moje za sutra,misljenja ?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

semih23 je napisao/la:Evo danas spremljena 2 para, sa relativno dobrim kvotama pa cemo vidjeti ( bold prognoza ) :
Aarhus AGF - Horsens tip1 2.10
Danas u sastav Aarhusa se vracaju vrlo bitni igraci iz 1 postave a to su Jorgensen, Petersen i Larsen. S druge strane Horsens ima par izostanaka prvotimaca, medjutim glavni razlog za ovaj tip jeste umor Horsensa koji su odigrali u dvije sedmice cak 5 utakmica, prije 3 dana su ispali iz kupa pa je i to mozda prednost za Aarhus.
Podbeskidzie - Belchatow tip1 1.80
Vece sanse za opstanak u ovoj ligi ima Podbeskidzie, sto mislim da ce u danasnjoj utakmici to i potvrditi. U prilog im ide i medjusobni omjer doma, gdje cu u 8 utakmica 6 puta dosli do pobjede, 1 remi, 1 poraz.
EDIT: (jos dva para)
Djokovic - Foggnini (5,5+) H2 1.70
Nakon što je dva meča počeo slabo i žalio se kako je previše razmišljao o ozlijedi, Đoković je evo krenuo da igra izgleda. Medjutim primjetio sam da mu servis ne sluzi kao prije sto je dokazao kroz sva 3 meca na ovom turniru.Sad ga čeka Fognini koji igra tenis karijere, vjerojatno jedini igrač u ždrijebu koji zadnja tri meča nije pokazao oscilacije. Nedavno su igrali na Indian Wellsu i Novak je lakoćom dobio prvi set, te vodio u drugom, da bi se iznenada našao u trećem. Djokovic je pun respekta prema Fogniniu i tvrdi da ga dobro poznaje medjutim da italijan uvijek mu priredi neka iznenadjenja na terenu sto potvrduje njegovu nepredvidljivost.
Jucer je pokazao raznih udaraca sto je kulminiralo sa cak 37 winnera. Mislim da ce biti zanimljiv mec i da bi trebao proci ovaj hendikep.
Reggie Evans 11,5 skokova OVER 1.85
Brook Lopez je slab u tome segmentu i pod košem glavna uzadnica da "pokupi" loptu je Reggie Evans koji to cijelu karijeru radi brilijatno tako da mislim uz sve navedno da bi trebao da uhvati barem 15 skokova.
7/8 Gud Lak Čarli ^
odnose se na kvalifikacije.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:@Bevanda da te pitam, ove prijedloge za formule ti ne kontam, danas su kvalifikacije, i ovi se dueli odnose na kvalifikacije danas, ili za utrku sutra..nije mi to jasno..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.