E da se i ja nasmijem nakon ovih turbulentnih dana

adriano_leite je napisao/la:Na twitteru James govori da bi Cavsi trebali angazovati Browna, da je Brown neposteno dobio otkaz u Lakersima itd. Izgleda da je M. Malone bio covjek kojeg James nije zelio u Cavsima, a tada je bio asistent, bio je i sada na uzem spisku za trenera Cavsa, ali je jos uvijek u GSW. Neko je cak i napisao kao ukoliko Cavsi zele Jamesa, nek ne uzimaju M. Malonea kao trenera.L-Train je napisao/la:sad je i definitivno jasno da se LeBron 2014e nece vratiti u Cleveland,pa ko bi zelio s tim klocem ponovo da saradjujeSportfanatik je napisao/la:Mike Brown![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A spominjao se Phil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@lumani, taj GM kojeg toliko hvalim, rekao je da zeli da identitet ekipe bude jaka odbrana, a svakako je Brown odlican sto se tice odbrane. Problem mu je napad, a po svemu sudeci, planira se angazovati neki kvalitetan ofanzivni koordinator. Ipak od onog realnog na trzistu trenera, sigurno je Brown najbolji, jer imena poput Van Gundya, Phila itd. ne zele biti dio mlade ekipe Cavsa, nego zele u contendera, iako izgleda Phil uopste ne zeli da trenira, nego da bude GM ili konsultant, zbog zdravlja. Helem kako god okrenes, vidjecemo kako ce se to odvijati. Ovaj potez bi mogao biti pokazatelj da se zeli PO i da ce se agresivno ici u trejdove i free agency u predsezoni, sto me svakako raduje. Kako god, skeptican sam po pitanju Browna, ali ima on i dobrih strana, a to je odbrana, a mi nismo uopste igrali odbranu u ovom procesu rebuildinga. Jedva cekam iducu sezonu da vidim kako ce to sve izgledati.
Kad je mogao osposobiti Drew Goodena da igra odbranu, Westa takodjer, onda mislim da je moguce svakog osposobiti da igra odbranulumani je napisao/la: Nakon Scotta sam ocekivao nekog strucnjakaBrown nije toliko los koliko se prica,ali bilo je drugih izbora.Za odbranu su potrebni i igraci
Avery Johnson je slobodan ...Ali dobro,sacekajmo narednu sezonu,da vidimo koga dovodite ,a ko vam odlazi.
Problem sa njima je da li ce oni moci zadrzati LMA, jer jos uvijek nisu PO tim, cak imaju i vise rupa nego mi u rosteru, a uz sve to igraju i na zapadu i tesko ce se izboriti za PO. Ono sto ce morati njihov FO odluciti, da li u apsolutni rebuilding oko Lillarda ili kao do ovog momenta sto su radili. Nasi pickovi bi im svakako pomogli ukoliko se odluce za rebuilding oko Lillarda.Neutral je napisao/la:Odličan igrač no još od vremena Roy-a i njega navijači su uvijek gledali na LeMarcusa kao igrača koji će igrati čitavo karijeru u Trail Blazersima.
Mislim da bi dali pickove (kombinaciju od: pick Lakersa ove godine plus nas pick iduce godine nekih top 5 protected, pick Heata, 31. i 33. pick druge runde ove godine, prava na pick Sacramenta i mozda neki pick prve runde uz neku lottery protekciju) te jednog od Zeller/Tristan/Waiters. Mislim da je misljenje FO da samo jedan od Waiters-Tristan mogu otici u nekom trejdu uz pickove i neke fillere.Donnie Darko je napisao/la:Vidim ne daju Waitersa i Thompsona. Pa za sta ga to kontaju dovest?
Jedino nezasticeni pikovi prve runde. Njihovi.
