Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ata
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la ata » 16 apr 2013, 22:30

fukara87 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:nemojte tako, momku je 200 kao obicnim ljudima 2, ocito gospodin gates kocka i hvali se na sportsport.ba forumu :mrgreen: gleda li neko arsenala, kako igraju smradovi? :mrgreen:
:lol: :lol: Nemoj tako, momak ima para za bacanja, ja imam 2 marke u djepu on 200 tako mi rece.
samo se ti vrati na moj post, pa doslovno ga prouci, iscitaj, ak' treba nek' ti neko pomogne..
rekoh.. omjer dobitaka i gubitaka..
ali eto, sta ces..

nick ti odgovara u potpunosti, al' ne po stanju novcanom, vec sive mase ! ;)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 16 apr 2013, 22:33

a **** ti Watford glupi :evil:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 apr 2013, 22:37

Ma druze bistar si ko moje lijevo jaje :D nemam ja sta se vracat da bi iscitao i jos da mi neko pomogne, nije ti nije kriv sto te deru neki kompleksi na moj komentar na drugoj temi jer sam te citirao i ono sto sam mislio tako sam i napisao. Meni bude zao 2 marke uplatit a tebi nije zao 200 dati, ljudi nemaju sta da jedu a ti se hvalis kako uplacujes tikete po 200 KM. Sjajno momak, pred topom je svijetla buducnost, da bog da ti meni nadobijao se para na kladionici i da zivis od toga ako mozes.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 apr 2013, 22:42

Ne znam sta vas zanima koliko ko ulaze :?: igram ja na veci ulog,svako igra koliko ima :) :) nekada ovdje ljudi slave,pa se ispostavi dobitak od 7 km,sto je za mene ok ;) Iz iskustva mogu reci,tko igra svaki dan,nece daleko :!:

ata
Kontakt:

Post Postao/la ata » 16 apr 2013, 22:42

fukara87 je napisao/la:Ma druze bistar si ko moje lijevo jaje :D nemam ja sta se vracat da bi iscitao i jos da mi neko pomogne, nije ti nije kriv sto te deru neki kompleksi na moj komentar na drugoj temi jer sam te citirao i ono sto sam mislio tako sam i napisao. Meni bude zao 2 marke uplatit a tebi nije zao 200 dati, ljudi nemaju sta da jedu a ti se hvalis kako uplacujes tikete po 200 KM. Sjajno momak, pred topom je svijetla buducnost, da bog da ti meni nadobijao se para na kladionici i da zivis od toga ako mozes.
da, izvines.. tipicna seljacka prica ! ;)

kad ti je zao, sto uplacujes jadan nebio ! :D
kur** je tebi zao cim dajes za to.. a kontas obogatit' ces se.. ee tugo moja ! :mrgreen:

ata je dobio, da bi mog'o uplatiti..
i ti pasa na temu "dobitci" pa vidi odakle ati da uplati..

btw.. i ja sam poceo sa 2 KM ! ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 apr 2013, 22:48

Ata izvini druze nemam ja nista protiv tebe i tvojih tiketa, ali malo bilo smijesno jer si poredio sebe sa 200 KM i mene sa 2 Km pa sam ti morao par rijeci napisati, necu sad da ulazim u raspravu bezveze ali nije ti ono trebalo jer ja se uopste nisam radovao tvom gubitku, nego sam se malo nasmijao i nasalio ali ti si odmah poceo da pises negativne komentare.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 16 apr 2013, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 16 apr 2013, 22:49

I još jedan srčani. Piacenza gubi 1-2 i na kraju preokrenuše ljubim im gušteraču italijansku. Yebo ovo jarane, brat bratu ode mi 5 godina života. :(

Za ovog jaru što traži listić, evo ide čim pozelene sve, uplata je 70, dobitak 330. ;)

Ano brate moj, javljam se ja, al' ti si mi slabo aktivan jbg. :D
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 apr 2013, 22:50

nemam vremena haman nikako, i sad se javih samo da ti čestitam :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 16 apr 2013, 22:52

A sta vas briga ko koliko uplacuje.Nije nam svima marka ista,a on ako ima dat stoju dvije na tiket ocigledno zna svoj poso makar sam siguran toliko da pare ne uzima od roditelja.
Fino vam je covjek objasnio da su to pare od kladionice(a i da su njegove sta me/vas briga),a par lesinara jedva docekalo da ga napadne.Cak si mu se smijo na onoj temi ispod onog tiketa.

