Safet Sušić - Pape

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 mar 2013, 16:59

Svrki je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:
I kad je tako lahko osvojiti na ovim pasnjacima titulu, zasto tvoje Sarajevo ne osvoji ?? Sad ces naci i zato nesto kupio ovaj, namjestio onaj. :lol:
Pa jel ja mozda predlazem nekog?

Ti si jedan obicni dusman i nista vise! ;)[/quote]

Pitao sam te nesto. Prolaz Seriffa ?? Tu nemas nista reci. Tema nije Zeljo. Ti si najveci dusman ovdje, a da je Amar selektor jeo bi sebi parket i pljuvao, takvi ste vi. Lijep pozdrav i ne repliciraj me vise ako ti se ne svida nego ignorisi, ako ne znas za zdravu komunikaciju.[/quote]

Ovdje ce konverzacija s moje strane stati posto se selektor mijenjati nece u skorije vrijeme.

Kazes Sherif. Ti strasni Moldavci su uvijek bili poznati po igranju fudbala. Pa Jovic je Levskog izbacio pa je karna od trenera.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 17:00

Svrki je napisao/la:
I kad je tako lahko osvojiti na ovim pasnjacima titulu, zasto tvoje Sarajevo ne osvoji ?? Sad ces naci i zato nesto kupio ovaj, namjestio onaj. :lol:
Pa jel ja mozda predlazem nekog?

Ti si jedan obicni dusman i nista vise! ;)
Pitao sam te nesto. Prolaz Seriffa ?? Tu nemas nista reci. Tema nije Zeljo. Ti si najveci dusman ovdje, a da je Amar selektor jeo bi sebi parket i pljuvao, takvi ste vi. Lijep pozdrav i ne repliciraj me vise ako ti se ne svida nego ignorisi, ako ne znas za zdravu komunikaciju.[/quote]

Ovdje ce konverzacija s moje strane stati posto se selektor mijenjati nece u skorije vrijeme.

Kazes Sherif. Ti strasni Moldavci su uvijek bili poznati po igranju fudbala. Pa Jovic je Levskog izbacio pa je karna od trenera.[/quote]

Posto ne znam vise kako da ti objasnim neke stvari probat cu ovako.

Zeljeznicar nikad nije ispao od slabije ekipe od sebe ????? Kontas ????

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 mar 2013, 17:04

Aha sad si nam sve objasnio...ako ne ispadnes od losije ekipe znaci da si svjetski trener..hvala.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 mar 2013, 18:04

Manite se corava posla otisli ste duboko u offtopic.Sto se gospodara familije tice svi u ligi bi dali i gu.ze da Amar Osim sjede na klupu njihovog kluba.Time je sve receno u njegovoj kvaliteti.Dok je Amara ja se ne bojim za Zelju i iz istog tog razloga ne bih volio da preuzme repku,jer se u tom slucaju bojim raspada sistema u Zelji.Iako bi osim mogao izvuci maximum iz repke.Ali ipak neka njega u Zelji.Ovako laganim koracima idemo naprijed i za koju godinu ocekujem da budemo redovni ucesnik grupnih faza sto Lige Prvaka sto lige UEFA
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 mar 2013, 18:22

TMovac je napisao/la:Manite se corava posla otisli ste duboko u offtopic.Sto se gospodara familije tice svi u ligi bi dali i gu.ze da Amar Osim sjede na klupu njihovog kluba.Time je sve receno u njegovoj kvaliteti.Dok je Amara ja se ne bojim za Zelju i iz istog tog razloga ne bih volio da preuzme repku,jer se u tom slucaju bojim raspada sistema u Zelji.Iako bi osim mogao izvuci maximum iz repke.Ali ipak neka njega u Zelji.Ovako laganim koracima idemo naprijed i za koju godinu ocekujem da budemo redovni ucesnik grupnih faza sto Lige Prvaka sto lige UEFA
mislim porediti safeta i amara je zaista degutantno safet najbolji igrac bosbe svih vremena amar nikad ije igrao ozbiljno fudbal a i trener nebi nikad bio da mu nije oca budimo realni najveci uspjeh mu je osvajanne sa zeljoma ovu nas saban ligu a kad dodje neko iz slovenije bugarske izraela odma primi po 5 6 komada i zar mislite da bi atmosfera u reprezentaciji bila dobra pored njega onakvog da nebi pomisliliu da ja imam ensto protiv zelje otac mu je bog da je bogdom on htio preuzeti nekad prije ili bazdarevic abd da preuzeme ja nemam nsita protiv al ove nas ejajare iz nas elige pa nema to niko kapaciteta
Samo Sarajevo

