Cleveland Cavaliers

adriano_leite
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la adriano_leite » 21 mar 2013, 20:18

work je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Citaj pazljivo sada...Ugovor nije morao produziti sa CLE i ja ga zato ne optuzujem.Njegovo je pravo da odluci gdje ce igrati.Ondje gdje u kontekst ulaze njegove ljudske vrijednosti su nacin na koji je otisao iz CLE,a to ti ljudi i navijaci nisu zasluzili.Od emisije,do toga da je odlucio u zadnji cas ne ostavivsi CLE ni najmanju mogucnost za eventualni sign and trade,pa obecavanje 7 titula(sto ni u jednom sportu nije bontonski i znaci ponizavanje svih drugih timova i igraca u ligi) do onoga sta je radio sinoc poslije svakog kosa u zadnjih 5min!Nesto ga nisam vidio da je to prije radio!? :? Shvatio sada njegov karakter? Uostalom,vidim da su se u MIA nasli ljudi slicnih osobina,on ,Bosh i Allen prednjace! ;)
Ti i ja ne možemo znati šta se dešavalo iza kulisa, prilikom pregovora Jamesa i Cavsa, samo možemo nagađati. Možda je James tražio pojačanja, možda pare, možda nešto treće, ne znamo. Cavsi su mogli trejdat Jamesa prije nego mu je istekao ugovor. Ne uradivši to učinili su grešku i šta se tu može. Ovo "CLE i ljudi iz CLE nisu zaslužili", nema veze sa zdravom logikom. James je tu limitiranu ekipu vodio do najvećih uspjeha u historiji i umjesto da mu budu zahvalni, oni ga pljuju. Vjerujem da bi ostao tamo da su ga više poštovali, ali to ne znam i u sveri je nagađanja.
Nisu ga postovali? Mora da se salis covjece Boziji! Covjek je bio obozavan kao neko bozanstvo u Clevelandu. Nije bilo moguce ga obozavati vise.

Niko nije mogao vise para ponuditi od Cavsa, to je cinjenica. Pojacanja je dobio koja je htio (koje je bilo moguce dovesti, konsultovalo se s njim oko pojacanja).

Cavsi nisu mogli trejdati Jamesa, jer nije pokazivao zelju za odlaskom, obecavao je prstenje, bio zadovoljan timom, bio sretan bla bla bla.

Najveci uspjeh u historiji je jedan, to je onaj finale protiv Spursa koje je zavrseno metlom. Ostalo sto je uradio, sve je bilo uradjeno u Daugherty eri.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 28 mar 2013, 00:37

Joj vam ovog spikera ko da je sad iz groba usto. Isprepada me zivog :mrgreen:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 28 mar 2013, 00:45

To sam neki dan i ja kontao, najludji spiker u NBA, polumrtav. :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 28 mar 2013, 00:54

Ne gledam utakmicu ali mora da je isti onaj sto je komentariso kad je James ubacio onih 17 ili koliko vec poena za dvije minute protiv Milwaukeea? Joj jesam se smijao tada kad se podje derati nakon onih trica Jamesa :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 mar 2013, 06:57

Austin Carr nije polumrtav, a nije ni Fred, ne znam na koga mislite? Jedini je polumrtav Campy, oci mu se presvratile, ali on bude samo kada je poluvrijeme ili neka pauza. Austin Carr je legenda, kad pocne da pjeva, galami, ma ludilo.

Mes Que Un Club!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 28 mar 2013, 10:58

Ma jok, ja mislim na spikera u dvorani, ne na komentatore. :D
Genius, outrageous, the best ever! RF!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 mar 2013, 11:45

retro je napisao/la:Ma jok, ja mislim na spikera u dvorani, ne na komentatore. :D
A onaj crnjo, ma ono je ludjak. Kao da je na box mecu :lol: . Najjaci u dvorani nam je Moondog, maskota. Bilo je jednom ludilo kada se povrijedio protiv Indiane i tweeta kao bit ce spreman za sljedecu tekmu, pridruzio se listi ozlijedjenih, a neki navijaci tweetali kao znas kakva ti je sezona kad ti se cak i maskota povrijedi :lol: . Povrijedio se tako sto ga je u sali udario D. West iz Indiane. Koji cigani, cak i maskote tuku (u stilu druga Salta hahahah). Proslu protiv Heata, kada je iz semafora curilo ulje, lik izadje sa kisobrancicem i setka se hahaha.

Ja sam mislio da pisete o Carru i Fredu, pa mi bi cudno, jer ih vecina navijaca voli i kazu da su medju najboljim komentatorima. Carr je onako pozitivno opicen, ali ima kosarku u malom prstu, zna se nasaliti, nekad ga ponese pa i zapjeva :lol: .

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 mar 2013, 23:54

Byronu danas rodjendan, 52. da ako Bog da jos toliko prozivi. Nevjerovatno je da je ovaj mjesec rodjendan bio Tristanu, Irvingu i sada Scottu, a od bivsih igraca Carru, Suri, Personu,.