Kod: Označi sve
Anthony Lima
@AnthonyLimaFAN
DW on Brown:Just met with him, he knew more about my game than I did. He said he loved my game and he loves a person with a chip on shoulder
2:26 AM - 9 May 2013Kod: Označi sve
Anthony Lima
@AnthonyLimaFAN
DW: "I'm a starter in this league...coach [Brown] said it himself"..."coming off the bench was my college days"
2:29 AM - 9 May 2013Kod: Označi sve
Anthony Lima
@AnthonyLimaFAN
DW on Kyrie stacking up with Cp3: He's right there talent wise, just needs to add the leadership like him
2:33 AM - 9 May 2013
Kod: Označi sve
Anthony Lima
@AnthonyLimaFAN
DW on 5th place in ROY voting: Look at stats, numbers don't lie...all that is motivation, they're gonna see a different Dion next year.Spominje se nesto Gasol, kao i Aldridge, Love i Horford, sve igraci koji mogu igrati i 4 i 5. Cini mi se da su u pitanju pickovi druge runde za Gasola i mozda onaj pick koji smo od vas uzeli, a ako bude nas pick na nekom 5. ili 6. mjestu, bez igraca za koje smo zainteresovani, onda bi i taj pick mogao biti proslijedjen vama. Nama odgovara i to sto haman Gasolu istice ugovor iduce sezone, a sto se tice tog mladog igraca, ne vidim ko bi to mogao biti, sigurno ne Tristan, Waiters, Irving i Zeller, doduse mozda bi mogao biti Zeller, a takodjer je i Speights relativno mlad sa 25 godina. Jos je to tesko predvidjeti, mislim da ce se vise znati za 2 dana kada bude odrzan draft lottery, pa kada se vidi ko ima koji pick.Kobe Bryant je napisao/la:Puno se prica da ce Gasol u Cleveland za draft pickove i nekog mladog igraca ? Jel ti znas nesta vise![]()
![]()
Posto vi imate previse cap prostora sijedece godine
I kod nas su Faried i Koufos poceli s treninzima, al realno, ja bi trenirao po citav dan plus te neko placa milionima jbt, pogotovo sto radis nesta sto volisadriano_leite je napisao/la:Tristan Thompson @RealTristan13 3 hours ago
That morning workout got me feeling good. Good afternoon everyone
Joj kakav radoholicar majko mila. Ima izgleda vec deset dana se sprema za trening kamp, iako jos uvijek ni sezona nije gotova. Sretni smo sto ga imamo, a takodjer i Waiters je poceo sa treninzima i njegov trener kaze da radi kao ludjak, takvim intenzitetom kao da zeli biti All-Star igrac sljedece sezone. Za Zellera nema nista jer nema twittera, dok je i Irving izgleda poceo sa treninzima i to odbranom.
GO CAVS GO!
Fakat, ja da imam salu besplatnu citav dan ne bi izlazio iz nje.JHam je napisao/la:I kod nas su Faried i Koufos poceli s treninzima, al realno, ja bi trenirao po citav dan plus te neko placa milionima jbt, pogotovo sto radis nesta sto volisadriano_leite je napisao/la:Tristan Thompson @RealTristan13 3 hours ago
Joj kakav radoholicar majko mila. Ima izgleda vec deset dana se sprema za trening kamp, iako jos uvijek ni sezona nije gotova. Sretni smo sto ga imamo, a takodjer i Waiters je poceo sa treninzima i njegov trener kaze da radi kao ludjak, takvim intenzitetom kao da zeli biti All-Star igrac sljedece sezone. Za Zellera nema nista jer nema twittera, dok je i Irving izgleda poceo sa treninzima i to odbranom.
GO CAVS GO!![]()
Eh, ali ima ih pa ne zele da treniraju, a jbg. imaju ugovore pa im tim nista ne moze, samo isplacivati, kao npr. onaj moron iz Rocketsa. Meni je drago da nemamo takvih igraca, a da su ovi koji su buducnost, izuzetno predani radu i zele da napreduju. Ni ja ne shvatam te kojima je placeno sve, a ne zele da treniraju.BIHfan je napisao/la:Fakat, ja da imam salu besplatnu citav dan ne bi izlazio iz nje.JHam je napisao/la:I kod nas su Faried i Koufos poceli s treninzima, al realno, ja bi trenirao po citav dan plus te neko placa milionima jbt, pogotovo sto radis nesta sto volisadriano_leite je napisao/la:Tristan Thompson @RealTristan13 3 hours ago
GO CAVS GO!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.