforije na aerodromu slijedi veliko razocarenje, cak su tu bila 2 novinara iz Portugala koji su nas intervjuisali, bilo je dosta zezancije i svega ostalog i onda nam na kraju kazu da od leta nece biti nista jer kao nema aviona..

Najtuznije je bilo gledati scene poslije te objave jer se raja tokom dana na aerodromu malo "opustila" i dosta njih su bili pod dozom alkohola, kada su nasrnuli na ljude iz te agencije zeleci svoj novac nazad, ali ih je bukvalno spasila granicna policija i izvela prema izlazu.

A mozda jos tuznije po meni je bilo sto smo mi bili dole na aerodromu skoro do 9 sati, a bilo je raje iz Bihaca, Tuzle, Mostara, Zenice..itd itd..I jos dosta gradova sirom BIH, koji su dosli autobusima, i nisu znali kako se vratiti kuci, ja sam imao srecu jer zivim u Sarajevu pa mi to nije predstavljalo neki problem al stvarno ne znam sta je bilo s njima i kako su otisli kuci i jesu li uopste..

E **** ga
E moj @Lovac koje si ti ku-rate srece :roll:
@malacarsijabl oni su ti nastali kao u bioloskom procesu leptira
,,lutka-larva-krmak,, :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 nov 2009, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 nov 2009, 02:21

malacarsijabl je napisao/la:a sto se tice cro_g i ostalih bilmeza, mislim da izgledaju ovako;

slika
haha vrlo precizno i slikovito je opisan :mrgreen:
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 14 nov 2009, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.

www.valencia-balkan.net

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 14 nov 2009, 02:22

Vala bas jarane sjeebo sam se drama
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 02:22

Lovac je napisao/la:Nevjerovatna stvar se meni desila danas na aerodromu, kada sam krenuo u Portugal zajedno sa jos 94 ljudi, na aerodromu smo cekali 6 sati da bi nam veceras rekli da leta za Portuga nece ni biti, zaista nevjerovatno ali istinito, ispaljeni smo od strane agencije "Kompas". Znaci sutra ce u Portugalu biti manje 95 navijaca BIH reprezentacije a sve to zbog jedne neodgovorne agencije i ljudi koji rade u njoj.

E **** ga

Ne mogu da vjerujem, ali ono fakat. Jarane ja bih Vam "nacrtao" avion, za sve vas koji ste, da tako kažem, pokradeni. Ne mogu ni zamisliti taj osjećaj kada ste shvatili da nema ništa od Lisabona.

A ta avio-kompanija neka se srami, kako ih nije stid. Centrotrans i Sol Azur su to regularno odradili, a ti smradovi... :evil: :evil:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 nov 2009, 02:22

JASC0 je napisao/la:evo naleti i ja na ovu sliku... pa reko da podijelim sa vama.
svaka cast za onog ko je ovo odradio.

slika
Vec je na desktopu. Tnx! ;)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 nov 2009, 02:23

Ne mogu ni zamislit kako je tim ljudima,zao mi je bas svakog,ali i to se desava. :evil:

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.