Slazemo se Cesk bukvalno ja neznam sta je ovo,lik nikako da pocne da igra,bljesne na trenutak u nekoj utakmici i nigdje ga poslije,ja jedino na terenu sto sam vidio Piqea i SongaM4kaveli je napisao/la:Tako je, Xavi je ostario, ali on bi mogao biti dosta bolji kada bi se u potpunosti oporavio.Neutral je napisao/la:Otkad je Xavi imao 28 godina govorio sam kada će više ostariti. Ostario je, nema šanse da se nađe takav igrač u sljedećih 20 godina
Realno najmanji otpor je Barca pružila. Ovo nisam ni mogao sanjati (uzvrat).
Sretno u nastavku sezone u ligi
Ovo nije ni 50% onoga sto Xavi moze pruziti, stalno je pod nekim injekcijama, vraca se nespreman na teren itd,..
Ali Iniesta me negativno iznenadio, totalno je podbacio a i Martinez je uveliko zasluzan za to.
Alves i Cesc teza kurcobolja veceras.
Bartra u prvom katastrofalan, ali eto u drugom se k'o i popravio.
Pique daleko najbolji ..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
bacelonafan
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
- Titova-Juga
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:Rekao sam necemo mozemo u nedogled nista Bayo nije bolji ove sezone nego u zavrsnici prosle ista igra isto sve i, u finalu su rasturili Celzi ostalo se zna...Titova-Juga je napisao/la:emir18 je napisao/la:@Titova-Juga necemo sad zapocinjat nemam namjeru da pricam nesto protiv Barce i da zahebavam.Nego kazem da Real jedini tim koji se moze nositi sa Bayernom trenutno ( al eto ne dade se ).
Bayer je 2x jači nego tada, a uostalom sam si nametnuo novu temu ovo sa Realom i nebuloznim usporedbama i predpostavkama šta ako i sl. a meni govoriš da se držim teme.
Na spavanje
I Barca i Real su ispali u polufinalu totalno zasluženo, end of story.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ma vidi se da je Cesc nezadovoljan.bacelonafan je napisao/la:Slazemo se Cesk bukvalno ja neznam sta je ovo,lik nikako da pocne da igra,bljesne na trenutak u nekoj utakmici i nigdje ga poslije,ja jedino na terenu sto sam vidio Piqea i SongaM4kaveli je napisao/la:Tako je, Xavi je ostario, ali on bi mogao biti dosta bolji kada bi se u potpunosti oporavio.Neutral je napisao/la:Otkad je Xavi imao 28 godina govorio sam kada će više ostariti. Ostario je, nema šanse da se nađe takav igrač u sljedećih 20 godina
Realno najmanji otpor je Barca pružila. Ovo nisam ni mogao sanjati (uzvrat).
Sretno u nastavku sezone u ligi
Ovo nije ni 50% onoga sto Xavi moze pruziti, stalno je pod nekim injekcijama, vraca se nespreman na teren itd,..
Ali Iniesta me negativno iznenadio, totalno je podbacio a i Martinez je uveliko zasluzan za to.
Alves i Cesc teza kurcobolja veceras.
Bartra u prvom katastrofalan, ali eto u drugom se k'o i popravio.
Pique daleko najbolji ..
Izostavljali su ga u velikim utakmicama dok je Xavi igrao pod injekcijama nespreman.
Saltaju ga iz veze u napad i tako u krug.
Pogubio se skroz ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Problem je što se ce ova bruka sa Bayernom (koja je zapravo dobro došla za otvaranje ociju) prikriti i sakriti osvojenom titulom Primere, polufinalem LP, svi ce se sakriti iza Tita i njegove bolesti, u narednu sezonu ce se uci sa istim trenerom i gotovo istim kadrom i opet ce (kada tad) naletiti na Bayern ili Borusiju (ili neki drugi tim) koja ce ih pregaziti i poniziti.
Pa zašto to cekati dogodine
na kraju sezone OBAVEZNO krenuti u remont ekipe.
