Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Serie A
Sranj.e u Rimu pred derbi. 200 ljudi ucestvovalo u borbama. Ima ranjenih, izbodenih.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
sukob između Laziala i policije na Ponte Milviu (most) gdje se okupljaju Laziali .. haman je bilo tuče i sa Romanistima, od kojih su dvojica izbodena
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- IlPrincipino
- Kontakt:
Grupa huligana napala je hitnu pomoc kamenjem, bakljama tokom ovih borbi 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
E bas su fini, pravi nacin za provest predvecerje ponedjeljkom.Stoka, sve to treba pozatvarat pa nek se guze po zatvoru.Jos kad vidim ove bh huligancice po nasim gradovima, kontam sve to treba zatvorit dok nije "izleglo jaja", bez obzira sto su maloljetni.**** huliganska.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Re: Najboljih 11 Serie A
Buffon ; Chiellini Bonucci Abate Licht ; De Rossi Pirlo Boateng Totti ; Di Natale Cavani
Klupa: Marchetti, Barzagli, Mexes, Balzaretti, J.Zanetti, Montolivo, Marchisio, Pjanić, Ledesma, Osvaldo, Vučinić
Klupa: Marchetti, Barzagli, Mexes, Balzaretti, J.Zanetti, Montolivo, Marchisio, Pjanić, Ledesma, Osvaldo, Vučinić
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zamolio bih te da ne koristiš bold i(li) italic prilikom pisanja postova. Riječi koje želiš istaknuti - DA, ali kompletan tekst - NE. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ok, ali zašto to samo meni kažeš?Monolog je napisao/la:Zamolio bih te da ne koristiš bold i(li) italic prilikom pisanja postova. Riječi koje želiš istaknuti - DA, ali kompletan tekst - NE.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da ne mislite kako sam se nekom naklatio, evo šta stoji u pravilniku
Kreiranje prepoznatljivog stila pisanja koristeći velika slova, italic, bold ili slova u boji tamo gdje nisu neophodna također nije dozvoljeno.
Zato što samo ti koristiš italic prilikom pisanja postova. Prije je to koristio i @Gunners pa je opomenut te je prestao s tim.Amauri je napisao/la:Ok, ali zašto to samo meni kažeš?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobro bate pošteno. Kako ja ne mogu promjeniti korisničko ime na forumu? Kad sam se registrovao bezveze sam stavio ovaj nick ne razmišljajući da ga ne mogu promjeniti.Monolog je napisao/la:Da ne mislite kako sam se nekom naklatio, evo šta stoji u pravilnikuKreiranje prepoznatljivog stila pisanja koristeći velika slova, italic, bold ili slova u boji tamo gdje nisu neophodna također nije dozvoljeno.Zato što samo ti koristiš italic prilikom pisanja postova. Prije je to koristio i @Gunners pa je opomenut te je prestao s tim.Amauri je napisao/la:Ok, ali zašto to samo meni kažeš?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tu ti ne mogu izaći u susret. Administracija odavno ne mijenja nickove, tako da... Jbg, valja ti se pomirit s činjenicom da si Amauri i tačka. Ako ništa, bolje i to nego da je Amauri ostao u Juventusu, ha ya. 
- IlPrincipino
- Kontakt:
Zasto Barzagli klupa? Najbolji stoper u Italiji(barem) ove sezoneAmauri je napisao/la:Buffon ; Chiellini Bonucci Abate Licht ; De Rossi Pirlo Boateng Totti ; Di Natale Cavani
Hahaha ostao kod mene da me bode u oči čim se logujem na forum al' nema veze. PozdravMonolog je napisao/la:Tu ti ne mogu izaći u susret. Administracija odavno ne mijenja nickove, tako da... Jbg, valja ti se pomirit s činjenicom da si Amauri i tačka. Ako ništa, bolje i to nego da je Amauri ostao u Juventusu, ha ya.
- IlPrincipino
- Kontakt:
ROMA (4-3-1-2): Stekelenburg; Torosidis, Marquinhos, Castan, Marquinho; Bradley, De Rossi, Florenzi; Pjanic; Lamela, Totti
LAZIO (4-1-4-1), formazione ufficiale: Marchetti; Gonzalez, Biava, Cana, Radu, Ledesma (Cap.); Candreva, Onazi, Hernanes, Lulic; Klose
La curva Sud

Savic i Jovetic ce biti van terena dvije sedmice -> Fiorentina
LAZIO (4-1-4-1), formazione ufficiale: Marchetti; Gonzalez, Biava, Cana, Radu, Ledesma (Cap.); Candreva, Onazi, Hernanes, Lulic; Klose
La curva Sud

Savic i Jovetic ce biti van terena dvije sedmice -> Fiorentina
Možda i jeste najbolji ali ovaj sastav sam pravio od najdražih meni fudbalera u Seriji A. Ako je na klupi ne znači da manje vrijedi ili slično, pa eto po meni je on među 4 najbolja štopera u ligi. Što se tiče Abate-a, sviđa mi se njegova borbenost na terenu, kida do zadnjeg atoma snage a uz sve to brz kao metakIlPrincipino je napisao/la:Zasto Barzagli klupa? Najbolji stoper u Italiji(barem) ove sezoneAmauri je napisao/la:Buffon ; Chiellini Bonucci Abate Licht ; De Rossi Pirlo Boateng Totti ; Di Natale Cavani
Klupa: Marchetti, Barzagli, Mexes, Balzaretti, J.Zanetti, Montolivo, Marchisio, Pjanić, Ledesma, Osvaldo, VučinićA i Abate u timu
halo pogledaj malo onaj video,pa koga oni prave budalom??pa nije niko glup da ne vidi vise sta se desava svaki put,imas samo ove poglupe sto nece da priznajuAmiciDiNessuno je napisao/la:Trequartista je napisao/la:Na Gazzetta.it anketa je li prvenstvo lažirano, interisti, navalite da glasate.eno raznih naslova tipa "stop con questi arbitri", piccka im materina, a kad se u protiv Juventusa u sesneastercu prosle godine stoperi izivljavaju ili ove godine igraju rukometa onda se Juve il opomene ili kazni.A vidi sad kako kukaju, pizda im materina licemjerna.
p.s.interisti treba da glasaju, mozda ovaj put dobiju opet titulu za zelenim stolom, proslo put je bilo na -15 sad na - 21 , mozda obore rekord.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Jel Moggi opet kriv? Da ocistimo ligu opet, pa da budemo ko ukrajinska? To bi vi, znam ja 
- AvantiSignora
- Kontakt:
Realno inter je ostecen i da nije bilo ovoliko gresaka vec bi bili prvaci, i da ovo nije prvi april 
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Odlicna koreografija najbolje navijacke skupine u Italiji.
Ave Lazio
Ave Lazio
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- IlPrincipino
- Kontakt:
Jao atmosfere. Vrh. Nadam se da nas takav i fudbal ceka. Calcio je uzivancija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.