Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 15 mar 2013, 18:52

Real Madrid-Unicaja 2 5.40, 1.pol.2 4.15

ovdje idem na iznenađenje, riskirati ću i mislim da Unicaja može do pobjede, Real pobjeđuje ali ne briljira, uglavnom su se provlačili u ovim euroligaškim utakmicama u drugom dijelu sezone i pobjeđivali su teško i tijesno, danas igraju sa španjolskom ekipom koja bi mogla iznenaditi, ako su dobili CSKA u gostima mogu i ovdje pomutiti račune Realu, barem mogu poluvrijeme odigrati na nivou pa ću igrati i pol dvojku.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 15 mar 2013, 19:05

Salzburg-Vienna Capitals 1.trećina više od 1.5 gola 1.60

način na koji bečani igraju stvarno ne vjerujem da bi mogli podbaciti pa da ovdje ne padnu dva gola u prvih 20 minuta, bečani su ih u stanju sami zabiti, no ako pogledamo zadnjih pet tekmi dolazile pobjede domaćina moguće je i da salzburg utrpa kojeg, po meni dosta realan i prilično siguran tip

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 15 mar 2013, 19:05

Je li vama sumnjiv Marsej?!
Jučer kvota 1,45, danas 1,55. U evropskim kladama kvota opada do 1,40 svugdje, u bhplay narasla, a vidim da je i u premieru ista.
Da nas ne ispali Marseille sve?!
Osim - drugo ime za Želju !

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 15 mar 2013, 19:20

Jedan info za sutra... Nemojte se zaljecati na Bayerna jer je Jupp najavio odmaranje glavnih igraca. Mogu oni dobiti i sa trecom postavom ali opet..

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 15 mar 2013, 19:26

Almere City - Telstar 2/1 1/2

što volimo reći na osjećaj ;)

sretno

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 15 mar 2013, 19:55

Ako tko prati, kakav je miller? Ima li sanse protiv cro copa? vidim, kvota 4,00.. mirko na pragu četrdesetih. Ko zna, svasta se moze desit :) a za pobjednika večeri tipujem na badr harija @3,20!
U desetom selu živi Antuntun!

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 15 mar 2013, 20:05

bevanda4 je napisao/la:Ako tko prati, kakav je miller? Ima li sanse protiv cro copa? vidim, kvota 4,00.. mirko na pragu četrdesetih. Ko zna, svasta se moze desit :) a za pobjednika večeri tipujem na badr harija @3,20!
boktejebo gdje izvlačiš te sportove, daj nam šta o kajaku, curlingu ili tako nešto.. :roll:

K.Walker (17,5) under

Ovo je dečko koji je najkonstantniji na mom tiketu, ispoštuje svaki put i to uvijek under. Donio mi je dovoljno para da ga igram do kraja života.. U gostima, to svi znaju, puno je slabiji nego kući. Igraju protiv Toronta, ok, ekipe koja ne igra pretjeranu odbranu, al' mislim da mu je ovo puno. Ponavljam, ispoštovao me je mnogo puta, za sve postoji prvi put, pa i to da me obori, al' ako će me on oborit', halal mu je..
Nama je Željo svetinja jedina.

sijeramadre
Kontakt:

Post Postao/la sijeramadre » 15 mar 2013, 20:20

Vasa Ladacki je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:Ako tko prati, kakav je miller? Ima li sanse protiv cro copa? vidim, kvota 4,00.. mirko na pragu četrdesetih. Ko zna, svasta se moze desit :) a za pobjednika večeri tipujem na badr harija @3,20!
boktejebo gdje izvlačiš te sportove, daj nam šta o kajaku, curlingu ili tako nešto.. :roll:

K.Walker (17,5) under

Ovo je dečko koji je najkonstantniji na mom tiketu, ispoštuje svaki put i to uvijek under. Donio mi je dovoljno para da ga igram do kraja života.. U gostima, to svi znaju, puno je slabiji nego kući. Igraju protiv Toronta, ok, ekipe koja ne igra pretjeranu odbranu, al' mislim da mu je ovo puno. Ponavljam, ispoštovao me je mnogo puta, za sve postoji prvi put, pa i to da me obori, al' ako će me on oborit', halal mu je..

a tek jučer izbor pape, vrijedilo je igrat ko zna kad ce opet biti u ponudi hehhe