Titula Primere ne smije i ne može zamazati oci....ovo sa Bayernom je prava prica
Pa zašto to cekati dogodine
Titula Primere ne smije i ne može zamazati oci....ovo sa Bayernom je prava prica
-
bacelonafan
- Kontakt:
Nekim Barsinim igracima treba dati vise slobode tipa Fabregasa,pa gdje je onaj Fabregas iz Arsenala,gdje su oni sutevi,pas asistencije 
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Odlicno receno.bluemania je napisao/la:Problem je što se ce ova bruka sa Bayernom (koja je zapravo dobro došla za otvaranje ociju) prikriti i sakriti osvojenom titulom Primere, polufinalem LP, svi ce se sakriti iza Tita i njegove bolesti, u narednu sezonu ce se uci sa istim trenerom i gotovo istim kadrom i opet ce (kada tad) naletiti na Bayern ili Borusiju (ili neki drugi tim) koja ce ih pregaziti i poniziti.
Pa zašto to cekati dogodinena kraju sezone OBAVEZNO krenuti u remont ekipe.
Rosell je odlican za financije, ali sportski je izgleda slab.
Treba vidjeti sa Crujjfom sta i kako.
Ne svidja mi se to sto ce Tito i naredne sezone biti trener ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
A meni i dalje misterij što Messi nije bio u igri na početku drugog poluvremena.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vedo, don't izazivatiFOURTHOFFICIAL je napisao/la:![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- JohnLennon
- Kontakt:
Svaka cast Titi sto je ostavio Midzeta na klupi. Uvidio je jasnu cinjenicu da nema od njega fajde u velikim utakmicama i ostavio ga tamo gdje i zasluzuje da bude.
Ali zato ce u nedjelju igrati u utakmici protiv Betisa, u utakmici koja njemu savrseno odgovara a ona poprima epitet tzv. male utakmice.
De ne napadajte. Moram malo. Da je Madrid proso, ne bi ste opstali
Ali zato ce u nedjelju igrati u utakmici protiv Betisa, u utakmici koja njemu savrseno odgovara a ona poprima epitet tzv. male utakmice.
De ne napadajte. Moram malo. Da je Madrid proso, ne bi ste opstali
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ne promijene li ovo s Titom za narednu sezonu, slijedi nastavak patnje...
- youngredcomps
- Kontakt:

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ja ne krivim Tita uopšte ni za šta, pa ni za ovu blamažu.M4kaveli je napisao/la:Odlicno receno.bluemania je napisao/la:Problem je što se ce ova bruka sa Bayernom (koja je zapravo dobro došla za otvaranje ociju) prikriti i sakriti osvojenom titulom Primere, polufinalem LP, svi ce se sakriti iza Tita i njegove bolesti, u narednu sezonu ce se uci sa istim trenerom i gotovo istim kadrom i opet ce (kada tad) naletiti na Bayern ili Borusiju (ili neki drugi tim) koja ce ih pregaziti i poniziti.
Imao je muda kad je preuzao narušenog zdravlja ki to preuzeo ti u padu i opet osvojio titulu
Polufinale sa Bayernom je pokazao da je još prezelen da nadmudri jednog Juppa, koji ga je ponizio taktikom i pripremom ekipe.
Dobar je trener sigurno, ali za ove sadašanje posrnule Barce treba neko ko ima muda da napravi radikalnije rezove i zahvali mnogim igracima (nešto kao Pep 2008)....Tito to definitivno nije, nije taj tip...tako da se mora naci novi trener.
Rosell se isto mora posvetiti timu konacno...yebale ga finansije i lova, samo o tome razmišlja.
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 01 maj 2013, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Neutralan88
- Kontakt:
Ma kakav Tito ba nije on tu ništa kriv
Jednostavno izcrpljena je ekipa, tokom svih ovih godina i konstatno igranja gotov do kraja svih takmicenja odigralo se utakmica i utakmica
Ide smjena generacije, to se znalo da ce se desiti kad tad..
Prošle sezone se vec malo palo, ove sezone još više i to je to raspad sistema
Jednostavno izcrpljena je ekipa, tokom svih ovih godina i konstatno igranja gotov do kraja svih takmicenja odigralo se utakmica i utakmica
Ide smjena generacije, to se znalo da ce se desiti kad tad..
Prošle sezone se vec malo palo, ove sezone još više i to je to raspad sistema
od 22 igraca prvog tima 14-15 su iz la masije,dostaanonymousHD je napisao/la:Da vas pitam nešto. Šta ima u La Masiji? Najboljoj fudbalskoj školi? Gde su ti svi talenti? Što hoćete da kupujete, pa imate tu školu. Vama ne trebaju pojačanja. Stvorite nekoga.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Cautinho
- Kontakt:
Nisam ljut na Bayern.Stovise,drago mi je,na vise pozicija.Prvo,radi mene samoga,(samo da se zna da bih volio da smo prosli)volim Barcu sve vise i vise.Sad najvise.
