Hvala hvala, ali vjerovatno u drugom poluvremenu Miami ce ubaciti veliku trojku u igru (zna se na kogaParaglajder je napisao/la:Podrška tvojima za prekidanje niza!
mislim
Hvala hvala, ali vjerovatno u drugom poluvremenu Miami ce ubaciti veliku trojku u igru (zna se na kogaParaglajder je napisao/la:Podrška tvojima za prekidanje niza!
Izvini molim te, od sljama lige sto bi rekao nas kolega, cijenjeni navijac IndianeBIHfan je napisao/la:Miami dobija kosarkasku lekciju od tzv. "podruma lige" ili James i drustvo igraju sa pola snage. Bice da je ovo drugo, sad ce sudije ubacit u brzinu vise i Heat ce igrat u punom nagonu.
Brate, gledam na losem streamu, de mi reci da li je bio faul Tristana na Boshu, kada je James fulio slobodno bacanje i da li je napad nakon toga bilo defanzivne 3 sekunde. Imam osjecaj da je pocelo se siljiti za Heat. I onaj faul na Jamesu mi je bio sumnjiv.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma kakav ovaj CLE!Ja ovdje ne vidim potencijala uopste!![]()
Nisam vidio,jer gledam i SA uporedo!adriano_leite je napisao/la:Brate, gledam na losem streamu, de mi reci da li je bio faul Tristana na Boshu, kada je James fulio slobodno bacanje i da li je napad nakon toga bilo defanzivne 3 sekunde. Imam osjecaj da je pocelo se siljiti za Heat. I onaj faul na Jamesu mi je bio sumnjiv.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma kakav ovaj CLE!Ja ovdje ne vidim potencijala uopste!![]()
adriano_leite je napisao/la:Sve krenulo sa faulom nad Wadeom u kontri, koji nije postojao i nasima se ruke svezale. Bubaju nas u odbrani, ne dobijamo faule, a nama se za svaki kontakt svira faul. GO CAVS GO! Izdrzite!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.