Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
RTS 2 prenosi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
gubi igokea, isto bodova ce imati kao c.z. , i sad nesmije da izgubi sljedece dvije , hajde protiv krke i nekako , ali protiv cibone u gostima 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ako Ciboni ne bude trebalo, prodat će, trebaju im pare, a pobjeda više-manje im ne predstavlja ništa.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Velike ekipe kad je teško pobijeđuju ,treba vidjeti kako ce Zvezda sutra protiv Širokog.A i u Kragujevcu ce im biti teško .Kuci protiv Buducnosti koja je u usponu i u borbi za F4 isto im nece biti lako.Al vidjet cemo ipak je Igokea jos u dobroj poziciji.Kobe Bryant je napisao/la:gubi igokea, isto bodova ce imati kao c.z. , i sad nesmije da izgubi sljedece dvije , hajde protiv krke i nekako , ali protiv cibone u gostima
Šteta za ovaj poraz danas, ali hajde, idemo dalje, ne predati se, boriti se do kraja, pa kako bude.. 

Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.
♥ FC BAYERN ♥
♥ FC BAYERN ♥
Igokea je za sebe u najgore vreme a za Zvezdu u najbolje pocela da igra ocajan basket.Ovo je veceras bila najlosija njihova utakmica ove sezone i sasvim zasluzeno su porazeni. Dosta je njih poljuljalo sve ovo oko EL,ali oni ako se smatraju za veliku ekipu morali su da se izdignu iznad svega toga i pruze odlicnu partiju.Medjutim zakazala je odbrana,zakazao je napad i to je moralo rezultirati porazom,mozda cak i ubedljivijim nego sto semafor pokazuje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Isto pricas kao da je pobijediti Partizana u Pioniru nesto sto se mora uraditi. Igokea da je veceras pruzila i najbolju partiju u sezoni ne bi mogla doci do trijumfa. Partizanu je gorilo pod nogama i morali su dobiti. Da je trebalo Danilovic, Todoric, Grbovic bi sisli na teren.Devil je napisao/la:Igokea je za sebe u najgore vreme a za Zvezdu u najbolje pocela da igra ocajan basket.Ovo je veceras bila najlosija njihova utakmica ove sezone i sasvim zasluzeno su porazeni. Dosta je njih poljuljalo sve ovo oko EL,ali oni ako se smatraju za veliku ekipu morali su da se izdignu iznad svega toga i pruze odlicnu partiju.Medjutim zakazala je odbrana,zakazao je napad i to je moralo rezultirati porazom,mozda cak i ubedljivijim nego sto semafor pokazuje.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa zar se ne mora ? Ne znam sta bi bilo da je trebalo,znam sta se dogadjalo na terenu.Igokea nije licila na sebe.Da znam sada ce price kako su oni bratski klubovi kako su morali da se puste i opet ce da se zazmuri na jednu poprilicno losu odbranu Igokee kao i uvek kada je odigraju.I uvek je sve lose,sve neki drugi argumenti samo Igokeina odbrana iz kola u kolo sve jaca.neno#4 je napisao/la:Isto pricas kao da je pobijediti Partizana u Pioniru nesto sto se mora uraditi. Igokea da je veceras pruzila i najbolju partiju u sezoni ne bi mogla doci do trijumfa. Partizanu je gorilo pod nogama i morali su dobiti. Da je trebalo Danilovic, Todoric, Grbovic bi sisli na teren.Devil je napisao/la:Igokea je za sebe u najgore vreme a za Zvezdu u najbolje pocela da igra ocajan basket.Ovo je veceras bila najlosija njihova utakmica ove sezone i sasvim zasluzeno su porazeni. Dosta je njih poljuljalo sve ovo oko EL,ali oni ako se smatraju za veliku ekipu morali su da se izdignu iznad svega toga i pruze odlicnu partiju.Medjutim zakazala je odbrana,zakazao je napad i to je moralo rezultirati porazom,mozda cak i ubedljivijim nego sto semafor pokazuje.

