Cleveland Cavaliers

adriano_leite
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la adriano_leite » 16 apr 2013, 11:33

lumani je napisao/la:Nisam siguram za tankiranje protiv NY ,kada je ima skoro 30 pokusaja :)Tesko je igrati protiv ekipa kada ne igraju najbolji igraci,ljudi se opuste.Iskreno,nema on ni skim igrati u toj ekipi.
Moze on 100 puta opaliti prema kosu, ali jednostavno se na njemu vidi da tankira, da je nezainteresovan, da ide sporo u organizaciju napada, igra preko kurca sto bi se reklo, tako da sigurno jedva ceka kraj sezone. Ako se uporedi ovo sada i pocetak sezone, to je nebo i zemlja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 apr 2013, 11:36

Brian Dulik (@BrianDulik) tweeted at 11:49pm - 15 Apr 13:

Congratulations to #Cavaliers PF @RealTristan13, who broke the franchise record for offensive rebounds in a season tonight with 304. #NBA (https://twitter.com/BrianDulik/status/3 ... 5940950016)

Brian Dulik (@BrianDulik) tweeted at 11:50pm - 15 Apr 13:

@RealTristan13 broke #Cavaliers season mark for offensive rebounds set by current team executive Zydrunas Ilgauskas (299 in 2004-2005). #NBA (https://twitter.com/BrianDulik/status/3 ... 8661251072)

Brian Dulik (@BrianDulik) tweeted at 12:01am - 16 Apr 13:

@RealTristan13 also has 763 total rebounds, two behind Tyrone Hill (in 1994-1995) for 10th place in #Cavaliers season history. #NBA (https://twitter.com/BrianDulik/status/3 ... 2792260609)

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 apr 2013, 23:00

[youtube][/youtube]

Mes Que Un Club!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 apr 2013, 02:25

Report: Byron Scott to be Fired After the Season
Prvi ovu informaciju je prenio FOX, a ostali mediji su je prihvatili...Ukoliko je istina nadam se da ce Scott put LA-a, iako smatram da bi ovo bio glup potez Cavsa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 apr 2013, 09:53

amerosm je napisao/la:
Report: Byron Scott to be Fired After the Season
Prvi ovu informaciju je prenio FOX, a ostali mediji su je prihvatili...Ukoliko je istina nadam se da ce Scott put LA-a, iako smatram da bi ovo bio glup potez Cavsa.
Ma novinari kenjaju. Jucer je Scott imao intervju i rekao je da ce ostati i sljedecu sezonu, da mu niko nije rekao da ce biti otpusten. Novinari izmisljaju, Irving i Tristan zele da Scott ostane, Grant i Dan sigurno ne zele razocarati najvece uzdanice i otpustiti Scotta, pogotovo sto ce konacno imati tim da pokaze sta zna sljedece sezone. Ako otpustimo Scotta, ja cu biti razocaran u kompletnu organizaciju. Prvo jer je tesko naci boljeg a da nema kluba, a drugi razlog je sto ga se ne moze otpustiti bez prave sanse.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 apr 2013, 20:14

Pojavila se prica da smo zainteresovani za Jacksona da nam bude trener i da ce se pokusati sve da se dovede. Ako je ovo istina, onda je to jedini trener kojeg bih volio vidjeti umjesto Scotta. Ako bi Scott bio otpusten i uzet neko drugi ko nije Phil Jackson, bio bih izuzetno razocaran u cjelokupnu organizaciju.

Ako bi dosao Phil, odmah se otvaraju mnoga vrata prvenstveno glede FA igraca, gdje mislim da Dwighta. Koliko sam dobro razumio, Dwight se stalno cuje sa Philom, Phil ga usmjerava itd. i ako bi Phil dosao, nije iskljuceno da dodje i Dwight. Philu bi mogao biti izazov nas mladi tim i potencijalni superstar Kyrie. Dodaj tu Dwighta i to bi bio izuzetno kvalitetan tim vec za sljedecu sezonu, jer bi Philovo iskustvo i znanje popravilo nas za 30%, a Dwight za jedno 20%.

Medjutim, to su spekulacije i ja jos uvijek vjerujem da Scott ostaje i sljedece sezone. Nikako ne zelim da dobije otkaz jer nije imao priliku da se takmici sa punim sastavom. Tankiranje i hrpa povreda jednostavno ne smije znaciti posljednju sezonu za Scotta u Cavsima.

Kako god, bit ce ovo stresan period izmedju danasnjeg kraja regularne sezone i drafta, pa onda i nakon drafta do pocetka iduce sezone. Bit ce zanimljivo, mnogo zanimljivo. Nadam se dobrim potezima Cavsa.

GO CAVS GO!

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 apr 2013, 20:34

Phil Jakcson :lol:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 17 apr 2013, 20:35

Čuj Phil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 17 apr 2013, 20:38

Phil Jackson u Cavsima.
Tačno, čitam i ne znam bi li se smijao il' plakao.

slika
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 apr 2013, 20:41

A to su price pojedinih novinara, sto sam i naveo. Ne znam sta je smijesno? To vi imate informacije iz prve ruke od Phila da on ne zeli otici u Cleveland? Podijelite to sa mnom molim vas.