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 15 mar 2013, 20:21

Siroki over 69.5 i Jones over 8.5 vrijedi pokusati u dublu, ako dodje jedno, doci ce i drugo vjerovatno. Veceras ako Kobe ne bude igrao, Howard lagano over 17.5
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 15 mar 2013, 20:57

amarosim je napisao/la:Euroleague
Teodosić 14,5 manje
Ocekujem da CSKA danas prebije Zalgirisa koji dolazi bez Popovica i Dardena dok od ranije nema Jankunasa,dakle trojica iz petorke,domacinima se vraca Khryapa,mislim da Milos danas nece imati preko 30minuta a on u ovakvim utakmicama voli vise dodavati nego gledati koš..........
Lafayette 10,5 više sportplus
Naveo sam ko sve fali Zalgirisu,danas neko mora izvana zabiti a ko ce drugi nego Oliver...............
Aba liga
J.Jones 8,5 više
Sioki ide Olimpiji,bez Persica i Baraca tako da ce trener Vujanovic mora dosta mijenjati u rotaciji,mozda igrati i sa niskim petorkama ali tu bi Jones trebao igrati barem 30minuta kao i zadnju sa Zvezdom,sigurno u takvom raspletu moze prekeo ove granice...............
teodosic u debeli under, lafayette "u knap" sto se kaze.. a gospodin jones hladno 5 u prvoj cetvrtini. Kako god zavrsilo sa njim, po ko zna koji put skidam kapu čovik! Strašan si znalac :!:
U desetom selu živi Antuntun!

mango9
Kontakt:

Post Postao/la mango9 » 15 mar 2013, 21:16

Djokovic- Tsonga 2 4,80 Djokovic ne igra na nekom zavidnom nivou ovaj turnir pa nebi bilo lose probati na Tsongu po ovoj kvoti,a i red je da ga tsonga dobije :D

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 15 mar 2013, 21:23

mango9 je napisao/la:Djokovic- Tsonga 2 4,80 Djokovic ne igra na nekom zavidnom nivou ovaj turnir pa nebi bilo lose probati na Tsongu po ovoj kvoti,a i red je da ga tsonga dobije :D
Jesi li ti gledao Tsongine meceve na ovom turniru ?

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 15 mar 2013, 21:40

ko ima nesto na tipicu,nek stavi na ove parove jer ce se kvote do sutra vjerujem promijeniti.........
Darda-Zabok +9,5 2
pisao sam kakve probleme Darda ima sa ozlijedjenim igracima i po meni nema sanse da Zabok moze sutra izgubiti preko 9 raz,utakmica vazna objema ekipama jer se u Ligu za ostanak prenose pobjede i porazi sa ekipama koje ce igrati Ligu za ostanak a to su ove dvije ekipe sigurno,Zabok ima dva vrlo iskusna igraca Ivana Tomasa i Leža te niz mladih Igraca Bundovica,Mustapica,Anzulovica te malo starije Marica,Vladovica i Vlaića koji igraju A1 ligu 3-4 sezona,zadnje kolo pobjeda doma nad Kvarnerom koji je drugi na tabeli,prije toga poraz od Zagreba u gostima 13 koji je po imenima najjaca ekipa lige.......
KAOD-Peristeri -5,5 1
Pisao sam o Kaodu,Markovic im je trener i igraju napadacki pod njegovim vodstvom,zadnje kolo su cak i posteno namucili Panathu u gostima,dolazi im sutra Peristeri koji je u raspadu(ovaj Thorne sto je dosao u Zadar je bio u njih),zadnje kolo poraz doma od Ikarosa koji nije nista posebno,ostao im je samo jedan Amer a ostalo sve mladi grcki igraci,vjerujm da ce Kaod traziti na domacem terenu prvu pobjedu pod Markovicevim vodstvom a vjerujem i u to da ce ona biti ubjedljiva..................
I jedno iznenadjenje ko hoce nek proba
Dubrovnik-Alkar 1 7,00
Dubrovnik je vec u drugoj ligi,Alkar je osigurao Ligu za prvaka,mozda bude i neka stela a vjerujem da ce Dubrovcani traziti konacno prvu pobjedu u drugom dijelu................

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 15 mar 2013, 22:12

corleone87 je napisao/la:

Motherwell - Hibernian 2/1
Sparta Rotterdam - Maastricht 2/1
Westerlo - Eupen 2/1
Bursaspor - Trabzonspor 2/1 ili 1/2
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 15 mar 2013, 22:24

ajmo NBA, vrijeme je :mrgreen:
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 15 mar 2013, 22:28

mforce je napisao/la:ajmo NBA, vrijeme je :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 15 mar 2013, 22:30

zgmiky je napisao/la:Real Madrid-Unicaja 2 5.40, 1.pol.2 4.15

ovdje idem na iznenađenje, riskirati ću i mislim da Unicaja može do pobjede, Real pobjeđuje ali ne briljira, uglavnom su se provlačili u ovim euroligaškim utakmicama u drugom dijelu sezone i pobjeđivali su teško i tijesno, danas igraju sa španjolskom ekipom koja bi mogla iznenaditi, ako su dobili CSKA u gostima mogu i ovdje pomutiti račune Realu, barem mogu poluvrijeme odigrati na nivou pa ću igrati i pol dvojku.
74-77

čudna utakmica nema šta

sijeramadre
Kontakt:

Post Postao/la sijeramadre » 15 mar 2013, 22:35

uništi me ovaj kazahstanac DENISnapast...

minimal
Kontakt:

Post Postao/la minimal » 15 mar 2013, 22:37

Ljudi imal nba sta za veceras?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 mar 2013, 22:37

Reci ga

slika

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.