Mes Que Un Club!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 29 mar 2013, 00:06

Byron je bas trener koji vam treba. Nadam se da ce poduze ostati u Cavsima tj. bar jos nekih 5-6 sezona.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 mar 2013, 00:09

asunsao je napisao/la:Byron je bas trener koji vam treba. Nadam se da ce poduze ostati u Cavsima tj. bar jos nekih 5-6 sezona.
Vjerovatno ce ostati dok jednu ili dvije sezone kada budemo u borbi za PO, pa da se vidi da li je kalibar da vodi ekipu dalje u PO. Ako sljedece sezone bude roster za PO, vjerovatno ce morati izboriti PO. Cini mi se da ce CG i DG tako procijeniti njegov rad. Ovo je bilo tankiranje tako da mu se nece uzeti za zlo. Sljedece dvije sezone su mislim kljucne za njega.

Mes Que Un Club!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 mar 2013, 15:28

adriano odlican ti je avatar!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 mar 2013, 15:35

BernardBarnjak je napisao/la:adriano odlican ti je avatar!
Hvala hvala, iako ga nisam gledao "direktno", sudeci po svemu (clancima, klipovima, izvjestajima, pa i statistici), mnogo podcijenjen igrac, kao i Mark Price.

Mes Que Un Club!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 mar 2013, 15:56

adriano_leite je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:adriano odlican ti je avatar!
Hvala hvala, iako ga nisam gledao "direktno", sudeci po svemu (clancima, klipovima, izvjestajima, pa i statistici), mnogo podcijenjen igrac, kao i Mark Price.

ja jesam :) ipak sam veteran...
cavsi su bili dobra ekipa. mark price je bio vrhunski bek a nesto poslije i brandon.

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 mar 2013, 11:41

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 mar 2013, 11:58

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika :mrgreen:
Ovo mirise na Kyriea i Tristana, mozda je cak i Scott umijesao prste :lol: . **** ce ih Dion sljedece sezone :lol: .

Mes Que Un Club!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2013, 11:59

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sirijusli :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 mar 2013, 23:25

Kyrie se vraca veceras protiv Hornetsa, ali sutra nece igrati protiv Atlante, kazu da je to u sklopu rehabilitacije, a ja bih rekao u sklopu tankiranja :lol: . GO CAVS GO!!!

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 apr 2013, 19:46

[youtube][/youtube]
8-)

Mes Que Un Club!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 apr 2013, 10:54

@ adriano

citam na forumu Lakersa - gdje se navijaci pozivaju na neki forum Cavsa - da je upitan posao Scott-a za narednu sezonu i da ga spominju kao nasljednika D`Antoni-ja. Eh sada moje pitanje. Je li stvarno tako ili su neki navijaci ocekivali vise u ovoj sezoni pa traze odredjene promjene ? Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 apr 2013, 11:45

amerosm je napisao/la:@ adriano

citam na forumu Lakersa - gdje se navijaci pozivaju na neki forum Cavsa - da je upitan posao Scott-a za narednu sezonu i da ga spominju kao nasljednika D`Antoni-ja. Eh sada moje pitanje. Je li stvarno tako ili su neki navijaci ocekivali vise u ovoj sezoni pa traze odredjene promjene ? Hvala unaprijed na odgovoru.
To je onako samo pitanje kojim se navijaci i pojedini reporteri bave, tacnije jedan reporter Lloyd je pisao clanak o tome. On i pojedini navijaci govore o tome kako Scott ima los roster, ali im smeta sto ne koristi time out kada nas protivnik stize, sto su rotacije kao na igrici jer ne daje ekstra minute igracima, da su igraci umorni zbog njegovog rezima treninga. Govore i o tome kako nema neki poseban playbook te da samo da loptu u ruke Irvingu, Waitersu ili Livingstonu.

To je ono o cemu navijaci i pojedini reporteri govore, ono sto govore Gilbert i Grant je mnogo bitnije i oni govore kako je posao Scotta i vise nego siguran, te da ima garantovan ugovor sljedece sezone. Eh sad, ukoliko ne popravimo se drasticno, ne izborimo PO, onda bi to moglo navesti Granta i Gilberta da uruce otkaz Scottu, odnosno da ne produze ugovor sa istim. Mike se nigdje ne spominje, svi ga bukvalno mrze :lol: .

Sto se mog misljenja tice, ja bih Scotta ostavio narednih 5 godina. Ovo sto radi on je vrlo pozitivno za nase mlade igrace. Tjera ih na rad i disciplinu, te ostvaruje sa njima otac-sin odnos. Onaj koji nije poslusan, slijedi mu noga, kao sto je bio slucaj sa Hicksonom. Niko nije veci od ekipe tako da se mora raditi. Takodjer mislim da je ovo Scottov nacin tankiranja, da je interni dogovor izmedju njega Granta i Gilberta. Covjek imao na pocetku prelos roster, malo ga doradio rotacijama koje su pomagale gubljenju utakmica i po njegovim intervjuima je zadovoljan kada je utakmica u egalu i kada se nizu porazi unutar 8 do 10 razlike. Ono sto ga nervira je defanziva i ispustanje prevelike prednosti.

Kako god, mislim da Scott sigurno ostaje i narednu sezonu, pa ako se izbori PO, onda mozda cak i dobije ugovor od nekih 3-5 godina.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.