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 mar 2013, 18:56

kanarinac je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Manite se corava posla otisli ste duboko u offtopic.Sto se gospodara familije tice svi u ligi bi dali i gu.ze da Amar Osim sjede na klupu njihovog kluba.Time je sve receno u njegovoj kvaliteti.Dok je Amara ja se ne bojim za Zelju i iz istog tog razloga ne bih volio da preuzme repku,jer se u tom slucaju bojim raspada sistema u Zelji.Iako bi osim mogao izvuci maximum iz repke.Ali ipak neka njega u Zelji.Ovako laganim koracima idemo naprijed i za koju godinu ocekujem da budemo redovni ucesnik grupnih faza sto Lige Prvaka sto lige UEFA
mislim porediti safeta i amara je zaista degutantno safet najbolji igrac bosbe svih vremena amar nikad ije igrao ozbiljno fudbal a i trener nebi nikad bio da mu nije oca budimo realni najveci uspjeh mu je osvajanne sa zeljoma ovu nas saban ligu a kad dodje neko iz slovenije bugarske izraela odma primi po 5 6 komada i zar mislite da bi atmosfera u reprezentaciji bila dobra pored njega onakvog da nebi pomisliliu da ja imam ensto protiv zelje otac mu je bog da je bogdom on htio preuzeti nekad prije ili bazdarevic abd da preuzeme ja nemam nsita protiv al ove nas ejajare iz nas elige pa nema to niko kapaciteta
Kakve veze ima kakav je ko igrac bio?Igracka legenda ne znaci automatski i trenerska legenda.Moze se potrefit,ali i ne mora.Istina je da Amar nosi to breme prezimena Osim.Jer mu je otac trenerska legenda i odmah ga raja gleda upravo preko oca.Zbog toga je recimo Nikolas Cage (inace bratic poznatog rezisera Francisa Copole) je upravo radi toga uzeo ime iz stripa,da bi uspio na osnovu svog rada i talenta,a ne na racun slave svog amidze.Istina je da mozda uzme pokoji savjet od oca,ali reci da je iskljucivo Ivica Osim zasluzan za Amarevo odlicno vodjenje ekipe je nigdje veze.Sto se Zelje i europe tice Amar je davno rekao da cemo jos par godina ovisiti o sreci na zrijebu.Klub ide laganim koracima naprijed,mozda to nije toliko brzo koliko bismo mi zeljeli,ali bitno je da idemo naprijed.Rizicno bi bilo sad skrkati lovu u pojacanja za europu,pa ti onda prilikom zrijeba dodje neka ekipa koje ni ozbiljnije ekipe ne mogu proci.A takadjer postoji rizik da ti masno placeni igraci se ne pokazu kao pojacanja.Crvena Zvezda je skrkala bila ogromnu lovu u pojacanja za europu,pa su sad u dugovima do guse.Nego da ne idemo dalje u oftopic ukoliko mi imas jos sta reci izvoli reci na PP.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 mar 2013, 19:15

Ja sam ga kritikovao zbog proslih kvalifikacija i bilo je razloga. Sada, pogotovo poslije Grcke, nema mjesta kritikama. Bosna i Hercegovina je odigrala tekmu kakve igraju najvece fudbalske sile.

BordoMan
Kontakt:

Post Postao/la BordoMan » 24 mar 2013, 19:44

Kazes Sherif. Ti strasni Moldavci su uvijek bili poznati po igranju fudbala. Pa Jovic je Levskog izbacio pa je karna od trenera.[/quote]

Zeljeznicar nikad nije ispao od slabije ekipe od sebe ????? Kontas ????[/quote]

A jel zeljo ikad izbaci jačeg od sebe ???? :D
Ali tema je Rep. BH 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2013, 19:55

