harishp je napisao/la:
mislim porediti safeta i amara je zaista degutantno safet najbolji igrac bosbe svih vremena amar nikad ije igrao ozbiljno fudbal a i trener nebi nikad bio da mu nije oca budimo realni najveci uspjeh mu je osvajanne sa zeljoma ovu nas saban ligu a kad dodje neko iz slovenije bugarske izraela odma primi po 5 6 komada i zar mislite da bi atmosfera u reprezentaciji bila dobra pored njega onakvog da nebi pomisliliu da ja imam ensto protiv zelje otac mu je bog da je bogdom on htio preuzeti nekad prije ili bazdarevic abd da preuzeme ja nemam nsita protiv al ove nas ejajare iz nas elige pa nema to niko kapaciteta
Kakve veze ima kakav je ko igrac bio?Igracka legenda ne znaci automatski i trenerska legenda.Moze se potrefit,ali i ne mora.Istina je da Amar nosi to breme prezimena Osim.Jer mu je otac trenerska legenda i odmah ga raja gleda upravo preko oca.Zbog toga je recimo Nikolas Cage (inace bratic poznatog rezisera Francisa Copole) je upravo radi toga uzeo ime iz stripa,da bi uspio na osnovu svog rada i talenta,a ne na racun slave svog amidze.Istina je da mozda uzme pokoji savjet od oca,ali reci da je iskljucivo Ivica Osim zasluzan za Amarevo odlicno vodjenje ekipe je nigdje veze.Sto se Zelje i europe tice Amar je davno rekao da cemo jos par godina ovisiti o sreci na zrijebu.Klub ide laganim koracima naprijed,mozda to nije toliko brzo koliko bismo mi zeljeli,ali bitno je da idemo naprijed.Rizicno bi bilo sad skrkati lovu u pojacanja za europu,pa ti onda prilikom zrijeba dodje neka ekipa koje ni ozbiljnije ekipe ne mogu proci.A takadjer postoji rizik da ti masno placeni igraci se ne pokazu kao pojacanja.Crvena Zvezda je skrkala bila ogromnu lovu u pojacanja za europu,pa su sad u dugovima do guse.Nego da ne idemo dalje u oftopic ukoliko mi imas jos sta reci izvoli reci na PP.[/quote]
Osim off topica vecih odavno gluposti ne procita,ali fakat.
Poredjenja ni u Jakesu nebi upalila.[/quote]
O Hare oko moje plavo pa gdje si ti meni:)Dugo me vec nisi kritikovao.Nicholasa Cage-a sam naveo kao primjer.Jer je opste poznato da se nevezano za profesiju (glumac,sportista,pjevac....) da je djeci poznatih roditelja uvijek duplo teze upravo zbog slave roditelja ili nekoga iz blize porodice i uvijek ce biti ono ne brinem se ja za njeg stari ce ga pogurat ovo ono.Ako tis e ne svidja primjer Cage-a mozemo uzeti i primjer Angeline Jolie,koja je takodjer dijete slavnih roditelja.Sto se Zelje tice iz ove limitirane ekipe (koja je dobra za nase lige) je izvucen maximum.Bolje ne moze,osim neke hebene srece prilikom zrijeba.Nego da neidemo u off bolje da stane sve na ovome.A sto se Amara tice dabogda bio dozivotni trener Zelje
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!