FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 14 nov 2009, 18:29

drug je napisao/la:faruk druze to su neprovjerene informacije sa Zeljinog portala. Plasira ih raja, jedan momak je imao do sada provjerene informacije, volio bih i da je i ovaj put u pravu.

VOLIM TE ZELJO
Ja sam napisao ovo za Purketa, na fkzeljeznicar, zato sam mu napisao odvadi, jedno je sto se sad ljudi dogovore a drugo je ako nekom ispadne bolja ponuda, ne bi bilo prvi put da takve stvari padnu u vodu.Za Zebu su premale sanse da ostane osim ako ne prodamo nekog na polusezoni pa mu podebljamo dobro pounudu.Helem strpljen spasen
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 14 nov 2009, 18:56

Pile druze a kakve su mogucnosti da dodje Pelak a spominjali su i onog Jese-a...radovanovic kaze da zna samo za purketa....a za ostale jos nije cuo...

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 14 nov 2009, 19:18

eh ljudi nama treba i jedan mislilac poput dzele nekad
26.05.2010-TITULA

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 14 nov 2009, 19:21

sandokan_TM87 je napisao/la:eh ljudi nama treba i jedan mislilac poput dzele nekad
i jos 10 miliona eura :lol:

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 15 nov 2009, 01:00

jocker123 je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:eh ljudi nama treba i jedan mislilac poput dzele nekad
i jos 10 miliona eura :lol:
bas tako ali da je babi... to onda nebi dedu trazila
26.05.2010-TITULA

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 nov 2009, 01:36

je li purke nadimak?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 nov 2009, 10:54

Seyo_TM je napisao/la:je li purke nadimak?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html
Eto to je taj, osim ovoga sto pise nastupao i za leotar, malo je reci da je bio dobar.U kakvom je stanju sad ko zna, helem covjek zna lopte iskusan je a vec sam i ranije napisao Zeljine ponude mogu ici do neke granice al neko ponudi vise i covjek ode dalje, primjer Coca pa nije iskljuceno da se tako nesto desi i sa Nenadom.Kod nas se situacija mjenja iz dana u dan a ne na najduzoj pauzi, ali bice puno kandidata za pojacanja Zeba naprimjer bilo bi vise nego dobro kad bi ga uspjeli ostaviti, Vranjes iz CZ kod njih prekobrojan pa bi ga bilo pametno probati dovesti.Pojacanja ce sigurno biti jer je dobar dio novca obezbjedjen i od svih spominjanih samo je aktuelan ovaj Purke i kako sam cuo Jamak je u opciji da se vrati ako mu dadnu ciste papire u Celiku ostalo su za sad price.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 nov 2009, 11:19

Interesovalo me je li to taj igrac, jer je istina oko njegovog angazmana, jos nije potpisano al brko koji sjedi se raspituje za njega/provjerava, sto znaci da se pregovora...ovaj je bio posudjen leotaru kad su bili sampioni i lik je odstupao od sviju za 2-3 klase, predobar bio i niko nije mogao da vjeruje da neki klub moze posuditi onakvog igraca...izgledao je kao milenkovic, duga kosa, visok, jak...
Kakav je sada, nemam pojma, al obzirom da mu je 30...nadam se da nece biti losa investicija kao popovic...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 nov 2009, 13:09

Seyo_TM je napisao/la:Interesovalo me je li to taj igrac, jer je istina oko njegovog angazmana, jos nije potpisano al brko koji sjedi se raspituje za njega/provjerava, sto znaci da se pregovora...ovaj je bio posudjen leotaru kad su bili sampioni i lik je odstupao od sviju za 2-3 klase, predobar bio i niko nije mogao da vjeruje da neki klub moze posuditi onakvog igraca...izgledao je kao milenkovic, duga kosa, visok, jak...
Kakav je sada, nemam pojma, al obzirom da mu je 30...nadam se da nece biti losa investicija kao popovic...
Odmah ti na Lazara :mrgreen:

Drago mi je sto su stvari ozbiljnije nego ranije kada su pojacanja u pitanju ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 nov 2009, 13:16

bistrikboy je napisao/la: Odmah ti na Lazara :mrgreen:

