Oklahoma City Thunder

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Oklahoma City Thunder

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 feb 2013, 18:45

klasik je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
klasik je napisao/la:Crkli dabogda, nek ste vi mene oborili za 150km dabogda sve do kraja izubili, yebla vas Utah
Ima li igdje Banovica za ovakave padobrance?? Ovo nije prvi i stvarno me zaboli neka stvar sto neko gubi na kladionici,a vjerujem i ostale clanove koji aktivno prate ovaj pdf!Da ne govorim o tome da on nema pojma sa kladjenjem cim misli da je UTA bezveze ekipa plus igrali kuci! :lol: :lol: :lol:
Aktivan ti je pdf, ma nemaa 20 dana niko na temu nije uso, ja se sturio dok sam naso...
A ako ce ti srce bit na mjestu evo odma nek me banuju.
A za to sto te zaboli, ima sine doktor, odes pa njemu kazes gdje i kako boli ;)
Mislio sam na pdf NBA lige,ograniceni liku...Hajde, idi uplati sta na kladaru,vidim da si ekspert! :lol: :lol: :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 13 feb 2013, 18:49

NEZALAGANJE je napisao/la: Mislio sam na pdf NBA lige,ograniceni liku...Hajde, idi uplati sta na kladaru,vidim da si ekspert! :lol: :lol: :lol:
Ja cuj ti njega i izraza, "kladara" je uplacena, a sto se tice mog znanja, do sad sam sigurno digo vise para u kladionici nego sto si ti u zivotu zaradio, ako si uopste poceo zaradjivat, ne djelujes mi nikako zrelo ;)
I po kuci trazi ogranicene.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 feb 2013, 18:52

klasik je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Mislio sam na pdf NBA lige,ograniceni liku...Hajde, idi uplati sta na kladaru,vidim da si ekspert! :lol: :lol: :lol:
Ja cuj ti njega i izraza, "kladara" je uplacena, a sto se tice mog znanja, do sad sam sigurno digo vise para u kladionici nego sto si ti u zivotu zaradio, ako si uopste poceo zaradjivat, ne djelujes mi nikako zrelo ;)
Hvala,divim se tvom znanju,aj sad vozi!A koliko si ti zreo pokazuje cinjenica da dodjes na pdf da psujes nekome! :lol: :lol: :lol: Mi smo takve nekad zvali Jagomir! :lol: :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 13 feb 2013, 18:58

NEZALAGANJE je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Hvala,divim se tvom znanju,aj sad vozi!A koliko si ti zreo pokazuje cinjenica da dodjes na pdf da psujes nekome! :lol: :lol: :lol: Mi smo takve nekad zvali Jagomir! :lol: :lol:
Moje da psujem, tvoje da moljakas moderatore da me banuju, momacki djelujes.
I samo i mozes da se divis, mozda i ti nekad budes pametan i zreo, al mozda. Do tad moras popit jos dosta cokolina i krasexspresa.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 feb 2013, 19:04

O ti uspjesni covjece koji dobija na kladionici :lol: ,mani se nas nezrelih i manje inteligentnih!Ti si previse pametan i dobar za nas! :lol: :lol:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 15 feb 2013, 11:43

Sinoc pusiona :(

Razbili nas jednostavno. Kasnije se spustilo na -10 uz pomoc duranta i "nezalaganja" (:D) miamia.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 04 mar 2013, 00:40

KD
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 04 mar 2013, 00:43

Westbrook :!:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 mar 2013, 19:13

Jest mi zao Duranta sa kojim indijancem igra , za 1. pol 0 ass 0 sk, sut iz igre 2/6 , 2 TO , dodaje lopte na isteku napada :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 00:32

slika

I naravno, onaj pogled kada zabije više poena od Duranta

slika

slika

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 15 mar 2013, 00:37

bit ce pametniji nadam se u PO-u

:))

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 00:38

Naravno da hoće. Ova regularni dio sezone je za Oklohamu samo nabijanje statistike. Opet mi izgledaju kao nedovoljno jaki da pobijedi Heat kada se James and co nalože.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 19 mar 2013, 13:42

Veceras protiv Denvera. Idemo prekinut im niz od 12 pobjeda.

