Mladi rukometni asovi BiH

Moderator/ica: Pasha

Lillard
Kontakt:

Re: Mladi rukometni asovi BiH

Post Postao/la Lillard » 31 mar 2013, 22:27

handball1 je napisao/la: Ovi hercegovci koji su u reprezentaciji tu su jernisu usli na uzi spisak Hrvatske,a bili su na sirem spisku.
koji to? nisam cuo tj vidio da je ijedan na sirem spisku...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

handball1

Post Postao/la handball1 » 31 mar 2013, 22:33

Bili su na kampovima Hrvatske reprezentacije, iz izvidjaca pavlak,hrstic, tomic, mozda i drinovac iz zrinjskog ali nisam siguran

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 mar 2013, 22:35

handball1 je napisao/la:Bili su na kampovima Hrvatske reprezentacije, iz izvidjaca pavlak,hrstic, tomic, mozda i drinovac iz zrinjskog ali nisam siguran
ok, hvala ;)

handball1

Post Postao/la handball1 » 31 mar 2013, 22:39

To je bilo prije mislim 2 godine ili manje

dzopan123
Kontakt:

Post Postao/la dzopan123 » 31 mar 2013, 22:47

Upravu je ovaj Rk Bosna , ono je fkt bila sramota , neozbiljnost itd .. Svaka cast Slovencima koji HARAJU ! Ovdje je trebalo bit mjesto za par momaka al eto ..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 apr 2013, 01:26

evo ih...

slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 apr 2013, 15:33

Jel se meni čini ili Malinovića nema na ovim slikama, reprezentacije koja će nastupiti na ovom juniorskom prvenstvu :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 apr 2013, 15:58

legenda reala je napisao/la:Jel se meni čini ili Malinovića nema na ovim slikama, reprezentacije koja će nastupiti na ovom juniorskom prvenstvu :?: :?:
Ovo su kadeti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 apr 2013, 16:02

samo_lijevo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Jel se meni čini ili Malinovića nema na ovim slikama, reprezentacije koja će nastupiti na ovom juniorskom prvenstvu :?: :?:
Ovo su kadeti.
Ma jok ba danas bila promocija juniorske repke za ovo prvenstvo, imaju slike na naslovnici ovdje i na klix.ba, pa ne vidim Malinovića :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 apr 2013, 16:05

legenda reala je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
Ovo su kadeti.
Ma jok ba danas bila promocija juniorske repke za ovo prvenstvo, imaju slike na naslovnici ovdje i na klix.ba, pa ne vidim Malinovića :?:
Izvini,ovo su valjda ovi sto ce sutra igrati protiv Srbije u Kaknju stavio sam gore negdje spisak al evo ti opet.

Denis Serdarević (Fenix Tolouse), Josip Čavar (Redbergslids), Amer Novljanin (HC Midtjylland), Enes Skopljak (Bosna Prevent), Tarika Vranac (Bosna Prevent) Ivan Miličević (Čapljina), Andrija Bubalo (HSG Varel), Zulfić Muhamed (Bosna BHT), Josip Ereš (Izviđač), Petar Bubalo (HSG Varel), Elis Memić (Bosna BHT), Josip Perić (Bosna BHT), Said Ajkunić (Drott), Stefan Janković (Borac), Tarik Kasumović (HSV Götzenhain), Ivan Milas (Borac), Nemanja Bezbradica (Borac), Elmir Građan (Borac) i Damir Halilković (Bosna BHT).
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 01 apr 2013, 17:05

Lijepo ih je pogledat' :) , ja lično vjerujem u ove momke , po meni najveće osvježenje ove repke je Skopljak..., a Janković u SEHA Ligi nerijetko zabije 5-6 golova ...
slika

Interesuje me koju poziciju igra Čavar , Novljanin čini mi se da je golman ...i dali je neko gledao Serdarevića kako brani , pričaju da je dobar :mrgreen:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 01 apr 2013, 17:19

Cavar je golman iz svedske lige

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 01 apr 2013, 17:39

zasto Nizica (iz Izvidjaca) nije bilo kod nas? povreda ili?