Ti hoces da kazem da je njima igra na nivou u zadnji par kola,prvenstveno mislim na meceve sa MZT,Szolnokom i sada Partizanom ? A Igokea ako slucajno ispusi za ovo prvo mesto do kraja,opet nece njihova igra biti kriva,vec Bartolomeu,Lisac,Vujosevic,Vukoicic...
Pa bolan Devile ovo sto su ljudi napravili je velika senzacija. Prije prvenstva se trebalo boriti za opstanak, sada su u igri za odlazak u Euroligu. Pa vecina ovih igraca nikada nije osvojila neko nacionalno prvenstvo, a kamoli sta drugo pricati. Ljudi su odigrali sjajno u dosadasnjem dijelu sezone i sada pricati da su losi nema smisla. Morao se desiti pad i to je normalno.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa slazem se da su odigrali sjajno,ali zar kada se odigra lose i kada ih to kosta necega ne treba reci da su igrali lose.Ili uvek treba da se zmiri ?
Hocemo li sledece godine ako nekim slucajem krenu nizati poraze govoriti,pa dobro sta ima veze,prosle godine su nas uveseljavali stalno ?
A da se dogodio pad,pa zar to nisam i ja napisao u postu koji si replicirao prvi put ?
Hocemo li sledece godine ako nekim slucajem krenu nizati poraze govoriti,pa dobro sta ima veze,prosle godine su nas uveseljavali stalno ?

A da se dogodio pad,pa zar to nisam i ja napisao u postu koji si replicirao prvi put ?

