OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Lijepo popunjene tribine, drago mi je to vidjeti iako ste posljednji na tabeli. Ovim porazom ste i definitivno matematicki ovjerili put za Prvu Federalnu naredne sezone posto imate losiji medjusobni omjer sa Travnikom koji vam bjezi 18 bodova koliko mozete maksimalno izvuci u narednih 6 kola. Iskreno vam zelim uspjesnu narednu sezonu i mozda se opet uskoro vidimo u Premijer Ligi. Uopste niste bili toliko losi kroz sezonu kao sto to tabela pokazuje, jednostavno spoj mnogih nesretnih okolnosti.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pola raje iz Gradačca i sve proteklo bez incidenta. Izmiješani na tribinama ova dva grada pokazuju kako se korektno navija za svoj klub. 

Dragon Town
- gradacac10
- Kontakt:
Ja mislim da je doslo vrijeme za prvu pobjedu, pa makar to i Grbavica bila 

Pokrij se i suti,svi znamo kako ste dobili utakmicu i to se uveliko prica.Nema nista protiv zvijezde,i u neku ruku drago mi je sto su uzaeli bodove jer nama i onako nista ne znace,a vas ostavljaju u ligi.Druga stvar nasi momci su vas nadigrali u prvom pol i mogl iste relano gubit sa 2,3 gola razlike,nije mi jasno koji ludjak placa igrace zvijezde,nemaju trunke borbenosti,a nit nekog fudbalskog znanja..Sve je uradila pauza na polvremenu gdje se obavljaju mutni poslovi..svka cast za rd bili su pravi juce,a to igraci zvijezde nisu zasluzili sem ordagica koji je maestralno odigrao i svaka mu cast..budimo relni.mi jesmo slabi i najgora smo ekipa u ligi ali niste ni vi puno bolji ..pozz za sve navijace zvijezde,pravi navijaci ce razumit ovo moje kom.,a ostali koji mrze sreb i gradinu shvatice kao provkaciju..poz svimagradacac10 je napisao/la:Ja mislim da je doslo vrijeme za prvu pobjedu, pa makar to i Grbavica bila
Dobijaju vas svi redom u ligi znaci sviiii a jedna zvijezda ako dobije odma namjesteno hahaha,pomislio bi da ste sa zeljom igrali posto oni sve namijestaju kako ste smijesni.crni89 je napisao/la:Pokrij se i suti,svi znamo kako ste dobili utakmicu i to se uveliko prica.Nema nista protiv zvijezde,i u neku ruku drago mi je sto su uzaeli bodove jer nama i onako nista ne znace,a vas ostavljaju u ligi.Druga stvar nasi momci su vas nadigrali u prvom pol i mogl iste relano gubit sa 2,3 gola razlike,nije mi jasno koji ludjak placa igrace zvijezde,nemaju trunke borbenosti,a nit nekog fudbalskog znanja..Sve je uradila pauza na polvremenu gdje se obavljaju mutni poslovi..svka cast za rd bili su pravi juce,a to igraci zvijezde nisu zasluzili sem ordagica koji je maestralno odigrao i svaka mu cast..budimo relni.mi jesmo slabi i najgora smo ekipa u ligi ali niste ni vi puno bolji ..pozz za sve navijace zvijezde,pravi navijaci ce razumit ovo moje kom.,a ostali koji mrze sreb i gradinu shvatice kao provkaciju..poz svimagradacac10 je napisao/la:Ja mislim da je doslo vrijeme za prvu pobjedu, pa makar to i Grbavica bila