TMovac je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
Kakve veze ima kakav je ko igrac bio?Igracka legenda ne znaci automatski i trenerska legenda.Moze se potrefit,ali i ne mora.Istina je da Amar nosi to breme prezimena Osim.Jer mu je otac trenerska legenda i odmah ga raja gleda upravo preko oca.Zbog toga je recimo Nikolas Cage (inace bratic poznatog rezisera Francisa Copole) je upravo radi toga uzeo ime iz stripa,da bi uspio na osnovu svog rada i talenta,a ne na racun slave svog amidze.Istina je da mozda uzme pokoji savjet od oca,ali reci da je iskljucivo Ivica Osim zasluzan za Amarevo odlicno vodjenje ekipe je nigdje veze.Sto se Zelje i europe tice Amar je davno rekao da cemo jos par godina ovisiti o sreci na zrijebu.Klub ide laganim koracima naprijed,mozda to nije toliko brzo koliko bismo mi zeljeli,ali bitno je da idemo naprijed.Rizicno bi bilo sad skrkati lovu u pojacanja za europu,pa ti onda prilikom zrijeba dodje neka ekipa koje ni ozbiljnije ekipe ne mogu proci.A takadjer postoji rizik da ti masno placeni igraci se ne pokazu kao pojacanja.Crvena Zvezda je skrkala bila ogromnu lovu u pojacanja za europu,pa su sad u dugovima do guse.Nego da ne idemo dalje u oftopic ukoliko mi imas jos sta reci izvoli reci na PP.
Osim off topica vecih odavno gluposti ne procita,ali fakat.
Poredjenja ni u Jakesu nebi upalila.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2013, 20:03

Sreca pa ovo da je Zvezda skrkala ogroman kes za pojacanja i da je sada u dugovima zbog toga napisa na kraju,inace bih prestao citati ovaj post dosta ranije. :mrgreen: ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 mar 2013, 20:18

harishp je napisao/la:
Kakve veze ima kakav je ko igrac bio?Igracka legenda ne znaci automatski i trenerska legenda.Moze se potrefit,ali i ne mora.Istina je da Amar nosi to breme prezimena Osim.Jer mu je otac trenerska legenda i odmah ga raja gleda upravo preko oca.Zbog toga je recimo Nikolas Cage (inace bratic poznatog rezisera Francisa Copole) je upravo radi toga uzeo ime iz stripa,da bi uspio na osnovu svog rada i talenta,a ne na racun slave svog amidze.Istina je da mozda uzme pokoji savjet od oca,ali reci da je iskljucivo Ivica Osim zasluzan za Amarevo odlicno vodjenje ekipe je nigdje veze.Sto se Zelje i europe tice Amar je davno rekao da cemo jos par godina ovisiti o sreci na zrijebu.Klub ide laganim koracima naprijed,mozda to nije toliko brzo koliko bismo mi zeljeli,ali bitno je da idemo naprijed.Rizicno bi bilo sad skrkati lovu u pojacanja za europu,pa ti onda prilikom zrijeba dodje neka ekipa koje ni ozbiljnije ekipe ne mogu proci.A takadjer postoji rizik da ti masno placeni igraci se ne pokazu kao pojacanja.Crvena Zvezda je skrkala bila ogromnu lovu u pojacanja za europu,pa su sad u dugovima do guse.Nego da ne idemo dalje u oftopic ukoliko mi imas jos sta reci izvoli reci na PP.[/quote]
Osim off topica vecih odavno gluposti ne procita,ali fakat.
Poredjenja ni u Jakesu nebi upalila.[/quote]
O Hare oko moje plavo pa gdje si ti meni:)Dugo me vec nisi kritikovao.Nicholasa Cage-a sam naveo kao primjer.Jer je opste poznato da se nevezano za profesiju (glumac,sportista,pjevac....) da je djeci poznatih roditelja uvijek duplo teze upravo zbog slave roditelja ili nekoga iz blize porodice i uvijek ce biti ono ne brinem se ja za njeg stari ce ga pogurat ovo ono.Ako tis e ne svidja primjer Cage-a mozemo uzeti i primjer Angeline Jolie,koja je takodjer dijete slavnih roditelja.Sto se Zelje tice iz ove limitirane ekipe (koja je dobra za nase lige) je izvucen maximum.Bolje ne moze,osim neke hebene srece prilikom zrijeba.Nego da neidemo u off bolje da stane sve na ovome.A sto se Amara tice dabogda bio dozivotni trener Zelje

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 mar 2013, 20:20

Amar je u ovoj ligi neko i nesto,cim granicu predje niko i nista,safet ima veremena jos uvjek da izgradi ime

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 20:40

BordoMan je napisao/la:Pitao sam te nesto. Prolaz Seriffa ?? Tu nemas nista reci. Tema nije Zeljo. Ti si najveci dusman ovdje, a da je Amar selektor jeo bi sebi parket i pljuvao, takvi ste vi. Lijep pozdrav i ne repliciraj me vise ako ti se ne svida nego ignorisi, ako ne znas za zdravu komunikaciju.

