nisu valjda braća
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
pa ovaj Robin Lopez liči na Brooka iz Brooklyna ba hahahahahahaah isti samo malo drukčiji skroz
nisu valjda braća
nisu valjda braća
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
eeeeeeee puno ti fala Irfoo za linkkkkkk. falaaaaaaaaaaa
- adriano_leite
- Kontakt:
Ljudi su blizanciFOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ovaj Robin Lopez liči na Brooka iz Brooklyna ba hahahahahahaah isti samo malo drukčiji skroz![]()
nisu valjda braća
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- DzenoMjesecar
- Kontakt:
sta je ovo sa vecerasnjim linkovima u full screan izgleda mi kao svjedocenje zasticenog svjedoka u hagu
blizanciFOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ovaj Robin Lopez liči na Brooka iz Brooklyna ba hahahahahahaah isti samo malo drukčiji skroz![]()
nisu valjda braća
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- storm_raider
- Kontakt:
Blizanci prijatelju... Iste su visine do u centimetar, a i frizura im je donedavno bila slicna.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ovaj Robin Lopez liči na Brooka iz Brooklyna ba hahahahahahaah isti samo malo drukčiji skroz![]()
nisu valjda braća
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Ljudi su blizanciFOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ovaj Robin Lopez liči na Brooka iz Brooklyna ba hahahahahahaah isti samo malo drukčiji skroz![]()
nisu valjda braća.
Nisam znao bgm, onaj čupav pa mora baš izbliza da prikaže da bi ga mogao raspoznat i uporediti s nekim
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
DzenoMjesecar je napisao/la:sta je ovo sa vecerasnjim linkovima u full screan izgleda mi kao svjedocenje zasticenog svjedoka u hagu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
DzenoMjesecar je napisao/la:sta je ovo sa vecerasnjim linkovima u full screan izgleda mi kao svjedocenje zasticenog svjedoka u hagu
-
amarildobule
- Kontakt:
Adibhf88, amarildobule, Anon, armin, BosnaSTL, brcak108, Brrrm, CashMan, Cudnovati, deni_TM87, Deniss, DzenoMjesecar, el-fighter, emina_ze, Fearless, GoRaN, grgr, HAARII, inja87, karameldar, LFC_IRFO, LloriS, Matador, mirza41, MirzaLukavac, nele-BHF, NG1, NK/RK Krivaja, Phantom, PJCARLESIMO, risingforce, rodjenivelez, Rodman, storm_raider, tk@b3, Yucca, Zekoo i 53 gostiju.
solidno
solidno
sta je sad ovo nidje teletovica vec je neku rotaciju ubacio
Redžo najbolji...grgr je napisao/la:sta je sad ovo nidje teletovica vec je neku rotaciju ubacio
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
odma nakon njihovog duela imo si grafiku sa svim blizancima u istojisi nba... lopez su bili prvi, naravno ako znas englishFOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ovaj Robin Lopez liči na Brooka iz Brooklyna ba hahahahahahaah isti samo malo drukčiji skroz![]()
nisu valjda braća
Hajde sad Mirzaa !! 
Sad petorka: Taylor, Brooks, Bogans, Blatche i Teletović, za nadati se da će brzo ubaciti Williamsa.
-
PJCARLESIMO
- Kontakt:
Sretno
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
of kors aj nou, aj tinks rezultat iz openMirzaLukavac je napisao/la:odma nakon njihovog duela imo si grafiku sa svim blizancima u istojisi nba... lopez su bili prvi, naravno ako znas englishFOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ovaj Robin Lopez liči na Brooka iz Brooklyna ba hahahahahahaah isti samo malo drukčiji skroz![]()
nisu valjda braća
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kad krenu solirati....armin je napisao/la:Sad petorka: Taylor, Brooks, Bogans, Blatche i Teletović, za nadati se da će brzo ubaciti Williamsa.
msm da je red da ga ostavi komplet 2 cetvrtinu u igri 
Edit:nece u kos otac je molovo
Edit:nece u kos otac je molovo
Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 13 mar 2013, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:of kors aj nou, aj tinks rezultat iz openMirzaLukavac je napisao/la:odma nakon njihovog duela imo si grafiku sa svim blizancima u istojisi nba... lopez su bili prvi, naravno ako znas englishFOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ovaj Robin Lopez liči na Brooka iz Brooklyna ba hahahahahahaah isti samo malo drukčiji skroz![]()
nisu valjda braća
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.