Kralju bezveze mi se raspravljat o svemu tome,to sto si ti napisao da nas dobijaju svi redom to si u pravu i tu treba bit realan..Utakmica protiv travnika a pogotovo zvijezde su pravo sumnjive,to svako zna i abd u narednim danima sva ta muljaza izadje na vijdelo,ali dabogda kakva nam je liga tesko..ja nema nista protiv zvijezde relno pisem i nema namjeru da sa nekim o ovome se raspravljam..pozzterabajt je napisao/la:Dobijaju vas svi redom u ligi znaci sviiii a jedna zvijezda ako dobije odma namjesteno hahaha,pomislio bi da ste sa zeljom igrali posto oni sve namijestaju kako ste smijesni.crni89 je napisao/la:Pokrij se i suti,svi znamo kako ste dobili utakmicu i to se uveliko prica.Nema nista protiv zvijezde,i u neku ruku drago mi je sto su uzaeli bodove jer nama i onako nista ne znace,a vas ostavljaju u ligi.Druga stvar nasi momci su vas nadigrali u prvom pol i mogl iste relano gubit sa 2,3 gola razlike,nije mi jasno koji ludjak placa igrace zvijezde,nemaju trunke borbenosti,a nit nekog fudbalskog znanja..Sve je uradila pauza na polvremenu gdje se obavljaju mutni poslovi..svka cast za rd bili su pravi juce,a to igraci zvijezde nisu zasluzili sem ordagica koji je maestralno odigrao i svaka mu cast..budimo relni.mi jesmo slabi i najgora smo ekipa u ligi ali niste ni vi puno bolji ..pozz za sve navijace zvijezde,pravi navijaci ce razumit ovo moje kom.,a ostali koji mrze sreb i gradinu shvatice kao provkaciju..poz svimagradacac10 je napisao/la:Ja mislim da je doslo vrijeme za prvu pobjedu, pa makar to i Grbavica bila
-
- Moderator
- Kontakt:
Ljudi pobijedili, a to o mutnim poslovima se pričalo i protiv Travnika isto.. pustimo više to, ova ekipa i ne može više.. čestitke Zvijezdi na pobjedi!
a nama ostaje da se nadamo opstanku u Prvoj ligi naredne sezone
a nama ostaje da se nadamo opstanku u Prvoj ligi naredne sezone
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
joj crni jesi prepametan i ti i svi ti koji pricaju to daj te ljude dokaze da je namjesteno pa nek nas odmah iz lige izbace svi nesto laprdate o tim namjestenim utakmica a nigdje dokaza juce ste mogli izgubit dosta ubjedljivije ali nasi opet imaju slabu realizacijucrni89 je napisao/la:Pokrij se i suti,svi znamo kako ste dobili utakmicu i to se uveliko prica.Nema nista protiv zvijezde,i u neku ruku drago mi je sto su uzaeli bodove jer nama i onako nista ne znace,a vas ostavljaju u ligi.Druga stvar nasi momci su vas nadigrali u prvom pol i mogl iste relano gubit sa 2,3 gola razlike,nije mi jasno koji ludjak placa igrace zvijezde,nemaju trunke borbenosti,a nit nekog fudbalskog znanja..Sve je uradila pauza na polvremenu gdje se obavljaju mutni poslovi..svka cast za rd bili su pravi juce,a to igraci zvijezde nisu zasluzili sem ordagica koji je maestralno odigrao i svaka mu cast..budimo relni.mi jesmo slabi i najgora smo ekipa u ligi ali niste ni vi puno bolji ..pozz za sve navijace zvijezde,pravi navijaci ce razumit ovo moje kom.,a ostali koji mrze sreb i gradinu shvatice kao provkaciju..poz svimagradacac10 je napisao/la:Ja mislim da je doslo vrijeme za prvu pobjedu, pa makar to i Grbavica bila
o kakvim vi namjestanima pricate...daj malo se saberite..da smo mogli dobit zvijezdu, to stoji..a sto nismo postigli drugi i treci gol kod 1-0 je nase neznanje..
Čestitke zvijezdi na zasluženoj pobjedi..mi jos trebamo jest hljeba da budemo klub kao Zvijezda..ne samo mi nego i cijeli kanton..
Čestitke zvijezdi na zasluženoj pobjedi..mi jos trebamo jest hljeba da budemo klub kao Zvijezda..ne samo mi nego i cijeli kanton..
OFK Gradina Srebrenik
