NEZALAGANJE je napisao/la:Mislim da se svi mozemo sloziti da onakvo ponasanje Jamesa nakon postignutog kosa bas i nije sportski,kad se radio o timu u kojem je igrao i saveznoj drzavi u kojoj je odrastao...Razumijem kad je velika tekma i pokazes emocije,ali ovo se ne radi protiv pomenute ekipe i oni trebaju biti izuzetak.Ako nemas razloga,onda nek' to barem bude lazno postovanje,a izgleda da on nema ni njega.Ja njega ne bih vratio u CLE,pa makar nikad nista ne osvojio,jer se volim drzati principa,a vidicemo da li tako razmislja i FO CLE-a!? I da napomenem,imao je 3-4 'slavlja' nakon svakog kosa u zadnjih 5min sto nikako nije slucajnost i sto dovoljno gvori o tome kakva je on licnost!
Mnogi misle kako FO slaze tim za povratak Jamesa, pa i nasi reporteri. Ja sam drugog misljenja. Mi slazemo tim koji ce se takmiciti narednih 10 godina, nesto poput OKC. Ako uzmemo sljedeci draft Portera, to znaci da nema sanse da se James vraca. Takodjer, nakon onakvog divljanja, nema sanse da se James zeli vratiti u Cleveland, barem to ne pokazuje. Ono sto je on pokazao, ono samo radis protiv nekoga koga mrzis. Mnogo mi je drago ako se ne zeli vratiti, jer me strah nekog naseg poteza u kojem bi mu se oprostilo sve i vratilo ga se u tim. Treba nastaviti graditi tim, dodavati male kotacice, da bismo imali jaku masineriju u buducnosti. James sigurno nece biti ovakav sa 32 ili 33 godine, pogotovo sto to nije igrac tipa Duncana, Bryanta, Garnetta, Nowitzkog. James mnogo vise zavisi od atletskih sposobnosti i mislim da u njihovim godinama nece biti ni sjena ovog sada Jamesa.
@work, LBJ loveru, kako mozes govoriti o Cavsima kao o Bobcatsima? Znas li ti kakvi su igraci igrali u Cavsima? Znas li da su se Cavsi borili sa Jordanom za veliko finale i Jordan ih izbacio u posljednjim sekundama? Znas li ko su bili Austin Carr, L. Nance, B. Daugherty, M. Price? Sumnjam da su Bobcatsi imali ikada takva imena u timu.