Pa odes na njegov profil, njegove postove i nadjes sta ti trebasock56 je napisao/la:Ja mislim da bi se za atu trebala otvoriti posebna tema, čisto da ne tražimo pola sata među ovim smećem.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa odes na njegov profil, njegove postove i nadjes sta ti trebasock56 je napisao/la:Ja mislim da bi se za atu trebala otvoriti posebna tema, čisto da ne tražimo pola sata među ovim smećem.
Nije ni za koga.Bilo kakav oblik kocke.Citizen-X je napisao/la:onda nije kladuša za tebe jarugaCenga87 je napisao/la: Nema tih para.
fala Cenga - ima l plata?Cenga87 je napisao/la:Nije ni za koga.Bilo kakav oblik kocke.Citizen-X je napisao/la:onda nije kladuša za tebe jarugaCenga87 je napisao/la: Nema tih para.
Onako rekoh,nebi protiv svojih,kad se nadje neki indisponirani,strastveni kladionicar,da pametuje,proziva i vrijedja.
Pozdrav za tebe jaruga.
znaci fakticki ti si nama na pdf kladionica dosao pricati kako za nas nije kocka tj nije za ikoga i losa je?Cenga87 je napisao/la:Nije ni za koga.Bilo kakav oblik kocke.Citizen-X je napisao/la:onda nije kladuša za tebe jarugaCenga87 je napisao/la: Nema tih para.
Onako rekoh,nebi protiv svojih,kad se nadje neki indisponirani,strastveni kladionicar,da pametuje,proziva i vrijedja.
Pozdrav za tebe jaruga.
jao tuge moj willyWilly je napisao/la:Što će nas Island povaljati.
da i ja jednu pametnu kažem....Willy je napisao/la:Što će nas Island povaljati.
bevanda4 je napisao/la:da i ja jednu pametnu kažem....Willy je napisao/la:Što će nas Island povaljati.
hvala,da kontam sta pricasbevanda4 je napisao/la:evo ih u iks.. bit ce ode igre do kraja. Ma mozda i niste falili, samo sam rekao da island nije toliki favorit kao na papiru. Sretno vam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.