Ja uvijek naletim na stream gdje je on i uvijek se iznerviram. Nema mi mrzeg komentatora na svijetu, BHT i FTV komentatori izmislili zanat za njegario_Ferdy88 je napisao/la:Naravno da je smiješno, to je njegov stil, ne znam kako nisi prije slušao njega, ali isto tako njega i ne slušaju navijači drugih timova (osim tebe ovaj putadriano_leite je napisao/la: Ajd mi ziv bio reci je li ono smijesno sto je pricao tokom tekme, tj. koliko je kukao da su Celticsi osteceni i na svaku odluku se ibretio?) jer on radi samo svoje Kelte za New England regiju
Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Teska pobjeda i izuzetna igra Tristana Thompsona, ponovo. Polako se pretvara u lidera Cavsa. Irvinga ne ide posljednje dvije utakmice nakon povrede i Tristan pokazuje veliki ofanzivni napredak, ali i potencijal. Ima mnogo rupa u ofanzivi, dodao je dva poteza i vec je sada double double igrac. Ako nastavi ovako da radi i napreduje, moze se pretvoriti u izuzetnog igraca. Ono sto vrlo brzo moze razviti je sut sa poludistance i unaprijediti post igru i bit ce 15-12 igrac. Bio sam skeptican njegovim pickom, ali momak ima mnogo mnogo prostora za napredak. Igra jako dobru odbranu, dobar je u skoku, pogotovo ofanzivnom, donosi energiju i gine za svaku loptu. Uz Tristana, najbolji su bili jos i Gee i Livingston. Zeller je napravio je 2 jaka faula nakon povrede Milesa, sto mi se jako svidja, jer je odlucio da kazni Magic jer su mu povrijedili saigraca. Zeller je inace kao djevojcica na terenu, ali nakon Milesove glave, pokazao je da ima muda u gacama.
GO CAVS GO!
GO CAVS GO!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Sto mislis o Vucevicu?
- adriano_leite
- Kontakt:
Iako bez Diona i Andya, iako bez talenta i potencijala, ipak evo nakon 2 pobjede na dobrom smo putu da upisemo i trecu pobjedu. Igramo jako dobro poluvrijeme protiv Indiane, igramo solidnu odbranu i igraci Indiane pomalo su frustrirani, pogotovo D. West i P. George. Irvingu se vratio sut, odlicno vodi tim i ima 5 asistencija, iako je mogao imati jos barem 3 asistencije, ali su fulani otvoreni sutevi. Sve u svemu, dobra utakmica sljama lige.
GO CAVS GO!
GO CAVS GO!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
kolko vi pikova imate ove godine?
- adriano_leite
- Kontakt:
4, 2 prve runde, 2 druge runde. Prva runda nas i onaj Heata, koji mozemo mijenjati za pick Lakersa ako udju u PO. Druga runda imamo nas i onaj Orlanda koji smo dobili 2011. godine u noci drafta, kada je Orlando nasim pickom draftovao lika koji nije odigrao tekmu za njih, a mi smo dobili pick druge runde ove godine i sljedece koji ce biti u rangu 31-35.alemsa je napisao/la:kolko vi pikova imate ove godine?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lose je ovo, lose...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lose je ovo, lose...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lose...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lose...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
skroz 
@adriano, što prije skontaš to bolje za tebe da se ne moraš raspravljati i nekome dokazivati ko će biti talent ko neće, a i manje ćeš se nervirati
neka te ne bude briga šta drugi misli o tebi ili tvom timu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma CLE ima sansu da napravi contendera, jer imaju Irvinga I ako budu draftali pametno, njima je jedino je.beno sto niko nece da igra u CLE, tako da su sanse da dovedu superstara minimalne.
- adriano_leite
- Kontakt:
Odustao sam brate od rasprave kad sam danas shvatio s kim sam se raspravljao. Raspravljao sam se sa likom koji ne zna sta zeli da kaze. To mi je bio klik da prestanem sa raspravom.Carlo je napisao/la:@adriano, što prije skontaš to bolje za tebe da se ne moraš raspravljati i nekome dokazivati ko će biti talent ko neće, a i manje ćeš se nerviratineka te ne bude briga šta drugi misli o tebi ili tvom timu.
Ovdje samo na temi svog ispodprosjecnog tima stavljam klipove dosadasnjih poteza nasih ispodprosjecnih igraca
Sve 5, ja prestajem sa bilo kakvim raspravama koje ukljucuju Cavse na temi NBA. Ja sam cist 100% i ne moram mijenjati nick zbog stvari koje pisem
@alemsa, ne trazi se superstar, trazi se all-star u nekom trejdu, odnosno zelimo da napravimo superstar igraca ili all-star igraca. Doduse, sa novim CBA, mnogi igraci ce razmisljati gdje da idu, da li da idu za lijepim vremenom, obalom i klubovima ili da idu u tim sa talentovanim igracima. Ono sto je sigurno, nikoga se nece preplatiti da dodje u Cleveland.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
The Cavaliers plan to offer Wayne Ellington some type of contract for the 2013-14 season.
Ellington will be an unrestricted free agent this summer.
Cleveland would also like Marreese Speights to accept his $4.5 million player option for next season.
Najs
.
Ellington will be an unrestricted free agent this summer.
Cleveland would also like Marreese Speights to accept his $4.5 million player option for next season.
Najs
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakvo kucanje Waiters u facu Birdmana, Allahu dragi...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
kakav vas ovo heat dobi u gostima? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Dvije utakmice do kraja, Sunsi imali isti omjer, igraci umorni i siti tankiranja i jedva cekaju kraj sezone. Prosle godine smo izgubili Davisa zbog jedne pobjede vise. Slicna situacija bila kao i sada, pa smo umjesto prvog picka dobili cetvrti. S druge strane, Heat ima HOF, ima Lewisa koji nije zaboravio igrati, ima Millera koji je haman zdrav, odlicnog sutera Jonesa, centre jace od nasih centara, Norrisa koji se bori za minutazu, a i isao je 120% na Irvinga zbog pozicija na draftu itd. itd. itd. S obzirom da je Heat odmarao igrace, nije bilo potrebe za ovom pobjedom, barem su tako Irving i drustvo mislili. Irving posljednjih par utakmica neprepoznatljiv, izgleda jedva ceka kraj sezone. Haman i njemu dokurcilo tankiranjeLenBias je napisao/la:kakav vas ovo heat dobi u gostima?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nisam siguram za tankiranje protiv NY ,kada je ima skoro 30 pokusaja :)Tesko je igrati protiv ekipa kada ne igraju najbolji igraci,ljudi se opuste.Iskreno,nema on ni skim igrati u toj ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.