NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2013, 01:59

Wilson sa nama potpisao tro-godisnji ugovor, a isto tako mislim da ce nam biti potreban jos jedan igrac na toj poziciji, kao jedan CB - odonsno dva ukoliko Dennard zavrsi u zatvoru.

Na Twitteru se uveliko prica da ce Dumervil-ova nova destinacija biti Patriotsi ili Falconsi i bas me zanima o kojem trade-u kada su Patriotsi u pitanju pricaju cijeli dan. Jedino sto je navodno poznato da se razgovori odvijaju u Detroitu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2013, 14:26

Potpisali smo Sandersa, ali Steelersi imaju pravo match-irati nasu ponudu. Ukoliko to isti ne ucine onda smo duzni njima prepustiti pick treceg kruga drafta.

BB je u ova tri dana odradio kvalitetan posao, ali ima jos dosta toga da se zavrsi...Amendola u izjavi za novinare odmah nakon potpisivanja ugovora rekao da je prvo sto je uradio bilo to da je nazvao Tomicu i s njim dogovorio sastanak. Mogu misliti kako je Tomica u tom trenutku bio ljut... :lol: :lol: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 mar 2013, 17:19

Talib potpisao na 1 god, 5 mil :D , što je dosta ispod tržišne vrijednosti, a imao je i ponudu na 3 god i odabrao je ovu kraću, jer se vjerovatno nada da će sljedeće sezone dobiti puno bolji ugovor, sad da li od Patsa ili od neke druge ekipe ne bih mogao reći :mrgreen:

Secondary doživio ogroman upgrade, u odnosu na prošle 2-3 sezone :D

Sandersa još nismo potpisali, nešto muljaju valjda :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2013, 18:24

Odlican posao BB-a u ovih par dana...Jedina mana ove ekipe sada je pozicija WR-a, a nadam se da Mallett-om i prvim krugom drafta i taj problem mozemo rijesiti.

Ruku na srce treba nam na toj poziciji kvalitet, a ako je vjerovati forumu u SC-u nam je jos ostalo 13 miliona $.

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 16 mar 2013, 21:54

Patriots released WR Brandon Lloyd :?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 mar 2013, 22:21

tillman je napisao/la:Patriots released WR Brandon Lloyd :?
Da, trebao je dobiti bonus od 3 mil + 1,9 mil plaće pa su ga odlučili otpustiti, jer nisu dogovorili restrukturiranje, ali moguće je da će ga opet potpisati na neki manji ugovor, ukoliko mu niko ne ponudi više od ovoga, u što čisto sumnjam ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 mar 2013, 02:11

Ja mislim @randy-a nam je srce strefilo...Napustila su nas dva njegova najomiljenija igraca u timu. :D :D
Jedva cekam da se on pojavi i da vidimo njegovo misljenje. ;) ;)

Ja bih se licno slozio sa ESPN-ovom analizom da je ovoj ekipi potreban jos jedan CB, DE i jedan kvalitetan WR. Da je ostao Welker smio bih se usuditi i reci da smo siguran predstavnik AFC-a u SB-u naravno ukoliko bi nas povrede zaobisle.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 mar 2013, 02:21

amerosm je napisao/la:Ja mislim @randy-a nam je srce strefilo...Napustila su nas dva njegova najomiljenija igraca u timu. :D :D

Ja bih se licno slozio sa ESPN-ovom analizom da je ovoj ekipi potreban jos jedan CB, DE i jedan kvalitetan WR. Da je ostao Welker smio bih se usuditi i reci da smo siguran predstavnik AFC-a u SB-u naravno ukoliko bi nas povrede zaobisle.
E pretjer'o si ga, cuj siguran, pa Broncosi su mozda ispred vas po rosteru... Vidjet cemo necemo se ni mi dat lahko :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 17 mar 2013, 16:24

amerosm je napisao/la:Ja mislim @randy-a nam je srce strefilo...Napustila su nas dva njegova najomiljenija igraca u timu. :D :D

Valja sad potpis promijeniti... :roll:

Amendola, bolje ti je da budes vraski dobar, kako se na kraju sezone ne bi sjecali kakva je sila bio Wes Welker.
Problem je sto su nasi trenutni pass catcheri poznatiji po povredama, nego po performansu. (Osim Gronkowskog, on je poznatiji jer je yebeni kreten).
Kad bi vratili Vollmera, Lloyda na neki ugovor oko 1 milion $, Freeney/Abraham, i na draftu bi mogli izabrati neku atletu deep threat WR, i interior DT, to bi bilo vrlo dobro.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 mar 2013, 23:47

New England Patriots sign OT Will Svitek
Nadam se da ovo nije znak da su odustali od Vollmer-a koji je jedan od nasih najboljih igraca u OL-u koji je usput u prethodne dvije godine pretrpio velike gubitke.

Ja ipak mislim da je Svitek potpisan kao rezerva Vollmer-u za kojeg ocekujem da ce produziti ugovor naredne sedmice.