Druze ti nastavi sa svojim prijedlozima,a ove ko...
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

ata
Kontakt:

Post Postao/la ata » 16 apr 2013, 22:53

lfc.tz je napisao/la:A sta vas briga ko koliko uplacuje.Nije nam svima marka ista,a on ako ima dat stoju dvije na tiket ocigledno zna svoj poso makar sam siguran toliko da pare ne uzima od roditelja.
Fino vam je covjek objasnio da su to pare od kladionice(a i da su njegove sta me/vas briga),a par lesinara jedva docekalo da ga napadne.Cak si mu se smijo na onoj temi ispod onog tiketa.

Druze ti nastavi sa svojim prijedlozima,a ove ko...
zahvaljujem na objektivnom komentaru ! ;)

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 16 apr 2013, 22:54

Hvala ano bratiću. :D
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 17 apr 2013, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 16 apr 2013, 23:01

predlazem da se dopise nazivu teme ciganluk, klosarenje, pijacarenje, seljakluk, suplja i kukanje :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Edinho992

Post Postao/la Edinho992 » 16 apr 2013, 23:31

Ne vjerujem kako su ljudi glupi :cry:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 16 apr 2013, 23:37

spursi potpisali t-maca... Mozda dobije par minuta i u playoffu.. AJMOO!! Vraća se stara garda 8-)
U desetom selu živi Antuntun!

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 17 apr 2013, 00:54

Krv sam propisao dok sam danas prosao tiket

Prvo Almagro popusi lako set pa okrene nekako, pa Mannarino izgubi prvi set 6-1 u drugom dva puta vracao brejk i dobije na kraju, pa kao slag na kraju Pospisil. U prvom setu dva puta vraca brejk i opet izgubi 7-5, u drugom setu ima kod 6-5 tri vezane brejk lopte/set lopte i ne iskoristi. U tie breaku pusi mini brejk 2 puta i spasava 3 mec lopte od toga dvije vezane. U trecem setu gubi 4-1 i okrece i u tb popusi mini brejk odma ali vrati i dobi na kraju. Boze sacuvaj

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 17 apr 2013, 01:47

pozdravljam prisutne ( ovaj normalni dio prisutnih naravno ;) bevanda, LenBias, canca itd itd ) .....

a sada u vezi klade, nadam se da ste se naklepali para ovih dana :D ja bas prosao nekoliko finih tiketa, steta sto ih nisam mogao podjeliti sa vama, opet me islo opasno slika
nadam se da ce i dalje ici :mrgreen:
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 17 apr 2013, 03:10

pitanje da li mogu igrati online kladionicu preko bwina....znam da se nesto pricalo da necemo moci na neke uplacivati pa me to zanima unaprijed hvala :D
Zadnja izmjena: fanatic1991, dana/u 17 apr 2013, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 17 apr 2013, 06:45

Titova-Juga je napisao/la:
mancity je napisao/la: Ako si pratio NBA, znas da su Netsi razvali Pacerse... i ne samo Netsi od utakmice sa Oklahomom su u padu forme, od zadnjih 5 dobili su samo jednu. Dok su Netsi samo jednu izgubili i to bas od Raptorsa. Naravno ne mora to nista da znaci, jer ipak je to sve" Show Biznis"

Kralju, regularna sezona znaci NISTA. Indiana ima jednu od najjacih odbrana u ligi, a u playoffu je to primarno.
Zadnjih nekoliko utakmica i ne brojim, klubovi kalkulisu, odmaraju neke igrace i sl.
Sa zdravim, Westom i Georgeom mogu svakoga dobiti + imaju siru klupu. Netsi ce protiv svake ekipe biti ranjivi pod kosem. Lopez je totalno operisan od odbrane a Joe Jonhson ionako vise nije onaj pravi iz Atlante.
Jarane ja napisa da je "Show Biznis" naravno u playoffu se svasta moze desiti... ;)
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2013, 06:46

Kakve to veze ima sa nabrojanim cinjenicama.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 17 apr 2013, 10:43

mforce, nastavi dobru seriju, nema druge. :mrgreen:
U desetom selu živi Antuntun!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.