Sinoc pobjedise na sugav nacin chicago. Veceras komotno da im vratimo za poraz prosli.

[youtube][/youtube]

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 31 mar 2013, 21:28

Znam da je rano , ali ima nade za Oklahomu u narednim godinama budu najbolji (jezgra Westbrook - Durant - Ibaka) jos jedan suter sa dobrim ulazom + skakac koji je pokretan umjesto Perkinsa. Ove godine imaju top 3 protect Toronta , to znaci da mogu naci zamjenu za Haredna u liku Shabazz Muhameda ;) + imaju svoj 1 pick i 2 pick od Charlote koji ce biti prvi u drugom krugu ;) Ove godine nije bas jak draft , ali nije ni slab .

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 mar 2013, 22:24

Slazem se, ali moraju promijenit nacin igre. Ovakva Oklahoma nema sanse da napravi ista u pokusaju napada na prsten. Svi igraju "svoje" utakmice. Sto je najzalosnije i Durant se brine za svoj prosjek i brojke, a ne za igru. Jos kad nadodamo Westbrooka onda imamo nikakvu momcadsku igru. Kod njih 1v5 se igra. Svi stoje dok jedan nesto ne odigra...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 mar 2013, 23:23

Kobe Bryant je napisao/la:Znam da je rano , ali ima nade za Oklahomu u narednim godinama budu najbolji (jezgra Westbrook - Durant - Ibaka) jos jedan suter sa dobrim ulazom + skakac koji je pokretan umjesto Perkinsa. Ove godine imaju top 3 protect Toronta , to znaci da mogu naci zamjenu za Haredna u liku Shabazz Muhameda ;) + imaju svoj 1 pick i 2 pick od Charlote koji ce biti prvi u drugom krugu ;) Ove godine nije bas jak draft , ali nije ni slab .
Imaju oni Lamba koji moze biti odlican igrac, samo sto mu ne daju priliku. Shabazz nije nista bolji od njega. Ja sam bio vjerovatno najveci navijac Shabazza i lik me razocarao. Po onome sto je Lamb pokazivao pred draft (posto nije imao priliku da igra u OKC) mislim da je bolji igrac od Shabazza ovih par sedmica nazad. Mislim da ce Shabazz cak i do nekog 15-og picka doci (kao sto je bio slucaj sa padom Sullya, s tim da je Sully pao zbog ledja). Njima treba centar da bi amnestirali Perkinsa. Njima bi Len ili Noel legli k'o budali samar. Sutera uvijek mogu naci i u FA, centar im je prioritet. Jos kada bi Westbrooka trejdali za nekog normalnog PG-a, kao sto je Rondo, dominacija bi bila narednih 10 godina. Ne bi mozda pogrijesili ni kada bi pomjerili Ibaku na centra a uzeli iz FA Milsapa, uz amnestiranje Perkinsa. Dadnu ugovor Perka Millsapu i bit ce bolji duplo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 25 apr 2013, 01:30

GO KD! GO KD! 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 apr 2013, 02:20

Russell uzeo manje šuteva od Duranta, kul. Tanak je Thunder, možda čak i slabiji nego prošle sezone. Martin je dobar, Ibaka se razvio ali opet bi izvukli deblji kraj protiv Heata ako doguraju ikako do finala.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 apr 2013, 02:22

Neutral je napisao/la:Russell uzeo manje šuteva od Duranta, kul. Tanak je Thunder, možda čak i slabiji nego prošle sezone. Martin je dobar, Ibaka se razvio ali opet bi izvukli deblji kraj protiv Heata ako doguraju ikako do finala.
Uzeo manje,jer je imao probleme s licnim greskama,pa nije stigao... :lol: :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 apr 2013, 02:24

Nemam ti pojma, ne gledam utakmicu samo sam pogledao boxscore. Ne da mi se gledati nešto gdje će biti 4:0 ili eventualno 4:1. Nije interesantno :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 1 gost.