Ovi su mi najjaci sto su operisani od nacionalizma,a gdje sti ti to gledao,evo ja zivim u RS pa nisam vidio Dodika da se oglsaio oko Igokee nikako,daj reci mi gdje se to gleda da pogledam i ja,ili su to samo televizije koje se mogu gledati u federacijitotalno sam operisan od nacionalizma i tih po meni nebitnih stvari. Cijelu sezonu sam navijao za igokeu,da dodju do te prve pozicije, i nekako mi je bas bilo drago iako oni sebe ne nazivaju bosanskim klubom,nego srpskim. Nekako sam vjerovao da je ipak ovo sve Bosna,kakav god da je. Redovno sam citao po srpskim portalima, prvenstveno ****.rs, srpski F4 ce biti (racunajuci tu i igokeu) ali eto na to bih se samo nasmijao. I onda sezona gotova, i dodje jedno glavato stvorenje kakav je dodik, i pocne pricu o tome kako je to uspjeh RS, kako se RS treba ocijepiti, kako je RS nezavisna drzava, kako je RS ovo zasluzio,i onda shvatim da sam jedan veliki levat bio. Ne mogu samo da vjerujem kako ljudi koji realno nemaju sta da jedu, ciji je standard zivota, bruto plata mnogo manja nego u Federaciju tu pricu podrzavaju. Vjerujte nakon ovoga svega, ovih clanaka o srpstvu i igokei kao ponosu te ideologije, da bih volio da ih partizan ili radnicki lagano razbije na F4, i da ne vide tu euroligu

A sto se tice Evro lige,odavno ispricana prica.....