valjda 2 tekmeBenjo_AFC86 je napisao/la:Nisam razumio baš najbolje, do kad je Jošik suspendovan?
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
To mu ga dođe isto kao do kraja sezone. Gdje se može igrati?
-
- Kontakt:
moj prijatelju Vitez je ekipa sa dušom i sa naj korektnijom publikom u BIH slobodno se raspitaj kod igrača jesu li igrali u klubu gdje se pošđtuje riječ kao u VITEZUNeRi_K je napisao/la:Posto se toliko diglo prasine oko ove utakmice i ja sam pregledao dva puta video, tako da sad mogu dati svoj realan komentar.
Iskreno Vitez mi uopce nije draga ekipa, jer ja takve ekipe nazivam ekipama bez duse, kao sto su GOSK, Branitelj, Čapljina itd., tako da bih sretniji bio da Radnicki udje u Premier ligu, prije svega ponajvise respektujem njihove navijace i mislim da je njihovo navijanje u nekim utakmicama prevazislo ovu ligu.
Ali realno kad se sve sagleda mislim da je Jakupovic jedinu gresku napravio kad se zbunio kod zutog kartona, mislio da je drugi i poslao igraca u svlacionicu, srecom pomocnik je reagovao.
Neki spominju treci crveni karton (direktni), pa ono je realno gledajuci divljacki start sa dvije noge s ledja, tako da ondje dvojbe nema. Dva penala su cista kao suza i tu Jakupovicu niko ne moze nista zamjeriti. Jakupovica poznajem i mislim da sigurno covjek nije imao namjeru da nekoga osteti.
Ali ja vama opet zelim vise srece nego Vitezu, nemojte se predavati, nije nista gotovo.
Nabijem ovog kamermana sa ltv-a, covjek ko da je prvi put u zivotu uzeo kameru u ruke, pa zna li snimiti publiku malo
desavaju se neke stvari na trebinama on snima centar terena, katastrofa.
A zasto se prekide sad prenos kad trebamo vidjeti sta se desavalo poslije utakmice, neprofesionalni su skroz
A zasto se prekide sad prenos kad trebamo vidjeti sta se desavalo poslije utakmice, neprofesionalni su skroz
-
- Kontakt:
Stadion Jošik suspendovan do okončanja disciplinskog postupka zbog slabe organizacije i incidenata nakon utakmice, maloprije sam pričao sa ljudima iz UO Radnički, priče su bile da Radnički igra ove dvije domaće utakmice van Lukavca, ipak biće to dvije utakmice bez gledalaca na Jošiku + novčana kazna, ali sad ćemo učiniti sve da pomrsimo račune svima kad svi igraju prljavo i mi ćemo pa vidjećemo na kraju ko je najbolji bio, jer ništa još gotovo nije, i da SVI U BIHAĆ.....NkBratstvoGracanica je napisao/la:Komsije, po vama koja je najbolja opcija za Radnicki, msm gdje ce te odigrati ove dvije tekme. Sto se mene tice, BUJRUM u Gracanicu. Nesto ne znam da neki stadion na opstini Lukavac ima uslove za ovu ligu. Pozdrav

Koji qrac Redža ima ondje gurat čovjeka, jbt imaju li ovi fudbaleri mozga
Sve ostalo je produkt te glupe reakcije na jedan glupi aut i valjanje kao da mu je noga raznesena

Sve ostalo je produkt te glupe reakcije na jedan glupi aut i valjanje kao da mu je noga raznesena
pročitaj ovo pa ti možda bude jasnije:Lukavac24 je napisao/la:Nabijem ovog kamermana sa ltv-a, covjek ko da je prvi put u zivotu uzeo kameru u ruke, pa zna li snimiti publiku malo
Zoom088 je napisao/la:Svako poluvrijeme snima se na kasete od 60 minuta. Drugo poluvrijeme je trajalo upravo toliko, 60 minuta (uz sve prekide, izmjene, kartone, sudijsko vrijeme od 8 minuta...), tako da nije bilo mjesta na kaseti da se sve snimi i zabiljezi.
Zadnja izmjena: m1x, dana/u 29 apr 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Redža ima tanak fitilj, brzo se naljuti i teško kontroliše, naravno željan igre i dokazivanja jer da je Džanić bio u ekipi on bi možda ušao pred kraj, izgorio je u prevelikoj želji da napravi nešto, takođe Mirza Halilagić koji je dobio treći crveni karton mlad neiskusan momak, nema ni 17 godina...studeni je napisao/la:Koji qrac Redža ima ondje gurat čovjeka, jbt imaju li ovi fudbaleri mozga![]()
Mirza je nedavno napunio 18. Naravno to ne mijenja ništa što si rekao ali eto da znaš.samolukavac je napisao/la:Redža ima tanak fitilj, brzo se naljuti i teško kontroliše, naravno željan igre i dokazivanja jer da je Džanić bio u ekipi on bi možda ušao pred kraj, izgorio je u prevelikoj želji da napravi nešto, takođe Mirza Halilagić koji je dobio treći crveni karton mlad neiskusan momak, nema ni 17 godina...studeni je napisao/la:Koji qrac Redža ima ondje gurat čovjeka, jbt imaju li ovi fudbaleri mozga![]()