stvarno neznam jarane kad nasi pobjede odmah pocne to utakmica kupljena kad izgube kazu igraju ko manekeni pa ni dragi Bog neugodi pametni Bosanac sve zna nije ni cudo sto nam je vako kako jest tebi svaka cast na razmisljanjuBrcko87 je napisao/la:o kakvim vi namjestanima pricate...daj malo se saberite..da smo mogli dobit zvijezdu, to stoji..a sto nismo postigli drugi i treci gol kod 1-0 je nase neznanje..
ja mislim da nije namjestena 100 posto.gradina dobro otvorila utakmicu dala gol i imala jos dvije zrele prilike.vidilo se da igraci gradine zele tu pobjedu medutim u drugom polvremenu gradima je fizicki palo sto zvijezda koristi i nekako postize dva gola.i u drugok gradina je imnala sut smajlovica i dobru odbranu pirica i ponisten gol.po meni sve fer i korektno i gotovo.sta tek reci onda za gradinin poraz protiv veleza u prvom dijelu sezone.gradina u prvom razvalila velez a velez do kraja dva puta preso centar i pobijedio vas.ima tu svega i iskustva i fizicke spreme i atmosfere u ekipi sve se to mora posloziti da jedna ekipa pruza dobre partije.pozdrav za sve ljude u srebreniku koji su pokazali postovanje isto kao i nasi u gradaccu u prvom dijelu sezone
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Amoxicillin
- Kontakt:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Uskoro će se i dresovi i šalovi početi prodavati u klubu (već je naručeno). Prodavati će se po nabavnoj cijeni.
A Gradina će u sezoni 2012/12 nositi dresove NAAI, a generalni sponzor je Bosna express.
Evo izgleda dresova:
Domaći - plavi, gostujući - pink
Evo opreme koja će doći pored dresova:
prijatelju, jel moguće da dobijem opet ove slike? trebaju mi za PES, da načinim dresove za BH ligu
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
moram priznati da sam se cak malo najezio kad su vasi igraci izasli iz svlacionice i odmah otisli ispred sjevera da pozdrave apache koji su stigli 15-ak minuta ranije. dobili su aplauz za taj potez, isto tako su i sami apachi pozdravljeni pri dolasku i odlasku!
ove godine se nadam da u PL ulazi radnicki, a u iduce 2 godine da se vracate vi i bihacko jedinstvo! sretno!
ove godine se nadam da u PL ulazi radnicki, a u iduce 2 godine da se vracate vi i bihacko jedinstvo! sretno!
Sasa Kajkut pitarima tabut!
-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala, svaka čast vama na gostoprimstvu i vašim navijačima dobra atmosfera.. sretno u nastavku, dobrodošli ste u Srebrenik uvijek kako smo i mi dočekaniSB90 je napisao/la:moram priznati da sam se cak malo najezio kad su vasi igraci izasli iz svlacionice i odmah otisli ispred sjevera da pozdrave apache koji su stigli 15-ak minuta ranije. dobili su aplauz za taj potez, isto tako su i sami apachi pozdravljeni pri dolasku i odlasku!

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Iskren da budem i mi smo se iznenadili i čudno osjećali kada smo ulazili na tribinu, prošli smo dosta gostovanja kroz niže lige (2.federalna, 1.federalna, pa i sada PL), uobičajen doček je spominjanje familije i batinaSB90 je napisao/la:moram priznati da sam se cak malo najezio kad su vasi igraci izasli iz svlacionice i odmah otisli ispred sjevera da pozdrave apache koji su stigli 15-ak minuta ranije. dobili su aplauz za taj potez, isto tako su i sami apachi pozdravljeni pri dolasku i odlasku!

Samo me zanima da li bi bilo isto da je Gradina u vrhu tabele

Ali kako god, svaka vam čast

-
- Moderator
- Kontakt:
I naši se čuju na početku 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.