odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ajd Neutral, i mene ova zanima, skroz je moća 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Converse Chuck Patch Varsity
Možete je samo online naručiti a mislim da je cijena oko 40 funti.

Sa zada.
Možete je samo online naručiti a mislim da je cijena oko 40 funti.

Sa zada.
Sta je to tako skupo bgt.
Koliko je ono maraka 40 funti ?
Koliko je ono maraka 40 funti ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
92-93KM negdje 
Djetinjasta.
Kako kome, ne furamo svi šminkersku košu sa srebrenim lančićom i pivom u ruci uz pjesmu muzičkih velikana tipa kitić mile and co.
Skupa bgt.Neutral je napisao/la:92-93KM negdje
Sad kontam isplatil' mi se za duksericu dati 90 KM-ova.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nisam niti jedan ekstrem. Volim šminkersku odjeću, ali ovo mi je djetinjasto. Smiješno za vidjet na čovjeku od 20 i više godina.Neutral je napisao/la:Kako kome, ne furamo svi šminkersku košu sa srebrenim lančićom i pivom u ruci uz pjesmu muzičkih velikana tipa kitić mile and co.
- Amoxicillin
- Kontakt:
ako ćete moje mišljenje, ja mislim da su za mladiće od 19 do nekih 25 najbolje obične majice bez puno natpisa, jer msm da je to i više nego ozbiljno.sock56 je napisao/la:Nisam niti jedan ekstrem. Volim šminkersku odjeću, ali ovo mi je djetinjasto. Smiješno za vidjet na čovjeku od 20 i više godina.Neutral je napisao/la:Kako kome, ne furamo svi šminkersku košu sa srebrenim lančićom i pivom u ruci uz pjesmu muzičkih velikana tipa kitić mile and co.
Palac gore za polo jednobojne majice. Obične pantalone, obične tene, klasična frizura, ništa kile gela i samo prirodan kulturan stav.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Meni nije
Zna Neutral, cijeli život je bio šminka 
Ako nisi jedan ekstrem, ne znači da si drugi. Možda si sasvim normalan.Amoxicillin je napisao/la:ako ćete moje mišljenje, ja mislim da su za mladiće od 19 do nekih 25 najbolje obične majice bez puno natpisa, jer msm da je to i više nego ozbiljno.sock56 je napisao/la:Nisam niti jedan ekstrem. Volim šminkersku odjeću, ali ovo mi je djetinjasto. Smiješno za vidjet na čovjeku od 20 i više godina.Neutral je napisao/la:Kako kome, ne furamo svi šminkersku košu sa srebrenim lančićom i pivom u ruci uz pjesmu muzičkih velikana tipa kitić mile and co.
Palac gore za polo jednobojne majice. Obične pantalone, obične tene, klasična frizura, ništa kile gela i samo prirodan kulturan stav.
Dex je napisao/la:Zna Neutral, cijeli život je bio šminka
Nisam ja ni blizu šminke
Nosam se normalno, ne fancy, ne šminky ne justin bieber. Ne slikam se za fejsbuk, nisu mi lajkovi od nepoznatih potrebni
Čovjek nosa ono u čemu se osjeća najugodnije, a ne kako bi neke druge zadovoljio. Trenerke
gledaj dugmadi...
Zadnja izmjena: sock56, dana/u 30 mar 2013, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Da se možda ne šišaš na keca
?
baš prejaka duksa 
nemogucesock56 je napisao/la:Nisam niti jedan ekstrem. Volim šminkersku odjeću, ali ovo mi je djetinjasto. Smiješno za vidjet na čovjeku od 20 i više godina.Neutral je napisao/la:Kako kome, ne furamo svi šminkersku košu sa srebrenim lančićom i pivom u ruci uz pjesmu muzičkih velikana tipa kitić mile and co.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
sock56 je napisao/la:
Bolje i ovako nego

"i love ken"
To je modni stilist iz susjedne Hrvatske.

Evo ga sa dugom kosom.
I čovjek se čudi gdje ovaj svijet ide

Evo ga sa dugom kosom.
I čovjek se čudi gdje ovaj svijet ide
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.