Pa i ja se ne bih slozio da je Pop kompletna promasaj,gledao sam ga prvu kad je dosao na probu protiv Famosa imao je sigurno 10 kila vise vec se prilicno svukao i mislim da bi mogao biti jako koristan u drugom dijelu sezone ima i on svojih prednosti i sad svaku utakmicu primi bar 7-8 lopti i proslijedi na stranu sto je jako korisno kad igras na strani al je cinjenica da mu fali brzine ako bog da nakon priprema bice pravi, sto se mene tice pobrao je moje simpatie protiv slavije ...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 nov 2009, 13:26

pile87 je napisao/la:

Pa i ja se ne bih slozio da je Pop kompletna promasaj,gledao sam ga prvu kad je dosao na probu protiv Famosa imao je sigurno 10 kila vise vec se prilicno svukao i mislim da bi mogao biti jako koristan u drugom dijelu sezone ima i on svojih prednosti i sad svaku utakmicu primi bar 7-8 lopti i proslijedi na stranu sto je jako korisno kad igras na strani al je cinjenica da mu fali brzine ako bog da nakon priprema bice pravi, sto se mene tice pobrao je moje simpatie protiv slavije ...
Pa i ja sam na Lazarovoj strani 8-) (ako takva strana uopste postoji)

Znam da je Amar njemu odredio poseban trening kako bi smrsao i bilo bi mi drago da ga krene na proljece...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 15 nov 2009, 13:28

pile87 je napisao/la:

Sta ce njega krenut frajer meda ne moze dobio jedno 3 zicera glavom fulio nogom ne moze da primi loptu.Mi dovodimo levate dajemo im pare,a nasa djeca na klupi ili na tribinama sjede.
AMAR OSIM!

Samo_Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo_Zeljo » 15 nov 2009, 13:40

kalimero je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Sta ce njega krenut frajer meda ne moze dobio jedno 3 zicera glavom fulio nogom ne moze da primi loptu.Mi dovodimo levate dajemo im pare,a nasa djeca na klupi ili na tribinama sjede.
ta ista djeca su pokazala koliko mogu prethodnih godina izuzev mozda 2-3 igraca...
Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 nov 2009, 15:05

Ma lazara jednostavno ne ide...na primjer dobar je bio protiv slavije, spustao lopte glavom i dosta se kretao, al jbg kad nije imao skim, ali to je sve od njega zasad...tako da on nije za odbacit...ako je on na dvije potpisao onda je malo previse placen, a nije se pokazao, dok Alen ima najlosiji ugovor, a prvi je strijelac i najjace nase pojacanje...
Sto se fulanja tice, mislim da je culum glavom najvise prilika propustio...a ja sam iskreno ocekivao da ce on vec glavom dati 5-6 najmanje...
Definitivno je ozbiljnije sto se tice pojacanja, sredstva su tu, kontaktira se, plate redovne ali neznam sta je sa onih 150.000€ sto moramo platit za onu dvojicu...valjda su se nasi sjetili da upute zalbu...
sto se omladine tice :mrgreen: veljez je primio sesticu (6:0), juniori :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 nov 2009, 16:46

Seyo_TM je napisao/la:Ma lazara jednostavno ne ide...na primjer dobar je bio protiv slavije, spustao lopte glavom i dosta se kretao, al jbg kad nije imao skim, ali to je sve od njega zasad...tako da on nije za odbacit...ako je on na dvije potpisao onda je malo previse placen, a nije se pokazao, dok Alen ima najlosiji ugovor, a prvi je strijelac i najjace nase pojacanje...
Sto se fulanja tice, mislim da je culum glavom najvise prilika propustio...a ja sam iskreno ocekivao da ce on vec glavom dati 5-6 najmanje...
Definitivno je ozbiljnije sto se tice pojacanja, sredstva su tu, kontaktira se, plate redovne ali neznam sta je sa onih 150.000€ sto moramo platit za onu dvojicu...valjda su se nasi sjetili da upute zalbu...
sto se omladine tice :mrgreen: veljez je primio sesticu (6:0), juniori :mrgreen:
Juniori pobjedili nakon mjesec dana,ali garant' opet sudije :mrgreen:

Lazar je potpisao na 1+1...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 nov 2009, 16:51

bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Ma lazara jednostavno ne ide...na primjer dobar je bio protiv slavije, spustao lopte glavom i dosta se kretao, al jbg kad nije imao skim, ali to je sve od njega zasad...tako da on nije za odbacit...ako je on na dvije potpisao onda je malo previse placen, a nije se pokazao, dok Alen ima najlosiji ugovor, a prvi je strijelac i najjace nase pojacanje...
Juniori pobjedili nakon mjesec dana,ali garant' opet sudije :mrgreen:

Lazar je potpisao na 1+1...
bitno je da igraju sve bolje...
Vala se Lazo mora dobro oznojiti da opravda te novce...

ultras TM
Kontakt:

Post Postao/la ultras TM » 15 nov 2009, 23:40

e ne bude li sad evrope ja neznam onda ocami sta treba vise da se uradi :D
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2009, 00:24

Stojanović ove sezone zaigrao 2 puta u prvih 11 za Javor, prema transfermarkt. Nema smisla da se uvjeravamo i vlastitim očima koliko neki igrač može propasti. Kad je igrao ovdje za Leotar, bio je baš prejak. Ali bio je i Guvo prejak kod nas, pa pri drugom dolasku nije ni zaigrao kako treba, a dočekan je k'o božanstvo. Simulir'o povredu leđa zbog neredovnih primanja. Elem, trenutna Stojanovićeva reputacija je praktično nepostojeća, što ne može biti slučajno.
Pojačanje koje ima izgrađeno ime i nafuraće navijače, a koje je toliko propalo da ga se bez mnogo problema(novca) može dovesti. Ne radujem se takvima. Zeba je već druga priča. On nije tako davno briljirao, iako je kod nas bio poslab.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Samo_Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo_Zeljo » 16 nov 2009, 00:45

Željovac je napisao/la:Stojanović ove sezone zaigrao 2 puta u prvih 11 za Javor, prema transfermarkt. Nema smisla da se uvjeravamo i vlastitim očima koliko neki igrač može propasti. Kad je igrao ovdje za Leotar, bio je baš prejak. Ali bio je i Guvo prejak kod nas, pa pri drugom dolasku nije ni zaigrao kako treba, a dočekan je k'o božanstvo. Simulir'o povredu leđa zbog neredovnih primanja. Elem, trenutna Stojanovićeva reputacija je praktično nepostojeća, što ne može biti slučajno.
Pojačanje koje ima izgrađeno ime i nafuraće navijače, a koje je toliko propalo da ga se bez mnogo problema(novca) može dovesti. Ne radujem se takvima. Zeba je već druga priča. On nije tako davno briljirao, iako je kod nas bio poslab.
a samo se sjeti sta ste sve pricali na propalog mesanovica nemoze covjek gola zabiti star je on,pa nas alend prakticno drzi u prikljucku ka vrhu svojim golovima...znaci nemora znaciti da je covjek propao...evo visca nije odigrao nijednu tekmu znaci li to da je propao covjek???
Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2009, 01:08

Višća je u punoj snazi. Tek je odigrao ove neke kvalifikacijske cikluse za juniorsku reprezentaciju, zadovoljio na probi u Hajduku(po --- SPAM ---). Ima odličnu reputaciju. Iznenađenje mi je bilo da ga dovedosmo. Mešanović je za polusezonu u Jedinstvu dao 12 golova prije nego što je potpisao za nas. To je uspjeh na našim pašnjacima, pa čak i pogotovo u prvoj ligi Federacije. Možda i ovaj eksplodira, ali ga duže vremena nigdje nema i to ne obećava. A ako ćemo pošteno, i Mešanović je iznenađenje, mada je daleko od toga da briljira. I da, Višća ne igra zbog povrede, a Stojanović prema transfermarkt u Javoru dobiva redovno, svako kolo, minute na kapaljku.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Lecler, MoSaZeLjo1921, Pact1921, Paromlinac, voltron30 i 66 gostiju.