Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 25 apr 2013, 00:01

sanji je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
sanji je napisao/la:Davno sam ja rekao sta je BvB i Robert,,ali su mnogi govorili da je to mali klub i da Robert ne moze u istu recenicu sa Edinom,ali ostavimo to sad po strani. Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA
Stavis Lewandowskog u Wolfsburg i neka odradi ono sto je Dzeko, i vjeruj bice mi i bolji od Dzeke, ako zabije za onakav sicusan klub 66 golova u 3,5 sezone, a pri tome da mu i titulu donese ;)

Dao Lewandowski 4 gola i ti se odma pojavio, smjesno.
Ti nisi dobar lik. Gdje sam sada Edina pljuno? U facu opet,,kako me nije stid,, hahahhahaha.

Ne pratis forum ,, davno sam ja govorio za Roberta da je tu negdje ako ne i bolji od Edina,,ali su se mnogi smijali tada, sjecam se harisa :) Kako imas obraza Roberta spominjati, lik dao u polufinalu lige prvaka 4 gola Real Madridu? Sta si htio da kazes, sa svojim postom?
Pitas nekoga a ti sam nemas pojma sta u stvari hoces da dokazes.
Prvo si Teveza i Kuna nabrajao pa kad su ti ljudi rekli da fakat nisi u pravu onda daj da pricekamo pa ko fol da vidimo.Sad ti se dusa otvorila na Poljaka.Ne stvarno, koji je tvoj problem,svi su bolji od Dzeke,Dzeko je nula,pljacka seika za nista,nije dao gola u tri sezone,najgori strelac u repki ikada.Eto je li ti sad mozda srce na mjestu.
I da razlika je 2,5 miliona eura godisnje,tri sezone 7,5 miliona bukvalno da podere zbog necijeg cejfa.i opet mu niko ne garantuje da ce sve ici kao po loju u BVB i da ce igrati.A plus isto tako nakon rasprodaje par igraca mogu opet upasti u kolotecinu pa da gamiljaju kao i Wolfsburg nakon titule.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 25 apr 2013, 00:06

moj san je da vidim dragog seada kolasinca protiv edina dzeke u ruhr derbi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 apr 2013, 00:07

KOLASINAC je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Dzeko je sada puno jaci, fizicki. Samo mu ne odgovara ta engleska igra. Ako se vrati u Bundesligu, bice jos jaci.
Nije engleska liga nego Manchester Shitty (iako statistika kaze da je jedan od najboljih napadaca lige). Za United bi rusio.

Vjerovatno mu opet menadzer pravi probleme. Propao transfer u Bajern zbog njega.
Kola, dobre postove pises u zadnje vrijeme. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 apr 2013, 00:11

Ti nisi dobar lik. Gdje sam sada Edina pljuno? U facu opet,,kako me nije stid,, hahahhahaha.

Ne pratis forum ,, davno sam ja govorio za Roberta da je tu negdje ako ne i bolji od Edina,,ali su se mnogi smijali tada, sjecam se harisa :) Kako imas obraza Roberta spominjati, lik dao u polufinalu lige prvaka 4 gola Real Madridu? Sta si htio da kazes, sa svojim postom?[/quote]
Pitas nekoga a ti sam nemas pojma sta u stvari hoces da dokazes.
Prvo si Teveza i Kuna nabrajao pa kad su ti ljudi rekli da fakat nisi u pravu onda daj da pricekamo pa ko fol da vidimo.Sad ti se dusa otvorila na Poljaka.Ne stvarno, koji je tvoj problem,svi su bolji od Dzeke,Dzeko je nula,pljacka seika za nista,nije dao gola u tri sezone,najgori strelac u repki ikada.Eto je li ti sad mozda srce na mjestu.
I da razlika je 2,5 miliona eura.i opet mu niko ne garantuje da ce sve ici kao po loju u BVB i da ce igrati.A plus isto tako nakon rasprodaje par igraca mogu opet upasti u kolotecinu pa da gamiljaju kao i Wolfsburg nakon titule.[/quote]

Ti isto nisi dobar hare moj,, Tevez I Aguero su bolji, i koji ljudi su mi satro rekli da nisam u pravu? Ovo ce i potvrditi cijeli svijet(za argentince), ali tvoj argumenat je bio da je Dzeko prvi strijelac lige sa 12 golova, ja sam rekao da cemo sacekati do kraja sezone? Kakve to veze ima sa mojim znanjem? Sto sam davno nekada hvalio Roberta,i ti se toga dobro sjecas jer si se smijao tada,i govorio kako Edin i Robert ne mogu u istu recenicu,a sad ti na to mogu reci jedan sanja da prodje dalje od grupne fazi a drugi postigne 4 gola u polufinalu lige prvaka, znaci ja nemam pojma,i moje izjave su nebuloze? hahahhahaha I sad vjerovatno smatras ti i tvoj haver Emir da ponovo Edina pljujem,ali ovo su samo cinjenice,odnosno istina. Na kraju sto si rekao se i slazem,,ali su opet bolji izgledi u BvB-U(PRVIH 11) nego u City-u,,
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 25 apr 2013, 00:34, ukupno mijenjano 3 puta.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 25 apr 2013, 00:14

harishp@ Slazem se sa ovim ja mislim da ne bih bilo dobro da Edin prede u BVB jer Bayern je strasno jak i sigurno ce vladati par godina,a BVB ako proda par igraca nece to biti ta ekipa tako da je najbolje da trazi drugi klub ali u BVB nikako.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 apr 2013, 00:17