Ima li šanse da zaigrate te 2 utakmice u Banovićima? Bilo bi vam bolje jer bi imali koliku-toliku podršku nego li pred praznim tribinama. Evo već imate od mene podršku, vjerujem da će i ostala klapa pridružiti.
I mi smo se zaželili dobrog fudbala. 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
1+zlajci je napisao/la:Druze Duke,
Ja ovdje vidim da samo ti provociraš![]()
Ja sam pogledao video; ne branim sudiju (tko ga **** u stvari), ali prema videu ne vidim kradju. On je trebao dobiti neprolaznu ocjenu jer nije svirao očigledan prekršaj za Vitez kod prvog gola Radničkog i time direktno uticao na rezultat.
Ona agresiva igrača Radničkog pokazuje da niste zreli za Premijere; onaj krvnički start kod 3.crvenog; ono je mesarstvo i svaki start one vrste treba isključivati.
Šta je trebala Sloboda u subotu? Mesariti kakanjce!? Ljudi došli, mi ih potcijenili i već mislima bili u Vitezu, dobili nas i šta smo trebali? Lomit noge kakanjcima? Rudar je u subotu dobio višeminutni aplauz, ali i naša djeca koja fantastično igraju ako uzmemo u obzir njihove mogučnosti.
Zapamtite, svaki klub bez jake omladinske škole; moće on ući u Premijer, moće biti u vrhu, ali to nije dugoročno. ž
Sportski pozdrav iz Tz
Pogledajte jos jednom dobro fotogaleriju pa recite opet kako nismo napadnuti,od strane vasih huligana,iskreno se cudim vama Zoom i Casper jer ste to prikrili,a uvijek realno iznesete sve al eto http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... -u-lukavcu" onclick="window.open(this.href);return false;
- tyler durden
- Kontakt:
Svaka cast na korektnosti i dokazima.nkvitez je napisao/la:Pogledajte jos jednom dobro fotogaleriju pa recite opet kako nismo napadnuti,od strane vasih huligana,iskreno se cudim vama Zoom i Casper jer ste to prikrili,a uvijek realno iznesete sve al eto http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... -u-lukavcu" onclick="window.open(this.href);return false;

Sramota za sugradane, osramotili ste citav Lukavac.
Vidi ovog s teleskopom krenuo na igraca.

Nazalost kako tu pise,njihove igrace niti navijace koji su bili u vitezu nije nitko pipnuo,dobili su pljesak i to je to.a nase nazalost hoce udarat koji su ni krivi ni duzni bili.nismo to zasluzili al jbg,ovo je bosna... 

Lijepe fotografije hvala na trudu.Imao bi zoom i bolje da mu nisu oduzeli kasetu odmah poslije utakmice.Bilo ih strah da nebi nesto namontirali pa da nebi sudija slucajno ispao krivac.A neka fotograf ovih fotografija rekne ko je odbranio ove vase takozvane igrace.Jesu li se slucajno sami oduprli ovim navijacima????To nije slikao i nije slikao policajce kako prekomjerno upotrebljavaju silu na svojim sugradjanima radi kriminalaca kakav je sudija jakupovic i oni koji su ga potkupili.Zasto se na zahvalite ljudima koji su sacuvali vase takozvane igrace???Pa nemozete gospodo doci u jedan lijepi grad gdje vas doceka 2000 gledatelja sto bi vi rekli (a vasi igraci nisu nikad ni igrali pred 2000) i pred predivnim ambijentom kupiti sudiju da nam pored navlacenja u rezultatu dodijeli 3 crvena i 6 zutih i unakazi nam ekipu tako da mozemo ostatak igrati samo sa juniorima.Nemoze tako i nece nikad moci.Mogu nas ukinuti **** iz saveza ali nikad nece moci ovdje lakrdiju napraviti a da ne bude incidenta jer mi smo previse ulozili u ekipu(a ne kao vi u sudije) da bi nas kriminalci kod kuce pokradali.Neka vas je sram prvog mjesta koje nezasluzeno i uz pomoc kriminala predstavljate.Ali nije jos krajnkvitez je napisao/la:Pogledajte jos jednom dobro fotogaleriju pa recite opet kako nismo napadnuti,od strane vasih huligana,iskreno se cudim vama Zoom i Casper jer ste to prikrili,a uvijek realno iznesete sve al eto http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... -u-lukavcu" onclick="window.open(this.href);return false;

Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
- savatihotece
- Kontakt:
Ne dipr džaba. Vidi se koliki ste divljaci. Na slikama se vidi da su neki maksuz došli sa maskama, znači pripremali se za makljažu i nerede. Pokrite se dekom i neka vas je stid i sram.sjena je napisao/la:
Lijepe fotografije hvala na trudu.Imao bi zoom i bolje da mu nisu oduzeli kasetu odmah poslije utakmice.Bilo ih strah da nebi nesto namontirali pa da nebi sudija slucajno ispao krivac.A neka fotograf ovih fotografija rekne ko je odbranio ove vase takozvane igrace.Jesu li se slucajno sami oduprli ovim navijacima????To nije slikao i nije slikao policajce kako prekomjerno upotrebljavaju silu na svojim sugradjanima radi kriminalaca kakav je sudija jakupovic i oni koji su ga potkupili.Zasto se na zahvalite ljudima koji su sacuvali vase takozvane igrace???Pa nemozete gospodo doci u jedan lijepi grad gdje vas doceka 2000 gledatelja sto bi vi rekli (a vasi igraci nisu nikad ni igrali pred 2000) i pred predivnim ambijentom kupiti sudiju da nam pored navlacenja u rezultatu dodijeli 3 crvena i 6 zutih i unakazi nam ekipu tako da mozemo ostatak igrati samo sa juniorima.Nemoze tako i nece nikad moci.Mogu nas ukinuti **** iz saveza ali nikad nece moci ovdje lakrdiju napraviti a da ne bude incidenta jer mi smo previse ulozili u ekipu(a ne kao vi u sudije) da bi nas kriminalci kod kuce pokradali.Neka vas je sram prvog mjesta koje nezasluzeno i uz pomoc kriminala predstavljate.Ali nije jos kraj
-
- Kontakt:
Kažnjeni smo novčano i stadion je suspendovan do okončanja disciplinkskog postupka (najvjerovatnije dvije domaće utakmice bez gledalaca) rezultat ne može biti 0-3 jer je ovo sve bilo nakon utakmice, a do sudije je što nije ranije htio da prekine kad je gađan pomoćni sudac, sam je sebe doveo u ovakvu situaciju nažalost, ali par ljudi je samo Vitez čekalo da dođe jer su nam ostali veliki dužnici još od prije 10-tak godina kad su dva gola sami sebi dali kod kuće protiv Budućnosti iz Banovića i mi nismo tad ušlli u Premier ligu nego Budućnost, toga se sjećaju vjerovatno ovi stariji i naravno mi koji smo pošli na tu utakmicu pa na pola puta stali jer se bus pokvario
sve se vraća sve se plaća.......

sad ti dođe da je bolje bilo da su navijači uletili na terenb nekih 5 minuta prije kraja namarisali sve i prekinuli susret, a onda nek NSFBIH odluči da se utakmica ponovi, ha ja
niđe veze, Branitelj:Sloboda i Radnički:Vitez

niđe veze, Branitelj:Sloboda i Radnički:Vitez

Undici stelle - ACM 1899
Kratko i jasno : SRAMOTA
DIVLJACKI PRIMITIVNI NAPADI !!!!""
SA OVIM STE ODBILI SVE MOJE SIMPATIJE PREMA RADNICKOM
I MENE I VECINE LJUDI KOJI VIDE OVE SLIKE . SRAMOTA!!!!!!!!!!!

SA OVIM STE ODBILI SVE MOJE SIMPATIJE PREMA RADNICKOM
I MENE I VECINE LJUDI KOJI VIDE OVE SLIKE . SRAMOTA!!!!!!!!!!!
Suspendovati stadion dvije godine,izbaciti Radnicki u nizi rang i rijesen problem. Ne mora neko izgubiti glavu da bi kazne bile drasticne. Bolje sprijeciti nego lijeciti. S obzirom na to kolike su ove kamenice bile,ovo da je nekog pogodilo,ubilo bi ga odmah. Zestoke sankcije i tako dati primjer drugima 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.