Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Dajte Barcu da nas glava ne boli.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ista mi želja još od početka ove želje, pa valjda nam se ispuni. Ono, to je finale svih finala.GAL je napisao/la:momci hocu finale bayerna i reala pa ko god pobjedi ali hocu to finale ,nadam se da nam se koplja nece ukrstiti vec u polufinalu ako budete igrali ili sa barcom ili BVB navijam za vas![]()
.
- Titova-Juga
- Kontakt:
tyler durden je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:
Javi se kad dođeš sebi sine.
Momak zvani vrlina
Svakako, akoBogda pa ćeš izvući dobre primjere od drugih osim što pišeš gluposti i sarkastično se smiješ kako bi ispao veliki, a tako ti je mali
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- RealMoudrid
- Kontakt:

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- anonymousHD
- Kontakt:
http://www.cuatro.com/deportes/futbol/e ... 80145.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sviđa mi se ovo.
Sviđa mi se ovo.
Pazite kamiondžije kako daje neka svoja subjektivno-paradoksalna gledišta.
naprijed rejal
Puno Barcu navlačite i prizivate, moglo bi nam prisjest pravo da vam kažem. Ne može na dobro izaći ovo pretjerivanje.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- tyler durden
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:
Svakako, akoBogda pa ćeš izvući dobre primjere od drugih osim što pišeš gluposti i sarkastično se smiješ kako bi ispao veliki, a tako ti je mali
Postedi me molim te, ovih svojih mudrolija.
Dao si svoje objektivno misljenje i dovidenja.
Ma tezak je u pm,ne znam zasto ga niko ne sankcionise vise.tyler durden je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:
Zarada Real Madrida u Ligi prvaka od 2004/05 do 2009/10 nije bila veća od €25m. Za vrijeme velikog Mourinha, Real Madrid u prvoj sezoni zaradio je€39.3m, u drugoj €38.4m, a u trećoj je zaradio €27.4m (još traje). Osim fantastičnhi rezultata, Mourinho velike novce donosi klubu.

Najbolje ocjenjeni igrači prema 'WhoScored' za uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tako je.tyler durden je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:
Nemoj da te sramota učiti od boljih.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ronaldo najlosiju ocjenu dobio.
On kad je los stvarno je los, cak mu ni 2 gola ne mogu pomoci.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
Te ocene daju neki debili, a ne experti. Mislim, sve bude jasno kad jedan Messi, koji je dr*o na klupi dobio veću ocenu od lika koji je odveo Real Madrid u polufinale Lige prvaka. 
M4kaveli je napisao/la:Ronaldo najlosiju ocjenu dobio.
de ne glupiraj se , covjek uvrsten u najbolju postavu kola i ispade bio je los , ako je on bio los sta bi onda trebali reci za one koji nisu mogli ni prismrditi ovoj postavi
- JohnLennon
- Kontakt:
Najbolji igrac svijeta.M4kaveli je napisao/la:Ronaldo najlosiju ocjenu dobio.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Kakve veze najbolji igrač svijeta ima sa Ronaldom i njegovom ocjenom?JohnLennon je napisao/la:Najbolji igrac svijeta.M4kaveli je napisao/la:Ronaldo najlosiju ocjenu dobio.
- JohnLennon
- Kontakt:
Mislim da si pogresno razumio post.mandraX je napisao/la:Kakve veze najbolji igrač svijeta ima sa Ronaldom i njegovom ocjenom?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Čini ti se.JohnLennon je napisao/la:Mislim da si pogresno razumio post.mandraX je napisao/la:Kakve veze najbolji igrač svijeta ima sa Ronaldom i njegovom ocjenom?
Fakat, kakve veze Messi ima sa Ronaldom i njegovom ocjenom? Et, bolje?
Pošto ti moram crtat' jbg.
Ronaldo "najlosiju ocjenu dobio" , u konkurenciji tima kola u koji je uvrsten 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- JohnLennon
- Kontakt:
Haha, pa upravo tebi treba crtati. Mislim, znas ti dobro sta sam ja sa onim gore postom mislio, al' se malo pravis blentav
Na tu opasku necu odgovarati.
Jedino sto mogu reci jeste to da vam se gace tresu pred sutrasnji zdrijeb, a ako dobijete Madrid, sto je vrlo moguce, mozete poceti pisati kojekakve jadikovke. Drugim rijecima: najebali ste
Jedino sto mogu reci jeste to da vam se gace tresu pred sutrasnji zdrijeb, a ako dobijete Madrid, sto je vrlo moguce, mozete poceti pisati kojekakve jadikovke. Drugim rijecima: najebali ste
Jel to sami sebe lažete da se neko vas bojiJohnLennon je napisao/la:Haha, pa upravo tebi treba crtati. Mislim, znas ti dobro sta sam ja sa onim gore postom mislio, al' se malo pravis blentav![]()
I da, neka svako dobije onoga koga želi
brat bratu i dakako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.