KOLASINAC je napisao/la:moj san je da vidim dragog seada kolasinca protiv edina dzeke u ruhr derbi
imas kakvu bratu da sredis da se ozenim za papire?

Edin - Lew. bara bara. Samo sto je trenutno Lew. u zivotnoj formi :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2013, 00:17

@sanji ,jah zato si ti dobar,ko blato.
Kun i Tevez bolji od Dzeke po cemu ,golovima??Jer strijelci se po tome i ''vazu''.
Znaci po sto puta ti je ponovljeno da si u krivu a ti opet.
Boze sacuvaj. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 apr 2013, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 apr 2013, 00:17

Yucca je napisao/la:harishp@ Slazem se sa ovim ja mislim da ne bih bilo dobro da Edin prede u BVB jer Bayern je strasno jak i sigurno ce vladati par godina,a BVB ako proda par igraca nece to biti ta ekipa tako da je najbolje da trazi drugi klub ali u BVB nikako.
Koji drugi? Inter, Atletico Madrid?,,,,, joj strucnjaka. Ako predje u BvB neka se sve nogom udara od guzicu od srece.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 25 apr 2013, 00:19

Sanji bilo bi ti bolje da odes na temu Borusija pa tamo hvali Levandovskog do mile volje a nama ostavi Dzeku na miru... Gdje god bio on ce biti nas ponos a ti i dalje hvali Levandovskog... A ako hoces usporedbe radi gdje je Levandovski sa Poljskom repkom, nigdje na mapi... POred onakvih veznjaka kao sto su u Borusiji lako je davati golove... A ti Argentinski patuljci nikada nisu ni blizu Ede u ostalom uporedi statistike pa ce ti biti jasno... I ne smaraj nas vise vec gledaj pametnija posla...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 25 apr 2013, 00:21

sanji je napisao/la:
Yucca je napisao/la:harishp@ Slazem se sa ovim ja mislim da ne bih bilo dobro da Edin prede u BVB jer Bayern je strasno jak i sigurno ce vladati par godina,a BVB ako proda par igraca nece to biti ta ekipa tako da je najbolje da trazi drugi klub ali u BVB nikako.
Koji drugi? Inter, Atletico Madrid?,,,,, joj strucnjaka. Ako predje u BvB neka se sve nogom udara od guzicu od srece.

Moze i u Juve :D Milan,Real ekipe koje su stano na tronu u svojim ligama ili u Evropi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 apr 2013, 00:31

harishp je napisao/la:@sanji ,jah zato si ti dobar,ko blato.
Kun i Tevez bolji od Dzeke po cemu ,golovima??Jer strijelci se po tome i ''vazu''.
Nisam dobar jer sam samo iskren HAHAAH ,,, u Bosni je Edin bolji (tako razmisljaju 80%,kao ti i emir),,ali ima i ovi 20% sto su samo iskreni i ne zive u nekom laznom svijetu. A ostatak svijeta, znaci van granica Bosne,,svi ce se sloziti da su argentinci bolji. Ponavljam se, nemam vise snage,,kada sam dosao tek na ovaj forumu prije nekoliko godina,bili su momci koje nisam razumio tada i nazalost su nestali(ali sada ih u potpunosti razumijem),,sjecam se nicka dirck,tako nesto,,,uglavnom da smo jadan narod, i da su mu forumasi zgadili Vedada i Edina(jer se tada pricalo da su najbolja dva spica svijeta) a sto naravno nije bio slucaj,,,i gdje god ( na bilo kojem forumu da se pojavimo mi bosanci, zgadimo svima ovu dvojcu). I to je fakat istina,, na bluemoonu, su nasi Edina zgadili Englezima,a prije toga dok je Edin igrao za Wolfsburg,ja sam pratio njihov forum,i na samom kraju su nasi uspjeli i Njemcima da zgade Edina,, tako da si ti upravu hare i ti emire,, nije do Vas i takvim slicnim Vama,,vec je do mene. I kad sam manjina bjezim sa foruma,,Edin Dzeko je najbolji napadac svih vremena ( Bosne ) :)
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 25 apr 2013, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 apr 2013, 00:32

spa,nje,ita,eng , bilo koja ekipa koja se bori i ima ambicije da igra u europi,i gdje ce igrati
mi njega mozemo voliti ali on nije veci ni od jednog kluba tako da ce morati pristati na njihove uslove