Zeljeznicar nikad nije ispao od slabije ekipe od sebe ????? Kontas ????[/quote]

A jel zeljo ikad izbaci jačeg od sebe ???? :D
Ali tema je Rep. BH 8-)[/quote]

Evo naprimjer izbacila je jaceg Serifa od nas. Ispadali smo od Hapoela, Maccabija, Maribora ali nikad od slabijeg od nas naprimjer seoska ekipa Zete. Tema Susic. Ako zelite raspravu moze na drugoj temi. Pozz

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2013, 20:52

ciza je napisao/la:Amar je u ovoj ligi neko i nesto,cim granicu predje niko i nista,safet ima veremena jos uvjek da izgradi ime
U ''ovoj'' ligi :mrgreen: Pogotovo o izgradjivanju imena je fakat .... :lol:
U ovoj ligi je i Lazar bio prvotimac,cak je bio neko i nesto.Ode dalje i postade jos popularniji :lol:
Ne,fakat ova poredjenja treba prebaciti u temu najsmjesniji postovi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 21:00

harishp je napisao/la:
ciza je napisao/la:Amar je u ovoj ligi neko i nesto,cim granicu predje niko i nista,safet ima veremena jos uvjek da izgradi ime
U ovoj ligi je i Lazar bio prvotimac,cak je bio neko i nesto.Ode dalje i postade jos popularniji :lol:
Nema potrebe da omalovazavas ono sto je nase. Da je od go.vana nasa je liga, pa kakva je god i treba je postovati. Ali sreca pa takve padobrance kao ti niko nista ne pita, pa samo nastavi da nabijas postove sa svojim glupim idejama.

HolySouth
Kontakt:

Post Postao/la HolySouth » 24 mar 2013, 21:05

Ofirni pitari imaju neodoljivu potrebu da popljuju Amara na svakom koraku, ne birajuci temu. Covjek je ubjeljivo najtrofejniji trener u BiH svih vremena, sam osvojio više trofeja nego FKS kroz citavu svoju historiju.
Taj covjek im je uništio djetinjstva i mladost i logicno je da ga preziru.
Ali ovo nije tema gdje ce te pominjate njegovo Uzvišeno ime i prezime.

Vezano za temu, Pape radi odlican posao zasad 8-)
Zadnja izmjena: HolySouth, dana/u 24 mar 2013, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 mar 2013, 21:06

ako je nesto nase po automatizmu mora bit najbolje i mora vrijedit vise od tudjeg :?
poredjena su bezveze vezano za trenere
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 24 mar 2013, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2013, 21:07

Svrki je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Nema potrebe da omalovazavas ono sto je nase. Da je od go.vana nasa je liga, pa kakva je god i treba je postovati. Ali sreca pa takve padobrance kao ti niko nista ne pita, pa samo nastavi da nabijas postove sa svojim glupim idejama.
Odgovor je netacan,svi su nasi samo jasi.
I bas tako padobranci se ne pitaju,vec ovaj gospon kojem i jeste tema namjenjena.U vezi repke i reprezentativaca a ne liga i timova nasih,vasih,njihovih...
Ostali mogu serifa i indijanaca da se igraju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 21:09

ciza je napisao/la:ako je nesto nase po automatizmu mora bit najbolje i mora vrijedit vise od tudjeg :?
Treba se postovati ako nista drugo. Niko nije rekao da je najbolja i da vrijedi. Ova liga je izbacila skoro pola reprezentacije.

Pljujete po PL - BIH, a KAO volite reprezentaciju kao ovaj padobranac sto je strpao postova ne zna ni on u sta. Misli da je simpatican.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 mar 2013, 21:22

harishp je napisao/la:
Lazarova jedina mana je sto nije znao zabit.Da je znao zabit igrao bi on u ligi 5 a ne u Zelji.A sto se tice njegove igre u Zelji iako je po vokaciji napadac njegov zadatak u Želji nije bio da zabija nego da se gradi i oslobađa prostor drugim igracima,sto je jako dobro funkcionisalo.Momak iako nije imao neki veliki kvalitet uvijek je davao 110% i to sam uvijek cijenio i cijenit cu.Sto se naše lige tice mozda nije najkvalitetnija na svijetu.Mozda nikad nece u njoj igrati neko kao Messi,Ronaldo i ostali igrači svjetske klase,ali naša je.Ali eto nebi mi bili mi kada nebi svoje gazili i pljuvali,a tudje velicali i uzdizali u nebesa.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.