humljub
Kontakt:

Post Postao/la humljub » 01 apr 2013, 21:49

Mrkonja je zaboravio i Davida Mandića, daleko najbolje lijevo krilo u BiH... Čini se ipak dečko ode za Hrvatsku...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 02 apr 2013, 21:16

Mladi rukometaši odigrali 26:26 sa Srbijom
Neiskorišten sedmerac u posljednjoj sekundi i remi u Kaknju...

jel iko gledao ovu utakmicu...?

handball1

Post Postao/la handball1 » 02 apr 2013, 21:36

Golmani dobri, lijeva krila solidna, Milicevic igrao gotovo cijelu utakmicu, malo minuta Skopljaku, Peric dobar, Jankovic onako, Ajkunic ni mami ne da loptu, Vranac vise nego dobar, Milas najbolji, desni bekovi losi, iako se onaj drugi nez kako se zove povrijedio, Memic pogubljen, Zulfic jako dobar, Eres solidan, Gradjan dobar, Halilkovic onako. Vodili smo 7 a onda ih je Grbavac poceo toliko miksati da su se sudarali na terenu, imao je losih odluka, taman kada krene nekog igraca on ga izvadi, onda Milas puca penal za pobjedu ( mislim da ga je htio nagraditi za dobru tekmu ), Kasumovic zalutao, spor, losa koordinacija

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 02 apr 2013, 21:39

kako bi po tebi (mjereci po ovo utakmici) izgledala nasa prva postava?
PS: hvala za brz opis ;)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 02 apr 2013, 21:56

edinjo-bih je napisao/la:Mladi rukometaši odigrali 26:26 sa Srbijom
Neiskorišten sedmerac u posljednjoj sekundi i remi u Kaknju...

jel iko gledao ovu utakmicu...?
Jesam ja :)

BiH - Srbija
#samoRudar #zauvijek

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 02 apr 2013, 22:43

Najefikasniji u našem timu su bili Vranac i Zulfić sa po četiri gola, dok su Perić i Građan dodali po tri. Kod gostiju Golubović je dao sedam, a Vučičević je dodao pet.

Bosna i Hercegovina(U21) - Srbija (U21) 26:26(12:9).
Sportska dvorana u Kaknju. Gledalaca 700. Sudije: Aleksandar Jović i Nedim Arnautović (BiH). Delegat: Vladimir Jović (BiH). Isključenja: BiH 2 minute, Srbija 4 minute. Sedmerci: BiH 1(0), Srbija 3(2).

Bosna i Hercegovina U21: Čavar (6 odbrana), Novljanin (6 odbrana), Serdarević (8 odbrana, 1 sedmerac), Miličević 2, Janković 1, Građan 3, Skopljak, Ereš 2, Bubalo 1, Perić 3, Ajkunić 1, Memić 2, Halilković 1, Bubalo An.1, Vranac 4, Milas 2, Kasumović, Zulfić 4. Selektor: Zdenko Grabavac.

Srbija U21: Ristić, Orbović 1, Trivić 1, Vučićević 5, Marić, Matičić 3, Đekić 1, Arsenić, Ilić 4, Minić 1, Golubović 7, Perović 3, Todorović, Damnjanović. Selektor Dragičević Vladimir.

PS: jel ovo falio Bezbradica kod nas?

handball1

Post Postao/la handball1 » 02 apr 2013, 22:54

Bezbradica se koliko sam cuo na treningu Borca potukao i slomio ruku i kako kazu nece igrati na prventstvu( tako kazu ) sto se tice prve postave na krilima milicevic i zulfic, gradjan na linije, desno malinovic, peric na srednjem a lijevo je dosta gusto, Milas je igrao samo u odbrani a zadnjih 10-ak minuta u napadu, Grbavac je forsirao Kasumovica iako je u napadu Vranac bio jako dobar, ali u odbrani tanak, tako da je moguce da Milas igra odbranu a napad neko od njih trojce. Na golu neizvjesno jer su sva 3 bili dobri. Po meni je Skopljak i bolji od Milicevica ali Grbavac ima drugo misljenje.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.