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 apr 2013, 00:34

sanji je napisao/la:
Nisam dobar jer sam samo iskren HAHAAH ,,, u Bosni je Edin bolji (tako razmisljaju 80%,kao ti i emir),,ali ima i ovi 20% sto su samo iskreni i ne zive u nekom laznom svijetu. A ostatak svijeta, znaci van granica Bosne,,svi ce se sloziti da su argentinci bolji. Ponavljam se, nemam vise snage,,kada sam dosao tek na ovaj forumu prije nekoliko godina,bili su momci koje nisam razumio tada i nazalost su nestali(ali sada ih u potpunosti razumijem),,sjecam se nicka dirck,tako nesto,,,uglavnom da smo jadan narod, i da su mu forumasi zgadili Vedada i Edina(jer se tada pricalo da su najbolja dva spica svijeta) a sto naravno nije bio slucaj,,,i gdje god ( na bilo kojem forumu da se pojavimo mi bosanci, zgadimo svima ovu dvojcu). I to je fakat istina,, na bluemoonu, su nasi Edina zgadili Englezima,a prije toga dok je Edin igrao za Wolfsburg,ja sam pratio njihov forum,i na samom kraju su nasi uspjeli i Njemcima da zgade Edina,, tako da si ti upravu hare i ti emire,, nije do Vas i takvim slicnim Vama,,vec je do meni. I kad sam manjina bjezim sa foruma,,Edin Dzeko je najbolji napadac svih vremena ( Bosne ) :)
Nemoj ići, neka te s' rajom baš si zanimljiv.Toliko si zanimljiv da bi te trebalo poslati u pionirsku dolinu da glumiš lavicu jer je ona krepala :mrgreen:
Slažem se da je Edin najbolji bh napadač svih vremena.
DRUG NEBI TI PUNCA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 apr 2013, 00:35

Džeko mora pristati na smanjenje plaće ako želi igrati. Ponavljam nešto što sam rekao 100x do sada a to pogreška pri odabiru kluba. Čovjek se samo jednom naljutio i to u utakmici protiv Bayerna kada je zamjenjen. Trebao je odmah izaći u medije sa kritikama naspram stručnjaka od Mancinija nakon klupe poslije trpanja Tottenhama. Tevez je ludovao i isplatilo mu se, Balotteli je ludovao i Mancini ga je furao dok je Edin šutio i trpio na klupi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2013, 00:42

sanji je napisao/la:
Nisam dobar jer sam samo iskren HAHAAH ,,, u Bosni je Edin bolji (tako razmisljaju 80%,kao ti i emir),,ali ima i ovi 20% sto su samo iskreni i ne zive u nekom laznom svijetu. A ostatak svijeta, znaci van granica Bosne,,svi ce se sloziti da su argentinci bolji. Ponavljam se, nemam vise snage,,kada sam dosao tek na ovaj forumu prije nekoliko godina,bili su momci koje nisam razumio tada i nazalost su nestali(ali sada ih u potpunosti razumijem),,sjecam se nicka dirck,tako nesto,,,uglavnom da smo jadan narod, i da su mu forumasi zgadili Vedada i Edina(jer se tada pricalo da su najbolja dva spica svijeta) a sto naravno nije bio slucaj,,,i gdje god ( na bilo kojem forumu da se pojavimo mi bosanci, zgadimo svima ovu dvojcu). I to je fakat istina,, na bluemoonu, su nasi Edina zgadili Englezima,a prije toga dok je Edin igrao za Wolfsburg,ja sam pratio njihov forum,i na samom kraju su nasi uspjeli i Njemcima da zgade Edina,, tako da si ti upravu hare i ti emire,, nije do Vas i takvim slicnim Vama,,vec je do meni. I kad sam manjina bjezim sa foruma,,Edin Dzeko je najbolji napadac svih vremena ( Bosne ) :)
Ti napisa svasta nesto ali u stvari jedno veliko nista.
Pisemo znaci o napadacima,a napadac ili spic je dobar onoliko koliko zabije u svom timu ili repci.
Dzeko je ove sezone najbolji strelac u timu sto repke tice ne da je tu najbolji vec najbolji strelac u kvalifikacijama opcenito.
Kako rekoh pokusavas da nesto dokazes iako ama bas ni jednog valjanog argumenta nemas.
Shvatio bi te da navijas za susjede ili komsije,ali ovako te ama bas nikako ne kontam.U cemu je problem???
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 apr 2013, 00:54