Igokea se i dalje nalazi u odlicnoj situaciji. Dolazi im Krka koju ce dobiti i gostuju Ciboni kojoj prakticno nista ne treba u posljednjem kolu. Ukoliko dodju do pobjede u Zagrebu ovaj poraz u Beogradu nece nista znaciti. U biti, ni pobjeda jer ce nastimati da ne idu u Euroligu, to je sigurno. Ali ako bi bili prvi to je njihova moralna pobjeda i pokazatelj da su napravili najveci klupski uspjeh kosarke u ovoj zemlji, od rata pa naovamo.Devil je napisao/la:Pa slazem se da su odigrali sjajno,ali zar kada se odigra lose i kada ih to kosta necega ne treba reci da su igrali lose.Ili uvek treba da se zmiri ?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- vidovitadjemila
Pa dobro ovo jest jedna od najlosijih utakmica Igokee ove sezone.ali ja sam i ocekivao iskreno ovaj poraz,iako sam navijao za njih jer ne volim nepravdu.
Mora se posmatrati ova tekma iz vise uglova.Moze li iko zamisliti sta bi se desilo da je Igokea dobila veceras.Partizan nebi poslije puno godina igrao Evroligu ciji su jedan od zastitnih znakova postali.Prava je borba zapravo izmedju Zvjezde i Igokee.Sada su presudne dvije stvari.Hoce li Zvjezda uspjeti dobiti u Kragujevcu,i hoce li Cibona htjeti igrati zadnje kolo ozbiljno.Ni sa Sirokim sutra nije sigurno ali mislim da ce Beogradjani dobiti na Pecari.Bice zanimljivo jer ne smije Zvjezda kiksnuti 3 utakmice do kraja.A i ako kiksne Igokea ima mec loptu u Zagrebu.Bice zanimljivo.Neka je sa srecom nasem predstavniku...
Mora se posmatrati ova tekma iz vise uglova.Moze li iko zamisliti sta bi se desilo da je Igokea dobila veceras.Partizan nebi poslije puno godina igrao Evroligu ciji su jedan od zastitnih znakova postali.Prava je borba zapravo izmedju Zvjezde i Igokee.Sada su presudne dvije stvari.Hoce li Zvjezda uspjeti dobiti u Kragujevcu,i hoce li Cibona htjeti igrati zadnje kolo ozbiljno.Ni sa Sirokim sutra nije sigurno ali mislim da ce Beogradjani dobiti na Pecari.Bice zanimljivo jer ne smije Zvjezda kiksnuti 3 utakmice do kraja.A i ako kiksne Igokea ima mec loptu u Zagrebu.Bice zanimljivo.Neka je sa srecom nasem predstavniku...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
Normalno je iznijeti svoje misljenje, ali evo da i ja iznesem svoje. Ne znam da li bismo mi svi trebali da se plasimo titule koja stoji pored tvog nika, pa da potvrdjujemo sve sto kazes, ali evo ja se ne slazem, kao ni vecina realnih ljubitelja kosarke.Devil je napisao/la:Igokea je za sebe u najgore vreme a za Zvezdu u najbolje pocela da igra ocajan basket.Ovo je veceras bila najlosija njihova utakmica ove sezone i sasvim zasluzeno su porazeni. Dosta je njih poljuljalo sve ovo oko EL,ali oni ako se smatraju za veliku ekipu morali su da se izdignu iznad svega toga i pruze odlicnu partiju.Medjutim zakazala je odbrana,zakazao je napad i to je moralo rezultirati porazom,mozda cak i ubedljivijim nego sto semafor pokazuje.
Niti Igokea igra ocajan basket, niti je ovo bila njihova najlosija utakmica sezone. Cak ni blizu najlosije, a u to sam siguran jer sam ih sigurno odgledao vise od tebe ove sezone, sto uzivo kod kuce i na strani, sto na TV-u. Slazem se s tobom da su zasluzeno porazeni, a staro pravilo u sportu kaze da igras onoliko dobro koliko ti protivnik dozvoli. Igokea je za protivnika imala evroligasku ekipu koja je u usponu forme (sto mene kao velikog grobara veoma raduje), koja je u nekoliko elemenata kosarkaske igre bila bolja, prvenstveno u ofanzivnom skoku i sutu, i to je to.
Igokea je bila dominantna prvu cetvrtinu, igrali su odlicno u odbrani i solidno u napadu. Izlaskom Edvardsa zbog penala, pa i Jorovica, Partizan je uspostavio kontrolu nad utakmicom i moze se reci rutinski dovrsio mec. Cak se moze reci da je utakmica bila gledljivija nego sto se ocekivalo. Samo 12 izgubljenih lopti na cijeloj utakmici, ukupno 26 asistencija, lijepih blokada, prodora, jos je mozda falilo po par trojki na obe strane pa da kazemo da je utakmica bila vrlo dobra. Znaci, dominacija u skoku i par pogodjenih suteva vise, to je odlucilo utakmicu, a ne to sto je neko igrao "ocajan basket", sto je nekome "zakazala odbrana" ili "zakazao napad".
Ako je neko mozda ocekivao da ce Igokea imati skor 26-0, ili 20-6, ili cak trenutnih potencijalnih 18-8, ja mu skidam kapu. Sad idemo svom snagom na Krku, a u zadnjem kolu cemo vidjeti gdje smo i sta kome treba.
Ko imalo prati ABA ligu i ovaj sistem svjestan je da je utakmica namjestena u korist Partizana. Igokea ne gubi porazom koliko bi to bilo kriticno u slucaju da je Partizan izgubio, sledecu kuci dobijaju Krku, za Cibonu cemo lako. To je sve. IDEMO DALJE
Ovim porazom Zvezde Igokei je potrebna samo jedna pobjeda da osiguraju prvo mjesto jer zbog boljeg međusobnog odmjera između Igokee i Zvezde, a jel to znači da Igokea bi trebalo igrat euroligu, jer mi je sad nejasno skroz nakon ovih licenci i još nekih dešavanja
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- vidovitadjemila
E jesmo se svi bili zaletiti a prognozama.Svaka cast za Siroki.Igokea ovim prakticno ima izborene kvalifikacije za Evroligu.Ma ima boga i pravde.Ne znam jeli sramota sada ove celnike koji pokusavaju mesetariti.
Ne znam kako ce sada samo par dana poslije sramne odluke objasniti ovu glupost koju su napravili.
Igrace Igokea Evroligu sigurno.I treba zasluzila je...
Ne znam kako ce sada samo par dana poslije sramne odluke objasniti ovu glupost koju su napravili.

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Igrace kvalifikacije za Euroligu,a nju samu,tesko,vrlo tesko.vidovitadjemila je napisao/la:E jesmo se svi bili zaletiti a prognozama.Svaka cast za Siroki.Igokea ovim prakticno ima izborene kvalifikacije za Evroligu.Ma ima boga i pravde.Ne znam jeli sramota sada ove celnike koji pokusavaju mesetariti.
Ne znam kako ce sada samo par dana poslije sramne odluke objasniti ovu glupost koju su napravili.![]()

Samo mi nije jasan taj kriterijum, inače, ne pratim košarku, samo reprezentativno, al se sjećam da su prije pobjednici NLB lige išli direktno ( tako se nekada zvala, jel ), a sada neke prepreke, ne kontam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Devile, ako je Igoekea uzasno igrala sinoc, sta je onda Zvezda veceras?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Citaj forum,mozda ti nesta kaze.neno#4 je napisao/la:Devile, ako je Igoekea uzasno igrala sinoc, sta je onda Zvezda veceras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.