Mes Que Un Club!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 17 apr 2013, 20:43

Jest, i ja sam čuo da jedan od najboljih košarkaških trenera svih vremena,trener koji može voditi svaku ekipu u ligi želi preuzeti jednu od najlošijih ekipa u ligi.
Makes perfect sense.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 apr 2013, 20:46

Zar mi trebaju informacije iz prve ruke da bih znao da Phil Jackson nece otici u Cleveland?

Jedino ako posalju Arnolda Svarcenegera nazad u 2010. da sprijeci Jamesa od odlaska na plazu, te usput natjera Howarda da potpise za Cavse za midlevel.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 apr 2013, 20:46

work je napisao/la:Jest, i ja sam čuo da jedan od najboljih košarkaških trenera svih vremena,trener koji može voditi svaku ekipu u ligi želi preuzeti jednu od najlošijih ekipa u ligi.
Makes perfect sense.
Ti ne znas ni citati, Bog me ubio ako znas procitati s razumijevanjem nesto.

Prica je DA SU CAVSI ZAINTERESOVANI ZA NJEGA, DA BACE BLAGO PRED NJEGA I OTPUSTE SCOTTA, A NE DA PHIL ZELI DA ODE U CAVSE.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 apr 2013, 20:50

Donnie Darko je napisao/la:Zar mi trebaju informacije iz prve ruke da bih znao da Phil Jackson nece otici u Cleveland?

Jedino ako posalju Arnolda Svarcenegera nazad u 2010. da sprijeci Jamesa od odlaska na plazu, te usput natjera Howarda da potpise za Cavse za midlevel.
Nisam ni napisao da su novinari prenijeli da Phil zeli otici u Cleveland, nego da je izgleda Cleveland zainteresovan za Jacksona, da mu ponude posao trenera u Cavsima. Pa procitaj sta sam napisao **** ga, nisam nigdje napisao da je Phil rekao da ode u Cleveland i da je 100% sigurno, nego da je spekulacija.

Mes Que Un Club!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 17 apr 2013, 20:56

E baš su ti Cavsi milosrdni. Hvala im što su odlučili udijeliti tu čast Jacksonu da ih vodi. Čitav košarkaški svijet će im biti dužnik.

Eto niko nije Phillu nudio posao i basnosnovne svote, Knicki, Netsi, Lakersi itd. itd.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 apr 2013, 20:59

adriano_leite je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Zar mi trebaju informacije iz prve ruke da bih znao da Phil Jackson nece otici u Cleveland?

Nisam ni napisao da su novinari prenijeli da Phil zeli otici u Cleveland, nego da je izgleda Cleveland zainteresovan za Jacksona, da mu ponude posao trenera u Cavsima. Pa procitaj sta sam napisao **** ga, nisam nigdje napisao da je Phil rekao da ode u Cleveland i da je 100% sigurno, nego da je spekulacija.
Nisam ni rekao da ne zeli otici u Cleveland, rekao sam da nece otici u Cleveland. Jednostavno, nema sanse da se nesto takvo desi.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 apr 2013, 21:03

work je napisao/la:E baš su ti Cavsi milosrdni. Hvala im što su odlučili udijeliti tu čast Jacksonu da ih vodi. Čitav košarkaški svijet će im biti dužnik.

Eto niko nije Phillu nudio posao i basnosnovne svote, Knicki, Netsi, Lakersi itd. itd.
Hoces li mi reci sta sam pogrijesio sto sam napisao tu novinarsku spekulaciju? Tema je Cleveland, na temi se moze sve pisati sto se veze uz tim Cavsa, pa tako i spekulacije vezane za Cavse.

Dakle, ako ne mozes dati normalno objasnjenje da sam pogrijesio sto sam napisao i prenio tu spekulaciju, mozes li onda, molim te, prestati pametovati kao da sve znas? Daleko si od toga da sve znas, jer ne postoji niko ko sve zna.

Za razliku od tebe, ja volim ove Cavse, nisam prestao za njih navijati kao ti i mnogi drugi zbog odlaska jednog covjeka i sigurno je da me zanima ko ce biti novi trener i da li ce Scott biti otpusten, koga cemo uzeti na draftu ili FA. Za razliku od tebe i takvih koji vole jednog igraca i bitno im je samo da on igra, mene zapravo zanima cijela organizacija, od fizioterapeuta, bivsih igraca, preko front officea, trenera, pa do igraca i navijaca.

@Donnie, ok ne mora otici i kakve sad veze to ima s tim sto sam ja to napisao da se spekulise da su Cavsi zainteresovani za njega? Ako je istina da su ga kontaktirali dobro i jest, bolje je pitati i dobiti NE, nego ne pitati, zar ne?

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 apr 2013, 17:46

A u pm Scott otpusten. Ovome se nisam nadao, sram nek ih bude!

Mes Que Un Club!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 apr 2013, 18:06

Ko su glavni favoriti za trenera sada ?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 apr 2013, 18:12

Neutral je napisao/la:Ko su glavni favoriti za trenera sada ?
Ma ne zna se nista, ova jedna reporterka napisala hrpu imena koja se sastoji prvenstveno od svih trenera koji nemaju posao i nekih asistenata tipa Shawa i Budenholzera.

Ma razocaran sam, nevjerovatno sta smo uradili.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.