Drugi segment je sama Barcelona,transferni rok,velike promjene,i povratak na vrh.Bayern je pokazao dosta truloga u drzavi Danskoj,nadam se da ce nadlezni to uvidjeti i popraviti.
-------
O utakmici se nema puno rec.Nista posebno.To je dovoljno.
Sada smo(sam) u cudnoj situaciji.U finalu igraju dvije momcadi koje izuzetno cijenim,iz lige strasno respectiram,i iz drzave i naroda kojeg jako volim.Dortmund,koji igra najljepsi fudbal,koji su najljepsa prica u fudbalu zadnje vrijeme,protiv dominantnog,record-breaking,mocne masinerije,Bayerna iz Bavarske.Sretno oboje timova,neka bolji uzme Klempu.
Drugi segment je sama Barcelona,transferni rok,velike promjene,i povratak na vrh.Bayern je pokazao dosta truloga u drzavi Danskoj,nadam se da ce nadlezni to uvidjeti i popraviti.
-------
O utakmici se nema puno rec.Nista posebno.To je dovoljno.
Sada smo(sam) u cudnoj situaciji.U finalu igraju dvije momcadi koje izuzetno cijenim,iz lige strasno respectiram,i iz drzave i naroda kojeg jako volim.Dortmund,koji igra najljepsi fudbal,koji su najljepsa prica u fudbalu zadnje vrijeme,protiv dominantnog,record-breaking,mocne masinerije,Bayerna iz Bavarske.Sretno oboje timova,neka bolji uzme Klempu.
Keep walking.
Vidjet cemo to s Titovim zdravljem...Ja mu zeli msve najbolje u zivotu, ali i nekog drugog na klupi Barcelone. Jednostavno ne moze on u ovim uvjetima vodit Barcelonu, a i mlad je, ima vremena. Rosell se mora potrudit da ucini sve sto moze kako bi Barcelona bila konkurentnija od ovoga veceras.Jedva cekam ljeto nista drugo 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pametnom dosta. I djeci se odavno prestalo crtati.ceze je napisao/la:Nekoga naučiš da piše i onda izvali ovakvu glupost.Harrison je napisao/la:MrShadow je napisao/la:Bartra je izmislio odbranu za Varanea![]()
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
bluemania je napisao/la:Ja ne krivim Tita uopšte ni za šta, pa ni za ovu blamažu.M4kaveli je napisao/la:Odlicno receno.bluemania je napisao/la:Problem je što se ce ova bruka sa Bayernom (koja je zapravo dobro došla za otvaranje ociju) prikriti i sakriti osvojenom titulom Primere, polufinalem LP, svi ce se sakriti iza Tita i njegove bolesti, u narednu sezonu ce se uci sa istim trenerom i gotovo istim kadrom i opet ce (kada tad) naletiti na Bayern ili Borusiju (ili neki drugi tim) koja ce ih pregaziti i poniziti.
Imao je muda kad je preuzao narušenog zdravlja ki to preuzeo ti u padu i opet osvojio titulu, ali nije dorastao ovom poslu...bar ne još.
Polufinale sa Bayernom je pokazao da je još prezelen da nadmudri Juppa.
Dobar je trener sigurno, ali za ove sadašanje Barce treba neko ko ima muda da napravi radikalnije rezove i zahvali mnogim igracima (nešto kao Pep 2008).
Rosell se isto mora posvetiti timu konacno...yebale ga finansije i lova, samo o tome razmišlja.
Tita su svi treneri u LP takticki nadigrali koliko se ja sjecam.
On igra samo jedan sistem u Barceloni i nikako ne vjeruje mladim igracima koji itekako zasluzuju igrati.
Guardiola je znao u polufinalu ubaciti jednog Cuencu a ovaj je forsirao jedan sastav skoro citavu sezonu i eto mu rezultata.
Svaka cast njemu, ali nije to to.
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:![]()
e moj vedo, arsenal barem zna taktički odigrat meč i naguzit 0:2 nijemce sa stilom.
@makaš, pa večeras svi ti mladi na kraju uđoše
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 01 maj 2013, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.