harishp je napisao/la:
sanji je napisao/la:
Ti napisa svasta nesto ali u stvari jedno veliko nista.
Pisemo znaci o napadacima,a napadac ili spic je dobar onoliko koliko zabije u svom timu ili repci.
Dzeko je ove sezone najbolji strelac u timu sto repke tice ne da je tu najbolji vec najbolji strelac u kvalifikacijama opcenito.
Kako rekoh pokusavas da nesto dokazes iako ama bas ni jednog valjanog argumenta nemas.
Shvatio bi te da navijas za susjede ili komsije,ali ovako te ama bas nikako ne kontam.U cemu je problem???
Ovo cu ti jos odgovoriti. Prvo sve sto sam rekao moj hare nije jedno veliko nista,,vec je istina,i realnost. Drugo slozili smo se davno ti i ja po cemu se napadaci mjere(golovima). Trece moj valjani :) argumenat je, sto ce ga "moji" argentinci preskociti u toj listi strelaca, i ne moram biti vidovit,da bi to predvidio(tako da cu ,ako nista tebi dokazati da sam u pravu,,a bas mi cef to). Ako nekom ludom srecom Edin ostane na kraju sezone prvi strelac City-a JA CU SE PRED SVIMA IZVINUTI I IDEM ZAUVJEK SA FORUMA. I na samom kraju najveci problem moj hare je sto smo mi (bosanci,bosnjaci) nazalost previse naivan narod,,, sve znamo, u svemu smo najbolji itd. I zbog takvog razmisljanja smo tu gjde jesmo i tonemo(cijela drzava).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2013, 01:00

Ne nego obrnuto.Bosnjo Bosnji(pojedini) ce sve prekabuliti(oprostiti) ali uspjeh ne.
Nije samo u vezi Dzeke,vec ima tu jos par njih na svojim temama.
Znam ja nas...nas.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 apr 2013, 01:09

harishp je napisao/la:Ne nego obrnuto.Bosnjo Bosnji(pojedini) ce sve prekabuliti(oprostiti) ali uspjeh ne.
Znam ja nas...nas.
Upratio sam te do ne,,, ti sve kontra,, ja da kazem sada je noc, ti bi rekao da je dan. Ne citas uopste sta pisem,i ne trudis se uopste da razumijes. Cuj uspjeh ti nece oprostiti, moras znati da uvjek ima neko ko je uspjesnjiji. Nisam ja ljubomoran na Edina ako na to ciljas, nikada ne bih mjenjao svoj zivot za njegov :) I iskreno ja bih volio majke mi da je Edin najbolji igrac na svijetu. Jedan Bosnjo koji itekako oprasta uspjehe,tako da ponovo moj hare nisi u pravu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2013, 01:17

sanji je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ne nego obrnuto.Bosnjo Bosnji(pojedini) ce sve prekabuliti(oprostiti) ali uspjeh ne.
Znam ja nas...nas.
Upratio sam te do ne,,, ti sve kontra,, ja da kazem sada je noc, ti bi rekao da je dan. Ne citas uopste sta pisem,i ne trudis se uopste da razumijes. Cuj uspjeh ti nece oprostiti, moras znati da uvjek ima neko ko je uspjesnjiji. Nisam ja ljubomoran na Edina ako na to ciljas, nikada ne bih mjenjao svoj zivot za njegov :) I iskreno ja bih volio majke mi da je Edin najbolji igrac na svijetu. Jedan Bosnjo koji itekako oprasta uspjehe.
Bitno je da bolji od te tvoje dvojice sa kojima utusi cjelo vrijeme,bilo u repci bilo u klubu.Sad i na Poljaka navalio.
U klubu ga mozda stignu u repci(onakvoj masineriji) gotovo sigurno da nece.
P.S nebi ni on mjenjao,nije lud :mrgreen: .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 apr 2013, 01:23

harishp je napisao/la:
sanji je napisao/la:
Znam ja nas...nas.
Upratio sam te do ne,,, ti sve kontra,, ja da kazem sada je noc, ti bi rekao da je dan. Ne citas uopste sta pisem,i ne trudis se uopste da razumijes. Cuj uspjeh ti nece oprostiti, moras znati da uvjek ima neko ko je uspjesnjiji. Nisam ja ljubomoran na Edina ako na to ciljas, nikada ne bih mjenjao svoj zivot za njegov :) I iskreno ja bih volio majke mi da je Edin najbolji igrac na svijetu. Jedan Bosnjo koji itekako oprasta uspjehe.
Bitno je da bolji od te tvoje dvojice sa kojima utusi cjelo vrijeme,bilo u repci bilo u klubu.Sad i na Poljaka navalio.
U klubu ga mozda stignu u repci(onakvoj masineriji) gotovo sigurno da nece.
P.S nebi ni on mjenjao,nije lud :mrgreen: .

Sto ne znaci da je sretniji od mene :)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], greenwood, lol89, Micron, zgembo89 i 88 gostiju.