rodjak je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Mor'o sam![]()
![]()
gdje su mu maska peraje i ostve
Izgleda Mr.Photoshopovac nije bio baš toliko maštovit i kreativan
rodjak je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Mor'o sam![]()
![]()
gdje su mu maska peraje i ostve
e jesi mi ti stručnjak da kažeš ko će "out". Veze ti nemaš.Crvenarmija je napisao/la:Protiv Olimpica se zatvorit kao Gradina protiv nas i pokusavati kontrama.Ćemalović i Zolj out.Nije ni Olimpic Barselona pa da se nemože dobiti.Dati 120 posto,biti borbeni i zalagati se to navijači cijene,a ne kao protiv Gradine igrati kao p***e,čast izuzecima.
FORZA VELEŽ
njima je velež svetinja. a nekima je poligon za prodaju i pristojnu zaradu. ti i takvi ste najveće zlo po ovaj klub.Titova-Juga je napisao/la:Nemojte Kerzenu Mostarsku djecu dirati pa makar ne znali ni hodati, a kamoli igrati lopte.
kerzen je napisao/la:njima je velež svetinja. a nekima je poligon za prodaju i pristojnu zaradu. ti i takvi ste najveće zlo po ovaj klub.Titova-Juga je napisao/la:Nemojte Kerzenu Mostarsku djecu dirati pa makar ne znali ni hodati, a kamoli igrati lopte.
Brate nebi se slozio s tobom,kakvo zatvaranje i bunkeri. Neka igraju otvoreno,hvala bogu sudjenje se popravilo i koliko toliko je posteno ove sezone. Ja sam optimist i nadam se uz malo sree i pribranosti u nasoj odbrani da mozemo do pozitivnog rezultata. Forza VelezCrvenarmija je napisao/la:Protiv Olimpica se zatvorit kao Gradina protiv nas i pokusavati kontrama.Ćemalović i Zolj out.Nije ni Olimpic Barselona pa da se nemože dobiti.Dati 120 posto,biti borbeni i zalagati se to navijači cijene,a ne kao protiv Gradine igrati kao p***e,čast izuzecima.
FORZA VELEŽ
Aleme hoces li ti na utakmicu,da nam izvjestaj pisesAlemC85 je napisao/la:kakvo je raspoloženje pred sutrašnji meč?
jaro ovdje kod nas haos s prevozom, ako budem išao, idem pješke s ilidže, ne treba mi puno jedno 35 minuta...samo se nadam lijepom vremenu...rodjak je napisao/la:Aleme hoces li ti na utakmicu,da nam izvjestaj pisesAlemC85 je napisao/la:kakvo je raspoloženje pred sutrašnji meč?(mojne mi izvlakuse
)
Sutra je kisa, a prekosutra oblacn bez padavina.AlemC85 je napisao/la:jaro ovdje kod nas haos s prevozom, ako budem išao, idem pješke s ilidže, ne treba mi puno jedno 35 minuta...samo se nadam lijepom vremenu...rodjak je napisao/la:Aleme hoces li ti na utakmicu,da nam izvjestaj pisesAlemC85 je napisao/la:kakvo je raspoloženje pred sutrašnji meč?(mojne mi izvlakuse
)
nuhic inako neigra ove polusezone mada bi za mene trebao igrat umjesto kodre! hebibovic svakako nevalja da fali jer je svaku tekmu jedan od bolji!Crvenarmija je napisao/la:Nema Hebibovića i Nuhića sutra.
Tebra slazem se s tobom samo hrabro i otvoreno ako budu bunkerali nema nista od bod/ova. Isto kao protiv Rudara probat zavalit go na pocetku i onda ih imamo. Forza Velezemil02in je napisao/la:Valjda Ibro zna šta radi,je..ga kad promašiš onakve šanse kao mi protiv Gradine dobro je pa nismo izgubili.Ako sutra
igarali kao u Prijedoru imamo se čemu nadati,jer očekivati je da Olimpik krene naprijed što nama odgovara.Imamo brze igrače i trebali bi iskoristiti kontre kojih će sigurno biti.Valja se muški boriti pa šta bude.
RA organizovano dolazi u Sarajevo.oldcrewra je napisao/la:Ide li RAja sutra u Sa. Ja sam malo stariji a i radim sutra. Ja sam od onih koji su bodrili Rodjene na Cairu,Jna,Kantridi,Marakani,Maksimiru,Poljudu pa tako da sam vise na wi-fi kad gostujemo ali sam u vrapcicima svaku tekmu
e tek sad je vazno da su se dobro fizicki spremili u suprotnom 3 tekme za heftu dana nece mnogo lijepo izgledat! hajmo danas pobjeda protiv olimpica pa da se konacno stadion napuni protiv sarajeva u srijedu!AlemC85 je napisao/la:sada nam dolaze ključne tekme za opstanak...prvo danas Olimpic, u srijedu sarajevo, pa u nedjelju GOŠK...
bit će veselo kao na teferiču...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.