@ randy

ja mislim da ce BB preko trade-a pokusati dovesti jos jednog WR-a no vidjecemo sta ce se dogoditi. Iskreno ja sam ocekivao da ce Welker traziti oko 9 miliona $ po sezoni kada je novi ugovor u pitanju, ali kada sam vidio da je bilo u pitanju samo 6 miliona $ bilo mi je krivo sto ga nismo potpisali.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 mar 2013, 22:15

Iako se vec pisalo da su Patriotsi potpisali Abrahama to su isti danas demantovali i rekli da je isti napustio Boston bez ugovora...
Agent Welkera je danas rekao da Patriotsi uopste Welkeru nisu ponudili ugovor, sto je Kraft odmah demantovao sljedecom izjavom...
"The last offer we made him, and we were willing to go up from that, was greater – he would have gotten $8 million the first year from us. In this deal he accepted, he’s getting $6 million. He counts $4 million against the cap up in Denver and he’ll account $8 million next year. In another year, when it’s going to be a tight cap, that’s a lot of money. I don’t know. We, in fact, offered him a better deal.”
Toliko o Welkeru...Sada se okrenuti buducnosti i pokusati dovesti jos 4 igraca koja nam nedostaju i naravno uz potpisivanje novog ugovora sa Vollmer-om.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 mar 2013, 14:27

Robert Kraft disclosed on Monday that he has pre-cancerous melanoma.
Nadam se da ce sa Kraft-om biti sve uredu...Inace danas su se ponovo javili Welker-ovi agenti koji su rekli da su Patriotsi ipak poslali ponudu :lol: :lol: :lol: , ali da je ista bila po paroli ili uzmi ili ostavi. :lol: :lol: :lol:

Takodjer veliki smijeh je izazvao novinar CBS-a koji je izjavio da je BB prosjecan trener... :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 19 mar 2013, 16:57

Fitzpatrick u Tennessee-u sljedeče 2 godine. Coltsi navodno zainteresovani za Hasselbecka.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 mar 2013, 19:03

Nakon jucerasnjeg sastanka u Pheonix-u moze se reci da je poznata utakmica koja ce otvoriti narednu sezonu, jer su jucer diskutovali o tome i o prime-time rasporedu...

Izjava Krafta nakon sastanka:
That means the Ravens would still open the season, but in all likelihood, on the road. If a deal can be struck to allow the Ravens to host the NFL’s season opener, Kraft believes their opponent will be his Patriots in a rematch of the 2012 and 2011 AFC Championship Games.

“I’d be surprised if we’re not the opening opponent for Baltimore on Thursday night,” he predicted.

“It would be so exciting for our organization, our fans, if we could open up there,” Kraft paused, smiling, before adding, “and hopefully have the right result this time.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 19 mar 2013, 19:10

Rodman je napisao/la:Fitzpatrick u Tennessee-u sljedeče 2 godine. Coltsi navodno zainteresovani za Hasselbecka.
malo prije sam vidio na vijestima da su ga potpisali

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 mar 2013, 23:13

Nije los back up, posto Luck pase travu redovno...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 mar 2013, 02:03

hoce li Bearsi imati drugog QB? :)...jos tu nista nismo doveli u pm :)...da nam je jos jedno 3-4 miliona extra za dovodjenje mogli bi napraviti super ekipicu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 mar 2013, 03:08

- ako je vjerovati izvorima koji su bliski Reed-u isti zeli potpisati ugovor koji ce mu godisnje garantovati 7 miliona $, dok su mu Texansi ponudili 4 miliona $ godisnje, a vlasnik Ravensa Bisciotti je nakon razgovora sa Reed-om izjavio da ima dobar osjecaj da ce isti potpisati novi ugovor sa Ravensima

- PRO Bowl ce se od naredne sezone igrati u novom formatu i grad domacin ce se ubuduce birati po principu rotacije. Javnost sa detaljima ce biti upoznata uskoro...

- Broncosi su Dumervilu ponudili novi ugovor

- Shanahan izjavio da ne moze garanotovati da ce RG3 biti spreman do pocetka naredne sezone

- Packersi pregovaraju sa Rodgersom oko novog ugovora

Po meni naredna sezona ce biti prva nakon par godina gdje ce borba u AFC-u za predstavnika u SB-u biti zanimljivija nego li ona u NFC-u. Ne vidim ko tamo moze parirati 49ersima i jos ako kvalitetno budu znali iskoristiti pickove koje imaju...Mada se mora reci da su isti mutavi kada je draft u pitanju jer su 2000 mogli umjesto Carmazzi-ja imati Brady-a, a dok su 2005 umjesto Rodgersa odabrali Smitha...Takodjer se bore protiv tradicije da skoro 20 godina porazena ekipa SB-a nije naredne sezone zaigrala u istom.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 mar 2013, 19:22

RIP Tuck-Rule... :( :( :( :D :D :D
Sto se tice ovog novog pravila da ne smijes kacigom udariti igraca koji ima loptu mislim da je glupo i slazem se sa vecinom navijaca i igraca koji su protiv tog pravila, dok su treneri sa druge strane ZA to pravilo, jer misle da ce time poboljsati sigurnost igraca.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 mar 2013, 19:29

Pa cim ce ga udarit :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []