KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Koliko ima Bosna sanse protiv Cibone ljudi?Vi sto se malo bolje razumijete.
sumnjam da je toliko loše ta njegova noga...Kevin je napisao/la:onda rizičan ko i Ivanović ili?fera je napisao/la:imao je operaciju koljena ljetos...
You are someone else I am still right here
realno veoma slabe...cibona sad na krilima pobjede protiv zalgirisa...nema nekog vele pritiska na njima da moraju dobit utakmicu,tako da mogu rastereceno igrat a za takvu igru imaju dobru ekipu...sto je najbitnije imaju trenera sposobnog...anel81m je napisao/la:Koliko ima Bosna sanse protiv Cibone ljudi?Vi sto se malo bolje razumijete.
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
- Barney Stinson
- Kontakt:
e ne znam ako je ovaj novi dobar imaju sanse, jer ako ne plate barem neke novce igracima nece to biti on acibona kakva moze biti... ja osobno na kladionici igram na bosnuwade je napisao/la:realno veoma slabe...cibona sad na krilima pobjede protiv zalgirisa...nema nekog vele pritiska na njima da moraju dobit utakmicu,tako da mogu rastereceno igrat a za takvu igru imaju dobru ekipu...sto je najbitnije imaju trenera sposobnog...anel81m je napisao/la:Koliko ima Bosna sanse protiv Cibone ljudi?Vi sto se malo bolje razumijete.

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Misilim da otpuštanjem igrača i dolaskom novih Bosna je dobila pozitivan inpuls i ne bi me iznenadilo da pobjedi.Cibona je umorna imaju sve pobjede i jedan ih poraz ne bi nešto pogodio.Favoriti jesu, ali mogu se pobjediti svakako.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pa covjek jos nije ni stigao ,a vi vec Bosnu pojacali ,valda treba da se upozna ili mozda uigra ...
Ako bude od pomoci u utorak protiv Heliosa bice dobro,,ali karakteristike su mu EXTRA..
Ako bude od pomoci u utorak protiv Heliosa bice dobro,,ali karakteristike su mu EXTRA..
stigao je i amer danas.CP3 je napisao/la:Pa covjek jos nije ni stigao ,a vi vec Bosnu pojacali ,valda treba da se upozna ili mozda uigra ...
Po statistici i onome sto sam ga ja dosad gledao trebao bi biti nas najbolji igrac.
Sad imamo za klasu bolje igrace na sve tri vanjsek pozicije ALI sve to u vodu pada ako ne dovedu nekoga umjesto bajica jer ce nam onaj stari krmak pecinar oped preko magaraca bajica i zimica dati bruku poena.-vezano za listicu ali i od drugih timova cemo preko centara primati puno poena jer smo tu tanki.
ma rijesit ce se to s cibonom i parama...dat ce im garancije da ce dobit pare i tako nekoliko puta...samo los onaj graves...bogdanovic bi mogao biti dobar igrac...Barney Stinson je napisao/la:e ne znam ako je ovaj novi dobar imaju sanse, jer ako ne plate barem neke novce igracima nece to biti on acibona kakva moze biti... ja osobno na kladionici igram na bosnuwade je napisao/la:realno veoma slabe...cibona sad na krilima pobjede protiv zalgirisa...nema nekog vele pritiska na njima da moraju dobit utakmicu,tako da mogu rastereceno igrat a za takvu igru imaju dobru ekipu...sto je najbitnije imaju trenera sposobnog...anel81m je napisao/la:Koliko ima Bosna sanse protiv Cibone ljudi?Vi sto se malo bolje razumijete.
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
ja se iskreno nadam da ih mozemo dobiti i to iz vise razloga.... ali svejedno sutra nakon dugo dugo vremena sumnjam da cu biti u zetri.......... ali svejedno jos se nadam da cu stici otici na utakmicu
You are someone else I am still right here
Al' su nam plejmejkeri visoki u pm......
Mogli bi posuditi nekog iz fudbalske repke....
ka npr. sto je bio sasa vasiljevic, terrel mcintayer terrel iz montepaschia, uostalom dobar broj plejeva, jer plej treba da je brz i pokretan, a sto si visi to si manje pokretan, a kada si oboje onda igras u najbolji europskim ili NBA timovimadnalydal je napisao/la:Al' su nam plejmejkeri visoki u pm......
jer kada bi gledali samo visinu, zimic bi bio daleko bolji igrac nego sto to nazalost trenutno jeste
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
koja tuga u sarajevu od igraca do atmosfere u dvorani,pa bruka da 200 ljudi protiv cibone dođe,i ko rece da ona dvorana može da primi 4000 meni se cini ni da 1000 ljudi ne more u nju stati,mislim da ćete ispasti iz lige realno govoreći
-
- Kontakt:
ne znam kako ti mozes tako pricati pa gdje je tvoj klub bio prije pa i sad sto je to bolji,bosna je prethodnih godina igrala u zavrsnici i zavrsavala do 8 mjesta a vi???Steve Urkel je napisao/la:koja tuga u sarajevu od igraca do atmosfere u dvorani,pa bruka da 200 ljudi protiv cibone dođe,i ko rece da ona dvorana može da primi 4000 meni se cini ni da 1000 ljudi ne more u nju stati,mislim da ćete ispasti iz lige realno govoreći
sad jeste tuga i zbog onog majmuna u upravi konakovica i slicnih imaju satro para,a neke bajice dovode to je zalosno...
Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka
joj ovih navijaca majko draga pa kako vam covjek vise ne moze nista objasniti Konakovic nema veze vise s Bosnom malo se bolje informiraj pa onda pricaj konakovic vise ne obnasa nikakvu funkciju u kk Bosna ama bas nikakvu zato se bolje informiraj u buduce.Za ovakvo stanje kriva je uprava na celu sa BukvomSamo_Zeljo je napisao/la:ne znam kako ti mozes tako pricati pa gdje je tvoj klub bio prije pa i sad sto je to bolji,bosna je prethodnih godina igrala u zavrsnici i zavrsavala do 8 mjesta a vi???Steve Urkel je napisao/la:koja tuga u sarajevu od igraca do atmosfere u dvorani,pa bruka da 200 ljudi protiv cibone dođe,i ko rece da ona dvorana može da primi 4000 meni se cini ni da 1000 ljudi ne more u nju stati,mislim da ćete ispasti iz lige realno govoreći
sad jeste tuga i zbog onog majmuna u upravi konakovica i slicnih imaju satro para,a neke bajice dovode to je zalosno...
-
- Kontakt:
uh do mene je fkt mislio sam na bukvu nezz sto napisa konakovicnewbie je napisao/la:joj ovih navijaca majko draga pa kako vam covjek vise ne moze nista objasniti Konakovic nema veze vise s Bosnom malo se bolje informiraj pa onda pricaj konakovic vise ne obnasa nikakvu funkciju u kk Bosna ama bas nikakvu zato se bolje informiraj u buduce.Za ovakvo stanje kriva je uprava na celu sa BukvomSamo_Zeljo je napisao/la:ne znam kako ti mozes tako pricati pa gdje je tvoj klub bio prije pa i sad sto je to bolji,bosna je prethodnih godina igrala u zavrsnici i zavrsavala do 8 mjesta a vi???Steve Urkel je napisao/la:koja tuga u sarajevu od igraca do atmosfere u dvorani,pa bruka da 200 ljudi protiv cibone dođe,i ko rece da ona dvorana može da primi 4000 meni se cini ni da 1000 ljudi ne more u nju stati,mislim da ćete ispasti iz lige realno govoreći

Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka
a mi zavrsavali 5. kad nas je vodio buric!Samo_Zeljo je napisao/la:ne znam kako ti mozes tako pricati pa gdje je tvoj klub bio prije pa i sad sto je to bolji,bosna je prethodnih godina igrala u zavrsnici i zavrsavala do 8 mjesta a vi???Steve Urkel je napisao/la:koja tuga u sarajevu od igraca do atmosfere u dvorani,pa bruka da 200 ljudi protiv cibone dođe,i ko rece da ona dvorana može da primi 4000 meni se cini ni da 1000 ljudi ne more u nju stati,mislim da ćete ispasti iz lige realno govoreći

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......ali nije bilo srpskih klubova...znaci odmah plus 4........Imp je napisao/la:a mi zavrsavali 5. kad nas je vodio buric!Samo_Zeljo je napisao/la:ne znam kako ti mozes tako pricati pa gdje je tvoj klub bio prije pa i sad sto je to bolji,bosna je prethodnih godina igrala u zavrsnici i zavrsavala do 8 mjesta a vi???Steve Urkel je napisao/la:koja tuga u sarajevu od igraca do atmosfere u dvorani,pa bruka da 200 ljudi protiv cibone dođe,i ko rece da ona dvorana može da primi 4000 meni se cini ni da 1000 ljudi ne more u nju stati,mislim da ćete ispasti iz lige realno govoreći
sad jeste tuga i zbog onog majmuna u upravi konakovica i slicnih imaju satro para,a neke bajice dovode to je zalosno...![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Vratite nam Skenderiju!Bolje igrati u maloj dvorani u Skenderiji nego u Zetri!
Varas se, Konakovic je u upravi Bosne, valjda je to neka funkcija. A i kad su kradja para i dovodjenje igraca u pitanju on i njegov pajac Misko su mozda i bitniji i od Bukve i od Vlade i od Nihadanewbie je napisao/la:joj ovih navijaca majko draga pa kako vam covjek vise ne moze nista objasniti Konakovic nema veze vise s Bosnom malo se bolje informiraj pa onda pricaj konakovic vise ne obnasa nikakvu funkciju u kk Bosna ama bas nikakvu zato se bolje informiraj u buduce.Za ovakvo stanje kriva je uprava na celu sa BukvomSamo_Zeljo je napisao/la:ne znam kako ti mozes tako pricati pa gdje je tvoj klub bio prije pa i sad sto je to bolji,bosna je prethodnih godina igrala u zavrsnici i zavrsavala do 8 mjesta a vi???Steve Urkel je napisao/la:koja tuga u sarajevu od igraca do atmosfere u dvorani,pa bruka da 200 ljudi protiv cibone dođe,i ko rece da ona dvorana može da primi 4000 meni se cini ni da 1000 ljudi ne more u nju stati,mislim da ćete ispasti iz lige realno govoreći
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.